You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
thanasaras6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΡΙΓΩΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Σάββατο προς Κυριακή στην Σόλωνος χαμηλά (στο γνωστό σουλατσάδικο) στεκόταν μία ξανθιά γύρω στα 25 με ξεκωλέ περιβολή. Ζητάει 30 ευρώ για πίπα με προφυλακτικό μέσα στο αμάξι και 50 για σπρώξημο. Από εμφάνιση, οι μεταξουργιότησες των 10 ευρώ είναι ανώτερες από τη συγκεκριμένη. Επίσης λίγο πιο πάνω στέκεται και μία μαυρομάλλα, αρκετά ψηλή. Δε ξέρω μήπως είναι και κανένα τραβέλι η συγκεκριμένη.
Στις άλλες πιάτσες της Βάθης, Σωκράτους και δε σημαζεύεται, υπήρχε πολύ γυφταριό και παράκμα.
Στις άλλες πιάτσες της Βάθης, Σωκράτους και δε σημαζεύεται, υπήρχε πολύ γυφταριό και παράκμα.
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Συνημμένα
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
apolyto_arseniko Σε βρισκω πληρως ενημερωμενο
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
ΟΚ --- Tρίγωνο το λέμε ,,,, εθιμικά .
Ουσιαστικά είναι .. παραλληλόγραμμο--
αφου είναι μεσα--- και η 3ης Σεπτεμβρίου και η Σωκράτους -= -- > Καματερού =-- > Αριστοτέλους
και υπάρχει κινηση επίσης και κάτω από την Σωκράτους , δηλ στα "ξενοδοχεία" προς Μενάνδρου -- πχ στο Αφαία . οπου τώρα μαζεύονται οι .. ινδές :o
Ιδού λοιπον --
για να θυμουνται οι παλιοί και να ... μαθαινουν οι νέοι
το έφτιαξα & εβαλα μεσα και λίγο την διαδρομή προς τη Γερανίου--δηλ >>Αγ Κω/νου προς >> Γερανίου- & Μενάνδρου ,για να φαινεται η απόσταση και η κατευθυνση ..
Λοιπόν -- Ο απόλυτος πιατσοχάρτης -- ή ο πιατσοχάρτης για τον apolyto
Ουσιαστικά είναι .. παραλληλόγραμμο--
αφου είναι μεσα--- και η 3ης Σεπτεμβρίου και η Σωκράτους -= -- > Καματερού =-- > Αριστοτέλους
και υπάρχει κινηση επίσης και κάτω από την Σωκράτους , δηλ στα "ξενοδοχεία" προς Μενάνδρου -- πχ στο Αφαία . οπου τώρα μαζεύονται οι .. ινδές :o
Ιδού λοιπον --
για να θυμουνται οι παλιοί και να ... μαθαινουν οι νέοι
το έφτιαξα & εβαλα μεσα και λίγο την διαδρομή προς τη Γερανίου--δηλ >>Αγ Κω/νου προς >> Γερανίου- & Μενάνδρου ,για να φαινεται η απόσταση και η κατευθυνση ..
Συνημμένα
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.207
- Πόντοι
- 7.865
Όχι ρε απόλυτε...Φίλος συμπουτανίαρης είναι ο δόκτωρας...δικός μας άνθρωπος...Απλά με ενημέρωσε,γιατί μεταξύ μας δεν υπάρχουν απόρρητα,καθώς είναι θέμα υγείας...Αν και θλίβομαι,καθώς αυτή πηδιέται καλά...Είναι και σιτεμένη,σοβαρή και άλλα πολλά...Μου έχει φάει πολλά λεφτά η ρουφιάνα...ωραιος γιατρος τυπε
να λεει το ιστορικο του ασθενους στον επομενο πελατη
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.008
- Πόντοι
- 5.015
apolyto_arseniko Σε βρισκω πληρως ενημερωμενο
Αν δεν είναι ο Απόλυτος πλήρως ενημερωμένος για το τρίγωνο ποιος άλλος μπορεί να είναι;;;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.008
- Πόντοι
- 5.015
Και υπάρχει κινηση επίσης και κάτω από την Σωκράτους , δηλ στα "ξενοδοχεία" προς Μενάνδρου -- πχ στο Αφαία . οπου τώρα μαζεύονται οι .. Ινδές
Όπα πού ακριβώς είναι αυτό το Αφαία; Σε ποια οδό δηλαδή... Όχι τόσο γιατί ψήνομαι να πάρω Ινδή αλλά να ξέρουμε τί γίνεται, μπορεί μεθαύριο να δω καμιά ταινία του Bollywood και να καβλώσω να γαμήσω Ινδή
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.008
- Πόντοι
- 5.015
Ο απόλυτος δεν έχει ανάγκη από χάρτη, είναι χάρτης από μόνος του, έχει καταγραμμένη στο σκληρό δίσκο του μυαλού του μέχρι και την τελευταία γωνιά του τριγώνου!
