Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.738
Πόντοι
4.587
Χθες βράδυ κατά τις 12 πιάτσαρε στο τρίγωνο των Βερμούδων ωραιότατο βουλγάρικο μουνάκι με μακρύ κοκκινόξανθο μαλλί, ύψους περίπου 1,70 πάνω σε γόβα, ηλικίας  όχι πάνω από 20 με καταπλικτικό αδύνατο σώμα, μπλε μάτια και στρογγυλό κεφάλι σχήματος αυγουστάτικου πανσέληνου όπως οι ανατολικές π.χ ρωσία/πολωνία. Στην ερώτηση πόσο πάει το μαλλί είπε, 30 αυτή + 10 το κατάστημα. Πρόγραμμα: τα πάντα εκτός πίσω πόρτας (είχε και στενή λεκάνη) αλλά με ελεύθερο στοματικό όπου απαγορεύει το χύσιμο μέσα στο στόμα ή στη φεγγαρόφατσα της. Ο βούλγαρος ντουλάπα-νταβάς την είχε από κοντά και παραμόνευε κάθε της κίνηση. Μετά από λίγο φυγαδεύτικε για ξενοδοχείο από διερχόμενο πελάτη. Όποιος γνωρίζει και την έχει σπρώξει ας εξιστορίσει για να μάθουμε πριν τα σκάσουμε. Δυστυχώς ξέχασα να ρωτήσω το όνομα της. Πάντως ξεχωρίζει από όλες τις άλλες εκεί λόγω της πολύ καλής της εμφάνισης.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Σας έχω φρέσκα νέα από τις πιάτσες

Κοπέλα εθεάθη στην Αχιλλέως αμέσως πριν την γέφυρα.Ξανθιά ψιλή με ωραίο σώμα αλλα πρέπει να λείπουν μερικά δοντάκια ότι πρέπει για απόλυτο.Τιμή 30 ευρώ στο αμάξι. Μπορείτε να την βρείτε μετά τις 12 το βράδυ.

Χαϊδάρι αμέσως μετά τον Κοτσώβολο στο ρεύμα προς Αθήνα,βουλγάρικο κορίτσι που μπορείς να το πάρεις στην αγκαλιά σου μόνο αν έχεις κλάρκ. 30 ευρώ τιμή,ξεκινάει μετά τις10 το βράδυ. Σε ερώτηση γιατί φοβάται να δώσει φιλάκια,η απάντηση ήταν ότι δεν θέλει κολλήσει HIV. Το αντιπαρέρχομαι και συνεχίζω.

Παράδρομος στο ποτάμι αμέσως τη διασταύρωση της Λένορμαν,ρεύμα προςΠειραιά εθεάθη ξανθιά ύπαρξη,ονειρική.Πέρασα δύο φορές αλλα δεν πρόλαβα να ρωτήσω καθώς τη φόρτωσε νταλικιέρης. Σε συνεχόμενες νεότερες αναζητήσεις μου, δεν κατάφερα να την πετύχω ξανά.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Σας έχω φρέσκα νέα από τις πιάτσες

Κοπέλα εθεάθη στην Αχιλλέως αμέσως πριν την γέφυρα.Ξανθιά ψιλή με ωραίο σώμα αλλα πρέπει να λείπουν μερικά δοντάκια ότι πρέπει για απόλυτο.Τιμή 30 ευρώ στο αμάξι. Μπορείτε να την βρείτε μετά τις 12 το βράδυ.

Χαϊδάρι αμέσως μετά τον Κοτσώβολο στο ρεύμα προς Αθήνα,βουλγάρικο κορίτσι που μπορείς να το πάρεις στην αγκαλιά σου μόνο αν έχεις κλάρκ. 30 ευρώ τιμή,ξεκινάει μετά τις10 το βράδυ. Σε ερώτηση γιατί φοβάται να δώσει φιλάκια,η απάντηση ήταν ότι δεν θέλει κολλήσει HIV. Το αντιπαρέρχομαι και συνεχίζω.

