Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.999
Πόντοι
1.446

Vatrachos

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
683
Πόντοι
81
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.139
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• mpou.mp4
    13,9 MB · Εμφανίσεις: 0
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.139
Πόντοι
3.656
εδώ μου γλύφει τα πόδια, δεν είναι καλή η λήψη, επειδή είναι από βίντεο, το ξέρω. Γουστάρει και το κάνει

Συνημμένα

• μπου1.jpg
    μπου1.jpg
    808 KB · Εμφανίσεις: 52
  • μπου2.jpg
    μπου2.jpg
    817,2 KB · Εμφανίσεις: 48

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
896
Πόντοι
371
Σήμερα πήρα ξανά τη μαύρη τη Μαίρη από το Καμερούν. Την έβαλα στα 4 να μου ρουφάει την πούτσα, καλούτσικο τσιμπούκι, την έβαλα με τα πόδια ανοιχτά και την γάμησα δυνατα από το μουνί όπου και κατέβαζε πολλά υγρά, φαινόταν ότι το χαιρόταν, και ΜΕΤΑ της γάμησα τον κώλο όπου φαίνεται πως δεν της τον γαμάνε πολύ...Οταν στήνεται στα 4 είναι σα να γαμάς άλλη γυναίκα (προς το σαφώς καλύτερο) Κάθισε βέβαια και την ξεκώλιασα αλλά ΜΗΝ την λυπάστε ανοίξτε της την κωλοτρυπίδα ρε, να στρώσει!
Τι εδωσες για κολο??απέναντι από Ορφέα κάθεται??και τι ώρες πάει στο περίπου?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.139
Πόντοι
3.656
Ποια είναι αυτή φίλε?
Δεν δίνω στοιχεία. Ο Σκοπός μου δεν είναι να στοχοποιήσω κάποια συγκεκριμένη, αλλά να ενημερώσω όσα περισσότερα άτομα μπορώ, λόγω του ότι υπάρχουν μερακλήδες οι οποίοι καμαρώνουν ότι τους κάνουν ακάποτα τσιμπούκια, ότι δίνουν γλωσσόφιλα και κάνουν γλυφομούνι στα κορίτσια του Επαγγέλματος. Δεν είναι η μόνη που γαμιέται απευθείας από τον κώλο στο μουνί, και παίρνει πίπα κατευθείαν σε πούτσα που ήταν σφηνωμένη στον κώλο της. Εγώ γνωρίζω 4 που το κάνουν, κι είμαι σίγουρος ότι το κάνουν περισσότερες. Το δίδαγμα είναι να μην μπαίνουν σε οποιαδήποτε τρύπα σεξεργάτριας χωρίς προφυλακτικό, λόγω του ότι μπορεί να έχει καταπιεί το σπέρμα του προηγούμενου, να του έχει πάρει πίπα αφού την έχει γαμήσει πρώτα από τον κώλο, ή να έχει κάνει συνεχείς εναλλαγές κώλο σε μουνί, ή πίπα - κώλο εμπλοκή. Εύχομαι Καλές Γιορτές και με Υγεία σε όλα τα μέλη και τους Επισκέπτες. Αυτό το σκοπό είχε το βίντεο Κοινωνικής Προσφοράς το οποίο γύρισα

socepic

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
65
Πόντοι
1
Δεν δίνω στοιχεία. Ο Σκοπός μου δεν είναι να στοχοποιήσω κάποια συγκεκριμένη, αλλά να ενημερώσω όσα περισσότερα άτομα μπορώ, λόγω του ότι υπάρχουν μερακλήδες οι οποίοι καμαρώνουν ότι τους κάνουν ακάποτα τσιμπούκια, ότι δίνουν γλωσσόφιλα και κάνουν γλυφομούνι στα κορίτσια του Επαγγέλματος. Δεν είναι η μόνη που γαμιέται απευθείας από τον κώλο στο μουνί, και παίρνει πίπα κατευθείαν σε πούτσα που ήταν σφηνωμένη στον κώλο της. Εγώ γνωρίζω 4 που το κάνουν, κι είμαι σίγουρος ότι το κάνουν περισσότερες. Το δίδαγμα είναι να μην μπαίνουν σε οποιαδήποτε τρύπα σεξεργάτριας χωρίς προφυλακτικό, λόγω του ότι μπορεί να έχει καταπιεί το σπέρμα του προηγούμενου, να του έχει πάρει πίπα αφού την έχει γαμήσει πρώτα από τον κώλο, ή να έχει κάνει συνεχείς εναλλαγές κώλο σε μουνί, ή πίπα - κώλο εμπλοκή. Εύχομαι Καλές Γιορτές και με Υγεία σε όλα τα μέλη και τους Επισκέπτες. Αυτό το σκοπό είχε το βίντεο Κοινωνικής Προσφοράς το οποίο γύρισα
,πολύ σωστός, καλή χρονιά με υγεια

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.071
Πόντοι
7.195
Μπράβο πάντα να περνάς καλά !!! Σε όσους δεν ξέρουν καλό είναι να μην βάζουμε αμέσως μετά την πρωκτική επαφή το δάχτυλο ή τον πούτσο στο μουνί . Υπάρχει σημαντικός κίνδυνος ουρολοιμώξεων. Η κοπέλα μου έπαθε ουρολοίμωξη από ανάλογη φάση και με ενημέρωσε ο γυναικολόγος για το θέμα . Δεν το γράφω για να κάνω τον έξυπνο (αφού και εγώ την πάτησα) αλλά για να το έχετε στο μυαλό σας. Καλά γαμήσια σε όλους μας.
Τύπε μου αυτά τα γνωρίζουν όλοι, να είσαι σίγουρος. Αν δεν τα τηρούν, προφανώς έχουν τους λόγους τους.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.184
Πόντοι
2.546
Ειναι η ιδια και στα 4 αρχεια που εδειξες?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.139
Πόντοι
3.656
Ειναι η ιδια και στα 4 αρχεια που εδειξες?
Όχι. Η Σεξεργάτρια στα 3 τελευταία αρχεία είναι παλιό στανταράκι και γουστάρει τις συνευρέσεις. Η πρώτη που γαμιέται κατευθείαν από κώλο σε μουνί και στόμα, είναι άλλη

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.184
Πόντοι
2.546
Όχι. Η Σεξεργάτρια στα 3 τελευταία αρχεία είναι παλιό στανταράκι και γουστάρει τις συνευρέσεις. Η πρώτη που γαμιέται κατευθείαν από κώλο σε μουνί και στόμα, είναι άλλη
Στειλε μου σε προσωπικο να τις δοκιμασω,σιγα το προβλημα.Εχω βαρεθει τις ιδιες και δεν βρισκω και τιποτε.Οπως σου απαντουσα κι εγω οταν εισουν κατω πολυ αργα πριν καιρο για να μη ψαχνεσαι.Βαρεθηκα παρα πολυ να πεταω χρονο,απραγος γυρισα

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.184
Πόντοι
2.546
Περασμα 8 και κατι ως 10 και κατι.Τιποτα ιδιαιτερο,ιδιες χωρις κατι ενδιαφερον και φυσικα δεν ρισκαρα χρηματα.Εχω ομως ερωτησεις:
α)Μελαχρινη με φορμα adidas στη Μενανδρου κοντα σε ορφεα ξερει κανεις τιποτα?Πολυ ωρα μπουρου μπουρου (ηταν καυλακι)
β)Ξουθου πλατεια μια κοκκινομαλλα επι ωρα ξερετε κατι?
γ)εξω απο access μια κανονικοτατη γυναικα ισως μεγαλυτερη με κανονικο προς κιλα σωμα την ειδε κανεις αν δουλευε?στηθηκα μα δε καταλαβα
δ)μελαχρινουρα απλου στυλ με κοτσο αραξε ορφεα καποια στιγμη,την ειδατε να δουλευει?
ε)στις στασεις των γιαγιαδων φευγωντας στεκοταν μια πολυ καλη με μπουκλες,ειμουν ηδη λεωφορειο,την βρηκε κανεις εκει?
στ)εντος λεωφορειου περνουσε μια με διχρωμο μαλλι δυνατη (μαλλον τουριστρια) ψηλη,σας ακουγεται γνωριμη?
Αυτες οι ερωτησεις εχουν ουσια γιατι βαρεθηκαμε και βλεπω οτι οι καλυτερες δεν δουλευουν,ειναι μαλλον του οκανα και τριγυρω Α' καταστασης
Την προηγουμενη φορα ξαναπετυχαινω (επιτελους) Αννα πρασινοματα (γαλαζοπρασινα?) με κανονικα κιλα οχι τζανκι,αυτη μου χε πει στη γνωριμια οτι ηταν απο νοσοκομειο κ οτι μας παρακολουθησαν κι επρεπε να φυγει.Δεν την βρισκω ποτε,πολυ δυνατη γιατι ειναι α καταστασης και δεν ειναι κοκκαλο ουτε κανονικη,ειναι καυλιτσα.Μενανδρου καθοταν σηκωνεται μπλα μπλα με εναν,στηνομαι γωνια της κανει ο αλλος νοηματα για μενα και πηγε με αυτον στο αμαξι με αλαρμ.Υστερα πλησιασε αλλη μια μπηκε κ αυτη κ σε λιγο εφυγαν,ε με νευριασε διοτι με εγραψε ξερετε που,με απαξιωσε και δεν της αξιζει κατι περισσοτερο απο 1 δοκιμαστικο διοτι εχασε εναν μονιμο πελατη.Για την πρωτη μελαχρινη (νεας ηλικιας) βοηθειες?

• Like
Αντιδράσεις: 968

Drogo13

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Καλό σας μεσημέρι, νέο μέλος, παλιός στην πιάτσα, οπότε εύχομαι δημιουργική ανταλλαγή απόψεων

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Λες να έχει πάει 50 ;;; Πάντως έχει ωραίο δέρμα, το κακό δεν βγάζει σουτιεν και δεν σε αφήνει να πιάνεις τα βυζιά στα άλλα είναι πολύ καλή
Εκεί μέσα την κάνω, μπορεί κ 47-48 αλλά στο 45-50 σίγουρα.

• Like
Αντιδράσεις: Teo84

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom