Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (14 μέλη και 45 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Καλησπέρα σε όλους. Προχθές το απόγευμα κατά τις 6 το απόγευμα έκανα μια βόλτα. Έξω από το Λιμπερτυ πέτυχα μια μιλφαρα(40-45 θεωρώ) ξανθιά με κωλαρα και γυαλιά. Μου είπε στην αρχή 30+ξενοδοχείο με το που κάνω να φύγω μου λέει 30 όλα και το ξενοδοχείο. Δεν ενέδωσα αλλά άκουσα κάτι για κώλο. Μήπως την γνωρίζει κανείς;
Λογικα ειναι μια γνωστη Αλβανιδα ξεπετα, μου διαφευγει το ονομα

Εγγρ.
24 Μαρ 2024
Κριτικές
8
Like
987
Πόντοι
301
Καλησπέρα σε όλους. Προχθές το απόγευμα κατά τις 6 το απόγευμα έκανα μια βόλτα. Έξω από το Λιμπερτυ πέτυχα μια μιλφαρα(40-45 θεωρώ) ξανθιά με κωλαρα και γυαλιά. Μου είπε στην αρχή 30+ξενοδοχείο με το που κάνω να φύγω μου λέει 30 όλα και το ξενοδοχείο. Δεν ενέδωσα αλλά άκουσα κάτι για κώλο. Μήπως την γνωρίζει κανείς;
30 όλα? Όλα?

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Πέρασα με ένα Granny αυτό με τα καταπράσινα μάτια , θα την ξανά προτιμήσω ωραία πίπα ανέβηκε από πάνω και έβαλε κάτω πολλές 20-30 αρες . Αν εξαιρέσουμε το ότι λόγο ηλικίας στέγνωνε ήταν άψογη. Το βυζί πεσμένο αλλά δε σε χαλαγε στα 4 έλεγες ότι ήταν 40αρα.

Βγαίνοντας όμως βλέπω μια μαυρουλα γαρίδα με ράστα έξω από οπαπ γωνία. Μιλάω για το ρεπορτάζ και γιατί είχε πάτο μα πάτο λέμε, ζήτησε 50 για μια ώρα μου φάνηκε για φόλα την ξέρει κανείς ?

Γιατί αν τιμά το μια ώρα και δεν είναι κομοδίνο ίσως να αξίζει

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Πέρασα με ένα Granny αυτό με τα καταπράσινα μάτια , θα την ξανά προτιμήσω ωραία πίπα ανέβηκε από πάνω και έβαλε κάτω πολλές 20-30 αρες . Αν εξαιρέσουμε το ότι λόγο ηλικίας στέγνωνε ήταν άψογη. Το βυζί πεσμένο αλλά δε σε χαλαγε στα 4 έλεγες ότι ήταν 40αρα.

Βγαίνοντας όμως βλέπω μια μαυρουλα γαρίδα με ράστα έξω από οπαπ γωνία. Μιλάω για το ρεπορτάζ και γιατί είχε πάτο μα πάτο λέμε, ζήτησε 50 για μια ώρα μου φάνηκε για φόλα την ξέρει κανείς ?

Γιατί αν τιμά το μια ώρα και δεν είναι κομοδίνο ίσως να αξίζει
Κάτι τέτοιο θα με ενδιέφερε και εμένα, έχω αδυναμία στους σκούρους κώλους, αν ισχύει το 1 ώρα και όχι το "1 γύρος" είναι το θέμα.

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Να ξέρεις ότι παίζει πολύ το να είναι ένα λεπτό χιχι !!! Γι'αυτό ρώτησα. Το φολομετρο Βαρέζε κόκκινα!

Sailor man

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες μου και καλώς σας βρήκα.
Ξέρουμε κάποιο μέρος στην Αθήνα, Πειραιά κλπ που να βρούμε καμία καλή ασιατισα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
χτεσινή καταδρομική στο τρίγωνο. Ψόφια πράγματα. Προσοχή σε μια φάτσα που μοιάζει Αιγύπτια. Έχει πολύ καρφωτά μάτια, καμπουρωτή μύτη, ανύπαρκτο στήθος και φοράει μαντήλι στο κεφάλι. Ακολουθούσε ένα τύπο που μάλλον την απέρριψε , και ούρλιαζε σαν τρελή κάτι ακατάληπτα. Μακριά

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
96
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά και να έχετε ένα όμορφο σαββατοκύριακο. Η ριυμανα η Μαρία τελικά έχει γυρίσει?? Έχω κατέβει όλη την εβδομάδα μετά τις 12 το μεσημέρι και δεν την πετυχαίνω. Ένας συναγωνιστής είπε ότι γύρισε την προηγούμενη εβδομάδα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Εδω παρε για κατι ιδιαιτερο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

6942086898
Ποια είναι αυτή ρε φίλε;
Την Δήμητρα που κάνει πιάτσα από χόμπι στην Χαλκοκονδύλη που είπες πως μπορούμε να την βρούμε; Είναι κάθε μέρα εκεί και ποιες ώρες πάει;

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
18
Like
1.970
Πόντοι
1.196
Ποια είναι αυτή ρε φίλε;
Την Δήμητρα που κάνει πιάτσα από χόμπι στην Χαλκοκονδύλη που είπες πως μπορούμε να την βρούμε; Είναι κάθε μέρα εκεί και ποιες ώρες πάει;
Αν γκουγκλάρετε το τηλέφωνο θα διαπιστώσεις

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Θα πας στο πορτοκαλι θα αφησεις 20 ευρω στον μπαρμαν σε ενα φακελλο και θα γραψεις απ εξω ενα κεφαλαιο Δ. Θα παραγγειλεις καφε η οτι αλλο θες στο τραπεζακι εξω..σε 10 λεπτα η Δ θα ειναι εκει. Κερνας καφεδακι τα λετε και ισως γινει κατι....γο6σταρει το εγκεφαλικο παιχνιδι αρχικα
Ευχαριστώ για την απάντηση...
Ούτε γιατρός - χειρουργός να ήταν η Δήμητρα...
Από εμφάνιση αξίζει τον κόπο η Δήμητρα;
Πως είναι πάνω - κάτω;
Και τι ώρες βρίσκεται εκεί;

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
Θα πας στο πορτοκαλι θα αφησεις 20 ευρω στον μπαρμαν σε ενα φακελλο και θα γραψεις απ εξω ενα κεφαλαιο Δ. Θα παραγγειλεις καφε η οτι αλλο θες στο τραπεζακι εξω..σε 10 λεπτα η Δ θα ειναι εκει. Κερνας καφεδακι τα λετε και ισως γινει κατι....γο6σταρει το εγκεφαλικο παιχνιδι αρχικα
Αν και Παναθηναϊκός είσαι μύστης!!! Respect!!!
Πού να τα ξέρουν αυτά τα διάφορα γατάκια!!!
Δεν εννοώ το συγκεκριμένο φίλο που ρώτησε! :wink:

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
Σου λεω ειναι ειδικη περιπτωση... θελει προσπαθεια. Θα σε παιξει αλλα θα σου δωσει ευκαιρια. Δεν εχει ωρες. Μενει κοντα της τηλεφωνει και ερχεται αν ειναι διαθεσιμη. Ρωτα τον ανθρωπο στο κυλικειο.
Να ρωτήσω κάτι;;; Το 20άρικο όμως το πνίγει έτσι κι αλλιώς;;;; :think:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Εγώ ούτως ή άλλως είμαι τύπος που στο 90% των πουτάνων λειτουργώ εγκεφαλικά καιμε πολύ social time (συνήθως, άλλωστε είναι οι καλύτεροι εξομολογητές)... Με την Vika (μια Ρωσίδα της Ουκρανίας που ερχόταν περιστασιακά στην Ελλάδα για πιάτσα στο Mamba) έκανα εκτενέστατες συζητήσεις με τον μεταφραστή της Google στο Mamba (αφού την είχα ψωνίσει)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom