Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.569
Πόντοι
2.546
Ρε παιδια ποιοι συναγωνιστες εισασταν τριγωνο μεταξυ 6-9?Μαρεσει που ντρεπεστε να μιλατε η δε θελετε να πειτε ονοματα,μπαμ κανετε χαχα,κ αν ειναι ατομα που επισκεπτονται το νημα να ξερουν εγω ειμουν ο περιεργος χαχαχα

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.569
Πόντοι
2.546
6-9

Liberty
Δημητρα χοντρη,Ελενη χοντρη,κυρια μελαμψη κοντη,αλλη μια χοντρη ,γκρανια κ η ψυχρη Βουλγαριτσα

Lito
Ομπενα,Βιολετα

Easy Ινδομπαγκλαμτεσιανες,Κινεζες,χοντρη,η βαμμενη και καινουριες μια γυφτισσα μεγαλη κ αλλες δυο γυφτε μικρες.Η μεγαλη αρχισε τη κουβεντα με αθλιοαστειο τροπο κ ρωτωντας τη για τις μικρες (νομιζα ειναι μανα τους συγγενης τους αφου μιλουσαν σε γλωσσα που δεν ακουγα) κ τις βαζει στη κουβεντα.Η μια κοκκινομαλλα αδυνατη κ η αλλη μελαχρινη αδυνατη.Καλλιγραμες κ οι δυο.Η κοκκινομαλλα μου πε 25 μαζι με ξενοδοχειο δηλαδη 20+5 κ η αλλη ειπε 35 νομιζω χωρις να θυμαμαι για ξενοδοχειο.Πιθανων το εννοουσε η το πε ετσι επιτηδες γτ δε στεκει να πουν αλλες τιμες εκτος αν τελικα δουλευουν χωριστα που τοτε στεκει να πουνε αλλη τιμη αν πχ ηταν πιο μικρη η δευτερη.Η μελαχρινη ηταν 50/50 διοτι δε μιλησαμε κ πολυ αλλα φαινοταν πιο νορμαλ ενω η κοκκινομαλλα ηταν ξυνοτερη κ επιθετικη οταν ρωτησα απλα πραγματα οπως ονοματα.Πεταγεται η μεγαλη μου λεει να τις παρω κ τις δυο αλλα επειδη μου τη σπασανε λεω οχι γιατι αυτη ειναι κακια δειχνωντας τη κοκκινομαλλα.Εν τω μεταξυ οταν πεταξε μαλακια τις λεω "ουτε ψευτικο ονομα?" για να χετε μια εικονα τωρα που εχουμε μεχρι κ σε αυτη τη γωνια γυφτο/τουρκο-βουλγαρες,θα σας δειξω φωτογραφια τους

Ορφεας
Χοντρες,Ινδομπαγκλαμτεσιανες,Κασσανδρα,Μελεκ,Μικη,Λελα,Μιρα κ η Ελληνιδα που πρεπει να μιλησω γτ καθεται κουκουλωμενη αλλες φορες η δε σηκωνεται να δω σωμα το οποιο ειδα κ ειχε καλο κωλο,μου φαινεται ειναι η Βασια.Μαριαννα που πηγαινοερχεται στην ευρητερη περιοχη μεταξυ ορφεα-liberty-λαυριου κ ειναι αυτη που φοραει τις χρωματιστες φουστες σε τιμη 20+5 πηγαινωντας σε οποιαδηποτε ξενοδοχεια,Μαρια αυτη που περπατα κ νεα παρουσια μια μικρη που ταν ζευγαρωτη αλλα με σταμπαριζε κ με ξανασταμπαρισε κανωντας με να θεωρησω οτι θα δουλεψει,μπηκαν μεσα αλλα κυκλοφορουσε κ απομονωμενη,θα μαθω κι αλλα,καλη.Αλλη μια νεα παρουσια μιλφ ονομα Ραμονα ωραια γυναικα σωμα δε πολυπροσεξα τα παμε πριν μπω μεσα,ανταλλαξαμε τηλεφωνο,ειπε δουλευει κ σε στουντιο Χαλκιδα κ μενει Ωρωπο,μοιαζει Ρωσιδα ειναι Ρουμανα σε τιμες 30+5 λεγοντας 15 λεπτα χωρις να μετραει τα αναγκαια+απαραιτητα κ 150 για 1 ωρα.Ηρθε αλλη μια που τη βλεπω εκει με δυαδα μουνων αμα σκανε αλλα οταν τη ρωτησε περαστικος η Λελα του πε οτι δε δουλευει η αλλη,ειδα κ την αλλη μαυρη τη χοντρη που εφευγε απο ορφεα οταν πηγαινα.Μαριαλενα παρθηκαμε Ορφεα με 15+5 αφου πρωτα τη βρηκα στη καποδιστριου.Φευγωντας προσεγγισε η Στελλα η ψηλη

Σωκρατους
Σαντυ

Χακλκοκονδυλη
γκρανι

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.569
Πόντοι
2.546
Οι μικρες καθιστη κ ορθια κ η κυρια που ταν μαζι ορθια
20250124_181150.jpg

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.569
Πόντοι
2.546
Εξτρα λεπτομερεια οτι στον ορφεα αν ανεβετε τα πρωτα σκαλοπατια μπορει να δειτε μια πορτα ανοιχτη που θυμιζει αποθηκη αλλα εχει λαμπακι κ εκει μεσα εχει αλλα 2 δωματια.Το αριστερο ειναι υπερανετο κ το δεξιο ανετο.Καθαροτερα κ τα χρησιμοποιουν αμα ειναι τιγκα τα υπολοιπα.Στο αριστερο ειχε παρκε,στο δεξιο δε θυμαμαι.Ενωνονται με διαδρομακι κ καταληγει στην εξοδο αλλα προσεξτε μη κλεισετε τη κεντρικη εισοδο-εξοδο,παραμονο τις πορτες των δωματιων.Ειναι σε ημιοροφο να το πω ετσι που αν ειναι κλειστη η κεντρικη πορτα δε φαινονται κ αν ειναι ανοιχτη επισης δε φαινονται διοτι ειναι πιο μεσα κ τα 2.Αξιζαν 100% λογω μη χρησιμοποιησης να υποθεσω.Εξτρα τιπ αν δειτε το μικρο στη ρεσεψιον καντε κονεδακι,ειναι κουλ

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
422
Πόντοι
21

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.426
Πόντοι
506
Τα είχα δει και εγώ τα γυφτακια, πολύ ωραία αλλά διστάζω γιατί κατά 90% είναι φόλα και θα αρχίσουν μέσα δώσε και άλλο κτλ
Μακρια απ αυτες τις ξεπετες βρωμιαρες. Κινδυνευετε κ με κλοπη χρηματων ή κινητου

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.569
Πόντοι
2.546
Τα είχα δει και εγώ τα γυφτακια, πολύ ωραία αλλά διστάζω γιατί κατά 90% είναι φόλα και θα αρχίσουν μέσα δώσε και άλλο
Αν θελουν θα γινουν αναρπαστες αλλα δεν εμπνεουν εμπιστοσυνη,καλα λες

• Like
Αντιδράσεις: Teo84

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.569
Πόντοι
2.546
Ποιοι συναγωνιστες εισασταν χθες Ορφεα κ ηταν τιγκα τα δωματια.Τραγελαφικη κατασταση να μαι μονος εξω στην ουρα κ να ναι γεματα στον οροφο χαχα.Το αλλο αστειο δε,επειδη δεν ειχαν ολα φως μπερδευτηκα κ χτυπουσα πορτες,νομιζαν οτι ειμαι καμαριερα χαχαχα,προσεχτε γτ ακουγεστε αν σταθει καποιος απ εξω,καμαριερα κ τσατσα που χτυπουσα χαχαχα.Περα απ τη πλακα καμαριερες μη ενοχλητικες κ μη παρουσες,ακρως θετικο γι αυτο ολοι ξεπερασαμε τα μισαωρα αφου βγηκα κ ακομα οι αλλοι δεν εμφανιζονταν ενω ειχα αργησει.Μπορει να χτυπησα αλλα για καλη σας τυχη δεν ηταν καμαριερα,ολα cool χαχαχα

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.569
Πόντοι
2.546
Εξτρα τιπ.Μην αγχωνεστε για ξενοδοχειο,οι περισσοτερες πλεον πανε κ στα αλλα εκτος του βασικου που πιατσαρουν (πχ Αλμπενα) αλλιως μην ασχοληθειτε,αυτες χανουν. Ειδικα αν δεν κατεβαζουν το δικο τους κοστος (πχ Τιλα) για να ναι πιο εφικτο Οι κολλημενες με 1 ξενοδοχειο μυριζουν φολαρες (βλεπε πλεοψηφια βουλγαρων) αλλα οσες πανε σε οποιο θελω συνηθως ειναι πιο ευχαριστες χωρις κρυαδες.Εδω καποιες πανε σε αλλα οπως Μπιλ Πριβε γτ τις μαζευουν συναγωνιστες.Αν τα Liberty κ Lito ειχαν πακετο 5ευρου θα χαν κλεισει τα αλλα.Οσο για τις αγαπητες μας ψευτρες μερικες δε μενουν σε αυτα κ αν ακολουθησετε θα δειτε οτι πανε σε αλλα κομματια της περιοχης η της παιρνουν να φυγουν η ερχονται απο αλλου.Γενικως παραμυθια ισαξια λογοτεχνικων που δε μας νοιαζει κ κακως χαλαμε χρονο στα λογια.Η φαση ειναι ξεσκισμα κ τα ξαναλεμε ως να φερθουν οπως πρεπει.Οι πιο ευχαριστες συμπεριφορικα ειναι τα γκρανια.Κονε με ρεσεψιονιστ ειναι το κολπο.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.569
Πόντοι
2.546
Ενημερωτικα οι στριγγλες που αναφερει η καθε σεξεργατρια εννοοντας τις καμαριες κ τις ρεσεψιονιστ να ξερετε δεν ειναι καθολου στριγγλες αν μιλατε ευγενικα κ αν τις προσργγιζετε ατομικα πχ για ερωτησεις ωστε να μιλατε αληθινα κ ευχαριστα.Θα εκπλαγειτε απ τα ωφελη.Μια φορα με τη στελλα (τη κοντη) μπαινω easy κ η ρεσεψιον τη κοιταζε/κοιταξε αγρια κ πηρε τηλ πανω τις καμαριερες να ενημερωσει για τη στελλα.Η Στελλα στις,ερωτησεις μου απαντησε αντιστροφα οπως αναμενοταν.Θεωρησα οτι ετσι ωφεληθηκα διοτι δεν εκανε καμια μαλακια.Μαλιστα ελεγε ειναι η μονη που δε κανει,ναι ναι

