Καλησπέρα στα παιδιά. Αν και είμαι εγγεγραμμένος πάρα πολύ καιρό στο site και μπαίνω σχεδόν καθημερινά γιατι μ αρεσουν οι συζητήσεις αλλά και τα θέματα, εντούτοις είναι η 1η φορά που γράφω και μάλλον η τελευταία γιατί προτειμώ τον εαυτό μου ως παρατηρητή περισσότερο παρά ως σχολιαστή.Απλά σήμερα ηταν η μερα που καταρρίφθηκαν όλα τα όρια που είχα θεσει στον εαυτό μου και ακόμα αναρωτιέμαι πως τα κατάφερα. Η όλη ''περιπέτεια'' είχε ως αφορμή ένα site γνωριμιών που είχα μπει γύρω στις 4 για να χαβαλεδιάσω και μια πικάντικη συζήτηση που ακολούθησε βρισκοντας με, με το πουλί κατάρτι. Κάτι η ανύψωση, κάτι το γεγονός οτι παράλληλα διάβαζα τα σχόλια των συναγωνιστών στο συγκεκριμένο θέμα (πουτανοπιατσες Αθήνας) αποφάσισα αντί να την παίξω μόνος μου να κατηφορίσω προς ανευρεση κώλου, γιατι είμαι της άποψης οτι αν είναι να γαμήσεις καλά ας είναι τουλάχιστον κώλος. Η συνήθης διαδρομή που ακολουθώ είναι
μεταξουργείο - Φυλής. Σήμερα λόγω των προηγουμένων είπα να παρεκλίνω λίγο της πορείας μου και να περασω από Γερανίου και Χαλκοκονδύλη για να δω γιατι γίνεται τόσο χαμός. Να προσθέσω οτι ποτέ δεν είχα φανταστεί οτι θα πηδήξω σε πουτανόπιατσες. Εδω καλά καλα σπάνια εχω πήδήξει στο
Μεταξουργείο. 1η σταση Γερανίου στην οποία αναγνώρισα την Αλεξάνδρα από το ταττου, αρκετα ωραία κοπέλα, καθώς επίσηα και ακόμα μια ωραία ξανθιά. Αποχώρηση από Γερανίου και βήμα προς
Μεταξουργείο οπου μπήκα σε καμια 10αρια σπίτια για μάτι με τα μαγαζιά της οδού Ιασωνος 1Γ και Κολοκυνθούς 38Β να ξεχωρίζουν μακράν. Στο 1ο είχε 2 κοπέλες μια ντυμένη νοσοκόμα με πολύ γλυκο προσωπάκι και αλλη μια ξανθούλα με ρώσσικο προσωπάκι γλυκο 2αρακι στητο και στρογγυλό στήθος και υπέροχο κωλαρακι. η τσατσα της παρουσιάσε ως νοσοκόμα την μια που θα μου γιάτρεθε τα @@ και ως ψυχολόγο την άλλη που θα με ψυχολογούσε. Αν και ψίθηκα χοντρά να μπω, ο μαλάκας σκέφτηκα οτι δεν θα ξεπέσω στους ποταπούς δρόμους του Μεταξουργείου να με ψυχολογησουν. Που να ήξερα οτι μετά πο λίγη ώρα θα έκανα εγω τον ψυχαναλυτή και θα πλήρωνα και από πάνω. Στο έτερο μπουρδέλο της Κολοκυνθούς τα οποία σημειωτέον έχουν χαλάσει από κουλουρόσπιτα αφου ούτε στο πάνω ουτε στο κάτω δίνανε κώλο δούλευε ένα άπαιχτο μελαχρινό με το ΤΕΛΕΙΟ κωλαρακι, όλο ναζι και χαμόγελο αλλά με την πιο αντιπαθητική υπηρεσία..Αφού πέρασα και αυτόν τον πειρασμό και αποφασισμένος οτι θα γαμήσω στη Φυλής στο δρόμο αφού περνάω μπροστα από τον Γερμανό σκέφτομαι να κάνω μια γύρα και από Χαλκοκονδύλη να δω την Μιμα και τη Λίλη....Τι το ήθελα, είμαι ποδαράτος αφού έχω αφήσει το αυτοκίνητο πιο κάτω και με πλησιάζει μια εμφανίσημη κοπέλα που εντυποσιάζομαι από τα χείλη της και το βλέμμα της και την τσαχπινια..ειναι ι ΜΙμα..εδω είμαστε λέω. Αφού μιλάμε λίγο και σχεδόν παρακαλετα μου λέει κάνω πίπα-μουνί-κώλο με 50€..Τι ήθελε να πει τον κώλο...Τι ρωτάω αν τα παιρνει και στο στόμα και μου λέει ναι, μου λέει ακόμα οτι της αρεσω πολύ και αν θέλω μπορει να κάτσει και παραπάνω από 30 λεπτα και χωρίς να το καλοσκεφτώ, σκεπτόμενος με το κάτω κεφαλι λέω ναι και πάμε στο ξενοδοχείο οπού πληρωνω +10 €...Σύνολο δλδ 60€, δλδ 3 γαμήσια στην Φυλής ή 2 γαμήσια των πιπινιών στο
Μεταξουργείο και μου μέναν και 30€ για πασατέμπο.
