KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
υπηρεσιες ?????
20 ευρω για μια εκτόνωση +10 το χοτέλ. Φιλιά σε στήθος και χάδια. Πολύ καλό πεοθηλασμό
υπηρεσιες ?????
συγνωμη σε εχω πριξει!!! Κανει ελευθερο στοματικο????
Κάνει ρε φίλε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό μάλιστα στο στόμα. Την έχω πάρει δύο φορές πιο παλιά. Εμφανιζότανε με το όνομα Αλεξάνδρα αλλά ίσως το έχει αλλάξει τώρα, συνιθίζεται πολύ να αλλάζουν τα ονόματα τους. Πιο συγκεκριμένα είναι από το Pitesti της Ρουμανίας και είναι 20-21 ετών. Είναι πάντως καλό πατούρι και για 20 ευρώ λέει να της ρίξεις ένα σπρώξιμο. Σουλατσάρει τις πρωϊνές-μεσιμεριανές ώρες στη Σωκράτους και στο τρίγωνο με τις πολλές άλλες εκεί.συγνωμη σε εχω πριξει!!! Κανει ελευθερο στοματικο????
εισαι δικοσ τυπε αμα σε γνωρισουνε ερχονται και σπιτιΕγώ πρέπει να έχω ψυχολογικό βίτσιο γεροντολαγνείας. Κοντεύω τα 30 αλλά τη βρίσκω με κατά πολύ μεγαλύτερες από εμένα. Το ρεκόρ μου είναι 59 χρονών αλλά θέλω να το ξεπεράσω. Υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον για εμένα σε αυτό το θέμα; By the way δεν έχω πάει ποτέ με επαγγελματία και αν δοκιμάσω θα ψιλοκομπλάρω. Υπάρχει καμιά από αυτές που να έρχεται στο σπίτι;
τα γυφτακια τα μικρα ειναι 3 που αραζουν χαμηλα μεχρι 15 το πολυ.μηπωσ ειναι και κανα δολωμα για τουσ μπατσουσ τυπε.αυτα θελουν προσοχη πασ μεσα σουμπιτοσ τυπε θα τα πληρωνεισ μεχρι να γινουν 18.μακρυαπερασα απο 3ης σεπτεμβριου,στροφη χαλκοκονδυλη,περασμα απο σωκρατους και μετα βαθης...
τιποτα να αξιζει δεν ειδα...μονο εκει που αραζει η πολυ αδυνατη με τα μαυρα ισια μαλλια και το αγριο προσωπο που τραβελοφερνει λιγο...χαλκοκονδυλη και σωκρατους...ηταν αλλη μια γυφτοειδης διπλα με πορτοκαλοκαστανα σγουρα μαλλια και πολυ ωραιο ντεκολτε
στο ιδιο σημειο επισης αραζε ενα γυτακι,που ρε παιδια δεν ηταν πανω απο 12-13 χρονων :Sδεν ξερω αν εκανε πιατσα σιγουρα,αλλα αυτη την εντυπωση μου δωσε :S :S
στο τριγωνο χαλκο σωκρα καποδ εκει θα τα δεισ γυρευε την δουλεια σου. απο 50 και πανω να ξερουμε τη κανουμεΧαμηλά που εννοείς φίλε; σε ποια οδό;
με αυτα τα γυφτακια πασ μεσα αβλεπη τα εχω δει που τα ψωνιζαν κατι μπαρμπαδεσ.πανω απο 15 χρονων δεν ειναι σιγουρα.ρε μακρυαΜέχρι 40 χτυπάω εγώ φίλε άντε και 2 -3 χρόνια παραπάνω . Αλλά τα μικρα έχουν άλλη χάρη ρε γαμώτο
ειναι κριμα!! αλλα ειναι 13 μεχρι 15 χρονων τα γυφτακια αυτη ειναι η αληθεια τυποι. καθονται κοντα με την ξανθια αδυνατη γυφτισα και τουσ μαθενει τα κολπα τησ πιατσασ . κριμα που δεν τα εχουν μαζεψει οι μουνομπατσοι.