abientchill
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και αν μου πεις που συγκεκριμενα θα τις βρω θα σου ειμαι ευγνομων
3η σεπτεμβρίοθ στον οκανά απέναντι θα βρείς συνήθωςγεια σας παιδια θελω να ρωτησω που ακριβως κανουν πιατσα στην γ΄σεπτεμβριου οι κοπελες και ποιες ωρες και μερες μπορω να τις βρω.ακομα θελω να ρωτησω αμα εισαι με τα ποδια δεν ειναι λιγο επικινδυνο? και τι εθνικοτητες παιζουν?
απο τα ποδια δεν κολας τιποτα μη φοβασαιγεια σας παιδια θελω να ρωτησω που ακριβως κανουν πιατσα στην γ΄σεπτεμβριου οι κοπελες και ποιες ωρες και μερες μπορω να τις βρω.ακομα θελω να ρωτησω αμα εισαι με τα ποδια δεν ειναι λιγο επικινδυνο? και τι εθνικοτητες παιζουν?
εφοδος μπάτσων και το τρίγωνο άδειο απόψε. Ευτυχώς όμως πέτυχα την Αλβανιδούλα. Ο συνάδελφος ήταν σωστός. Φορούσε λευκό φορεματάκι με τις κορυφαίες μπουτάρες. Για μία ακόμα φορά αποφάσισα να καταθέσω. Αδιόρθωτος είμαι. Περίεργο πάντως όλες στην ψειρού και αυτή εκτός. Μπορεί να ήταν στο δωμάτιο τη στιγμή που τις μάζεψαν.
Φιλε με προλαβες, οτι θα εγραφα γι' αυτη την πιατσα. Περασα σημερα πολυ γρηγορα απο πεζοδρομο Γερανιου με την μηχανη κατα τις 4 το απογευμα, ειχε καποια καλα ξανθα τεμαχια, καποια τα ειδα απο μακρια, δεν μπορουσα να σταματησω γιατι ειχα δουλεια, θα το ψαξω γιατι φαινοταν ενδιαφερον σημερα, ενω πριν απο μερες μονο κατο ψοφιες.Μήπως έχει περάσει κανένας συνάδελφος τελευταία από Γερανίου και Ζήνωνος;
τις τελευταιες 2 βδομαδες εχω πετυζε 2 ινδές που κάνουν πιάτσα νωρίς τ απογευμα στη χαλκοκονδύλη. ξέρει κανείς τι παίζει? τις εχει πάρει κανένας?
ειχαν σκασει μυτη και παλιοτερα τυπετις τελευταιες 2 βδομαδες εχω πετυζε 2 ινδές που κάνουν πιάτσα νωρίς τ απογευμα στη χαλκοκονδύλη. ξέρει κανείς τι παίζει? τις εχει πάρει κανένας?
ειχαν σκασει μυτη και παλιοτερα τυπε
το ειχα γραψει εδω αλλα μερικοι δεν με πιστευαν :S
δεν ξερω τυπε δεν εχω δοκιμασειείναι καλές στο γαμήσι οι Ινδές τύπε; αξίζει να φορτώσουμε;