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Βερανζερου κατω απο το τμημα και μετα την σωκρατουσ στο αριστερο σου χεριΌπα πού ακριβώς είναι αυτό το Αφαία; Σε ποια οδό δηλαδή... Όχι τόσο γιατί ψήνομαι να πάρω Ινδή αλλά να ξέρουμε τί γίνεται, μπορεί μεθαύριο να δω καμιά ταινία του Bollywood και να καβλώσω να γαμήσω Ινδή
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ε τι παιζουμε τυπε?apolyto_arseniko Σε βρισκω πληρως ενημερωμενο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εχεις διαβασει την ιστορια οπου μια αλβανιδα παραμορφωμενη μου ειπε οτι θα εδινε κωλο αλλα εχει αιμοροιδες και δεν μπορει?Όχι ρε απόλυτε...Φίλος συμπουτανίαρης είναι ο δόκτωρας...δικός μας άνθρωπος...Απλά με ενημέρωσε,γιατί μεταξύ μας δεν υπάρχουν απόρρητα,καθώς είναι θέμα υγείας...Αν και θλίβομαι,καθώς αυτή πηδιέται καλά...Είναι και σιτεμένη,σοβαρή και άλλα πολλά...Μου έχει φάει πολλά λεφτά η ρουφιάνα...
ειχα σκασει μυτη με χειρουργικα γαντια και μασκα για την γαμησω αλλα δεν την ξαναπετυχα :S
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ασε τυπε δεν λεειΌπα πού ακριβώς είναι αυτό το Αφαία; Σε ποια οδό δηλαδή... Όχι τόσο γιατί ψήνομαι να πάρω Ινδή αλλά να ξέρουμε τί γίνεται, μπορεί μεθαύριο να δω καμιά ταινία του Bollywood και να καβλώσω να γαμήσω Ινδή
την εχω πατησει
μιλαμε για πολυ ιδρωτιλα και ποδαριλα δικε μου :S
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.008
- Πόντοι
- 5.015
Βερανζερου κατω απο το τμημα και μετα την σωκρατουσ στο αριστερο σου χερι
Thanks.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.008
- Πόντοι
- 5.015
ασε τυπε δεν λεει
την εχω πατησει
μιλαμε για πολυ ιδρωτιλα και ποδαριλα δικε μου :S
Ποδαρίλα; Να προτείνουμε την πιάτσα στον παίχτουρα τότε
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.008
- Πόντοι
- 5.015
Σημερινή νυχτερινή βόλτα από τη γνωστή διαδρομή με το αμάξι γύρω στη 1:30. Σόλωνος στο Χημείο μια 50άρα - 60άρα ξανθιά και μια μελαχροινή πάνω από 30 μπαζάκι, τίποτ' άλλο. Στο τμήμα της Καποδιστρίου μεταξύ Πατησίων και 3ης Σεπτεμβρίου στο σημείο που άλλοτε στέκονταν 4-5 μαύρες σήμερα υπήρχε μία μόνο μαύρη αδιάφορη. Γωνία Καποδιστρίου και Αριστοτέλους 2 μαύρες μπαζάκια η μία με μεγάλα βυζιά αλλά λίγο χοντρή. Στο περίπτερο δύο αδιάφορα μωρά και στην αρχή της Σωκράτους και κατά μήκος της Σωκράτους μερικά εμφανίσιμα πρεζάκια (για τους κασκαντέρ). Η Σωκράτους στη λαχαναγορά παντελώς άδεια από μαύρες (όπως συμβαίνει μήνες τώρα).
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495