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.569
Πόντοι
2.546
Σαφαρι στο Μενιδι καμια ωρα.Και ναι γνωστες φατσουλες σε στασεις,προερχομενες εκ Ομονοιας.Εννοειται πανε και απο αλλου.Προσεξστε πως συνδυαζονται.Οταν δεν θελουν η δε μπορουν η δε βολευει να αγορασουν απο Λιοσια-Μενιδι,κατεβαινουν πρεζοπεριοχη Ομονοιας να αγορασουν κ φευγουν.Ειχα υποψιες που επιβεβαιωνονται απο επαφες με τα κοριτσια.Γι αυτο βλεπουμε και δυνατες να περνουν η να περνουν κ να μη δεχονται τα χρηματα μας κτλ.Συν οτον οκανα και συν οσες απλα πινουν διοτι δεν ειναι δεδεμενο αυτο που θεωρουσαμε πως ολες εκδιδονταν.Στην πολυ η παρα πολυ μεγαλη αναγκη ισως αλλα με οσα ειδα ειμαι πλεον σιγουρος οτι αν δε θελει να εκδωθει δε το κανει κ το βλεπα πως φευγαν πρηχτες συν τα λογια του καθε κοριτσιου.Ισα ισα που οτνα πανε ατομα καθαρα και κυριλε δε θα χασουν ευκαιρια αν εκδοθουν.Τελος παντων οπως ειμαι στο μενιδι τι βλεπω?Την Ελενη τη μοντελε με το καπελακι.Το καπελο ειναι Under Armour να χετε το νου σας.Μαζι με τυπα κ τυπαδες κ σκασανε κ αλλες οι οποιες χαθηκανε κ ξανασκασανε δε πολυκαταλαβα.Αδυνατες παντως κ γαμευσιμες.Δε μπορεσα να προσσεγγισω Ελενη μα εδειχνε ηρεμη.Κ τσακ ερχεται μιας εξ αυτων στο μερος μου για λεφτα,με τα πολλα αποφασιζω να δωσω 2 ευρω με σκοπο οταν γυρνουσε να μαθαινα για την Ελενη διοτι της αρχισα τα ''κατω'' εννοωντας Ομονοια κ ανταποκρινοταν.Ειχα την ατυχια να περασει το λεωφορειο αλλα αυτο που ηθελα εγινε,η αρχη κονε,μενει να τις ξαναβρω καπου στην Ομονοια κ τοτε εχω τα οπλα να μιλησω.Εσεις να θυμαστε,Ελενη μελαχρινη μοντελε με καπελακι Under Armour.Επισης παρατησα μωρα μεταξυ μποσδα και 16ης.Μετα τη μποσδα προς τα κατω εχει αν προσεξετε ενα κομματι σαν χωραφια που εννοειται ενωνεται με την ''κρυφη'' περιοχη.ΕΙναι σαν αλανες και εκει εχει μονοπατι φανερο που πανε και απο κει!Δε το ξερα κ ανακαλυψα μωρα γαμευσιμα.Γενικα εβλεπα και ισως ηταν κατοικοι αυτες αλλα σιγουρα περνουν κ οι σεξεργατριες γτ στα ανεβοκατεβασματα παρατηρουσα το πως μαζευονται κ πως αδειαζουν κ σκεφτηκα δε μπορει να μη τις προλαβαινω.Να που τελικα εχουν μονοπατακια χαχα.Παντως θελει αργο ρυθμο γτ δε το προσεχεις αμα τρεχεις εκτος αν δεις κοσμο εντος της αλανας.Συμπερασμα,απο Ομονοια μεταφερονται Λιοσια-Μενιδι και απο αλλου μεταφερονται Ομονοια.Κ στις δυο περιπτωσεις ειναι περαστικες και μη εκ των οποιων τα τουμπανακια ειναι πλειοψηφικα περαστικες,να προσεχετε τις προσεγγισεις.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.569
Πόντοι
2.546
Οι αλλες φασωνονταν/φασωνονται με δικους τους μπροστα μας και θελουν να πιστεψουμε οτι θα περασουμε καλα,ναι μας πεισατε.Απο οσες εχω δει με δικο τους μονο η Χριστινα του Ορφεα απεδωσε.Ξεχασα να ανφερω οτι δεν ειδα την Συρια

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.256
Πόντοι
3.656
Οι αλλες φασωνονταν/φασωνονται με δικους τους μπροστα μας και θελουν να πιστεψουμε οτι θα περασουμε καλα,ναι μας πεισατε.Απο οσες εχω δει με δικο τους μονο η Χριστινα του Ορφεα απεδωσε.Ξεχασα να ανφερω οτι δεν ειδα την Συρια
Έχω καιρό να δω τη Χριστίνα. Την έχεις δει εσύ, ή κάποιο άλλο μέλος;

vaggelisk84

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
6-9

Liberty
Δημητρα χοντρη,Ελενη χοντρη,κυρια μελαμψη κοντη,αλλη μια χοντρη ,γκρανια κ η ψυχρη Βουλγαριτσα

