Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Φυσικα δεν πρεπει να ειμαι απολυτος αλλα οτι αρρωστεια εχει το ζακι μπορει να εχει και αυτη που δεν κανει χρηση.Εννοω οτι οι αλανιαρες ολες τα ιδια σκατα ειναι πρεζακια και μη.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Φυσικα δεν πρεπει να ειμαι απολυτος αλλα οτι αρρωστεια εχει το ζακι μπορει να εχει και αυτη που δεν κανει χρηση.Εννοω οτι οι αλανιαρες ολες τα ιδια σκατα ειναι πρεζακια και μη.
βεβαίως

Karakitsos

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Καμια πιατσα προς ανατολικα η εστω εκτος κεντρου παιζει πουθενα ρε αλανια?

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Εκανα μια βόλτα χτες βράδυ προς Σόλωνος, λίγα (έως καθόλου) πράγματα και πολλή αστυνομία ως συνήθως. Είδα μια με μαύρο φόρεμα Σόλωνος και Μασσαλίας γωνία, δεν μου φάνηκε για πρεζόνι, αλλά δεν τον κόβω κι όλας. Μου έκανε κλικ (για ένα ξεφόρτωμα στο αυτοκίνητο), αλλά τελικά η φωνή της λογικής μου είπε όχι. Μπας και την ξέρει κανείς, γιατί αν και αποφεύγω την περιοχή, τώρα τον Αύγουστο μου αρέσει η βραδυνή τσαρκούλα εκεί για να θυμόμαστε τα παλιά!

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ερχομαι τελη του Σεπτεμβρη Αθηνα εχουμε κανα τηλεφωνο απο καμια για πρωινομεσημεριανες ωρες; σε ποιες οδους βρισκεις εκει στο κεντρο;

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Σημερα ενημερωθηκα για μια Ελληνιδα που κανει πιατσα σε ενα μικρο δρομακι καθετο της παραλιακης ,στην ανοδο , στο υψος του Αλιμου πρεπει να ειναι , η οποιοα γαμιεται μου ειπανε με ενα 80αρι σε ενα ξενοδοχειο εκει διπλα και ειναι πολυ δυνατο μουνι . Αλλα δεν ετυχε να την δω ποτε .Αν ξερει κανεις τιποτα ας ενημερωσει

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
συγνώμη αλλά αν είσαι στην άνοδο της παραλιακής, έχεις τη θάλασσα στα δεξιά σου, και όχι κάποιο στενάκι...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ερχομαι τελη του Σεπτεμβρη Αθηνα εχουμε κανα τηλεφωνο απο καμια για πρωινομεσημεριανες ωρες; σε ποιες οδους βρισκεις εκει στο κεντρο;
τυπε δεν εχουμε τηλ απο freelancer
μας αρεσει η αγωνια του κυνηγιου δικε μου :2funny:

PERI32

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑς ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΜΟΥ ΤΣΑΡΚΑ.
ΛΙΓΟΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΤΕς ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ.ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΕΚΡΑ 2 3 ΜΩΡΑ AVERAGE TO ΠΟΛΥ.ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΙΛΦ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΓΥΕΟ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ.ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΜΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΤΣΙΓΓΑΝΟΓΥΦΤΑΚΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΧΤΕΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΑΜΕ

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λιγα μωρα και λιγα πρεζακια ομωσ  ε ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
σημερα το πρωι περνοντας απο ηλιουπολεως στη γωνια με φιλολαου πρεπει να ειχε 2 εκδιδομενες :boobies: ....τουλαχιστον ετσι μου φανηκαν  :grin:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Σταθερά άνω των 100 πλεον οι μαύρες επί της πατησίων.
Κοπάδι  :tits2:

PERI32

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλα πλακα πλακα εξαπλωνονται ραγδαια ,σαν τισ κατσαριδες
ρε φιλε ας ερθω στο εστιατοριο να πιω και εγω καμια μπυριτσα

Επισκέπτης
τι ρωτας ρε παιχτη απο τωρα???
αυτα αλλαζουνε καθημερινα..
οταν ερθεις θα σου πω εγω το ποιημα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom