Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

m384

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδια
αν και καιρό στο site σπάνια κάνω εξορμήσεις λόγω οικονομικού θέματος.
Όμως σήμερα το βράδυ πέρασα από την Σόλωνος και είδα ένα ψηλό μελαχρινό και :think: :think: .
Ξέρει κανείς κάτι?

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.148
Πόντοι
7.865
Επειδή έχω πολλούς μήνες να κατέβω στο τρίγωνο,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...Υπάρχει ακόμα στην πλατεία Λαυρίου,έξω απο το Τζόϋς μια μελαχροινή 45-50 χρονών Αλβανίδα με το όνομα Άντζελα;Υπάρχει σοβαρός λόγος...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Συγγνώμη, αλλά έχω μπερδευτεί. Επειδή σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην Αθήνα, μπορείτε να μου πείτε τι ώρα και σε ποιο σημείο στο τρίγωνο να πάω, για να πετύχω κάτι καλό; Ευχαριστώ.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδια
αν και καιρό στο site σπάνια κάνω εξορμήσεις λόγω οικονομικού θέματος.
Όμως σήμερα το βράδυ πέρασα από την Σόλωνος και είδα ένα ψηλό μελαχρινό και :think: :think: .
Ξέρει κανείς κάτι?

βουλγαρακι με καλη επιδοση και πληρη καθοδηγηση
εχει περιπου 6-8 μηνες στο ελλαδα.

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
Επειδή έχω πολλούς μήνες να κατέβω στο τρίγωνο,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...Υπάρχει ακόμα στην πλατεία Λαυρίου,έξω απο το Τζόϋς μια μελαχροινή 45-50 χρονών Αλβανίδα με το όνομα Άντζελα;Υπάρχει σοβαρός λόγος...

Ναι, υπάρχει. Την πήρα πριν κάποιες μέρες. Πόσο σοβαρός είναι ο λόγος δηλαδή?

Μαυρομάλλα αλλά 45-50 δεν την έκανα με τίποτα. Το πολύ 35 μου έκανε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Λοιπόν, συναγωνιστές πήγα σήμερα κατά τις 13:00 στο περιβόητο τρίγωνο, όπου τριγύρισα κάμποσο μέχρι να βρω αυτές που κάνουν πιάτσα κι εκεί που ήμουν έτοιμος να φύγω, έπεσε το μάτι μου σε μια στη συμβολή Αριστοτέλους και Χαλκοκονδύλη που από το ντύσιμό της υποψιαζόταν κανείς τη βιοποριστική της ασχολία. Πετάχτηκα λοιπόν να σηκώσω χρήματα από το ΑΤΜ και ξαναπέρασα από το σημείο, όπου τελικά κατέληξα σε κάποια Σύλβια, Βουλγάρα. Ωραία εμπειρία ήτανε. Θα το επαναλάβω οπωσδήποτε.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Αν λες μια μελαχρινη αδυνατη με ωραιο κωλο ειναι εκει στο πεζοδρομιο του τζους.

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
μια κοντυλο με πολυ μακρυ μαλι που πεταει εξω τις μπουταρες δεν λες τυπε?
====
Α  propos  μπουταρες -- εχει εμφανιστεί  η βρωμιάρα καρμεν  η ξανθιά
προ  διμηνου ακομα  ηταν πολυ παχιά--   προχτες   που την είδα στη λαυρίου διερχόμενος- εχει αδυνατισει & κοκκινισει  απο μπανια  και  ειναι  ανοιχτη ξανθια πλεον
βριζοταν με μια  άλλη --  "  φυγκε--- κι εγκο που εχου πιεντε  κρονια  εντο  περα '  --    και    κατι τετοια
αθλια  περιπτωση..

αργα το βραδυ κατα τις 23,00 ηταν καποδιστριου και αριστοτελους γωνια. γιατι χαρακτηριζετε βρωμομουνο ? απο θεμα καθαριοτητος?
επισης πολλες πιατσες εξω απο το ξενοδοχειο Ελυσιουμ....   :rockon: :rockon:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.148
Πόντοι
7.865
Αν λες μια μελαχρινη αδυνατη με ωραιο κωλο ειναι εκει στο πεζοδρομιο του τζους.
Αυτή πρέπει να είναι...Έχει και γαμώ τις κωλάρες...Δηλώνει πως μένει κάπου Πατήσσια...Τέσπα...Είχα πάει τις προάλλες σε ένα γνωστό μου δερματολόγο-αφροδισιολόγο στο ιατρείο του για κάτι ελιές που μεγάλωσαν και ήταν και αυτή στο σαλόνι του ιατρείου...Πιάσαμε την πάρλα και μου είπε ότι πάει για κάτι αλοιφές για την κόρη της κτλ,εγώ έκανα οτι πήγαινα εκεί πρώτη φορά,ήρθε η σειρά της,καθώς εγώ δεν είχα ραντεβού,ενώ εκείνη είχε και όταν μπήκα στον δόκτωρα τον ρώτησα τι έχει,γιατί κάνει πιάτσα και θα πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται.Μου είπε ότι είχε κονδυλώματα και τα καυτηρίασε πριν κανένα χρόνο στον κώλο(την ίδια περίοδο που έλεγε οτι είχε κάνει επέμβαση αιμορροϊδων) και ότι εμφανίστηκαν πάλι τα κονδυλώματα(βασικά πάντα υπάρχει ο ιός HPV,αλλά εμφανίζονται τα εξογκώματα-καλοήθεις όγκοι),τα οποία κολλάνε ακόμα και με απλή επαφή και όχι μόνο με ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή...Απλά προσοχή...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτή πρέπει να είναι...Έχει και γαμώ τις κωλάρες...Δηλώνει πως μένει κάπου Πατήσσια...Τέσπα...Είχα πάει τις προάλλες σε ένα γνωστό μου δερματολόγο-αφροδισιολόγο στο ιατρείο του για κάτι ελιές που μεγάλωσαν και ήταν και αυτή στο σαλόνι του ιατρείου...Πιάσαμε την πάρλα και μου είπε ότι πάει για κάτι αλοιφές για την κόρη της κτλ,εγώ έκανα οτι πήγαινα εκεί πρώτη φορά,ήρθε η σειρά της,καθώς εγώ δεν είχα ραντεβού,ενώ εκείνη είχε και όταν μπήκα στον δόκτωρα τον ρώτησα τι έχει,γιατί κάνει πιάτσα και θα πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται.Μου είπε ότι είχε κονδυλώματα και τα καυτηρίασε πριν κανένα χρόνο στον κώλο(την ίδια περίοδο που έλεγε οτι είχε κάνει επέμβαση αιμορροϊδων) και ότι εμφανίστηκαν πάλι τα κονδυλώματα(βασικά πάντα υπάρχει ο ιός HPV,αλλά εμφανίζονται τα εξογκώματα-καλοήθεις όγκοι),τα οποία κολλάνε ακόμα και με απλή επαφή και όχι μόνο με ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή...Απλά προσοχή...
ωραιος γιατρος τυπε
να λεει το ιστορικο του ασθενους στον επομενο πελατη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να σε διορθώσω φίλε μου, με καμιά πορνοgrannyτα...  :sunglasses:
th_grg.gif

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
:tooth:

Ποιος θα πάει Γερανίου να δει τι παίζει γιατί βαριέμαι με τη ζέστη;

Παίχτουρα μέχρι και την περασμένη Τρίτη δεν έπαιζε απολύτως τίποτα, είχα περάσει αρκετές φορές να τσεκάρω και τζίφος. Επειδή όμως τις τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει πάλι να γεμίζουν οι πιάτσες μπορεί κι εκεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εννοείται ότι αν πας ενημερώνεις, τα κομμάτια που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς Γερανίου δεν έχουν εμφανιστεί ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΙΑΤΣΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom