You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
επιτελους.
Ειδα και 4 Ασιατισσες αλλα πολυ κατω απο μετριες αλλα απο οτι φαινεται σιγα σιγα ερχονται και πιο πολλες.
Επισκέπτης
χαλι μαυρο τυπε..επιτελους
δεν λενε μια μπροστα στα βουλγαρορουμανακια εκτος αν εισαι χοντρα κολλημενος με την κιτρινη φυλη οποτε γαμας ακομη & αυτες..
antipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
χτεσινη τσαρκα πλατεια Βαθης και στους παραδρομους πρεζακια τσιγγανες μονο 1- 2 μετρια κομματια.
Ειδα και 4 Ασιατισσες αλλα πολυ κατω απο μετριες αλλα απο οτι φαινεται σιγα σιγα ερχονται και πιο πολλες.
Δωσε τα φωτα σου φίλε.
Είμαι Asia-fan!!!! Αντε να έρθουν κινεζάκια να χαρουμε και μεις!!!
Μου φαίνεται ότι μόνο κινέζοι έρχονται στην Ελλάδα :-
Επισκέπτης
τι αλλο θελεις να σου γραψει ρε τυπε???Δωσε τα φωτα σου φίλε.
Είμαι Asia-fan!!!! Αντε να έρθουν κινεζάκια να χαρουμε και μεις!!!
Μου φαίνεται ότι μόνο κινέζοι έρχονται στην Ελλάδα :-
1,50 με τα χερια στην αναταση..
αβυζες-ακωλες..
βλογιοκομμενες..
τρεχααααααααααααααααααα..
οντως ηταν πολυ χαλια αλλα που θα παει ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο καιρο θα εχουμε και πιατσα με ασιατισες.απλα ευχομαι να ειναι και κανενα καλο κομματι.Παντως ξενερωσα τελειως δυο μερες τωρα τιοτα αξιολογο η στα γουστα μου, θα κανω και σημερα μια προσπαθεια ευχομαι να κατσει κατι καλο
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
τι αλλο θελεις να σου γραψει ρε τυπε???
1,50 με τα χερια στην αναταση..
αβυζες-ακωλες..
βλογιοκομμενες..
τρεχααααααααααααααααααα..
Εντάξει φίλε. Ηρέμησε.
Καθένας με τα γουστα του....
αν εννοείς την Αλβανίδα ,διακοπές θα είναι ,αυτη ειναι τέλος στη Σόλωνοςη ξανθια με το που στριβεις απο σολωνος δεξια την εκανε;;;
Στην Γερανιου ,στο κομματι αναμεσα Πειραιως και Αγιου Κωνσταντινου ,τι παιζει;Περασα τις προαλλες και εχει καποια καλα κομματια.Εχει και τελειωμενες απο ναρκωτικα(μακρυα φυσικα απο αυτες) αλλα εχει και καποιες που θα ελεγα οτι αξιζουν.Πρεπει να παιζει πολυ Αλβανια και ΒουλγαροΡΟυμανια εκει.
Επειδή ετυχε να περνάω, έτυχε οδός Φαν Βαϊκ κ ποσειδώνος είναι 2-3 εκεί .το ένα εξ αυτών νομίζω αξιογάμητον,1.70 μελαχρινόν, Ελαφρώς ζουμπουρλούδικο,ενδιαφέρον προσωπάκι ,δεν σταμάτησα όμως. οι υπολοιπες δεν αξιζουν περιγραφής.μετα τισ 10 πάντα βλεπεις καποια.έχει και στην ανδρουτσου 2 στενα πιο πανω αλλά κατι ξενερώματα συνήθως.Σημερα ενημερωθηκα για μια Ελληνιδα που κανει πιατσα σε ενα μικρο δρομακι καθετο της παραλιακης ,στην ανοδο , στο υψος του Αλιμου πρεπει να ειναι , η οποιοα γαμιεται μου ειπανε με ενα 80αρι σε ενα ξενοδοχειο εκει διπλα και ειναι πολυ δυνατο μουνι . Αλλα δεν ετυχε να την δω ποτε .Αν ξερει κανεις τιποτα ας ενημερωσει
παιδια γεια..... ομονοια στην οδο γερανιου,3 σεπτεmβριου και τις παρακειμενες οδους , το βραδυ εχει πολλες πρεζουδες ειναι χαλια ....... αλλα στις 12 το μεσημερι κανουν πιατσα ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ τρελες γκομενες...δεν πιστευα στα ματια μου δεν ειναι τις δουλειας σιγουρα....μιλαμε για μιλφαρες και γκομενακια γυρω στα 30......κανουν τα παντα και δεν εχουν τα κοπλεξικα του επαγγελματος....δεν προσποιουντε οπως οι επαγγελματιες και δεν ξερουν τι θα πει περιορισμενος χρονος......αξιζει να περασετε μια βολτα για να κοψετε κινηση......
Επισκέπτης
εχεις ψωνισει παιχτη???παιδια γεια..... ομονοια στην οδο 3 σεπτεμβριου και τις παρακειμενες οδους, το βραδυ εχει πολλες πρεζουδες ειναι χαλια ....... αλλα στις 12 το μεσημερι κανουν πιατσα ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ τρελες γκομενες...δεν πιστευα στα ματια μου δεν ειναι τις δουλειας σιγουρα....μιλαμε για μιλφαρες και γκομενακια γυρω στα 30......κανουν τα παντα και δεν εχουν τα κοπλεξικα του επαγγελματος....δεν προσποιουντε οπως οι επαγγελματιες και δεν ξερουν τι θα πει περιορισμενος χρονος......αξιζει να περασετε μια βολτα για να κοψετε κινηση......
τιμες???
πως τις ξεχωριζεις απο τις κανονικες???
εχουν καμια ταμπελιτσα στο κουτελο που γραφει ερασιτεχνιδα τανα???
εχεις ψωνισει παιχτη???
τιμες???
πως τις ξεχωριζεις απο τις κανονικες???
εχουν καμια ταμπελιτσα στο κουτελο που γραφει ερασιτεχνιδα τανα???
δεν ειναι χαλια απο ζαμπον, ειναι φυσιολογικες και σε εμφανιση και σε συμπεριφορα....δεν υπηρχαν πριν απο 3 μηνες και καταλαβαινεις οτι δεν ειναι της δουλειας.....τιμες 40-60 ευρω αναλογα την γυναικα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.248
- Πόντοι
- 7.885
δεν ειναι χαλια απο ζαμπον, ειναι φυσιολογικες και σε εμφανιση και σε συμπεριφορα....δεν υπηρχαν πριν απο 3 μηνες και καταλαβαινεις οτι δεν ειναι της δουλειας.....τιμες 40-60 ευρω αναλογα την γυναικα
Μεσημεριάτικα όμως ρε φίλε .Και που γίνεται το νταραβέρι ,μήπως σε πάνε σπίτι τους και σου προσφέρουν και κανα μουσακά,σαν καλές νοικοκυρές
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
παιδια γεια..... ομονοια στην οδο γερανιου,3 σεπτεmβριου και τις παρακειμενες οδους , το βραδυ εχει πολλες πρεζουδες ειναι χαλια ....... αλλα στις 12 το μεσημερι κανουν πιατσα ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ τρελες γκομενες...δεν πιστευα στα ματια μου δεν ειναι τις δουλειας σιγουρα....μιλαμε για μιλφαρες και γκομενακια γυρω στα 30......κανουν τα παντα και δεν εχουν τα κοπλεξικα του επαγγελματος....δεν προσποιουντε οπως οι επαγγελματιες και δεν ξερουν τι θα πει περιορισμενος χρονος......αξιζει να περασετε μια βολτα για να κοψετε κινηση......
πες λεπτομερειες, πηρες καμια ; ... μιλας για καθημερινες και ωρες γυρω στις 12 στη γερανιου ;
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
την κατερινα λες; ειχα το κιν και το σβησα κατα λαθος οποιος εχει τηλ ας το πμεχει πάρει κανένας τις Ελληνίδες που πάνε μόνο μαζύ και η μία δίνει λόκο? στην Καπποδιστρίου στο sex shop
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ωρε θα ερθω τον αλλο μηνα θα παω να πω καμια ακυρη ποσο παει και θα φαμε καμια μπατσα θεαμα στο λεκανοπεδιο θα γινουμεπαιδια γεια..... ομονοια στην οδο γερανιου,3 σεπτεmβριου και τις παρακειμενες οδους , το βραδυ εχει πολλες πρεζουδες ειναι χαλια ....... αλλα στις 12 το μεσημερι κανουν πιατσα ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ τρελες γκομενες...δεν πιστευα στα ματια μου δεν ειναι τις δουλειας σιγουρα....μιλαμε για μιλφαρες και γκομενακια γυρω στα 30......κανουν τα παντα και δεν εχουν τα κοπλεξικα του επαγγελματος....δεν προσποιουντε οπως οι επαγγελματιες και δεν ξερουν τι θα πει περιορισμενος χρονος......αξιζει να περασετε μια βολτα για να κοψετε κινηση......
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495