Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
...οχι αγιου κωνσταντινου και σωκρατους .ειναι στη βερανζερου δεξια οπως στριβεις ανεβαινοντας τη σωκρατους στο αριστερο πεζοδρομιο δε προσεξα το ονομα του ξενοδοχειου.παντως υπηρχαν απ εξω τουλαχιστο δεκα πουτανες ναι κανα δυο τις εχω δει και στη γερανιου ειδικα η μια απ αυτες μια μαυριδερη χοντρη την εβλεπα εκει σχεδον παντα...

Ξενοδοχείο ΑΚΤΙΟΝ...

wolfsad

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Κριτικές
16
Like
14
Πόντοι
10
Eρωτηση παιδια. Περναγα χθες απο την Σωκρατους στην γωνια με Αγου Κωνσταντινου ηταν μια μου λεει ψαχνεις κοριτσια για παρεα της λεω τι εχεις? μου λεει ελληνιδες. τεπσα μου λεει μετα ειναι 25 ευρω η ωρα αλλα για σενα που εισαι ελληνοπουλο το κανουμε 20. μου λεει ελα να τις δεις. με παει λιγα μετρα πιο κατω που ειναι ενα μπαρακι μπαινουμε μεσα και λεει σε μια κοπελα οτι θα περασω και να μου κανει την τιμη 20.. :think: εκεινη μου λεει δωσε μου τα λεφτα και μπες να δεις τις κοπελες..της λεω θα δωσω τα λεφτα χωρις να δω πρωτα τι παιρνω?? μου λεει ναι ετσι ειναι παντου αμα δεν σου αρεσουν τα παιρνεις πισω. εντωματαξυ ηταν βραδυ και εγ μονος εκει και κατι δεν μου αρεσε σε ολη αυτην την φαση οποτε της λεω καλα θα περασω αργοτερα και εφυγα..
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχει περασει ποτε κανεις εκει. τι παιζει? αληθεια λενε η μαλακιες να σου κλεψουν τα λεφτα?
Και καλα για να γαμησεις πρεπει να κερασεις ποτα , να κανει τζιρο το μαγαζι κανα δυο κατοσταρικα . Οσο πλερωνεις τοσο πιο πολλα ζητανε . Τελικα το ποσο ξεφευγει και την κανεις . Αν ζητησεις φραγκα πισω θα δεις πολλα μαγικα . Απο 20ευρα να γινονται 5ευρα εως 4-5 τυπους να σε κυκλωνουν και να σου γελανε περιεργα .
Μονο ενα παληξκαρι που ηξερα παλια ειχε γαμησει εκει . Αλλα αυτος ειχε φυγει και ειχε γυρισει με 4 ρωσικες ντουλαπες οποτε η κοπελια που και καλα θα πηδαγε τελικα οχι απλα πηδηχτηκε αλλα πρεπει να εκανε να κατσει πανω απο ενα μηνα .
Συμπερασμα ειναι οτι οπου σου πουνε "ελα να δεις " και σε πανε προς μπαρ καντηνα πιλαλωντας τον κατηφορο . Καλυτερα να ψωνισεις ζακι παρα απο εκει

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
μια κοντη μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι και με γυαλια μυωπιασ αξιζει???αν και φαν του μασαζ ανοιξε η ορεξη υια ελευθερασ βοσκησ :sunglasses:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Αναφερεσαι σε μια που αραζει συχνα στο Joys???Μελαχρινη, καλο κορμι και οπως την περιγραφεις???

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Και καλα για να γαμησεις πρεπει να κερασεις ποτα , να κανει τζιρο το μαγαζι κανα δυο κατοσταρικα . Οσο πλερωνεις τοσο πιο πολλα ζητανε . Τελικα το ποσο ξεφευγει και την κανεις . Αν ζητησεις φραγκα πισω θα δεις πολλα μαγικα . Απο 20ευρα να γινονται 5ευρα εως 4-5 τυπους να σε κυκλωνουν και να σου γελανε περιεργα .
Μονο ενα παληξκαρι που ηξερα παλια ειχε γαμησει εκει . Αλλα αυτος ειχε φυγει και ειχε γυρισει με 4 ρωσικες ντουλαπες οποτε η κοπελια που και καλα θα πηδαγε τελικα οχι απλα πηδηχτηκε αλλα πρεπει να εκανε να κατσει πανω απο ενα μηνα .
Συμπερασμα ειναι οτι οπου σου πουνε "ελα να δεις " και σε πανε προς μπαρ καντηνα πιλαλωντας τον κατηφορο . Καλυτερα να ψωνισεις ζακι παρα απο εκει

Τι ωραίες εποχές φαντάσου μετά τα γαμήσια τράβηξα και ένα φίλο μου φωτό έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά!!!!

