Ρε παιδια καλησπερα...το 2020 στην 1η σταση των λεωφορειων στην 3ης Σεπτεμβριου γνωστης πιατσας ηταν μια κοπελα γυρω στα 22 23 τοτε και μου ηρθε δωρεαν στο πιατο πληρωσα μονο το χοτελ περασα τελεια αλλα δεν ξερω πως την ελεγαν ρε γαμωτο το ξεχασα ηταν απογευμα μετα της 4 καστανοξανθη 1.60 αλλα με τα τακουνια 1.65 1.70 και γυρω στα 50+ κιλα χαμογελαστη τωρα παιζει να ειναι στα 27 28 θελω τα φωτα σας..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)
Ελληνιδα ηταν μου ειπεΡε παιδια καλησπερα...το 2020 στην 1η σταση των λεωφορειων στην 3ης Σεπτεμβριου γνωστης πιατσας ηταν μια κοπελα γυρω στα 22 23 τοτε και μου ηρθε δωρεαν στο πιατο πληρωσα μονο το χοτελ περασα τελεια αλλα δεν ξερω πως την ελεγαν ρε γαμωτο το ξεχασα ηταν απογευμα μετα της 4 καστανοξανθη 1.60 αλλα με τα τακουνια 1.65 1.70 και γυρω στα 50+ κιλα χαμογελαστη τωρα παιζει να ειναι στα 27 28 θελω τα φωτα σας..
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.092
- Πόντοι
- 3.656
Με λίγα λόγια. Γράφτηκες πριν λίγο καιρό, και ζητάς πληροφορίες για κάποια που πήδηξες πριν 4 χρόνια.Ρε παιδια καλησπερα...το 2020 στην 1η σταση των λεωφορειων στην 3ης Σεπτεμβριου γνωστης πιατσας ηταν μια κοπελα γυρω στα 22 23 τοτε και μου ηρθε δωρεαν στο πιατο πληρωσα μονο το χοτελ περασα τελεια αλλα δεν ξερω πως την ελεγαν ρε γαμωτο το ξεχασα ηταν απογευμα μετα της 4 καστανοξανθη 1.60 αλλα με τα τακουνια 1.65 1.70 και γυρω στα 50+ κιλα χαμογελαστη τωρα παιζει να ειναι στα 27 28 θελω τα φωτα σας..
Κανονικά δεν θα απαντούσα, αλλά θέλω να κατανοήσω πως το έχεις τοποθετήσει στο μυαλό σου, και ενώ δεν έχεις την παραμικρή συνεισφορά στο νήμα, ζητάς πληροφορίες από τα μέλη τα οποία κατεβαίνουν στο τρίγωνο και κάνουν ρεπορτάζ για τις κοπέλες. Για ποιο λόγο θεωρείς ότι πρέπει να ασχοληθούμε μαζί σου, όταν εσύ δεν μας έχεις προσφέρει το παραμικρό;
Μια ερωτηση εκανα χαλαρωσε λιγο..μην απαντας αν δεν θες (και να σε ενημερωσω μελος εγινα διοτι ο αντρας μου πηδηξε την εν λογω και απλα ηθελα να μαθω ποια ειναι γιατι ως γνωστον εμεις οι γυναικες ειμαστε περιεργες για ολα ποσο μαλλον στην απιστια)Με λίγα λόγια. Γράφτηκες πριν λίγο καιρό, και ζητάς πληροφορίες για κάποια που πήδηξες πριν 4 χρόνια.
Κανονικά δεν θα απαντούσα, αλλά θέλω να κατανοήσω πως το έχεις τοποθετήσει στο μυαλό σου, και ενώ δεν έχεις την παραμικρή συνεισφορά στο νήμα, ζητάς πληροφορίες από τα μέλη τα οποία κατεβαίνουν στο τρίγωνο και κάνουν ρεπορτάζ για τις κοπέλες. Για ποιο λόγο θεωρείς ότι πρέπει να ασχοληθούμε μαζί σου, όταν εσύ δεν μας έχεις προσφέρει το παραμικρό;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.092
- Πόντοι
- 3.656
τότε, δεν δικαιούσαι απάντηση ούτε και με αυτή την προϋπόθεση. Βάλε ντετέκτιβΜια ερωτηση εκανα χαλαρωσε λιγο..μην απαντας αν δεν θες (και να σε ενημερωσω μελος εγινα διοτι ο αντρας μου πηδηξε την εν λογω και απλα ηθελα να μαθω ποια ειναι γιατι ως γνωστον εμεις οι γυναικες ειμαστε περιεργες για ολα ποσο μαλλον στην απιστια)
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.882
- Πόντοι
- 206
και μαραγκο, να ψηλωσει τα κουφωματα στις πορτες σπιτι να μην βρισκεις.....τότε, δεν δικαιούσαι απάντηση ούτε και με αυτή την προϋπόθεση. Βάλε ντετέκτιβ
Χαχαχ ναι ρε θα το εχω υποψιν μου..η συναισθηματικη απιστια ειναι χειροτερη παντως να ξες αα και πηγε οταν ειμασταν σε αποσταση και τον επιασαν καυλες οχι μενοντας μαζι μου οπως πατε οι περισσοτεροι απο εσας εχοντας την γυναικα σπιτικαι μαραγκο, να ψηλωσει τα κουφωματα στις πορτες σπιτι να μην βρισκεις.....