Παράδρομος στο ποτάμι αμέσως τη διασταύρωση της Λένορμαν,ρεύμα προςΠειραιά εθεάθη ξανθιά ύπαρξη,ονειρική.Πέρασα δύο φορές αλλα δεν πρόλαβα να ρωτήσω καθώς τη φόρτωσε νταλικιέρης. Σε συνεχόμενες νεότερες αναζητήσεις μου, δεν κατάφερα να την πετύχω ξανά.
τυπε η τυπισσσα στο χαιδαρι κ ομως εχει πελατες..αυτην στην αχιλλεως την εχει δοκιμασει κανεισ?

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
τυπε η τυπισσσα στο χαιδαρι κ ομως εχει πελατες..αυτην στην αχιλλεως την εχει δοκιμασει κανεισ?

την ειδα και εγω αυτη στην αχιλλεως, περνοντας με το αμαξι μου φανηκε πολυ καλο και εκανα στροφη και ξαναπερασα οταν την ειδα απο κοντα καταλαβα οτι δεν θα πετυχει πελατη σημερα... οντως δοντια χαλια ισως να ελειπαν και μερικα ... (ΑΚΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΕ ??? ) 30 μου ειπε και εμενα αλλα και δωρεαν να ηταν παλι ΔΕΝ περναγα.. :rockon:

georgepappas1

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, βλέπω το site πολλούς μήνες, τα κατάφερα με τα πολλά να γραφτώ, χαιρετισμούς σε όλους.

Στο προκείμενο τωρα, για τους παλαιότερους του τριγώνου, σήμερα είδα την Αναστασία από Λάρισσα κατά τις 14.00 μετά από μήνες να κάνει πιάτσα στη Γ' Σεπτεμβρίου, έχει στρογγυλέψει πολύ σε σχέση με παλαιότερα, καλή παραμένει πάντως.. :boobies:

Πριν της μιλήσω πλάκωσαν πάλι στρουμφάκια που μαζεύανε τα κορίτσια αδιακρίτως  :jerking: και την έκανα :'(.

Τα γνωστά μπάζα στο τρίγωνο, τελειωμένα ζάκια παραπάνω  :zombie:, αυτή η Λίλη ρε παιδιά που χάθηκε?

Ξέρει κάποιος συναγωνιστής κάτι? :headbang:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Μήπως πρέπει να ερωτηθεί η Μίμα για το που βρίσκεται η Λίλη; Αλλα από ότι έχω προσέξει, έχει χαθεί και αυτή

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Συγνώμη ρε τύπε, αλλά τις φοιτήτριες που της βρήκαν; Κάνουμε Erasmus από Αλβανία και Ρουμουνία;

Επισκέπτης
Yπαρχει νανος σε πιατσα?  :grin:

Συνημμένα

• promo_15.jpg
    promo_15.jpg
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 42

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
τη φαντασιωσεις ειναι αυτες ?  :2funny:  :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
τωρα που το θυμηθηκα,μηπως εχει δει κανενας την μικαελα ?μια ψηλη μαυρομαλλα ρουμανα με πολυ ωραιο κορμι? συχναζε στο μαγαζι με τις πινακιδες στο γνωστο τριγωνο ..την ειχα παρει μια φορα και ηταν πολυ καλη εχω να την δω κανα χρονο.η κοπελια μπορουσε ανετα να δουλεψει σε studio  απο εμφανιση

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Βόλτα απ' τις πουτανόπιατσες μετά από ΠΟΛΥ καιρό (ας όψεται η πατρίδα) παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου γύρω στις 6:30 το απόγευμα. Νέκρα ΠΑΝΤΟΥ, ίσως λόγω της μπατσαρίας που ήταν έντονη η παρουσία της εκείνες τις μέρες, ίσως λόγω ώρας (είχε σχεδόν νυχτώσει), ίσως γιατί γενικά έχουν περιοριστεί οι πουτάνες στο κέντρο, εσείς που είστε πολίτες και κατεβαίνετε συχνά σίγουρα θα ξέρετε καλύτερα. Η μόνη πιάτσα που είχε απαρτία ήταν η σούπερ πιάτσα της Γερανίου με τις γνωστές μουνάρες οι οποίες όμως τώρα λόγω κρύου κουκουλώνονται με τα μπουφάν και δεν μπορείς να τις "τσεκάρεις".

Υ.Γ.: Η Μίμα είναι ακόμα στη θέση της; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom