You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Για αυτο παντα κατι παιζει και ειδικα οταν ειναι με σωστο τροποΓι'αυτο εχουμε και εμεις γκομενα, λες να μην το ξερουμε ???
kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Έλα Larson, ανέσυρα κριτική για την πρώτη από τις δύο που λέμε από τις 20/2. Την αναφέρω ως μελαχρινή όμως έχει κάποιες κόκκινες ανταυγειες. Ίσως τώρα να είναι περισσότερες, δεν ξέρω.
Στη γωνία Αριστοτέλους και Χαλκοκονδύλη είχε καμιά 15αριά γκόμενες, γαμήσιμες οι 4-5, τσιγγανάκια στην πλειοψηφία τους, αλλά πολύ τσιγγανάκια, όχι σαν τις Ρουμάνες που ξέρουμε, καραγυφταριό με τα όλα τους. Παρεπιμπτόντως, εντόπισα και δυο τρεις που πρέπει να είναι ανήλικες, ίσως κάποιοι να πρέπει να το κοιτάξουν αυτό (το αναφέρω με αφορμή και τη συζήτηση στο θρεντ με τίτλο Φρίκη). Εκεί που ήμουν έτοιμος να πάω σε κάνα μπουρδέλο Shocked! τη βλέπω. Μελαχρινή, λεπτή, πιτσιρίκα, λέω δεν είναι δυνατόν, παρκάρω και τη ρωτάω πόσο είναι, 30 εγώ και 10 το χοτέλ μου λέει σε άπταιστα ελληνικά και λέω ωχ, ζάκι πρέπει να είναι Undecided. Δε θέλω να πηγαίνω με ζάκια γιατί ξέρω πως αν δεν ήταν ζάκια δεν θα έκαναν και πεζοδρόμιο. Το γκομενάκι όμως ήτανε τόσο σούπερ που βρήκα μια ψευτοδικαιολογία για τη συνείδησή μου Banging Head Against a Wall, ότι και οι άλλες αν δεν είχαν τα δικά τους προβλήματα ούτε κι εκείνες θα βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο. Ενώ τα σκεφτόμουν αυτά έσκασε μύτη ένας γέρος , γύρω στα 75, πορνοκόπος κανονικός, που έδειχνε να τη λιγουρεύεται, και αυτή ήταν η χαρισική βολή. Όνομα Αναστασία από Λάρισα, έκανε και ντουζάκι πριν, δεν είχε τα κοινά χαρακτηριστικά του ζάκι (σημάδια κ.λπ.) παρά μόνο μια ψιλομαγκιά στη φωνή. Όπως προείπα ωραίο σώμα, μικρό στήθος μυτερό, κωλάκι καλό. Στα του αγώνα, πίπα μέτρια και οταν της είπα για πισωκολλητό μου λέει ναι αλλά μόνο στα όρθια. Κάπου εκεί, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έπεσε και της είπα να βγάλω το προφυλακτικό, να ξαπλώσω και να μου Jerking Off όπως κι έγινε.
Ήταν η δεύτερη φορά που πήγα κολλητά στην εν λόγω πιάτσα και θα κάνω καιρό να ξαναπατήσω. Θα επιστρέψω και πάλι στη γωνία Ζήνωνος και Γερανίου Boobies Boobies Boobies
...όπως βλεπεις υπάρχει αναφορά από συναγωνιστές!!
Για πες μας, ποιος ειναι για σενα αυτος ο τροπος ??? :-* :-* :-*Για αυτο παντα κατι παιζει και ειδικα οταν ειναι με σωστο τροπο
μακρια αν ειναι τραπεζακιΕκεί γύρω στο περίπτερο θα τη βρεις συνάδελφε, αδύνατη, μελαχρινή με μπλε μάτια. Ζάκι.
ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΙΑ ???μακρια αν ειναι τραπεζακι
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
συνάδελφοι ... τι γνώμη έχετε για τη Λίλη;; (το ξανθό βουλγαράκι στο περίπτερο ... συνήθως 10:00 - 18:00)
Στο τρίγωνο λες, την ξανθια ασπρουλίαρα (ξεχωρίζει απ' τα υπόλοιπα γυφτομπάζα)? Αυτή με τη χαζοχαρούμενη φάτσα που όποιον δει του λέει "παμε μωρό μου, πάμε" ?
kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Στο τρίγωνο λες, την ξανθια ασπρουλίαρα (ξεχωρίζει απ' τα υπόλοιπα γυφτομπάζα)? Αυτή με τη χαζοχαρούμενη φάτσα που όποιον δει του λέει "παμε μωρό μου, πάμε" ?
ναι ναι αυτή!!
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Ειχα ρωτήσει και εγώ για δαύτην γιατί εμφανισιακά είναι καλύτερη από όλα τα υπόλοιπα μπάζα.
Τότε καθόταν απέναντι απ' το περίπτερο.
Αλλα:
Στο Νο 1 του χάρτη. Γενικα σε όλα τα 1,2,3,4 κάνουν πιάτσα γυφτάκια κατα κανόνα αδιάφορα μπάζα.
Στο Νο 2, συνήθως υπάρχει μια νεαρή καστονόστανθη με μακρια σπαστά μαλλια, λευκό δέρμα και γενικά κάπως καλύτερη σε εμφάνιση απ' τις υπόλοιπες. Ξερεί κανείς τίποτα παραπάνω?
Αλλα:
Η ξανθοκάστανη λευκόδερμη με σπασμένο πρόσωπο γύρω στα 20 είναι Ρουμάνα. Τη λένε Αλεξάνδρα απ΄ ότι θυμάμαι και είναι ξεπέτα, όλα στο άρπα κόλλα. Έχω γράψει παλιά κριτική για τη πάρτη της (κοίτα σελίδα 236 σ΄αυτό το thraed).
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Παιδες για εμας απο επαρχια που δεν ξερουμε και πολλα απο Αθηνα, κι επειδη ειναι λιγο δυσκολο να διαβασουμε τις 325 σελιδες (!!!!) μπορει καποιος να κανει μια σουμα με τις σημαντικοτερες πιατσες της πρωτευουσας?
Να δουλεψει και λιγο το GPS!
Νομιζω οτι θα βοηθηθει αρκετος κοσμος!
Ειναι κριμα να ψαχνουμε στα χαμενα
Να δουλεψει και λιγο το GPS!
Νομιζω οτι θα βοηθηθει αρκετος κοσμος!
Ειναι κριμα να ψαχνουμε στα χαμενα
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 περίπου πέρναγα από το τρίγωνο της αμαρτίας (Χαλκοκονδύλη/Σωκράτους/Καματερού) γιατί όμως κατευθυνόμουνα για δουλειά και όχι για έλεγχο. Από μακριά με εντόπισε η περί του λόγου ξανθιά με γαλάζια μάτια Βουλγάρα (΄Αννα) με λευκό ολόσωμο μίνι. Έλα πάμε μου λέει, κοίτα έχω μόνο δέκα ευρόπουλα στη τσέπη και τίποτα παραπάνω, μου παίρνεις μία πίπα στα όρθια με 10 γιούρο; Mε κοίταξε σα χάνος και γέλαγε. Ok πάμε. Άλλαξα κατεύθυνση και έφυγα. Γαμάτε την με 20 ευρόπουλα και 10 ευρόπουλα πίπα στο αμάξι και τίποτα παραπάνω, είναι όλες στη πείνα εκεί. Εγώ θα τη πάρω πολύ σύντομα. Δες παλαιά αναφορά (). Στο μεταξύ έχουν αρχίσει και σκάνε μύτη για πούτσο διάφορες ελλεϊνίδες. Θα μεγαλώσει ο ανταγωνισμός σε λίγο καιρό.Ειχα ρωτήσει και εγώ για δαύτην γιατί εμφανισιακά είναι καλύτερη από όλα τα υπόλοιπα μπάζα.
Αλλα:
Σχετικά με τη λευκόδερμη ρουμάνα (Αλεξάνδρα) που είχω γράψει παλιά (), δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που γίνεται ο λόγος στο περίπτερο της γνωστής πλατείας
εεεε εσυ πως το παιζεις το χρημα.. αυτο ειναι που λεμε με τον παρα μας γαμαμε την κυρα μας ανοιχτοχερι παραλη μου ποσα ξερης ποσαξερηςΣήμερα το απόγευμα στις 19:00 περίπου πέρναγα από το τρίγωνο της αμαρτίας (Χαλκοκονδύλη/Σωκράτους/Καματερού) γιατί όμως κατευθυνόμουνα για δουλειά και όχι για έλεγχο. Από μακριά με εντόπισε η περί του λόγου ξανθιά με γαλάζια μάτια Βουλγάρα (΄Αννα) με λευκό ολόσωμο μίνι. Έλα πάμε μου λέει, κοίτα έχω μόνο δέκα ευρόπουλα στη τσέπη και τίποτα παραπάνω, μου παίρνεις μία πίπα στα όρθια με 10 γιούρο; Mε κοίταξε σα χάνος και γέλαγε. Ok πάμε. Άλλαξα κατεύθυνση και έφυγα. Γαμάτε την με 20 ευρόπουλα και 10 ευρόπουλα πίπα στο αμάξι και τίποτα παραπάνω, είναι όλες στη πείνα εκεί. Εγώ θα τη πάρω πολύ σύντομα. Δες παλαιά αναφορά (). Στο μεταξύ έχουν αρχίσει και σκάνε μύτη για πούτσο διάφορες ελλεϊνίδες. Θα μεγαλώσει ο ανταγωνισμός σε λίγο καιρό.
Σχετικά με τη λευκόδερμη ρουμάνα (Αλεξάνδρα) που είχω γράψει παλιά (), δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που γίνεται ο λόγος στο περίπτερο της γνωστής πλατείας
Νιρβανα, γνωριζεσαι με τον αγαπητο και εξαιρετο κ larson ???εεεε εσυ πως το παιζεις το χρημα.. αυτο ειναι που λεμε με τον παρα μας γαμαμε την κυρα μας ανοιχτοχερι παραλη μου ποσα ξερης ποσαξερης
Διακρινω μια οικιοτητα απο μερους σου ???
Επισκέπτης
Πέμπτη βράδυ κατά τις 01.00 π.μ. είδα ύποπτες "κινήσεις" Κηφισού με Λένορμαν, 3-4 κοπέλες η μία μελαχροινή αστέρι. Ξέρει κανείς περισσότερα-υπάρχει κάποιο thread σχετικά; Μιλάω για τον παράδρομο της Κηφισού, ανεβαίνοντας από Πειραιά δεξιά, πριν στρίψεις για Περιστέρι, μπροστά από μιά εκκλησία. Δεν πρόλαβα να δω πολλά λόγω ταχύτητας...
φίλε ευχαριστουμε γιά τίς πληροφορίες αλλά μιά ερώτηση??Αγαπητοί συναγωνιστές …
….δεν αισθάνομαι και ιδιαίτερα περήφανος… που καταφεύγω στις …πεταλούδες της νύχτας (αν και μερικές είναι της ημέρας)… αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία (2005-2011) μου από το παράνομο πεζοδρομιακό σεξ (που συνοδεύτηκε από την κατάθεση μερικών χιλιάδων ευρώ στο μ…νί)...:
Αραπάκια:
Τζένιφερ… (Σωκράτους) συμπαθής
Τρέισυ: (Σωκράτους) πολύ καλή … τώρα δουλεύει στο LIDO
Αννίτα: (Σωκράτους) πολύ καλή … δεν την έχω ξαναδεί
Τζέσικα: πολύ καλή … τους τελευταίους μήνες στην Καποδιστρίου
Σόλωνος:
Ιωάννα … η γνωστή Βουλγάρα
Τριανταφυλλιά … φιλότιμο πρεζάκι
Ιωάννα … πρεζογκόμενα
Γεωργία (από Χαλκίδα, δεν την έχω ξαναδεί)
Μαρία ….. αυτή την εποχή …καλή, μελαχρινή (Ρουμανο-αλβανίδα)