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.882
- Πόντοι
- 206
we were on a brake οπως ελεγε και ο ρος στα φιλαρακιαΧαχαχ ναι ρε θα το εχω υποψιν μου..η συναισθηματικη απιστια ειναι χειροτερη παντως να ξες αα και πηγε οταν ειμασταν σε αποσταση και τον επιασαν καυλες οχι μενοντας μαζι μου οπως πατε οι περισσοτεροι απο εσας εχοντας την γυναικα σπιτι
Πολυ σωστα τα ελεγε παντως χαχαwe were on a brake οπως ελεγε και ο ρος στα φιλαρακια
Δεν ξερω καλη ειναι απο εμφανιση τωρα?Ααα την Δήμητρα λες
Ααα κατάλαβα τη Δήμητρα λες. Ερασιτέχνις. Έρχεται τακτικά για 2 3 συνεδρίες και φεύγει. Δεν ζητάει λεφτά , απλά γουστάρει την καλτιλα.
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.661
- Πόντοι
- 3.506
Τζιβιτζιλού τύπισσα ;;;Δεν ξερω καλη ειναι απο εμφανιση τωρα?
Ρωταω να ξερω τοσο καβλα ηταν και γι αυτο πηγε ο δικος μου η επειδη του προτεινε αυτη ειπε να παρει ηταν τι ηταν χωρις να τον ενδιαφερει το εμφανισιακοΤζιβιτζιλού τύπισσα ;;;
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.661
- Πόντοι
- 3.506
Το bou γέμισε γυναίκες!!! Παράξενα πράγματα γίνονται!!Ρωταω να ξερω τοσο καβλα ηταν και γι αυτο πηγε ο δικος μου η επειδη του προτεινε αυτη ειπε να παρει ηταν τι ηταν χωρις να τον ενδιαφερει το εμφανισιακο
Ετσι ετσι ελα λιβανισε λιγο και απο εδωΤο bou γέμισε γυναίκες!!! Παράξενα πράγματα γίνονται!!
εσυ πιστη? δεν τον κερατωσες ποτε? πες μας και τα δικα σουΕτσι ετσι ελα λιβανισε λιγο και απο εδω
Κοντευω 30χρ ειμαστε μαζι απο οταν ημουν 16 και ναι δεν τον εχω κερατωσει ποτε!!my 1st and last oneεσυ πιστη? δεν τον κερατωσες ποτε? πες μας και τα δικα σου
Εχεις καμια φωτογραφια της?Πολύ καλή στον αγώνα, περίεργος χαρακτήρας. Κατά τα άλλα μια Κυρία.
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.661
- Πόντοι
- 3.506
Παίδες, δεν πάτε σε καμία "γενική συζήτηση" να τα πείτε αυτά και όχι στην ενημέρωση;;;
Μπορεις να μου την περιγραψεις τουλαχιστονΠολύ καλή στον αγώνα, περίεργος χαρακτήρας. Κατά τα άλλα μια Κυρία.
Και να είχα προφανώς δεν θα την έδινα... Δεν έχω ομως
Ωραία
Δε μας φτάνουν τα δικά μας, τώρα θα πρέπει να δίνουμε κ αναφορές εδώ μέσα στην/ στον καθένα πως χαλάνε σπίτια και γιατί....Κ πού είναι ο άντρας της καθεμιάς....
Τι είμαστε, αστυνομικοί, οικογενειακοί σύμβουλοι ή φιλοτιμοι μαλακες σε ώρα ανάγκης ;
Μπορεί ο άλλος να θέλει να γίνει η Κοξινελ η Β ' ....
Δεν θα απαγορεύσουμε τις κ@βλες του καθενός....
Δε μας φτάνουν τα δικά μας, τώρα θα πρέπει να δίνουμε κ αναφορές εδώ μέσα στην/ στον καθένα πως χαλάνε σπίτια και γιατί....Κ πού είναι ο άντρας της καθεμιάς....
Τι είμαστε, αστυνομικοί, οικογενειακοί σύμβουλοι ή φιλοτιμοι μαλακες σε ώρα ανάγκης ;
Μπορεί ο άλλος να θέλει να γίνει η Κοξινελ η Β ' ....
Δεν θα απαγορεύσουμε τις κ@βλες του καθενός....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 765K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495