nikos_poly1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Πολλά ψηφία....ποιο είναι το σωστό?69735434206
Πολλά ψηφία....ποιο είναι το σωστό?69735434206
Αν ειναι η Αλμπανα που υποπτευομαι, σου λεει 30 κ μετα μεσα προσθετει 20αρικα...30 όλα? Όλα?
Μου είπε όλα και το ξενοδοχείο.30 όλα? Όλα?
Κάτι τέτοιο θα με ενδιέφερε και εμένα, έχω αδυναμία στους σκούρους κώλους, αν ισχύει το 1 ώρα και όχι το "1 γύρος" είναι το θέμα.Πέρασα με ένα Granny αυτό με τα καταπράσινα μάτια , θα την ξανά προτιμήσω ωραία πίπα ανέβηκε από πάνω και έβαλε κάτω πολλές 20-30 αρες . Αν εξαιρέσουμε το ότι λόγο ηλικίας στέγνωνε ήταν άψογη. Το βυζί πεσμένο αλλά δε σε χαλαγε στα 4 έλεγες ότι ήταν 40αρα.
Βγαίνοντας όμως βλέπω μια μαυρουλα γαρίδα με ράστα έξω από οπαπ γωνία. Μιλάω για το ρεπορτάζ και γιατί είχε πάτο μα πάτο λέμε, ζήτησε 50 για μια ώρα μου φάνηκε για φόλα την ξέρει κανείς ?
Γιατί αν τιμά το μια ώρα και δεν είναι κομοδίνο ίσως να αξίζει
Πήρες αδερφέ ;Πολλά ψηφία....ποιο είναι το σωστό?
Χαχαχαχ είσαι κακός !!Εδω παρε για κατι ιδιαιτερο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
6942086898
Ποια είναι αυτή ρε φίλε;Εδω παρε για κατι ιδιαιτερο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
6942086898
Αν γκουγκλάρετε το τηλέφωνο θα διαπιστώσειςΠοια είναι αυτή ρε φίλε;
Την Δήμητρα που κάνει πιάτσα από χόμπι στην Χαλκοκονδύλη που είπες πως μπορούμε να την βρούμε; Είναι κάθε μέρα εκεί και ποιες ώρες πάει;
Αρα 6973543426 με το ονομα;;;;69735434206
Ευχαριστώ για την απάντηση...Θα πας στο πορτοκαλι θα αφησεις 20 ευρω στον μπαρμαν σε ενα φακελλο και θα γραψεις απ εξω ενα κεφαλαιο Δ. Θα παραγγειλεις καφε η οτι αλλο θες στο τραπεζακι εξω..σε 10 λεπτα η Δ θα ειναι εκει. Κερνας καφεδακι τα λετε και ισως γινει κατι....γο6σταρει το εγκεφαλικο παιχνιδι αρχικα
Αν και Παναθηναϊκός είσαι μύστης!!! Respect!!!Θα πας στο πορτοκαλι θα αφησεις 20 ευρω στον μπαρμαν σε ενα φακελλο και θα γραψεις απ εξω ενα κεφαλαιο Δ. Θα παραγγειλεις καφε η οτι αλλο θες στο τραπεζακι εξω..σε 10 λεπτα η Δ θα ειναι εκει. Κερνας καφεδακι τα λετε και ισως γινει κατι....γο6σταρει το εγκεφαλικο παιχνιδι αρχικα
Να ρωτήσω κάτι;;; Το 20άρικο όμως το πνίγει έτσι κι αλλιώς;;;;Σου λεω ειναι ειδικη περιπτωση... θελει προσπαθεια. Θα σε παιξει αλλα θα σου δωσει ευκαιρια. Δεν εχει ωρες. Μενει κοντα της τηλεφωνει και ερχεται αν ειναι διαθεσιμη. Ρωτα τον ανθρωπο στο κυλικειο.
Εγώ ούτως ή άλλως είμαι τύπος που στο 90% των πουτάνων λειτουργώ εγκεφαλικά καιμε πολύ social time (συνήθως, άλλωστε είναι οι καλύτεροι εξομολογητές)... Με την Vika (μια Ρωσίδα της Ουκρανίας που ερχόταν περιστασιακά στην Ελλάδα για πιάτσα στο Mamba) έκανα εκτενέστατες συζητήσεις με τον μεταφραστή της Google στο Mamba (αφού την είχα ψωνίσει)...Θα πας στο πορτοκαλι θα αφησεις 20 ευρω στον μπαρμαν σε ενα φακελλο και θα γραψεις απ εξω ενα κεφαλαιο Δ. Θα παραγγειλεις καφε η οτι αλλο θες στο τραπεζακι εξω..σε 10 λεπτα η Δ θα ειναι εκει. Κερνας καφεδακι τα λετε και ισως γινει κατι....γο6σταρει το εγκεφαλικο παιχνιδι αρχικα
Τηλέφωνο πήρες φιλε μου;;Χτες βράδυ κατά τις 22:00 σατοβριαδου απέναντι από athens easy hotel
Ξανθιά αδύνατο αρκετά με μίνι μλπε φόρεμα .ονομα Βερόνικα 20 + 5 χοτελ χωρις Κωλο. Δεν την είχα ξαναδεί εκεί .μου είπε δουλεύει Ποιό πολύ από το κινητό με πελάτες![]()