master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
οχι,αθλητηςαβραμης εγινες τυπε?
ετσι τα τρωει και αυτος ρε;λες να αβραμεψω;
οχι,αθλητηςαβραμης εγινες τυπε?
ναι κανει υγιεινη ζωη τυπεοχι,αθλητης
ετσι τα τρωει και αυτος ρε;λες να αβραμεψω;
ε να παμε για μπαλα.κοφτε το μπαζογαμησι λιγο εχετε γινει ζομπι.τον τελευταίο καιρό έχει όλο μπάζα
το έχουμε κόψει εδώ και καιρόε να παμε για μπαλα.κοφτε το μπαζογαμησι λιγο εχετε γινει ζομπι.
τωρα θα κατεβουμε,νομιζω ζηταει +50 για πισωΧθες βράδυ στις 24:00 έσκασε μύτη στου Γερμανού (Μάρνης/Καματερού) η ξαδέλφη του Αλ Μπάνο, ονόματι Ιζαμπέλλα με νέο look κομμωτηρίου. Μαύρο μαλλί καρέ με μυτάκια, σούπερ μίνι κολάν και γενικά πολύ καλά εμφανισιακά, αλλά με κάποια παραπανίσια κιλάκια στη περιφέρεια σε σχέση με πέρυσι. Επειδή επέστρεφα από γαμήσι σε μπουρδέλο και περνούσα με το αμάξι από τη πιάτσα της, παρατήρησα πάλι ουρά από αυτοκίνητα, υποψήφιοι για να τη σκίσουν. Περνώντας από μπροστά της κορνάρισα και αμέσως καρφώθηκε, τίποτα δε της ξεφεύγει της κουφαλίτσας. Τη πήδηξε τώρα τελευταία κάποιος;
Μηπως πρεπει καποιος να τους μιλησει, για την σημασια του προφυλακτικου ???
Αν στο παραδειγμα του συναγωνιστη με το πιστολι στον κροταφο, την ρωσσικη ρουλετα και το κρανος ηξερες με απολυτη σιγουρια οτι ειχες καταφερει να καταστησεις το κρανιο σου τελειως αλεξισφαιρο και στη περιπτωση που για καποιους λογους αν σε πυροβολουσαν ειχες την δυνατοτητα να το απολαυσεις δεν θα δεχοσουν να στο κανουν αφοβα?
Αγαπητε μου φιλε, ξαδελφια δεν εχω εδω μεσα, μονο συνονυμιες εχω !!!ευγε φιλαρακι δεν πηρες
καθολου απο τον ξαδερφο σου
τον ΛΙονταρη28
Αν υπαρχει συναγωνιστης που να γνωριζει οποιαδηποτε περιπτωση εκδιδομενης που να δεχεται διεισδυση χωρις καποτα ( πιατσα, μπουρδελο, στουντιο, call girl, ct κλπ)παρακαλω να με ενημερωσει. Απεχθανομαι την αισθηση του προφυλακτικου και αυτος ειναι ο πλεον βασικος λογος που σε συνδυασμο με το οτι δεν συνηθιζονται και τα γλωσσοφιλα ποτε δεν ευχαριστιεμαι το σεξ σε στουντιο η μπουρδελα.
Γνωριζω παρα πολυ καλα ολους τους κινδυνους αμεσους και εμμεσους για εμενα αλλα και προς τριτους δεν εχω ομως το παραμικρο προβλημα γιατι απλα ξερω παρα πολλα κολπα για να μην κολλησω.
Τον επιασε το βαριο και τα χημικα που μας ψεκαζουν ???Δεν είναι αφέλεια... Εγκεφαλική νέκρωση λέγεται αυτό που έχει ο τύπος.
Λες να κανουν, κατι τετοιο ???Εν τω μεταξυ βαζω στοιχημα οτι θα του εχουν στειλει παρα πολλοι τυπαδες π.μ. ζητωντας του το τηλεφωνο της γιοκο τσοκο.
Κανεις πλακα ετσι, δεν μιλας σοβαρα?Αν υπαρχει συναγωνιστης που να γνωριζει οποιαδηποτε περιπτωση εκδιδομενης που να δεχεται διεισδυση χωρις καποτα ( πιατσα, μπουρδελο, στουντιο, call girl, ct κλπ)παρακαλω να με ενημερωσει. Απεχθανομαι την αισθηση του προφυλακτικου και αυτος ειναι ο πλεον βασικος λογος που σε συνδυασμο με το οτι δεν συνηθιζονται και τα γλωσσοφιλα ποτε δεν ευχαριστιεμαι το σεξ σε στουντιο η μπουρδελα.
Γνωριζω παρα πολυ καλα ολους τους κινδυνους αμεσους και εμμεσους για εμενα αλλα και προς τριτους δεν εχω ομως το παραμικρο προβλημα γιατι απλα ξερω παρα πολλα κολπα για να μην κολλησω.
Αν υπαρχει συναγωνιστης που να γνωριζει οποιαδηποτε περιπτωση εκδιδομενης που να δεχεται διεισδυση χωρις καποτα ( πιατσα, μπουρδελο, στουντιο, call girl, ct κλπ)παρακαλω να με ενημερωσει. Απεχθανομαι την αισθηση του προφυλακτικου και αυτος ειναι ο πλεον βασικος λογος που σε συνδυασμο με το οτι δεν συνηθιζονται και τα γλωσσοφιλα ποτε δεν ευχαριστιεμαι το σεξ σε στουντιο η μπουρδελα.
Που εισαι ρε Φωτη τρομαξες;
Ρε Φωτη μην φοβασαι ρε.Για μπαλιτσα ειπα να παμε οχι να σε πηδηξουμε.
Και παραπανω απο οχταδα. Και μετα για παιδακια στον ΣΤΕΦΑΝΟ. Ολα στα καρβουνα, κοντοσουβλι, κοκορετσι, εξοχικο διαλεχτε!!!!
αν εννοείς παϊδάκια θα σε πούμε μερακλή, αν εννοείς παιδάκια στα κάρβουνα θα σε πούμε ανώμαλο ανθρωποφάγο