6288848134.jpg

Ααααααχχχχ Αναμνήσεις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gutterball21

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
καλημερα παιδες κ ευχομαι να ειστε ολοι καλα!δεν ξερω αν εχει προαναφερθει,αλλα μολις γυρισα απο παραλιακη και ειδα ενα πολυ καλο μελαχροινο κατα τις 3΄00 πριν το οστρια δεξια σε μια σταση λεωορειου και πριν απο λιγο,ενα ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ καταξανθο μετα το αεροδρομιο δεξια στην γωνια,σκετη καυλα ρε παιδες.φοραγε το γνωστο στριπτιζε παπουτσι,και ενα καλσον κολαν ροζ διαφανο με μαυρες ριγες μεχρι τις γαμπες που τονιζαν τις ποδαρες τις και την κωλαρα της!!!μιλαμε επαθα την πλακα μου!!!μπορει να υπερβαλλω αλλα μου φανηκε για πολυ μουναρος.:bounce:  αυτες στα ποσα παιζουν?ειναι καλα κομματια γενικα η ειναι παλια κομοδινα που βγηκαν στο κουρμπετι?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
καλημερα παιδες κ ευχομαι να ειστε ολοι καλα!δεν ξερω αν εχει προαναφερθει,αλλα μολις γυρισα απο παραλιακη και ειδα ενα πολυ καλο μελαχροινο κατα τις 3΄00 πριν το οστρια δεξια σε μια σταση λεωορειου και πριν απο λιγο,ενα ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ καταξανθο μετα το αεροδρομιο δεξια στην γωνια,σκετη καυλα ρε παιδες.φοραγε το γνωστο στριπτιζε παπουτσι,και ενα καλσον κολαν ροζ διαφανο με μαυρες ριγες μεχρι τις γαμπες που τονιζαν τις ποδαρες τις και την κωλαρα της!!!μιλαμε επαθα την πλακα μου!!!μπορει να υπερβαλλω αλλα μου φανηκε για πολυ μουναρος.:bounce:  αυτες στα ποσα παιζουν?ειναι καλα κομματια γενικα η ειναι παλια κομοδινα που βγηκαν στο κουρμπετι?
Ειναι στο θρεντ ( παραλιακη ), διαβασε και θα μαθεις !!!

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Καλημερα αδελφια απο πανω πιατσα μεχρι κατω <σαββατο βραδυ>.Ουτε βομβαρδισμενη πολη ερεε νεκρα , μονο μια καλη κατω στην Σολωνος. Ελεος ποτε θα τελειωσει αυτο το πραγμα?Εχω και μια απορια τοσες τανες δεν μπορει καπου αλου εχει η κατασταση ξερει κανεις?

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Καλημερα αδελφια απο πανω πιατσα μεχρι κατω <σαββατο βραδυ>.Ουτε βομβαρδισμενη πολη ερεε νεκρα , μονο μια καλη κατω στην Σολωνος. Ελεος ποτε θα τελειωσει αυτο το πραγμα?Εχω και μια απορια τοσες τανες δεν μπορει καπου αλου εχει η κατασταση ξερει κανεις?

θα τελειωσει αφου βγει κυβερνυση που θα τα γραψουν ολα στα @@ τους παλι  :grin:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Και όμως γυρίζουν....................................................................

Ζουν ανάμεσά μας αδέρφια!Οι καιροί όμως είναι δύσκολοι και παίρνουν τα μέτρα τους!
Τώρα δεν θα τις δεις στημένες να περνάς και να βγάζεις συμπέρασμα για 25-30 πουτάνες!
Θέλει ώρα και υπομονή,καρτέρι θα έλεγα!
Αν όμως διαθέσεις ένα δίωρο να πιεις ένα καφέ στο τζους και κάνεις και δυο βόλτες (με το πόδι)από Καποδιστριου -Αριστοτέλους -Σωκράτους -Γ Σεπτεμβρίου -Χαλκοκονδύλη θα βρεις στο δρόμο σου αρκετά τεμάχια που και αυτά κινούνται!

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Σωστος ο λαγαρος

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
                                                                                                                          :rockon: :rockon: :rockon:                                                                                           

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
με τσιπρα σημερα ολα καλα στην πιατσα ;)το μαρακι φωτια :rockon: :rockon:

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
χτες το απογευμα περασα με το αυτοκινητο και καθως με ειχε πιασει το φαναρι στο χριστιανα απεξω ....ειδα φατσες απο ζακια που ειχαν δημοσιευτει οι φωτογραφιες τους για hiv ......δεν το πιστευα......πατησα γκαζι και εξαφανιστηκα.....μακρυααααααα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
χτες το απογευμα περασα με το αυτοκινητο και καθως με ειχε πιασει το φαναρι στο χριστιανα απεξω ....ειδα φατσες απο ζακια που ειχαν δημοσιευτει οι φωτογραφιες τους για hiv ......δεν το πιστευα......πατησα γκαζι και εξαφανιστηκα.....μακρυααααααα
Λυπαμαι φιλε αλλα αμα τις ειδες εχεις κολλησει!!! :'( :(

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266
Και όμως γυρίζουν....................................................................

Ζουν ανάμεσά μας αδέρφια!Οι καιροί όμως είναι δύσκολοι και παίρνουν τα μέτρα τους!
Τώρα δεν θα τις δεις στημένες να περνάς και να βγάζεις συμπέρασμα για 25-30 πουτάνες!
Θέλει ώρα και υπομονή,καρτέρι θα έλεγα!
Αν όμως διαθέσεις ένα δίωρο να πιεις ένα καφέ στο τζους και κάνεις και δυο βόλτες (με το πόδι)από Καποδιστριου -Αριστοτέλους -Σωκράτους -Γ Σεπτεμβρίου -Χαλκοκονδύλη θα βρεις στο δρόμο σου αρκετά τεμάχια που και αυτά κινούνται!

δηλαδη φιλε μου εχει "κινηση" ;
Αν πας μεσημερι παιζει τιποτα η ορχεις?Ενδιαφερομαι για Χαλκοκονδυλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom