master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εχεις καψει καρδιες ρε ομορφοπαιδοΑς την να λέει ας την να λέει................., όπως λέι και το γνωστό σουξέ των αξέχαστων ΠΥΞ ΛΑΞ/Βασίλης Καρράς
Εχεις καψει καρδιες ρε ομορφοπαιδοΑς την να λέει ας την να λέει................., όπως λέι και το γνωστό σουξέ των αξέχαστων ΠΥΞ ΛΑΞ/Βασίλης Καρράς
με το ιδιωτικο σου τζετ τα ειδες ολα αυτα,παρεα με την διμετρη μοντελα γυναικα σου,που συνεισφερει στο σπιτι οικονομικα;Σημερα μεσημερι 12,45 στην γερανιου,ηταν μαζεμενα γυρω στα 15 τεμαχια,αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ο πυχης ανεβηκε πολυ,ηταν 2 μωρα ενφανισημα το ενα 1,75 και το αλλο 1,70 ξανθα με 2αρακι στηθος ομορφα και περιποιημενα με στυλ βορειο,επισης ενα αραπονη εμφανινησημο αλλα κοντο 1,60 με πρασινο μακιγιαζ στο ματι,και κανα δυο ομορφα τεμαχια ακομα μαυρομαλουσες,σεργιαναγανε πανω κατω την πλατεια μεχρι την Αγιου Κωσταντινου,και ξεχωριζαν απο το υπολοιπο συνολο,και γυρω γυρω οι πακιδες να πουλανε τσιγαρα και οτι βρουνε και να κοιτανε σαν χανοι τα μωρα!
οχι απλα τον παρακολουθω διοτι μου θυμιζει τον αγαπητικο της βοσκοπουλας
Κάνε και κανένα μάθημα ορθογραφίας, θα μας κράξουν εδώ μέσα οι συναγωνιστέςεεεε εσυ πως το παιζεις το χρημα.. αυτο ειναι που λεμε με τον παρα μας γαμαμε την κυρα μας ανοιχτοχερι παραλη μου ποσα ξερης ποσαξερης
Η πολυ μαλακια χτυπαη στο κεφαλι,δεν διαβασες οτι ειμαι στην Αθηνα η μονο διαβαζης για να λες παπαριες,τωρα γιατι εκανες σπαμ εδω σε αυτο το θρεντ,καλα σε λενε μπουλη και οτι δεν εισαι ξυπνιοςμε το ιδιωτικο σου τζετ τα ειδες ολα αυτα,παρεα με την διμετρη μοντελα γυναικα σου,που συνεισφερει στο σπιτι οικονομικα;
Πέμπτη βράδυ κατά τις 01.00 π.μ. είδα ύποπτες "κινήσεις" Κηφισού με Λένορμαν, 3-4 κοπέλες η μία μελαχροινή αστέρι. Ξέρει κανείς περισσότερα-υπάρχει κάποιο thread σχετικά; Μιλάω για τον παράδρομο της Κηφισού, ανεβαίνοντας από Πειραιά δεξιά, πριν στρίψεις για Περιστέρι, μπροστά από μιά εκκλησία. Δεν πρόλαβα να δω πολλά λόγω ταχύτητας...
φίλε ευχαριστουμε γιά τίς πληροφορίες αλλά μιά ερώτηση??
πώς καί δέν κόλισες κανένα παράσιμο??
άν δέν έχεις κολήσει μάλλον παγκόσμιο φαινόμενο πρέπει νά είσαι...
συνάδελφοι ... τι γνώμη έχετε για τη Λίλη;; (το ξανθό βουλγαράκι στο περίπτερο ... συνήθως 10:00 - 18:00)
Ναι, έχει αρχίζει και ανθίζει η νέα πιάτσα ακριβώς μετά τα ΚΤΕΛ στα 100 μέτρα περίπου και πριν την έξοδο για Λένορμαν. Χθες βράδυ περνούσα από εκεί, και έχουμε και λέμε. Πρώτα εμφανίστηκε ένα δίμετρο τραβελοειδές που μου έκανε νόημα και το προσπέρασα. Λίγο πιο κάτω πάρκαρα πίσω από ένα βλάχικο BMW γιαλυσμένο του κουτιού όπου ο κάτοχος έψηνε μια από τις διάφορες που στεκόντουσαν. Κάνω νόημα σε ένα πολύ δυνατό κομμάτι να έρθει. Με πλεύρισε και πήγε να ανοίξει την ασφάλεια του συνοδηγού για να μπει απ΄ ευθείας μέσα. Περίμενε της λέω. Παίρνει 30 Εβραίους για φουλ πρόγραμμα. Είναι περίπου 1,70 κοκκινομάλλα στα 25 και ρουμανόφατσα. Της λέω φώναξε τη φίλη σου να τη γνωρίσω η οποία στεκόταν ακόμη στο βλαχοBMW και ήρθε. Ρουμάνα και αυτή, όμορφη κοπέλα περί τα 25 με καλό σώμα αλλά λίγο χοντρά μπούτια. 30 Εβραίους παίρνει και αυτή. Επίσης περιφερόταν και μία χοντρή γυφτόφατσα και άλλη μία πάλι χοντρή την οποία δε μπορούσα να διακρίνω καλά μέσα στα σκοτάδια. Πάντως οι δύο τσαουσεσκίνες είναι πολύ καλές τουλάχιστον εμφανισιακάπαίζει πιάτσα εκεί; ξέρει κανείς;
Το τιμα το 20αρικο που ζηταει .
Παιρνει ενα 8αρακι σαν βαθμο
Και οι σχετικες φωτο :
τυπε τις φωτος πως τις εβγαλες?Το τιμα το 20αρικο που ζηταει .
Και οι σχετικες φωτο :
ναι ναι μην δουν την φατσα της στην πατριδα και την πουνε πουτανα! αφου ολες αμα τους πεις για φωτογραφια καθονται...Ισως να ταν καλυτερο,να μη φαινεται το προσωπο της κοπελας..
Πρέπει να παίζει και τρίτος εκεί μέσα, ίσως ο προρτιέρης του μαγαζιούτυπε τις φωτος πως τις εβγαλες?
Το τιμα το 20αρικο που ζηταει .
Και οι σχετικες φωτο :