Είμαι μαλάκας, είμαι μαλάκας, είμαι μαλάκας, θα το λέω συνέχεια για τιμωρία μου, απορώ πώς γάμησα αυτή την γκόμενα
Πήγα κατά τις 10 και κάτι από Λαυρίου και πέριξ. Κωλόκρυο, κολοβροχή, κωλονέκρα. Τι μαλάκας είμαι που δεν πήγα σε κάνα μπουρδέλο
. Τέλος πάντων. Στην Αριστοτέλους είχε 4-5. Όταν πάρκαρα και κατέβηκα είχαν μείνει οι τρεις. Πλησίασα, ρώτησα πόσο πάει, 30 με το χοτέλ, έστριψα να φύγω και ο μαλάκας ξαναγύρισα και είπα στη μία, Τατιάνα μου είπε, "πάμε". Με το που μπήκαμε στο ξενοδοχείο και την είδα στο φως λέω αμάν ο βρικόλακας και ο δράκουλας σε ένα. 24 δήλωσε, λίγο χοντρούλα, αλλά ειχε μια φάτσα ρε πούστη μου, τι σκατόφατσα ήταν αυτή, από Βουλγαρία. Αλλά τη μεγάλη ήττα την έπαθα όταν είδα τα δάχτυλα των χεριών της. Χοντρά και με πένθος. Μετά, απέφυγα να κοιτάξω δάχτυλα ποδιών μη μου έρθει καμιά λιγοθυμία. Στο δωμάτιο είχε και όρεξη για κουβέντες τρομάρα της, έκανε και ντους αλλά μια κωλίλας στο πισωκολλητό μου ήρθε, ενώ δεν σκουπίστηκε μετά το ντουσ. Ξάπλωσε στο κρεβάτι βρεγμένη, αφού στην πίπα σιχαινόμουνα να πιάσω. Πρώτη φορά να μου κάνουνε πίπα και να μην πιάνω τίποτα. Τελικά έχυσα με ισπανική στα βυζιά της και δήλωσε ότι έβγαλα λίγο σπέρμα :S.
Και το κορυφαίο: ισχυρίστηκε ότι πολλοί της ζητούν ακάποτο. Και πίπα και γαμήσι ακάποτο. Εκείνη λέει δεν κάνει αλλά άλλες κοπέλες στην ιδια πιάτσα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, κάνουν σεξ ακάποτο και από κώλο