Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Amdro

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Ρε παιδια καλησπερα...το 2020 στην 1η σταση των λεωφορειων στην 3ης Σεπτεμβριου γνωστης πιατσας ηταν μια κοπελα γυρω στα 22 23 τοτε και μου ηρθε δωρεαν στο πιατο πληρωσα μονο το χοτελ περασα τελεια αλλα δεν ξερω πως την ελεγαν ρε γαμωτο το ξεχασα ηταν απογευμα μετα της 4 καστανοξανθη 1.60 αλλα με τα τακουνια 1.65 1.70 και γυρω στα 50+ κιλα χαμογελαστη τωρα παιζει να ειναι στα 27 28 θελω τα φωτα σας..

Amdro

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Ρε παιδια καλησπερα...το 2020 στην 1η σταση των λεωφορειων στην 3ης Σεπτεμβριου γνωστης πιατσας ηταν μια κοπελα γυρω στα 22 23 τοτε και μου ηρθε δωρεαν στο πιατο πληρωσα μονο το χοτελ περασα τελεια αλλα δεν ξερω πως την ελεγαν ρε γαμωτο το ξεχασα ηταν απογευμα μετα της 4 καστανοξανθη 1.60 αλλα με τα τακουνια 1.65 1.70 και γυρω στα 50+ κιλα χαμογελαστη τωρα παιζει να ειναι στα 27 28 θελω τα φωτα σας..
Ελληνιδα ηταν μου ειπε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Με λίγα λόγια. Γράφτηκες πριν λίγο καιρό, και ζητάς πληροφορίες για κάποια που πήδηξες πριν 4 χρόνια.
Κανονικά δεν θα απαντούσα, αλλά θέλω να κατανοήσω πως το έχεις τοποθετήσει στο μυαλό σου, και ενώ δεν έχεις την παραμικρή συνεισφορά στο νήμα, ζητάς πληροφορίες από τα μέλη τα οποία κατεβαίνουν στο τρίγωνο και κάνουν ρεπορτάζ για τις κοπέλες. Για ποιο λόγο θεωρείς ότι πρέπει να ασχοληθούμε μαζί σου, όταν εσύ δεν μας έχεις προσφέρει το παραμικρό;

Amdro

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Με λίγα λόγια. Γράφτηκες πριν λίγο καιρό, και ζητάς πληροφορίες για κάποια που πήδηξες πριν 4 χρόνια.
Κανονικά δεν θα απαντούσα, αλλά θέλω να κατανοήσω πως το έχεις τοποθετήσει στο μυαλό σου, και ενώ δεν έχεις την παραμικρή συνεισφορά στο νήμα, ζητάς πληροφορίες από τα μέλη τα οποία κατεβαίνουν στο τρίγωνο και κάνουν ρεπορτάζ για τις κοπέλες. Για ποιο λόγο θεωρείς ότι πρέπει να ασχοληθούμε μαζί σου, όταν εσύ δεν μας έχεις προσφέρει το παραμικρό;
Μια ερωτηση εκανα χαλαρωσε λιγο..μην απαντας αν δεν θες (και να σε ενημερωσω μελος εγινα διοτι ο αντρας μου πηδηξε την εν λογω και απλα ηθελα να μαθω ποια ειναι γιατι ως γνωστον εμεις οι γυναικες ειμαστε περιεργες για ολα ποσο μαλλον στην απιστια)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Μια ερωτηση εκανα χαλαρωσε λιγο..μην απαντας αν δεν θες (και να σε ενημερωσω μελος εγινα διοτι ο αντρας μου πηδηξε την εν λογω και απλα ηθελα να μαθω ποια ειναι γιατι ως γνωστον εμεις οι γυναικες ειμαστε περιεργες για ολα ποσο μαλλον στην απιστια)
τότε, δεν δικαιούσαι απάντηση ούτε και με αυτή την προϋπόθεση. Βάλε ντετέκτιβ

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.882
Πόντοι
206

Amdro

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
48
Πόντοι
0
και μαραγκο, να ψηλωσει τα κουφωματα στις πορτες σπιτι να μην βρισκεις.....
Χαχαχ ναι ρε θα το εχω υποψιν μου..η συναισθηματικη απιστια ειναι χειροτερη παντως να ξες αα και πηγε οταν ειμασταν σε αποσταση και τον επιασαν καυλες οχι μενοντας μαζι μου οπως πατε οι περισσοτεροι απο εσας εχοντας την γυναικα σπιτι

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.882
Πόντοι
206
Χαχαχ ναι ρε θα το εχω υποψιν μου..η συναισθηματικη απιστια ειναι χειροτερη παντως να ξες αα και πηγε οταν ειμασταν σε αποσταση και τον επιασαν καυλες οχι μενοντας μαζι μου οπως πατε οι περισσοτεροι απο εσας εχοντας την γυναικα σπιτι
we were on a brake οπως ελεγε και ο ρος στα φιλαρακια

Amdro

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Ααα την Δήμητρα λες

Ααα κατάλαβα τη Δήμητρα λες. Ερασιτέχνις. Έρχεται τακτικά για 2 3 συνεδρίες και φεύγει. Δεν ζητάει λεφτά , απλά γουστάρει την καλτιλα.
Δεν ξερω καλη ειναι απο εμφανιση τωρα?

Amdro

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
48
Πόντοι
0

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.661
Πόντοι
3.506
Ρωταω να ξερω τοσο καβλα ηταν και γι αυτο πηγε ο δικος μου η επειδη του προτεινε αυτη ειπε να παρει ηταν τι ηταν χωρις να τον ενδιαφερει το εμφανισιακο
Το bou γέμισε γυναίκες!!! Παράξενα πράγματα γίνονται!! :priest:

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.661
Πόντοι
3.506
Παίδες, δεν πάτε σε καμία "γενική συζήτηση" να τα πείτε αυτά και όχι στην ενημέρωση;;; :d-spam:

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.074
Πόντοι
81
Ωραία
Δε μας φτάνουν τα δικά μας, τώρα θα πρέπει να δίνουμε κ αναφορές εδώ μέσα στην/ στον καθένα πως χαλάνε σπίτια και γιατί....Κ πού είναι ο άντρας της καθεμιάς....
Τι είμαστε, αστυνομικοί, οικογενειακοί σύμβουλοι ή φιλοτιμοι μαλακες σε ώρα ανάγκης ;
Μπορεί ο άλλος να θέλει να γίνει η Κοξινελ η Β ' ....
Δεν θα απαγορεύσουμε τις κ@βλες του καθενός....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom