Σήμερα οι κατουρόκαβλες χτύπησαν κόκκινο και αποφάσισα πρωινή καταδρομική στη Ρουσλάνα (Ιάσωνος 1γ), με σκοπό να της προτείνω να της δώσω 10 ευρώ επιπλέον για να της γλύψω τα δαχτυλάκια
. Δυστυχώς, η Ρουσλάνα απουσίαζε κι ενώ έφευγα μου λέει ένας πιτσιρικάς, το πολύ 20 χρόνων, ζάκι, "για ζα ήρθες ή για κοκό;". Τίποτα του λέω, βόλτα στα μπουρδελάκια. Στο τέλος, αφού του έδωσα ένα τσιγάρο κι ένα 2ευρο γιατί με είχε πρήξει, με συμβούλευσε να μη βγάζω το πακέτο με τα τσιγάρα φόρα παρτίδα. Φανταστείτε να μας την πέσουν ακόμα και για μερικά τσιγάρα. Τέλος πάντων. Μετά, όλη μέρα στη δουλειά σκεφτόμουν να επισκεφτώ τη Λαβίνια, Ζήνωνος και Γερανίου, η οποία γνωρίζει τα γούστα μου και μου βάζει από μόνη της τα δαχτυλάκια στη μούρη
. Πέρασα κατά τις 7 από Αριστοτέλους και Χαλκοκονδύλη γωνία, στο γνωστό κλειστό περίπτερο, και ήταν τα γνωστά τσιγγανοβουλγαράκια. Αποχώρησα γρήγορα και κατευθύνθηκα προς Ζήνωνος. Βρήκα και πάρκαρα αμέσως και κατέβηκα με τα πόδια προς τον πεζόδρομο. Κάθε δέκα μέτρα και κάποιοι τσακώνονταν
- και η Λαβίνια πουθενά. Είχε όμως 3 - 4 ενδιαφέρουσες κοπέλες και τη Μιραμπέλα. Την έχω ξαναπάρει τη Μιραμπέλα, είναι Ρουμάνα (κι αυτή από το Πιτέστι) με κινέζικα χαρακτηριστικά, μελαχρινή, μάλλον κοντή, λίγο πάνω από τα 20, λίγο χοντρούλα και με κάτι
τρελά! Όταν πέσαμε στο κρεβάτι, έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα βυζιά της κι εκείνη χαζογελούσε. Θα μπορούσα να κάθομαι με τις ώρες εκεί, κι όμως δεν δυσανασχέτησε. Πίπα καλή, είχε στήσει και κώλο και έβλεπα από τον καθρέφτη. Μόνο που σε μια φάση πάω να της αρπάξω την πατούσα και άρχισε να τσιρίζει και να γελάει ότι γαργαλιέται
. Πρώτη στάση ιεραποστολικό και, όπως είχε γίνει και την προηγούμενη φορά, μου έπεσε σχεδόν αμέσως :S. Τότε ήταν που της είπα να γυρίσει πισωκολλητό
. Κωλάρα μάγκες, με μια κωλοτρυπίδα κατάμαυρη. Μαύρη κι άραχνη λέμε. Μου ήταν πολύ δύσκολο αλλά προσπαθούσα να σκέφτομαι άσχετα πράγματα για να καθυστερήσω κι όταν κατάλαβα ότι δεν θα άντεχα για πολύ, ξάπλωσα, έβγαλα την καπότα και της είπα να μου τον
. Όντως, ξάπλωσε κι εκείνη δίπλα μου, μου έβαλε και τη μία βυζάρα στο στόμα και δικαιώθηκα.
Φεύγοντας είπα γεια στον άνθρωπο στη ρεσεψιόν κ εκείνος δεν απάντησε, καθώς μιλούσε με μια κοπελίτσα μικροκαμωμένη που την έλεγε Σιμόνα (μήπως ήταν αυτή στην οποία αναφέρθηκε πρόσφατα συνάδελφος;). Έξω, στον πεζόδρομο, δεν πήρε το μάτι μου πουθενά τη Λαβίνια, παρ' όλα αυτά αποχώρησα (στα γρήγορα) χαμογελαστός