Φυσικα δεν πρεπει να ειμαι απολυτος αλλα οτι αρρωστεια εχει το ζακι μπορει να εχει και αυτη που δεν κανει χρηση.Εννοω οτι οι αλανιαρες ολες τα ιδια σκατα ειναι πρεζακια και μη.μπορεί μπορεί
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
βεβαίωςΦυσικα δεν πρεπει να ειμαι απολυτος αλλα οτι αρρωστεια εχει το ζακι μπορει να εχει και αυτη που δεν κανει χρηση.Εννοω οτι οι αλανιαρες ολες τα ιδια σκατα ειναι πρεζακια και μη.
Karakitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καμια πιατσα προς ανατολικα η εστω εκτος κεντρου παιζει πουθενα ρε αλανια?
Εκανα μια βόλτα χτες βράδυ προς Σόλωνος, λίγα (έως καθόλου) πράγματα και πολλή αστυνομία ως συνήθως. Είδα μια με μαύρο φόρεμα Σόλωνος και Μασσαλίας γωνία, δεν μου φάνηκε για πρεζόνι, αλλά δεν τον κόβω κι όλας. Μου έκανε κλικ (για ένα ξεφόρτωμα στο αυτοκίνητο), αλλά τελικά η φωνή της λογικής μου είπε όχι. Μπας και την ξέρει κανείς, γιατί αν και αποφεύγω την περιοχή, τώρα τον Αύγουστο μου αρέσει η βραδυνή τσαρκούλα εκεί για να θυμόμαστε τα παλιά!
gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Σημερα ενημερωθηκα για μια Ελληνιδα που κανει πιατσα σε ενα μικρο δρομακι καθετο της παραλιακης ,στην ανοδο , στο υψος του Αλιμου πρεπει να ειναι , η οποιοα γαμιεται μου ειπανε με ενα 80αρι σε ενα ξενοδοχειο εκει διπλα και ειναι πολυ δυνατο μουνι . Αλλα δεν ετυχε να την δω ποτε .Αν ξερει κανεις τιποτα ας ενημερωσει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν εχουμε τηλ απο freelancerερχομαι τελη του Σεπτεμβρη Αθηνα εχουμε κανα τηλεφωνο απο καμια για πρωινομεσημεριανες ωρες; σε ποιες οδους βρισκεις εκει στο κεντρο;
μας αρεσει η αγωνια του κυνηγιου δικε μου
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑς ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΜΟΥ ΤΣΑΡΚΑ.
ΛΙΓΟΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΤΕς ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ.ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΕΚΡΑ 2 3 ΜΩΡΑ AVERAGE TO ΠΟΛΥ.ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΙΛΦ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΓΥΕΟ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ.ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΜΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΤΣΙΓΓΑΝΟΓΥΦΤΑΚΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΧΤΕΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΑΜΕ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑς ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΜΟΥ ΤΣΑΡΚΑ.
ΛΙΓΟΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΤΕς ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ.ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΕΚΡΑ 2 3 ΜΩΡΑ AVERAGE TO ΠΟΛΥ.ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΙΛΦ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΓΥΕΟ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ.ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΜΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΤΣΙΓΓΑΝΟΓΥΦΤΑΚΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΧΤΕΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΑΜΕ
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οχι ρε τρωνε στο εστιατορειο μου απεναντι απο το κλαπ τα μεσημερια και πινουν μπυρεσ και σεα και μεα ;)αυτα απο εξωΑκριβως πας και πηγαν διακοπες
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Σταθερά άνω των 100 πλεον οι μαύρες επί της πατησίων.
Κοπάδι
Κοπάδι
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
γαζζζζζελεςςςςςςςςςςΣταθερά άνω των 100 πλεον οι μαύρες επί της πατησίων.
Κοπάδι
συγνώμη αλλά αν είσαι στην άνοδο της παραλιακής, έχεις τη θάλασσα στα δεξιά σου, και όχι κάποιο στενάκι...
στην άνοδο προς Αθήνα βρε...
Επισκέπτης
τι ρωτας ρε παιχτη απο τωρα???ερχομαι τελη του Σεπτεμβρη Αθηνα εχουμε κανα τηλεφωνο απο καμια για πρωινομεσημεριανες ωρες; σε ποιες οδους βρισκεις εκει στο κεντρο;
αυτα αλλαζουνε καθημερινα..
οταν ερθεις θα σου πω εγω το ποιημα..
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
;)τι ρωτας ρε παιχτη απο τωρα???
αυτα αλλαζουνε καθημερινα..
οταν ερθεις θα σου πω εγω το ποιημα..
gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
συγνώμη αλλά αν είσαι στην άνοδο της παραλιακής, έχεις τη θάλασσα στα δεξιά σου, και όχι κάποιο στενάκι...
αυτη ειναι η καθοδος...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις