dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...μολις τον εμαθα...γιατι τον ξερεις και εσυ?
...μολις τον εμαθα...γιατι τον ξερεις και εσυ?
Καλησπέρα παιδια
αν και καιρό στο site σπάνια κάνω εξορμήσεις λόγω οικονομικού θέματος.
Όμως σήμερα το βράδυ πέρασα από την Σόλωνος και είδα ένα ψηλό μελαχρινό και .
Ξέρει κανείς κάτι?
Επειδή έχω πολλούς μήνες να κατέβω στο τρίγωνο,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...Υπάρχει ακόμα στην πλατεία Λαυρίου,έξω απο το Τζόϋς μια μελαχροινή 45-50 χρονών Αλβανίδα με το όνομα Άντζελα;Υπάρχει σοβαρός λόγος...
Αν λες μια μελαχρινη αδυνατη με ωραιο κωλο ειναι εκει στο πεζοδρομιο του τζους.Επειδή έχω πολλούς μήνες να κατέβω στο τρίγωνο,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...Υπάρχει ακόμα στην πλατεία Λαυρίου,έξω απο το Τζόϋς μια μελαχροινή 45-50 χρονών Αλβανίδα με το όνομα Άντζελα;Υπάρχει σοβαρός λόγος...
μια κοντυλο με πολυ μακρυ μαλι που πεταει εξω τις μπουταρες δεν λες τυπε?
====
Α propos μπουταρες -- εχει εμφανιστεί η βρωμιάρα καρμεν η ξανθιά
προ διμηνου ακομα ηταν πολυ παχιά-- προχτες που την είδα στη λαυρίου διερχόμενος- εχει αδυνατισει & κοκκινισει απο μπανια και ειναι ανοιχτη ξανθια πλεον
βριζοταν με μια άλλη -- " φυγκε--- κι εγκο που εχου πιεντε κρονια εντο περα ' -- και κατι τετοια
αθλια περιπτωση..
Αυτή πρέπει να είναι...Έχει και γαμώ τις κωλάρες...Δηλώνει πως μένει κάπου Πατήσσια...Τέσπα...Είχα πάει τις προάλλες σε ένα γνωστό μου δερματολόγο-αφροδισιολόγο στο ιατρείο του για κάτι ελιές που μεγάλωσαν και ήταν και αυτή στο σαλόνι του ιατρείου...Πιάσαμε την πάρλα και μου είπε ότι πάει για κάτι αλοιφές για την κόρη της κτλ,εγώ έκανα οτι πήγαινα εκεί πρώτη φορά,ήρθε η σειρά της,καθώς εγώ δεν είχα ραντεβού,ενώ εκείνη είχε και όταν μπήκα στον δόκτωρα τον ρώτησα τι έχει,γιατί κάνει πιάτσα και θα πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται.Μου είπε ότι είχε κονδυλώματα και τα καυτηρίασε πριν κανένα χρόνο στον κώλο(την ίδια περίοδο που έλεγε οτι είχε κάνει επέμβαση αιμορροϊδων) και ότι εμφανίστηκαν πάλι τα κονδυλώματα(βασικά πάντα υπάρχει ο ιός HPV,αλλά εμφανίζονται τα εξογκώματα-καλοήθεις όγκοι),τα οποία κολλάνε ακόμα και με απλή επαφή και όχι μόνο με ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή...Απλά προσοχή...Αν λες μια μελαχρινη αδυνατη με ωραιο κωλο ειναι εκει στο πεζοδρομιο του τζους.
ωραιος γιατρος τυπεΑυτή πρέπει να είναι...Έχει και γαμώ τις κωλάρες...Δηλώνει πως μένει κάπου Πατήσσια...Τέσπα...Είχα πάει τις προάλλες σε ένα γνωστό μου δερματολόγο-αφροδισιολόγο στο ιατρείο του για κάτι ελιές που μεγάλωσαν και ήταν και αυτή στο σαλόνι του ιατρείου...Πιάσαμε την πάρλα και μου είπε ότι πάει για κάτι αλοιφές για την κόρη της κτλ,εγώ έκανα οτι πήγαινα εκεί πρώτη φορά,ήρθε η σειρά της,καθώς εγώ δεν είχα ραντεβού,ενώ εκείνη είχε και όταν μπήκα στον δόκτωρα τον ρώτησα τι έχει,γιατί κάνει πιάτσα και θα πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται.Μου είπε ότι είχε κονδυλώματα και τα καυτηρίασε πριν κανένα χρόνο στον κώλο(την ίδια περίοδο που έλεγε οτι είχε κάνει επέμβαση αιμορροϊδων) και ότι εμφανίστηκαν πάλι τα κονδυλώματα(βασικά πάντα υπάρχει ο ιός HPV,αλλά εμφανίζονται τα εξογκώματα-καλοήθεις όγκοι),τα οποία κολλάνε ακόμα και με απλή επαφή και όχι μόνο με ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή...Απλά προσοχή...
ναι ναι ξανθια αριστοτελους- καπποδιστριουμια κοντυλο με πολυ μακρυ μαλι που πεταει εξω τις μπουταρες δεν λες τυπε?
ωραιος γιατρος τυπε
να λεει το ιστορικο του ασθενους στον επομενο πελατη
απο τις 10 κ μετα κατεβα να δροσιστεις,να δροσισεις κ τον λουτσο σου με καμμια πορνογρανιτα ;)
Ποιος θα πάει Γερανίου να δει τι παίζει γιατί βαριέμαι με τη ζέστη;
Να σε διορθώσω φίλε μου, με καμιά πορνοgrannyτα...να δροσισεις κ τον λουτσο σου με καμμια πορνογρανιτα ;)
Να σε διορθώσω φίλε μου, με καμιά πορνοgrannyτα...
Να σε διορθώσω φίλε μου, με καμιά πορνοgrannyτα...
μακρυα απο ζακια
Ποιος θα πάει Γερανίου να δει τι παίζει γιατί βαριέμαι με τη ζέστη;
ωραιος γιατρος τυπε
να λεει το ιστορικο του ασθενους στον επομενο πελατη