6-9
Liberty
Δημητρα χοντρη,Ελενη χοντρη,κυρια μελαμψη κοντη,αλλη μια χοντρη ,γκρανια κ η ψυχρη Βουλγαριτσα
Lito
Ομπενα,Βιολετα
Easy Ινδομπαγκλαμτεσιανες,Κινεζες,χοντρη,η βαμμενη και καινουριες μια γυφτισσα μεγαλη κ αλλες δυο γυφτε μικρες.Η μεγαλη αρχισε τη κουβεντα με αθλιοαστειο τροπο κ ρωτωντας τη για τις μικρες (νομιζα ειναι μανα τους συγγενης τους αφου μιλουσαν σε γλωσσα που δεν ακουγα) κ τις βαζει στη κουβεντα.Η μια κοκκινομαλλα αδυνατη κ η αλλη μελαχρινη αδυνατη.Καλλιγραμες κ οι δυο.Η κοκκινομαλλα μου πε 25 μαζι με ξενοδοχειο δηλαδη 20+5 κ η αλλη ειπε 35 νομιζω χωρις να θυμαμαι για ξενοδοχειο.Πιθανων το εννοουσε η το πε ετσι επιτηδες γτ δε στεκει να πουν αλλες τιμες εκτος αν τελικα δουλευουν χωριστα που τοτε στεκει να πουνε αλλη τιμη αν πχ ηταν πιο μικρη η δευτερη.Η μελαχρινη ηταν 50/50 διοτι δε μιλησαμε κ πολυ αλλα φαινοταν πιο νορμαλ ενω η κοκκινομαλλα ηταν ξυνοτερη κ επιθετικη οταν ρωτησα απλα πραγματα οπως ονοματα.Πεταγεται η μεγαλη μου λεει να τις παρω κ τις δυο αλλα επειδη μου τη σπασανε λεω οχι γιατι αυτη ειναι κακια δειχνωντας τη κοκκινομαλλα.Εν τω μεταξυ οταν πεταξε μαλακια τις λεω "ουτε ψευτικο ονομα?" για να χετε μια εικονα τωρα που εχουμε μεχρι κ σε αυτη τη γωνια γυφτο/τουρκο-βουλγαρες,θα σας δειξω φωτογραφια τους
Ορφεας
Χοντρες,Ινδομπαγκλαμτεσιανες,Κασσανδρα,Μελεκ,Μικη,Λελα,Μιρα κ η Ελληνιδα που πρεπει να μιλησω γτ καθεται κουκουλωμενη αλλες φορες η δε σηκωνεται να δω σωμα το οποιο ειδα κ ειχε καλο κωλο,μου φαινεται ειναι η Βασια.Μαριαννα που πηγαινοερχεται στην ευρητερη περιοχη μεταξυ ορφεα-liberty-λαυριου κ ειναι αυτη που φοραει τις χρωματιστες φουστες σε τιμη 20+5 πηγαινωντας σε οποιαδηποτε ξενοδοχεια,Μαρια αυτη που περπατα κ νεα παρουσια μια μικρη που ταν ζευγαρωτη αλλα με σταμπαριζε κ με ξανασταμπαρισε κανωντας με να θεωρησω οτι θα δουλεψει,μπηκαν μεσα αλλα κυκλοφορουσε κ απομονωμενη,θα μαθω κι αλλα,καλη.Αλλη μια νεα παρουσια μιλφ ονομα Ραμονα ωραια γυναικα σωμα δε πολυπροσεξα τα παμε πριν μπω μεσα,ανταλλαξαμε τηλεφωνο,ειπε δουλευει κ σε στουντιο Χαλκιδα κ μενει Ωρωπο,μοιαζει Ρωσιδα ειναι Ρουμανα σε τιμες 30+5 λεγοντας 15 λεπτα χωρις να μετραει τα αναγκαια+απαραιτητα κ 150 για 1 ωρα.Ηρθε αλλη μια που τη βλεπω εκει με δυαδα μουνων αμα σκανε αλλα οταν τη ρωτησε περαστικος η Λελα του πε οτι δε δουλευει η αλλη,ειδα κ την αλλη μαυρη τη χοντρη που εφευγε απο ορφεα οταν πηγαινα.Μαριαλενα παρθηκαμε Ορφεα με 15+5 αφου πρωτα τη βρηκα στη καποδιστριου.Φευγωντας προσεγγισε η Στελλα η ψηλη
Σωκρατους
Σαντυ
Χακλκοκονδυλη
γκρανι