Επισκέπτης
Δεν μας πληροφορείτε και δια το οικονομικόν κ. pitsilistis?
Κρίμα βρε συναγωνιστή ...
οτι ειναι παρθενες ειναι δε χωραει σηζητηση
Πουτάνα στην Συγγρού στην κάθοδο,πριν την Πάντειο ακριβώς έξω από την αντιπροσωπεία της SEAT.Δείτε την κ μας λέτε γιατί εγώ δεν παώ με τέτοια κορίτσια απλά σας το αναφέρω για όσους φίλους ενδιαφέρονται.
Μπράβο ρε φίλε...πέστα....τί πράμα είναι αυτός ο...Πεταλούδας....ανατρίχιασα μόλις διάβασα πως τραβάει ενέσεις στην μασχάλη....Πίσω απο την πουτάνα ακριβώς, βλέπουμε τον ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ....γνωστή πρεζόφατσα της περιοχής, με τα χέρια ανοιχτά σαν πεταλούδα συνεχώς. μιας και σουτάρει ενέσεις στις μασχάλες! Γνωστός πελάτης των κοριτσιών! Η καφετέρια που βλεπετε είναι γεμάτη πρεζάκια και κάθε λογής αρρωστημένο και παρακμιακό άτομο. 5 λεπτά αν κάτσετε εκεί θα δείτε.
Γαμήστε άφοβα στην πιάτσα εκεί, κυρίως αν έχετε παίξει ρώσικη ρουλέτα τελευταία και έχετε κερδίσει, ή σας έχει κάτσει το Λότο ή το Τζόκερ. Συνιστάται επίσης σε όσους νομίζουν η λέξη Ηπατίτιδα και Aids είναι το όνομα κάποιου χωριού στην Ιταλία! Γενικά η πιάτσα συνιστάται σε όσους αρέσουν να φλερτάρουν με τον θάνατο και δεν έχουν μακροχρόνιες βλέψεις στην ζωή τους.
Αγαπητοί φίλοι αντιμετωπίζω το εξής δίλημα: στην πιάτσα της Γ Σεπτεμβρίου, έχω δεί μια γυναίκα που μου αρέσει πολύ. Δυστυχώς δουλεύει μόνο πρωί, είναι γεματούλα, με γυαλιά. Της μίλησα μια μέρα και μου απάντησε ευγενέστατα σε άπταιστα ελληνικά.Μάλλον είναι ελληνίδα. Αν ήταν σε σπίτι δεν το συζητάω. Αλλά τώρα έχω αρκετούς ενδοιασμούς. Τι λέτε και εσείς;
Μαλλον εννοεις την Αννα τη σερβοαλβανιδα.πριν κανα μηνα ειχα δει ενα μελαχροινο ψηλο μουναρο 3ης σεπτεμβριου γωνια που ομως την ειδα μονο μια φορα και "φαινοταν" καθαρη γενικα.δεν την ξαναειδα ομως.και αλλο ενα τρελλο μουνι παλι για μια φορα μονο λιγο πριν τη γωνια διπλα στη σταση των λεωφορειων.δυστυχως δεν τις εχω ξαναδει. αν και τις γουσταρα παντως οφειλω να πω οτι φοβομουνα και για τις 2 αυτες να παω μαζι τους.η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο ρισκο ολες του δρομου
γεια σου ρε φιλε ποδολαγνε..που χαθηκες???αν ανατριχιασες που διαβασες οτι ο πεταλουδας χτυπαει ενεσεις στις μασχαλες,τι θα παθεις μολις διαβασεις οτι αλλοι(μπορει & ο ιδιος),χτυπανε επανω στο καυλι,στ' αρχιδια,στον λαιμο τους,οπουδηποτε μπορουν να βρουν ζωντανη φλεβα???πληροφοριακα παντως,ΚΑΝΕΝΑΣ χρονιος χρηστης δεν μπορει να γαμησει,αρα πελατης των κοριτσιων αποκλειεται να ειναι..Μπράβο ρε φίλε...πέστα....τί πράμα είναι αυτός ο...Πεταλούδας....ανατρίχιασα μόλις διάβασα πως τραβάει ενέσεις στην μασχάλη....
Πίσω απο την πουτάνα ακριβώς, βλέπουμε τον ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ....γνωστή πρεζόφατσα της περιοχής, με τα χέρια ανοιχτά σαν πεταλούδα συνεχώς. μιας και σουτάρει ενέσεις στις μασχάλες! Γνωστός πελάτης των κοριτσιών!