Μια που είχα αϋπνίες χτες βράδυ και λίγα "φωτάκια" ήταν ανοιχτά στην Φυλής/Φωκαίας με πολύ κόσμο, αποφάσισα να κάνω μια βόλτα μα δω τί παίζει στις πιάτσες.
α) Σόλωνος & Μασσαλίας: Ένα μέτριο μαυρομάλικο αδύνατο με μαύρο μπλουζάκι & τζιν σορτς, ζήταγε 30 για τουτου-πίπα, 50 για τουτου-πήδημα, 60 για ξενοδοχείο + 18 το δωμάτιο. άντε γειά.
β) Σόλωνος & Μαυρομιχάλη: Κάτι GILF
γ) Σόλωνος & Χ. Τρικούπη: Κάτι πρεζάκια
δ) Σόλωνος & Εμ. Μπενάκη (εκεί που λέει ο Συναγωνιστής Scalp36): Ένα μέτριο ξανθό, με γκρί μπλούζα & τζιν παντελόνι, όπου στην προσέγγιση μου, με πλησίασε διστακτικά & το μόνο που είπε (ευγενέστατα μεν , θρασύτατα δε) "Θέλω 100 ευρώ, Κύριε". "Είσαι πολύ απαιτητική, Κυρία μου" & έφυγα.
ε) Σόλωνος & Καποδιστρίου: Ένα ξανθό καλύγραμμο καυλάκι με τα μαλλιά πιασμένα σε κότσους σαν την Chun-Li από το Street Fighter. Φάτσα όμως πολύ μέτρια , με μυτερή μύτη & λεπτά χείλια. Δεν μπόρεσα να μάθω τιμές, λόγω εντοπισμού της τελευταία στιγμή.
ζ) Καποδιστρίου συνάχεια: Οι σπασαρχίδες μαύρες. Αν και σου την δίνουν στα νεύρα, έχει 1-2 φοβερά κομμάτια. Αλλά ποιός τις εμπιστεύεται (υγεία/σέρβις) ?
στ) Καποδιστρίου & Αριστοτέλους: Δύο οδοντογλυφίδες που κάνουν μόνιμα πιάτσα εκεί. Ποιός θα τις πάρει, τόσο ανορεξικές & αντι-ερωτικές που είναι?
η) Καποδιστρίου & Μάρνης: Ένα εμφανίσιμο κοριτσάκι με κόκκινο φορεματάκι, μπουκλέ/κατσαρό μαλλάκι, ολίγον καμπυλόγραμμο, ήταν πίσω από ένα αμάξι, στο αριστερό χέρι, οπότε η όποια περαιτέρω πρόσβαση (οπτική ή λεκτική) ήταν αδύνατη. Μάλλον ήταν η κοπελιά που αναφέρει συναγωνιστής πιο πίσω (ότι την πήρε από την Σατωβριάνδου) που λόγω μπλόκο Αστυνομίας κατέβηκε πιο κεντρικά.
Τελικά πήγαμε για ύπνο άπραγοι.