Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Σας δουλευει με τον γκει,καντε ενα google το τηλ ....ελεος...

krou44

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
215
Πόντοι
21
Χτες βράδυ κατά τις 22:00 σατοβριαδου απέναντι από athens easy hotel
Ξανθιά αδύνατο αρκετά με μίνι μλπε φόρεμα .ονομα Βερόνικα 20 + 5 χοτελ χωρις Κωλο. Δεν την είχα ξαναδεί εκεί .μου είπε δουλεύει Ποιό πολύ από το κινητό με πελάτες :think:
Τηλέφωνο πήρες φιλε μου;;

zigoleletas

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
14
Πόντοι
0
Μάγκες παίχτηκε μαλακια και μου πήραν το diploma και τις πινακίδες και δεν έχω αμάξι για 2 μήνες. επειδή δεν έχω ξανά δοκιμάσει από πιάτσα έχετε κάποια καλή να μου προτείνεται παραλιακή ιδανικά κοντά στον άλιμο απλά λόγο του ότι δεν έχω όχημα θα με βόλευε κάποια κοντά σε ξενοδοχείο για να μπόρεσε να σκάσω γιολό με τα πόδια .?

Amanikos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Η Δ ειναι για σενα, ετσι σκεφτεται και το ανταποδιδει.
Η Δ είναι Ελληνίδα?
Μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία εμφάνισης?
Μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό που είπες τώρα παίζει πραγματικά τέλειο πράγμα?

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.284
Πόντοι
2.256
Η Δ είναι Ελληνίδα?
Μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία εμφάνισης?
Μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό που είπες τώρα παίζει πραγματικά τέλειο πράγμα?
Ξέρεις πόσες απλές κοπέλες, αλλοδαπές, όχι τίποτα μοντέλα, εργάζονται σε φύλαξη ηλικιωμένων εσωτερικές, δεν ξέρουν τη γλώσσα και δεν έχουν παρέες - φίλους στην Αθήνα ενώ διψάνε για πούτσα;;;;;
Εγώ προσωπικά στο τρίγωνο, έχω πάρει τρεις τέτοιες περιπτώσεις που δεν ξαναείδα ποτέ στην πιάτσα!!!
Μαλακία μου;;;; Δε ζητάω και δεν κρατάω τηλέφωνα εκτός αν πρόκειται για κάτι πολύ σούπερ που δεν έτυχε μέχρι τώρα!!! Απλές κοπέλες γύρω στα 40-50 ήταν.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Να ρωτήσω κάτι;;; Το 20άρικο όμως το πνίγει έτσι κι αλλιώς;;;; :think:
Πιστευες οτι το κανει δωρεαν;
Ξέρεις πόσες απλές κοπέλες, αλλοδαπές, όχι τίποτα μοντέλα, εργάζονται σε φύλαξη ηλικιωμένων εσωτερικές, δεν ξέρουν τη γλώσσα και δεν έχουν παρέες - φίλους στην Αθήνα ενώ διψάνε για πούτσα;;;;;
Εγώ προσωπικά στο τρίγωνο, έχω πάρει τρεις τέτοιες περιπτώσεις που δεν ξαναείδα ποτέ στην πιάτσα!!!
Μαλακία μου;;;; Δε ζητάω και δεν κρατάω τηλέφωνα εκτός αν πρόκειται για κάτι πολύ σούπερ που δεν έτυχε μέχρι τώρα!!! Απλές κοπέλες γύρω στα 40-50 ήταν.
Τις πληρωσες ομως τυπε, σωστα;
Υποθετω αν πληρωσες, διψουσαν για το χρημα.
Τι αποψη εχεις;

Km7699

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
50
Like
6.123
Πόντοι
7.626
Μάγκες παίχτηκε μαλακια και μου πήραν το diploma και τις πινακίδες και δεν έχω αμάξι για 2 μήνες. επειδή δεν έχω ξανά δοκιμάσει από πιάτσα έχετε κάποια καλή να μου προτείνεται παραλιακή ιδανικά κοντά στον άλιμο απλά λόγο του ότι δεν έχω όχημα θα με βόλευε κάποια κοντά σε ξενοδοχείο για να μπόρεσε να σκάσω γιολό με τα πόδια .?
Η γνωστή τετράδα

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Ελληνιδα 100%. Νομιζω, Παντρεμενη η σε μονιμη σχεση με αλκοολικο που δεεεν...
Πλουσια τα ελεη...φοβερος χαρακτηρας, πανεξυπνη, mind gamer, τα δινει ολα, ανταγωνιστικη στο .."δια ταυτα", επιβαλλεται, σου μενει στο μυαλο. Χωρις αναζτολες. Ολα και πολυ παραπανω. Πανσεξουελ.Σειρηνα.
Εντάξει... Αρκεί η Δ, να μην είναι ο Δ... :wink: Σαν το κινητό τηλέφωνο, που αντιστοιχεί σε gay... :gay:

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.284
Πόντοι
2.256
Πιστευες οτι το κανει δωρεαν;

Τις πληρωσες ομως τυπε, σωστα;
Υποθετω αν πληρωσες, διψουσαν για το χρημα.
Τι αποψη εχεις;
Στο πρώτο ερώτημα απαντώ πως ενώ παίζει να μην του κάτσει (εγκεφαλικό παιχνίδι κλπ) για ποιο λόγο να πνίξει το 20άρι και στο δεύτερο ερώτημα, και βέβαια τις πλήρωσα!!! Δεν έχω αυταπάτες, απλά όταν έχουν ρεπό από τα γερόντια, βγαίνουν στη γύρα για εξτραδάκια. Συγγνώμη αν με το γραπτό μου άφησα να εννοηθεί κάτι άλλο.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.072
Πόντοι
11.096
Εγώ ούτως ή άλλως είμαι τύπος που στο 90% των πουτάνων λειτουργώ εγκεφαλικά καιμε πολύ social time (συνήθως, άλλωστε είναι οι καλύτεροι εξομολογητές)... Με την Vika (μια Ρωσίδα της Ουκρανίας που ερχόταν περιστασιακά στην Ελλάδα για πιάτσα στο Mamba) έκανα εκτενέστατες συζητήσεις με τον μεταφραστή της Google στο Mamba (αφού την είχα ψωνίσει)...
Viki Vika ? Ξανθιά με ωραίους βυζους αν λέμε την ίδια επίσης από Mamba.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Viki Vika ? Ξανθιά με ωραίους βυζους αν λέμε την ίδια επίσης από Mamba.
Δεν μίλαγε καθόλου Ελληνικά (Ρωσίδα της Ουκρανίας), ήταν καμιά 35ρια χρονών (το 2020,που ήρθε τελευταία φορά στην Ελλάδα) και είχε πρόβλημα με τον θυροειδή... Ερωτευμένη με τον άντρα της στην Ουκρανία, που του έλεγε ότι έρχεται στην Ελλάδα να δουλέψει περιστασιακά καθαρίστρια... Έκανε φουλ πρόγραμμα, κανονικά κιλά και ύψος (1,65m)... Συνεννόηση με τον μεταφραστή της Google, όπως προείπα...
Παραθέτω φωτογραφία της εβώ μου παίρνει :pipa1:(την έχω ντύσει με στολή μαθήτριας κολλεγίου και με ρώταγε που την βρήκα, της έκανε εντύπωση)... Μου έλεγε και για έναν μπάτσο που την απειλούσε στο Mamba, για να γαμήσει τσάμπα (της είχε δείξει και ταυτότητα και στολή, εδώ το κάνουν και άλλοι που δεν έχουν τέτοια ιδιότητα)... Είχε και φίλους του (μπάτσους) στο Mamba και την εκφόβιζαν όλοι μαζί μου είπε... Μου τον αποκαλούσε μεγάλο γαϊδούρι και κτήνος... Της έλεγε ότι θα την ξεκωλιάσει με τους φίλους του, ότι θα της κάνει μπασταρδάκι και τέτοια... Διαβάζεις @BabisClaras; Τα κάνουν οι αστυνομικοί τέτοια πράγματα; :undecided: Δεν το πιστεύω.... :2funny:

Συνημμένα

• 2000889165mT4MplKUFN7kni0gyEhxo2k3th3wFxRT_square_small.jpg
    2000889165mT4MplKUFN7kni0gyEhxo2k3th3wFxRT_square_small.jpg
    5,4 KB · Εμφανίσεις: 71
  • 19515157157se4RgDONeTgKT3dACefDHupc7g3xIOm_square_small.jpg
    19515157157se4RgDONeTgKT3dACefDHupc7g3xIOm_square_small.jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 75
  • 1951515617czP3gzcCCsQdaYesuGE5XZ4Cu8W19EOI_square_small.jpg
    1951515617czP3gzcCCsQdaYesuGE5XZ4Cu8W19EOI_square_small.jpg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 73
Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Ωχ.. πως την πατησε ετσι;... δινει προτεραιοτητα σε ενστολους για αυτο.
Ποιος την πάτησε έτσι και τι ακριβώς έπαθε;
Δεν σε κατάλαβα BabisClara...
Η Δ είναι ο Δ τελικά;
Γίνε πιο σαφής...
Βέβαια οι εκδιδόμενες προτιμάνε τους ένστολους (αστυνομικούς πιο συγκεκριμένα) γιατί τους φοβόνται και τους έχουν ανάγκη...
Αλλά γενικά οι γυναίκες γοητεύονται από την στολή και την εξουσία και κύρος που υποτίθεται ότι "απορρέει" από αυτήν...