Καποδιστρίου:
Κατερίνα …. καλή (Καποδιστρίου, Ελληνίδα από Νέα Μάκρη) συμπαθής
Σταυρούλα…. πολύ καλή (Καποδιστρίου, από Αλβανία, έχει σταματήσει)
Αντριάνα …. πολύ καλή (Καποδιστρίου, από Ρουμανία, δεν την έχω ξαναδεί- όχι αυτή η αδύνατη που είναι τώρα)
Σάρα…. είπα να κάνω ένα ψυχικό (Καποδιστρίου, από Αλβανία)
Γκαμπριέλα (Αλβανία) πολύ καλή (Καποδιστρίου, από Αλβανία και όχι από Ρωσία όπως λέει) αλλά μου έκανε μούτρα επειδή της έγλειφα τα βυζιά …. οπότε κι εγώ αναγκάστηκα να κάνω σεξ με τη φίλη της (ματζικα ντε σπελ)
Ελένη.. πολύ καλή, μελαχρινή (Καποδιστρίου, από Ρουμανία, έχει σταματήσει;;;)
Ιωάννα …πολύ καλή, ξανθούλα (Καποδιστρίου, από Αλβανία έχει σταματήσει;;;)
Στα πέριξ:
η Μικαέλα .. πολύ καλή, μελαχρινή (διαγωνίως απέναντι από τη Eurobank, από Ρουμανία)
η Ιζαμπέλα … (Πλατεία Βάθης, από Πολωνία!;) ίσως η καλύτερη σχέση τιμής απόδοσης… όμορφη, ξανθιά καθ με 20ευρ… τα πάντα όλα
η Ιζαμπέλα …. καλή(στο Γερμανό από Αλβανία)
η Μίμα …το γυφτάκι (στην Αριστοτέλους από Ρουμανία)… 50 το κουλούρι & χύσιμο στο στόμα
η Λίλη, εξαιρετική ξανθούλα (από το πρωί στην Αριστοτέλους, από Βουλγαρία)… 50 το κουλούρι & χύσιμο στο στόμα
… αν ξεχρεώσω … θα τις πάρω παρτούζα αυτές τις δύο…
η Αναστασία … καλό μελαχρινό …(από το πρωί στην Αριστοτέλους, από Λάρισα)
η Λόλα ( πρεζογκόμενα από Θεσσαλονίκη, έλεγε ότι ήταν μοντέλο… δεν τη βλέπω πια…)
η Μπέλλα (έξω από το Χριστιάνα, από Ρουμανία)
η Χριστίνα (έξω από το Χριστιάνα, από Ρουμανία)
… φιλότιμα κορίτσια, όμορφα και μόνο 20 ευρώ… τη Χριστίνα δεν τη βλέπω πια…
… και ολίγα άλλα τεμάχια … που δεν θυμάμαι…
πώς καί δέν κόλισες κανένα παράσιμο??
άν δέν έχεις κολήσει μάλλον παγκόσμιο φαινόμενο πρέπει νά είσαι...
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Σημερα μεσημερι 12,45 στην γερανιου,ηταν μαζεμενα γυρω στα 15 τεμαχια,αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ο πυχης ανεβηκε πολυ,ηταν 2 μωρα ενφανισημα το ενα 1,75 και το αλλο 1,70 ξανθα με 2αρακι στηθος ομορφα και περιποιημενα με στυλ βορειο,επισης ενα αραπονη εμφανινησημο αλλα κοντο 1,60 με πρασινο μακιγιαζ στο ματι,και κανα δυο ομορφα τεμαχια ακομα μαυρομαλουσες,σεργιαναγανε πανω κατω την πλατεια μεχρι την Αγιου Κωσταντινου,και ξεχωριζαν απο το υπολοιπο συνολο,και γυρω γυρω οι πακιδες να πουλανε τσιγαρα και οτι βρουνε και να κοιτανε σαν χανοι τα μωρα!
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Ας την να λέει ας την να λέει................., όπως λέει και το γνωστό σουξέ των αξέχαστων ΠΥΞ ΛΑΞ/Βασίλη ΚαρράΝιρβανα, γνωριζεσαι με τον αγαπητο και εξαιρετο κ larson ???
Διακρινω μια οικιοτητα απο μερους σου ???
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495