Και από εκεί και πέρα ξεκινάει η κωμωδία. Με το που μπαίνουμε μεσα μου λέει για αυτον που γραφει για αυτην στα site και την έχει βγάλει φωτογραφίες (15 λεπτα). τι να της λέω οτι δεν ξέρω το site οτι δεν μπαίνω οτι δε με ενδιαφερει αυτή εκει. Με τα πολλά πάει για ντουζακι οπότε σκέφτομαι τι ωραια τουλάχιστον είναι καθαρη. Γυρίζει ξανά τα ιδια για το site.αφου την πείθβ να σταματησει και αφου ξεκινάει γλυκόλογα και πιασιματακια , ξεκινάει και μια πίπα με προφυλακτικο κάτω του μετριου όμως λόγω της εμφάνισης κυρίως του προσώπου γιατι το στήθος της είναι πεσμένο αρκετα για την ηλικία της ανυψώνεται το ηθικο οπότε σκέφτομαι να αναλάβω δραση και την γυρίζω ανάσκελα σε στυλ 69 με αυτή από κάτω και της τον καρφώνω στο στόμα. Με το που κάνω να ανοιξω τα πόδια της για να δω την κωλοτρυπίδα της και το μουνι της να σου να τα κλείνει και να βάζει το χέρι της μπροστα για να μην δω. Αφου συνεχίζεται για λίγο το πανηγύρι και την ρωτάω τι κάνει μου απανταει οτι ντρεπεται
. Η πραγματικότητα όμως είναι η εξής και αποτέλεσε και την αφορμή για να γράψω αυτό το κείμενο. Η κοπέλα παίδες έχει ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ. Μπορεί να προσπαθούσε να τα αποκρίψει αλλα ανοίγοντας τα πόδια της μπόρεσα και τα είδα. Εχει εξανθήματα στην βάση του μουνιου της που είναι κατά 95% κονδυλώματα (αφήνω ενα 5%) και αυτό το ξέρω γιατι είχα συζήτηση για το ίδιο θεμα με φίλο που είναι παθων και το έμαθε προσφατα και ψαχνοντας στο ιντερνετ είδα φωτογραφίες. Το θεμα είναι οτι το ξερει πολύ καλά και η ιδια ή της το έχουν πει για αυτο και το αποκρυπτει με το χερι και αυτο είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ. Στην παρατηρηση μου γιατι το κ΄ρυβει και είδα οτι έχει σπυρακια μου απάντησε οτι είμαι τρελός και οτι και εγω εχω σπυρακια ψαχνοντας στο κορμί μου μήπως και βρει κάποιο. Επίσης μου είπε οτι την ξενερωσα και οτι δεν ήθελε να κανουμε τίποτα. Της είπα να κρατησει τα 20€ για την πίπα των 5 λεπτών και να μου δωσει τα υπόλοιπα και με ρώτησε ΄΄αν δεν σου δωσω τίποτα?΄΄ της απάντησα οτι τότε θα ψαξω να βρω το site και θα γράφω τα χειρότερα λόγια για αυτη. Μου απάντησε οτι δεν θα με πιστέψουν καιτης απάντησα οτι δε με νοιαζει γιατι εγω θα ξερω οτι είναι η αλήθεια. Από εκει και μετα ξεκιναει μια γκρίνια να προσπαθει να με μεταπείσει να μην γράψω, να λεει οτι εγω φταίω γιατι θεωρησα οτι ήταν άρρωστη, οτι τα εξανθήματα είναι επειδη είχε σκουλαρίκι στο μουνί και την ποναει και άλλα πολλά και παραλογα και καταλήγουμε μετά από διαπραγματευσεις να της λέω να μου παρει μια πίπα και να τελειωσω από απόσταση στο στόμα της και να μου λεει οτι δεν το κανει ενω στην αρχή μου είχε πει το αντιθετο. Αφού με την μαλακια καταφέρνω και τον σηκώνω της λέω να την πάρω από το κώλο και να μου απανταει οτι δεν θελει να το κάνει για 50 γιατι αλλοι της δίνουν 300, αφού μαλώνουμε λίγο και μου ξαναπέφτει παλι την στήνω τελικα τα 4 και αφου μου καλύπτει το μουνί της με το χερι για να μην βλέπω τα εξανθήματα και αφου ελέγχο και τον κώλο για σπυρακια κανω να μπω αλλα που, μελάτος εγω - στεγνός κώλος 0-1..Το ξανασκέφτομαι καλύτερα ( με το πάνω κεφαλι) , λέω που πάω να μπλέξω και την παίζω λίγο όπου και τελικα χύνω με ανάμνηση άλλης. Δλδ πλήρωσα 60€ για να κανω τον ψυχαναλυτη και να την παίξω για περιπου 40 λεπτα. Το ωραιο ειναι οτι κατεβαίνοντας και λέγοντας οτι είναι παρα πολύ καλή με ρώτησε αν θα γράψω και υποστήριξε οτι πολύ γρήγορα θα ξαναπερασω μαζί της. Και για να ολοκληρωθει ο Νόμος του Μερφι κατεβαίνοντας και βγαίνοντας από το ξενοδοχειο βλέπω ενα μελαχρινο με τελειο κορμακι μες τα μαυρα προσεγμένα ντυμένο με κολαν και τρομερο κώλο και μουτζώνω για ακόμα μια φορα τον εαυτό μου για την μαλακία μου. Αφου πήδηξα που πήδηξα εκει ας ΄ηταν να πηδηξω αυτο αν και όταν πήγα δεν ήταν εκει.
Εν κατακλείδι, αν και προσέχω και της περισσότερες φορες δεν κάνω τον κασκαντερ, εχω φαει και εγω όπως όλοι μεγάλες φόλες, η σημερινή όμως ήταν μακράν η χειρότερη αλλά το πιο σημαντικό από όλα ειναι η ΥΓΕΙΑ και δεν πρέπει να παίζει κανεις για αυτό ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ όσον αφορα την συγκεκριμένη προσέχετε όλοι και ειδικότερα οι παντρεμενοι-δεσμευμενοι γιατι θα έχετε και παράπλευρα προβλήματα.