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056
Δεν μίλαγε καθόλου Ελληνικά (Ρωσίδα της Ουκρανίας), ήταν καμιά 35ρια χρονών (το 2020,που ήρθε τελευταία φορά στην Ελλάδα) και είχε πρόβλημα με τον θυροειδή... Ερωτευμένη με τον άντρα της στην Ουκρανία, που του έλεγε ότι έρχεται στην Ελλάδα να δουλέψει περιστασιακά καθαρίστρια... Έκανε φουλ πρόγραμμα, κανονικά κιλά και ύψος (1,65m)... Συνεννόηση με τον μεταφραστή της Google, όπως προείπα...
Παραθέτω φωτογραφία της εβώ μου παίρνει :pipa1:(την έχω ντύσει με στολή μαθήτριας κολλεγίου και με ρώταγε που την βρήκα, της έκανε εντύπωση)... Μου έλεγε και για έναν μπάτσο που την απειλούσε στο Mamba, για να γαμήσει τσάμπα (της είχε δείξει και ταυτότητα και στολή, εδώ το κάνουν και άλλοι που δεν έχουν τέτοια ιδιότητα)... Είχε και φίλους του (μπάτσους) στο Mamba και την εκφόβιζαν όλοι μαζί μου είπε... Μου τον αποκαλούσε μεγάλο γαϊδούρι και κτήνος... Της έλεγε ότι θα την ξεκωλιάσει με τους φίλους του, ότι θα της κάνει μπασταρδάκι και τέτοια... Διαβάζεις @BabisClaras; Τα κάνουν οι αστυνομικοί τέτοια πράγματα; :undecided: Δεν το πιστεύω.... :2funny:

Κάποιοι μπάτσοι ειναι πολύ σκουπίδια! Εκβιάζουν και εκμεταλλεύονται κόσμο με αυτόν τον τρόπο!

Έχω ακουσει πολλές τέτοιες ιστορίες...

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.072
Πόντοι
11.096
Την είχα δει κάποιες φορές τέτοια εποχή τό 2019 με τά πάντα όλα μέσα φουλ. Τίμιες και ωραίες συναντήσεις.

Με την "ταυτότητα" έχουν κάνει και αλλού τά ίδια για τσάμπα πήδημα δεν ήταν ή μόνη.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.361
Πόντοι
2.546
Εχει φυγει σιγουρα φιλε μου?Δεν ακουσες/ειδες τιποτα ξανα?Αν εχεις κανα τηλ ισως τηνβρουμε σε whatsapp που συνηθως χρησιμοποιουν οι ουκρανες ρωσιδες να δουμε νεα της η αν ξαναερθει,με σεβασμο σε ρωταω παντα.

mixaj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
1.088
Πόντοι
201
Αυτή ήταν από την Μολδαβία

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Εχει φυγει σιγουρα φιλε μου?Δεν ακουσες/ειδες τιποτα ξανα?Αν εχεις κανα τηλ ισως τηνβρουμε σε whatsapp που συνηθως χρησιμοποιουν οι ουκρανες ρωσιδες να δουμε νεα της η αν ξαναερθει,με σεβασμο σε ρωταω παντα.
Έχει να φανεί η συγκεκριμένη από το 2020...
Τα τηλέφωνα (τους αριθμούς) τα αλλάζει σαν τα πουκάμισα...
Τώρα θα είναι στην Ουκρανία λογικά...
Χάθηκε με τον covid και τον πόλεμο εκεί...
Στο Mamba ψωνιζόταν... Ποιος ξέρει αν θα ξαναφανεί... Το εύχομαι πρώτος απ΄όλους...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Εμεις ειμαστε στο πολιτικο προσωπικο, στη σημανση forensics ελληνικα , δεν ειμαστε ενστολοι.

Για συτο αλλωστε μας επιτρεπεται νομιμα και η πραλληλη απασχοληση (σε δουλεια βεβαια που εγκρινει η υπηρεσια.)

Πχ εγω δουλευω απογευματα 3 φορες μεχρι αργα γραφιστας σκιτσογραφος.

Ουδεμια σχεση με αυτα που υποννοεις λοιπον.
Απλα λογω επαφων με ενστολους στην υπηρεσια ξερω 5 πραγματα παραπανω..
Μα και να ήσουν ένστολος ξέρω ότι δεν είναι όλοι ίδιοι...
Μπορεί να είναι οι περισσότεροι, αλλά δεν είναι όλοι...
Πλάκα σου έκανα περισσότερο όταν σου έλεγα αν διαβάζεις (για να διαβαστεί από κάποιους που πρέπει)...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom