Nasty Dream
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 143
- Πόντοι
- 0
Καμιά καλή μαύρη παίζει πουθενά μάγκες;
Νομίζω ότι με 20€ συνολικά, τις έχεις...Τα σοβιετικά γκρανια πόσα παίρνουν φίλε μου?
,σε ξενοδοχείο?Νομίζω ότι με 20€ συνολικά, τις έχεις...
Ποιο ειναι το στανταρακι σου να το δοκιμασω?Απογευματινή καταδρομική στο τρίγωνο. Έξω από τον Ορφέα αρκετές νεαρές αλλοδαπές. Εμφανίστηκαν δύο νεαρές όμορφες, κολάν, πολύ καλό σώμα, ξανθιά - μελαχρινή. Δεν τις πλησίασα, με εξυπηρέτησε στανταράκι μου. Οι δυο πατσαβούρες Κινέζες στη θέση τους, η πιο λεπτή η Σίσσυ με ο μπότοξ έλειπε
Στον Ορφέα 5€ και στο granny 15€..Ίσως κάποιες και με 10€..,σε ξενοδοχείο?
Η ΚασσάνδραΠοιο ειναι το στανταρακι σου να το δοκιμασω?
Ευχαριστώ φίλε μουΣτον Ορφέα 5€ και στο granny 15€..Ίσως κάποιες και με 10€..
Αυτη που εμφανιζεται και τι ωρες?Η Κασσάνδρα
ρε μεγάλε, είσαι τόσα χρόνια μέλος, και δεν έχεις δει τις αναφορές στη συγκεκριμένη; τεσπα, πιατσάρει έξω από τον Ορφέα, Απόγευμα μέχρι μεσάνυχτα, μαύρη από το Καμερούν αλλά με πολύ ανοιχτή επιδερμίδα στυλ μιγάδα, φοράει ξανθιές περούκες, δίνει κώλο αν δεχτείς την τιμή (διαφορετική σε κάθε πελάτη), έχει πολύ καλό σώμα, μέτριο ύψοςΑυτη που εμφανιζεται και τι ωρες?
Εδω και 15 μερες το παρακολουθω. Σε ευχαριστω για το χρονο σουρε μεγάλε, είσαι τόσα χρόνια μέλος, και δεν έχεις δει τις αναφορές στη συγκεκριμένη; τεσπα, πιατσάρει έξω από τον Ορφέα, Απόγευμα μέχρι μεσάνυχτα, μαύρη από το Καμερούν αλλά με πολύ ανοιχτή επιδερμίδα στυλ μιγάδα, φοράει ξανθιές περούκες, δίνει κώλο αν δεχτείς την τιμή (διαφορετική σε κάθε πελάτη), έχει πολύ καλό σώμα, μέτριο ύψος
Αδερφέ θυμάσαι όνομα ?Χτες κατέβηκα τρίγωνο, μετά τη βροχή. Μαύρη μαυρίλα, η μόνη που άξιζε ήταν η Σοφία, αλλά την είχα πάρει την άλλη φορά. Ευτυχώς ήρθε η Μιλένα, η πρώην Μπασκετμπολίστρια από τη Ρωσία. Έκανε το σχετικό σόου, δίνω κώλο αν δεν την έχεις μεγάλη κλπ. Τρία δάχτυλα μπήκαν αγόγγυστα στην κωλοτρυπίδα της μέχρι τέρμα. Γιατί συνεχίζουν αυτή την παράσταση, αγνοώ. Τέλος πάντων, δίμετρη γυναίκα, καλή πίπα, πολύ στενό μουνάκι, το τίμησε το εικοσάρικο
Το έγραψα καθαρά. Μιλένα. Πλην όμως έχω πολύ καιρό να τη δω στην πιάτσαΑδερφέ θυμάσαι όνομα ?
Περνάς στον παραδρομο μπροστά απ'τα ΚΤΕΛ και συνεχίζεις... Λίγο πριν τα MacDonald's... Μετά τις 21.30 στήνονται 2 με 3 κορασίδες αλβανικής καταγωγής μάλλον... Ωραία κορμιά και προσωπα....πριν 3-4 χρονια ειχα περασει στον παραδρομο του κηφισου και ειχα δει μια πιατσα με 2-3 κοπελες. προς την μερια του leroy merlin ηταν, οχι προς πειραια. δεν θυμαμαι ομως το συγκεκριμενο μερος στον παραδρομο.. εχει καποιος παραπανω πληροφοριες; ή αν βγαινουν ακομα κοπελες κηφισο; ευχαριστω και καλο πασχα