Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.029
- Πόντοι
- 3.886
Θα μπω να τσεκαρω...Τώρα είναι βέργας η άλλη ειν αυτή;Κάργα... Οι περισσότεροι μου είπε αυτό γουστάρουν...
Τα γράφω στην κριτική...
Θα μπω να τσεκαρω...Τώρα είναι βέργας η άλλη ειν αυτή;Κάργα... Οι περισσότεροι μου είπε αυτό γουστάρουν...
Τα γράφω στην κριτική...
Εξηκίου 18Γ σου λέω... Απόγευμα (πήρε την βάρδια του διάσημου τράβελου Εύας Κουμαριανού, που έπιασε τα 70 πια)...Θα μπω να τσεκαρω...Τώρα είναι βέργας η άλλη ειν αυτή;
Ανάλογα ντοκουμέντα εννοώ άρχοντα!Παρακαλώ. Όμως τι ακριβώς εννοείς όταν γράφεις ............Ελπίζουμε σε μια ανάλογη συνέχεια από μέρους σου.....; Επιθυμείς κάτι συγκεκριμένο;
εννοείς πάλι ATP (Ass to Pussy), ή κάτι άλλο, ας πούμε ξυλιές στο κωλαράκι;Ανάλογα ντοκουμέντα εννοώ άρχοντα!
Κάτι που να γουστάρει και η κυρία. Ότι είναι εφικτό. Και πασαρέλα να μας κάνει δε πειράζει!εννοείς πάλι ATP (Ass to Pussy), ή κάτι άλλο, ας πούμε ξυλιές στο κωλαράκι;
Να ένα που ισχυρίζεται ότι καυλώνει πολύΚάτι που να γουστάρει και η κυρία. Ότι είναι εφικτό. Και πασαρέλα να μας κάνει δε πειράζει!
Τι εδωσες για κολο??απέναντι από Ορφέα κάθεται??και τι ώρες πάει στο περίπου?Σήμερα πήρα ξανά τη μαύρη τη Μαίρη από το Καμερούν. Την έβαλα στα 4 να μου ρουφάει την πούτσα, καλούτσικο τσιμπούκι, την έβαλα με τα πόδια ανοιχτά και την γάμησα δυνατα από το μουνί όπου και κατέβαζε πολλά υγρά, φαινόταν ότι το χαιρόταν, και ΜΕΤΑ της γάμησα τον κώλο όπου φαίνεται πως δεν της τον γαμάνε πολύ...Οταν στήνεται στα 4 είναι σα να γαμάς άλλη γυναίκα (προς το σαφώς καλύτερο) Κάθισε βέβαια και την ξεκώλιασα αλλά ΜΗΝ την λυπάστε ανοίξτε της την κωλοτρυπίδα ρε, να στρώσει!
Ποια είναι αυτή φίλε?Για να θυμούνται οι παλιοί, και να μαθαίνουν τα Νέα Μέλη. Κοινωνική Προσφορά προς τα Μέλη και τους Επισκέπτες, Νο2
Δεν δίνω στοιχεία. Ο Σκοπός μου δεν είναι να στοχοποιήσω κάποια συγκεκριμένη, αλλά να ενημερώσω όσα περισσότερα άτομα μπορώ, λόγω του ότι υπάρχουν μερακλήδες οι οποίοι καμαρώνουν ότι τους κάνουν ακάποτα τσιμπούκια, ότι δίνουν γλωσσόφιλα και κάνουν γλυφομούνι στα κορίτσια του Επαγγέλματος. Δεν είναι η μόνη που γαμιέται απευθείας από τον κώλο στο μουνί, και παίρνει πίπα κατευθείαν σε πούτσα που ήταν σφηνωμένη στον κώλο της. Εγώ γνωρίζω 4 που το κάνουν, κι είμαι σίγουρος ότι το κάνουν περισσότερες. Το δίδαγμα είναι να μην μπαίνουν σε οποιαδήποτε τρύπα σεξεργάτριας χωρίς προφυλακτικό, λόγω του ότι μπορεί να έχει καταπιεί το σπέρμα του προηγούμενου, να του έχει πάρει πίπα αφού την έχει γαμήσει πρώτα από τον κώλο, ή να έχει κάνει συνεχείς εναλλαγές κώλο σε μουνί, ή πίπα - κώλο εμπλοκή. Εύχομαι Καλές Γιορτές και με Υγεία σε όλα τα μέλη και τους Επισκέπτες. Αυτό το σκοπό είχε το βίντεο Κοινωνικής Προσφοράς το οποίο γύρισαΠοια είναι αυτή φίλε?
,πολύ σωστός, καλή χρονιά με υγειαΔεν δίνω στοιχεία. Ο Σκοπός μου δεν είναι να στοχοποιήσω κάποια συγκεκριμένη, αλλά να ενημερώσω όσα περισσότερα άτομα μπορώ, λόγω του ότι υπάρχουν μερακλήδες οι οποίοι καμαρώνουν ότι τους κάνουν ακάποτα τσιμπούκια, ότι δίνουν γλωσσόφιλα και κάνουν γλυφομούνι στα κορίτσια του Επαγγέλματος. Δεν είναι η μόνη που γαμιέται απευθείας από τον κώλο στο μουνί, και παίρνει πίπα κατευθείαν σε πούτσα που ήταν σφηνωμένη στον κώλο της. Εγώ γνωρίζω 4 που το κάνουν, κι είμαι σίγουρος ότι το κάνουν περισσότερες. Το δίδαγμα είναι να μην μπαίνουν σε οποιαδήποτε τρύπα σεξεργάτριας χωρίς προφυλακτικό, λόγω του ότι μπορεί να έχει καταπιεί το σπέρμα του προηγούμενου, να του έχει πάρει πίπα αφού την έχει γαμήσει πρώτα από τον κώλο, ή να έχει κάνει συνεχείς εναλλαγές κώλο σε μουνί, ή πίπα - κώλο εμπλοκή. Εύχομαι Καλές Γιορτές και με Υγεία σε όλα τα μέλη και τους Επισκέπτες. Αυτό το σκοπό είχε το βίντεο Κοινωνικής Προσφοράς το οποίο γύρισα
Τύπε μου αυτά τα γνωρίζουν όλοι, να είσαι σίγουρος. Αν δεν τα τηρούν, προφανώς έχουν τους λόγους τους.Μπράβο πάντα να περνάς καλά !!! Σε όσους δεν ξέρουν καλό είναι να μην βάζουμε αμέσως μετά την πρωκτική επαφή το δάχτυλο ή τον πούτσο στο μουνί . Υπάρχει σημαντικός κίνδυνος ουρολοιμώξεων. Η κοπέλα μου έπαθε ουρολοίμωξη από ανάλογη φάση και με ενημέρωσε ο γυναικολόγος για το θέμα . Δεν το γράφω για να κάνω τον έξυπνο (αφού και εγώ την πάτησα) αλλά για να το έχετε στο μυαλό σας. Καλά γαμήσια σε όλους μας.
Ειναι η ιδια και στα 4 αρχεια που εδειξες?Δεν δίνω στοιχεία. Ο Σκοπός μου δεν είναι να στοχοποιήσω κάποια συγκεκριμένη, αλλά να ενημερώσω όσα περισσότερα άτομα μπορώ, λόγω του ότι υπάρχουν μερακλήδες οι οποίοι καμαρώνουν ότι τους κάνουν ακάποτα τσιμπούκια, ότι δίνουν γλωσσόφιλα και κάνουν γλυφομούνι στα κορίτσια του Επαγγέλματος. Δεν είναι η μόνη που γαμιέται απευθείας από τον κώλο στο μουνί, και παίρνει πίπα κατευθείαν σε πούτσα που ήταν σφηνωμένη στον κώλο της. Εγώ γνωρίζω 4 που το κάνουν, κι είμαι σίγουρος ότι το κάνουν περισσότερες. Το δίδαγμα είναι να μην μπαίνουν σε οποιαδήποτε τρύπα σεξεργάτριας χωρίς προφυλακτικό, λόγω του ότι μπορεί να έχει καταπιεί το σπέρμα του προηγούμενου, να του έχει πάρει πίπα αφού την έχει γαμήσει πρώτα από τον κώλο, ή να έχει κάνει συνεχείς εναλλαγές κώλο σε μουνί, ή πίπα - κώλο εμπλοκή. Εύχομαι Καλές Γιορτές και με Υγεία σε όλα τα μέλη και τους Επισκέπτες. Αυτό το σκοπό είχε το βίντεο Κοινωνικής Προσφοράς το οποίο γύρισα
Όχι. Η Σεξεργάτρια στα 3 τελευταία αρχεία είναι παλιό στανταράκι και γουστάρει τις συνευρέσεις. Η πρώτη που γαμιέται κατευθείαν από κώλο σε μουνί και στόμα, είναι άλληΕιναι η ιδια και στα 4 αρχεια που εδειξες?
Στειλε μου σε προσωπικο να τις δοκιμασω,σιγα το προβλημα.Εχω βαρεθει τις ιδιες και δεν βρισκω και τιποτε.Οπως σου απαντουσα κι εγω οταν εισουν κατω πολυ αργα πριν καιρο για να μη ψαχνεσαι.Βαρεθηκα παρα πολυ να πεταω χρονο,απραγος γυρισαΌχι. Η Σεξεργάτρια στα 3 τελευταία αρχεία είναι παλιό στανταράκι και γουστάρει τις συνευρέσεις. Η πρώτη που γαμιέται κατευθείαν από κώλο σε μουνί και στόμα, είναι άλλη
Εκεί μέσα την κάνω, μπορεί κ 47-48 αλλά στο 45-50 σίγουρα.Λες να έχει πάει 50 ;;; Πάντως έχει ωραίο δέρμα, το κακό δεν βγάζει σουτιεν και δεν σε αφήνει να πιάνεις τα βυζιά στα άλλα είναι πολύ καλή