Lito
Ομπενα,Βιολετα

Easy Ινδομπαγκλαμτεσιανες,Κινεζες,χοντρη,η βαμμενη και καινουριες μια γυφτισσα μεγαλη κ αλλες δυο γυφτε μικρες.Η μεγαλη αρχισε τη κουβεντα με αθλιοαστειο τροπο κ ρωτωντας τη για τις μικρες (νομιζα ειναι μανα τους συγγενης τους αφου μιλουσαν σε γλωσσα που δεν ακουγα) κ τις βαζει στη κουβεντα.Η μια κοκκινομαλλα αδυνατη κ η αλλη μελαχρινη αδυνατη.Καλλιγραμες κ οι δυο.Η κοκκινομαλλα μου πε 25 μαζι με ξενοδοχειο δηλαδη 20+5 κ η αλλη ειπε 35 νομιζω χωρις να θυμαμαι για ξενοδοχειο.Πιθανων το εννοουσε η το πε ετσι επιτηδες γτ δε στεκει να πουν αλλες τιμες εκτος αν τελικα δουλευουν χωριστα που τοτε στεκει να πουνε αλλη τιμη αν πχ ηταν πιο μικρη η δευτερη.Η μελαχρινη ηταν 50/50 διοτι δε μιλησαμε κ πολυ αλλα φαινοταν πιο νορμαλ ενω η κοκκινομαλλα ηταν ξυνοτερη κ επιθετικη οταν ρωτησα απλα πραγματα οπως ονοματα.Πεταγεται η μεγαλη μου λεει να τις παρω κ τις δυο αλλα επειδη μου τη σπασανε λεω οχι γιατι αυτη ειναι κακια δειχνωντας τη κοκκινομαλλα.Εν τω μεταξυ οταν πεταξε μαλακια τις λεω "ουτε ψευτικο ονομα?" για να χετε μια εικονα τωρα που εχουμε μεχρι κ σε αυτη τη γωνια γυφτο/τουρκο-βουλγαρες,θα σας δειξω φωτογραφια τους

Ορφεας
Χοντρες,Ινδομπαγκλαμτεσιανες,Κασσανδρα,Μελεκ,Μικη,Λελα,Μιρα κ η Ελληνιδα που πρεπει να μιλησω γτ καθεται κουκουλωμενη αλλες φορες η δε σηκωνεται να δω σωμα το οποιο ειδα κ ειχε καλο κωλο,μου φαινεται ειναι η Βασια.Μαριαννα που πηγαινοερχεται στην ευρητερη περιοχη μεταξυ ορφεα-liberty-λαυριου κ ειναι αυτη που φοραει τις χρωματιστες φουστες σε τιμη 20+5 πηγαινωντας σε οποιαδηποτε ξενοδοχεια,Μαρια αυτη που περπατα κ νεα παρουσια μια μικρη που ταν ζευγαρωτη αλλα με σταμπαριζε κ με ξανασταμπαρισε κανωντας με να θεωρησω οτι θα δουλεψει,μπηκαν μεσα αλλα κυκλοφορουσε κ απομονωμενη,θα μαθω κι αλλα,καλη.Αλλη μια νεα παρουσια μιλφ ονομα Ραμονα ωραια γυναικα σωμα δε πολυπροσεξα τα παμε πριν μπω μεσα,ανταλλαξαμε τηλεφωνο,ειπε δουλευει κ σε στουντιο Χαλκιδα κ μενει Ωρωπο,μοιαζει Ρωσιδα ειναι Ρουμανα σε τιμες 30+5 λεγοντας 15 λεπτα χωρις να μετραει τα αναγκαια+απαραιτητα κ 150 για 1 ωρα.Ηρθε αλλη μια που τη βλεπω εκει με δυαδα μουνων αμα σκανε αλλα οταν τη ρωτησε περαστικος η Λελα του πε οτι δε δουλευει η αλλη,ειδα κ την αλλη μαυρη τη χοντρη που εφευγε απο ορφεα οταν πηγαινα.Μαριαλενα παρθηκαμε Ορφεα με 15+5 αφου πρωτα τη βρηκα στη καποδιστριου.Φευγωντας προσεγγισε η Στελλα η ψηλη

Σωκρατους
Σαντυ

Χακλκοκονδυλη
γκρανι
γνωμη για ομπενα και βιολετα????

Ast4NaPane

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2024
Like
2
Πόντοι