Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Το τρίγωνο τουλάχιστον την ημέρα μυρίζει θανατικό!!!! Δεν υπάρχουν πια ούτε μέτριες επιλογές!!! Αργά το απόγευμα 4 γκράνια Χαλκοκονδύλη όλες γύρω στα 70!!! Η μία μάλιστα 150 κιλά!!! Στον Ορφέα μια χοντρή μονοκόμματο σώμα και μια κοντή με κοιλιά!!! Απέναντι οι δύο γνωστές Κινέζες ΔΕΝ είναι γαμεύσιμες με τίποτα!!! Καποδιστρίου γωνία η ίδια Αλβανόφατσα με προχτές που ζητάει 30 ευρώ απλό, δίπλα της μια κωλαρού μελαχρινή άγρια φάτσα που τη φόρτωσε ένας δημοτικός υπάλληλος στο μηχανάκι. Αριστερά ένα γκράνι μελαχρινό, πιθανόν Ελληνίδα, με ένα ρούχο μονοκόμματο που είχε γυμνά τα μπούτια στο πλάι. Παντού γύρω στα πεζοδρόμια πρεζούδες που τρυπιούνται στα πόδια!!!
Στο στέκι με τις Ινδές, Σατωβριάνδου, μόνο 2 κοπέλες αδιάφορες και μια Ασιάτισσα. Κοντά στον Ορφέα από περιέργεια ρώτησα μια Ινδή όχι όμορφη με στίγματα στο πρόσωπο και μου είπε "25 μόνο μουνί 10 λεπτά" (δικά της λόγια). Παρακμή!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Καλο απογευμα στους Φιλους ¨"περιπατητες"...μεσημεριανο περασμα κατα τις 2.....7-8 grannakia.....3 στην σταση Χαλκοκονδυλη....ψιλοαδιαφορα....και 3-4 στην κατηφορα....οι ιδιες.....καμμια καινουργια να δωσω ραπορτο.....οι γνωστες με το κοντο μαλλακι......δεν ξερω αν προτηνω παρτουζα σε δυο αν θα δεχτουνε.....Μποκολε δωσε τα φωτα σου...
Καλα να περνατε.....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Καλο απογευμα στους Φιλους ¨"περιπατητες"...μεσημεριανο περασμα κατα τις 2.....7-8 grannakia.....3 στην σταση Χαλκοκονδυλη....ψιλοαδιαφορα....και 3-4 στην κατηφορα....οι ιδιες.....καμμια καινουργια να δωσω ραπορτο.....οι γνωστες με το κοντο μαλλακι......δεν ξερω αν προτηνω παρτουζα σε δυο αν θα δεχτουνε.....Μποκολε δωσε τα φωτα σου...
Καλα να περνατε.....
θα προσφέρω τις φτωχές μου γνώσεις. Παρτούζα είναι πολύ δύσκολο να πετύχει. Η μόνη εξαίρεση είναι να πέσεις σε δύο επαγγελματίες οι οποίες έχουν κάνει μαζί παρτούζα πολλές φορές και ξέρουν τα κουμπιά η μία της άλλης. Σε άλλη περίπτωση, ποια θα γλύψει το μουνί άλλης σεξεργάτριας για να σε φτιάξει; όχι από άποψη ντροπής, αλίμονο, από θέμα φόβου για ΣΜΝ. Μια και μοναδική φορά την πάτησα από δύο γαζέλες οι οποίες μου το πρότειναν οι ίδιες, και θα περάσουμε καλά κλπ. Με έβαλαν και άλλαζα προφυλακτικά, κάθε φορά που πέρναγα από τη μία στην άλλη. ΠΡΟΣΟΧΗ. Για το φόβο των Ιουδαίων, ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιώ το δεξί μου χέρι για να αγγίξω οποιαδήποτε σεξεργάτρια σε κάποιο σημείο της, το έχω καθαρό για οποιαδήποτε περίπτωση, έτσι έπραξα και τότε. Δεν μου άρεσε όμως, σπάστηκα, και δεν το ξαναεπιχείρησα

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
θα προσφέρω τις φτωχές μου γνώσεις. Παρτούζα είναι πολύ δύσκολο να πετύχει. Η μόνη εξαίρεση είναι να πέσεις σε δύο επαγγελματίες οι οποίες έχουν κάνει μαζί παρτούζα πολλές φορές και ξέρουν τα κουμπιά η μία της άλλης. Σε άλλη περίπτωση, ποια θα γλύψει το μουνί άλλης σεξεργάτριας για να σε φτιάξει; όχι από άποψη ντροπής, αλίμονο, από θέμα φόβου για ΣΜΝ. Μια και μοναδική φορά την πάτησα από δύο γαζέλες οι οποίες μου το πρότειναν οι ίδιες, και θα περάσουμε καλά κλπ. Με έβαλαν και άλλαζα προφυλακτικά, κάθε φορά που πέρναγα από τη μία στην άλλη. ΠΡΟΣΟΧΗ. Για το φόβο των Ιουδαίων, ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιώ το δεξί μου χέρι για να αγγίξω οποιαδήποτε σεξεργάτρια σε κάποιο σημείο της, το έχω καθαρό για οποιαδήποτε περίπτωση, έτσι έπραξα και τότε. Δεν μου άρεσε όμως, σπάστηκα, και δεν το ξαναεπιχείρησα
Εγω πριν 2 χρονια ειχα παρει παρτουζα την αλβανιδα την κωλαρα υποτιθεται μαζι με την μαρια την ρουμανα. 1 φορα , μετρια πραγματα ουτε ζεστη ουτε κρυο. Δεν το ξαναδοκιμασα. Φυσικα τωρα με την συγκεκριμενη αλβανιδα δεν ξαναπαω ουτε τσαμπα γιατι δεν σεβεται τα λεφτα σου εαν την παρεις πανω απο 2 ή 3 φορες . Ενω η μαρια τιμαει το 20αρικο τουλαχιστον το τιμαγε εχω παρα πολλους μηνες να την πετυχω. Φυσικα πλεον αυτες οι 2 εχουν τσακωθει φυσικα για καποιους πελατες κοροιδα και δεν μιλανε . Τουλαχιστον αυτο ισχυει μεχρι νεωτερας.

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Το τρίγωνο τουλάχιστον την ημέρα μυρίζει θανατικό!!!! Δεν υπάρχουν πια ούτε μέτριες επιλογές!!! Αργά το απόγευμα 4 γκράνια Χαλκοκονδύλη όλες γύρω στα 70!!! Η μία μάλιστα 150 κιλά!!! Στον Ορφέα μια χοντρή μονοκόμματο σώμα και μια κοντή με κοιλιά!!! Απέναντι οι δύο γνωστές Κινέζες ΔΕΝ είναι γαμεύσιμες με τίποτα!!! Καποδιστρίου γωνία η ίδια Αλβανόφατσα με προχτές που ζητάει 30 ευρώ απλό, δίπλα της μια κωλαρού μελαχρινή άγρια φάτσα που τη φόρτωσε ένας δημοτικός υπάλληλος στο μηχανάκι. Αριστερά ένα γκράνι μελαχρινό, πιθανόν Ελληνίδα, με ένα ρούχο μονοκόμματο που είχε γυμνά τα μπούτια στο πλάι. Παντού γύρω στα πεζοδρόμια πρεζούδες που τρυπιούνται στα πόδια!!!
Στο στέκι με τις Ινδές, Σατωβριάνδου, μόνο 2 κοπέλες αδιάφορες και μια Ασιάτισσα. Κοντά στον Ορφέα από περιέργεια ρώτησα μια Ινδή όχι όμορφη με στίγματα στο πρόσωπο και μου είπε "25 μόνο μουνί 10 λεπτά" (δικά της λόγια). Παρακμή!
Ναι σιγουρα παρακμη αλλα εαν δεν πηγαινει θεωρητικα κανεις μαζι τους γιατι καθονται πρωι μεσημερα βραδυ εκει στο ποστο ? Δεν μιλαω μονο για τα σοβιετικα γκιλφ ή τις ινδοπακιστανες ή τις τουρκογυφτισσες αλλα γενικα για τις περισσοτερες σεξεργατριες στο τριγωνο ? Πολλες ριχνουν φολες αλλα συνεχιζουν να δουλευουν ,αρα επομενως βρισκουν ακομα κοροιδα που τα σκανε σε αυτες . Ειλικρινα ποιος μπορει να παει με τις ινδοπακιστανες ??? Ακομα και εαν τις πλυνετε . . . . . . Ή τις τουρκογυφτισσες που ζητανε συνεχως εξτρα μεσα στο δωματιο . . . . . .

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Ναι σιγουρα παρακμη αλλα εαν δεν πηγαινει θεωρητικα κανεις μαζι τους γιατι καθονται πρωι μεσημερα βραδυ εκει στο ποστο ? Δεν μιλαω μονο για τα σοβιετικα γκιλφ ή τις ινδοπακιστανες ή τις τουρκογυφτισσες αλλα γενικα για τις περισσοτερες σεξεργατριες στο τριγωνο ? Πολλες ριχνουν φολες αλλα συνεχιζουν να δουλευουν ,αρα επομενως βρισκουν ακομα κοροιδα που τα σκανε σε αυτες . Ειλικρινα ποιος μπορει να παει με τις ινδοπακιστανες ??? Ακομα και εαν τις πλυνετε . . . . . . Ή τις τουρκογυφτισσες που ζητανε συνεχως εξτρα μεσα στο δωματιο . . . . . .
Με τις Ινδοπακιστανές πηγαίνουν οι Πακιστανοί, οι οποίοι μάλιστα τις θεωρούν και ξερολούκουμα

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Και βέβαια υπάρχει πελατεία!!!

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Καλησπέρα!Αυριο ανεβαινω Αθηνα νετα απο 6 μηνες και θα περασω απο τριγωνο.Εχετε να προτεινετε καμια σκιννυ?Εχω αδυναμία στις τελείως φλατ κοιλίτσες

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Καλησπέρα!Αυριο ανεβαινω Αθηνα νετα απο 6 μηνες και θα περασω απο τριγωνο.Εχετε να προτεινετε καμια σκιννυ?Εχω αδυναμία στις τελείως φλατ κοιλίτσες
Πρώτα να λες αδερφέ ΑΝ βρεις καμιά στη θέση της, με τον καύσωνα!!!

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Πρώτα να λες αδερφέ ΑΝ βρεις καμιά στη θέση της, με τον καύσωνα!!!
Καλα διαβαζοντας τα σχολια στο θενα λέω μήπως και είμαι τυχερος αν και εχω καταλαβει οτι οι καλές εποχες που ημουν Αθήνα περασαν ανεπιστρεπτί...

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Καλα διαβαζοντας τα σχολια στο θενα λέω μήπως και είμαι τυχερος αν και εχω καταλαβει οτι οι καλές εποχες που ημουν Αθήνα περασαν ανεπιστρεπτί...
Δεν ξέρω τι γίνεται τα βράδια τύπε μου αλλά από πρωί ως απόγευμα οι επιλογές είναι ελάχιστες!!! Λείπει και ο κόσμος λόγω διακοπών. Από αύριο ξεκινάει και καύσωνας και δεν ξέρω τι θα βρεις!!!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Καλησπερα φιλαρακια , ξερει κανεις η εχει ακουσει για μια Σαρα κοντα στην Μαιζωνος και Μινιον ξενοδοχειο ??

George.x

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2021
Like
3
Πόντοι
0
Γεια σας παιδεία!
Μπορείτε να μου πείτε πιάτσα που μαζεύονται για παιχνίδια στο Χαϊδάρι η κοντά;;
Ευχαριστώ!

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Γεια σας παιδεία!
Μπορείτε να μου πείτε πιάτσα που μαζεύονται για παιχνίδια στο Χαϊδάρι η κοντά;;
Ευχαριστώ!
Πιάτσα με γυναίκες στο Χαϊδάρι;;; πρώτη φορά το ακούω!!!

George.x

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2021
Like
3
Πόντοι
0
Πιάτσα με γυναίκες στο Χαϊδάρι;;; πρώτη φορά το ακούω!!!
Δεν είμαι από Αθήνα φιλε μου και για αυτό ρωτάω επειδή θα ερθω κάποιες μέρες... αν μπορείς να μου προτείνεις κάτι... ευχαριστώ!

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Δεν είμαι από Αθήνα φιλε μου και για αυτό ρωτάω επειδή θα ερθω κάποιες μέρες... αν μπορείς να μου προτείνεις κάτι... ευχαριστώ!
Ότι διαβάσεις στα προηγούμενα μηνύματα φίλε!! Λόγω καλοκαιριού και ζέστης γενικά υπάρχει έλλειψη! Δεν ξέρω τι γίνεται το βράδυ στο τρίγωνο κοντά στην Ομόνοια αλλά δεν ελπίζω και πολλά!!!

Kitsoso

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
141
Πόντοι
0
Πήγα πάρκο , μαύρες , αργά το βράδυ ,5 μαλάκια, δεν τρελάθηκα..
Ζητάνε 20€ για ένα πήδημα στο όρθιο , αρκετά ακριβά

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Έκανα βόλτα χθες μετά από χρόνια το κάρο ομόνοια τρίγωνο και πέριξ κατα τις 12'00 το βραδυ....

Τι σαπίλα είναι αυτή ρε σεις.... Δε σταμάτησα πουθενά απλά έκοψα κίνηση με φίλο μπάτσο συνοδηγό ;)
Τελειωμένες πρεζούδες, κόκκαλο, ζόμπι, τραβέλια ,νομίζω πρέπει να είδα και ινδό τράβελο (κάπου σωκράτους και σατωβριάνδου;;)
Χαλκοκονδύλη έξω από τον ορφέα τώρα είχε λαό που πιατσάριζε μπουλουκι απο γυφτισες πουστακια τραβελια ινδες όλα τα γούστα.... Γκόμενα κανονική μία το πολύ να άξιζε εμφανισιακά από εκεί... Είδα και έναν πιτσιρικά που ψωνιζότανε με μαλλί καρφάκια βαμμενος συνάμμενος κουνάμενος :2funny::2funny: Στα στενά Σατωβριάνδου και μενάνδρου ψώφαγε ο ένας πάνω στον άλλο...

Νομίζω είδα και εκείνη την πρεζού την αδύνατη που κάποιος είχε πάρει από Φαβιέρου και Δεληγιάννη στο μεταξουργίο και είχε ανεβάσει και φωτογραφία της, μια που περπατάει πάνω κάτω ομόνοια-πλ λαυρίου και περιξ.... Ο τύπος πρέπει να ειχε μεγαλο προβλημα στη ζωή του για να πήρε αυτή αν ειναι αυτη που ειδα.... Ουτε και να με πλήρωνε δεν θα την εβαζα στο αμάξι μου....

Αυτό όμως που μου άρεσε είναι ένα μικρό καμιά 25αρια με κάτι γυαλάκια που πιατσάρει κάτω από το ξενοδοχείο liberty στην αριστοτέλους.... Βεβαια μου μυριζει ξεπετα αλλα αξιζε εμφανισιακα μεχρι ενα 20αρικο το πολύ αντε να το δοκιμασεις...

Είδα και εκείνη την ξανθιά αλβανίδα με τις μπουτάρες σε εκείνο το σημείο με τα μπλε μάτια έχει πολλά χρόνια, (καρμεν νομιζω τη λενε) την είχα πάρει πριν καμιά δεκαετια πάνω σε κάτι κάβλες πιτσιρικάς χαχαχα... Επίσης ουτε και να με πληρωνε πια δεν της τον εβαζα

Τελευταία τροποποίηση:

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Ο τύπος πρέπει να ειχε μεγαλο προβλημα στη ζωή του για να πήρε αυτή αν ειναι αυτη που ειδα.... Ουτε και να με πλήρωνε δεν θα την εβαζα στο αμάξι μου....
Γενικά αυτοι που πανε στις πιάτσες αυτές ειναι προβληματικοί τελειωμένοι και πολλοι μπάτσοι τιποτένιοι

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Μάστορα, συμφωνώ μαζί σου κράζω και εγώ πια τους πιατσόβιους ειδικά με πρεζούδες κλπ.

Αλλά θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι για πρώτη φορά...

Ήταν κάπου χειμώνας του 2006 και ήμουν στην Αθήνα....

Φοιτητής τότε , καταλήψεις στην πόλη που σπούδαζα, εποχές γιαννάκου όσοι θυμούνται, νδ , 6 μήνες κλειστή η σχολή από αριστερές παρατάξεις, οπότε κλασσικά είχα μαζευτεί στους γέρους μου στην Αθήνα για κάμποσο καιρό να αραξω ...

Δεν είχα ιδιαίτερες υποχρεώσεις 5-6 μαθηματα μου είχαν μείνει για πτυχίο και καβλαντιζα γενικά άσχημα... Θυμάμαι η ζωή μου τότε ήταν να κοιμάμαι γύρω στις 5 το πρωί και να ξυπνάω 3 το μεσημερι.... Για 2-3 μήνες αυτο ηταν το ωραριο μου....

Ήμουν 21 τότε.
Κάποια μοναχικά βράδια έπαιρνα το αμάξι του πατέρα μου και κατέβαινα βολτες σε διάφορες περιοχές της ΑΘήνας ανάλογα την όρεξη...Ώρες από 10¨00 το βράδυ μέχρι 3 ή 4¨00 το πρωί.

Κάπου εκεί λοιπόν ήρθα σε επαφή για πρώτη φορά με τον αγοραίο έρωτα και ήταν από δρόμο...

Ένα βράδυ γύρναγα Εξαρχεια τριγυρω και βρέθηκα στη Σόλωνος ψηλα κάπου στη Νομική ...Εκεί λοιπόν σε ένα στενό τυχαία ειδα μια πιατσόβια μιλφ, σαν αυτα που τοτε εβλεπες στο naughty america μιας και ξεκιναγε η μοδα των "μιλφ"...

Ηταν ψηλή και αδύνατη θυμάμαι είχε πετάξει έξω τις ποδάρες της με το καλτσόν κάπως άγρια φάτσα, παιζει να ήταν και πρεζόκατάσταση αλλα δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια σε αυτο...

Όταν την είδα μάγκες, δεν ξέρω τι έπαθα... Η καρδιά μου χτύπαγε πολύ γρήγορα σαν να ήθελα μανιωδώς να τη πάρω...

Αρχικά δίστασα λίγο, έκανα να φύγω να γυρίσω σπίτι....
Η γαμημένη τεστοστερόνη όμως είχε βαρέσει τόσο κόκκινο που αδυνατούσα να φύγω και γυρισα ξανα πισω σε φαση να το ζησω για πρωτη φορα!!!!

Ηταν η πρώτη μου φορά σε πιάτσες και είχε και κοσμό εκεί γυρω κοντά εξάρχεια αλλά δεν μάσησα...
Πήγα λίγο κοντά και της έκανα νόημα και ήρθε στο αμάξι μου... Από τη μία είχα αγχωθεί στο φουλ και από την άλλη η λιμπιντο ειχε φτασει στο Θεό....

Πήγαμε σε ενα σχετικα απόμερο παρκινγκ και τριγυρω πολυκατοικίες. Ειχα λοιπόν αρκετό άγχος μην με βλέπει κανείς,ζητησε μπροστα τα λεφτα (20αρικο νομιζω) αλλά τα ξέχασα όλα όταν ξεκίνησε το κλαρίνο...

Η πίπα που μου έκανε δεν ηταν κατι το ιδιαίτερο ίσα ίσα μια μετριοτητα αλλα ρε μάγκες αυτο το αίσθημα για πρώτη φορά σε πιατσα με την καρδιά και τις καβλες να χτυπανε κόκκινο δεν θα το ξεχάσω ..
Σε 2-3 λεπτά πρέπει να ειχα τελειώσει, θυμαμαι να σηκωνει κεφαλι και να μου λεει γιατι εισαι τοσο ζεστος μωρακι μου; Καβλωσες ε; Τα εριξα ακαταπαυστα στο προφυλακτικό με :pipa2:και σχολιασε την ποσότητα που έβγαλα...

Την χαιρέτησα και εφυγα με ενα μοναδικο ξελαφρωμα/αισθημα και γυρισα σπίτι. Έκανα μπάνιο και λίγο πριν κοιμηθώ πρέπει να τον έπαιξα αλλες δυο φορές καθώς τη θυμόμουνα και έπειτα έπεσα ξερός για ύπνο....

Έτυχε να περάσω μετα από μερικές μέρες και πάλι από το σημείο αλλά δεν την βρηκα! Τη ξαναειδα μετά από κάποιους μήνες εμφανώς πιο αδυνατισμένη!!! Ναι μάλλον είχα πάρει τζάνκι παιδιά....

Μετά από καιρό δεν την ξαναειδα ποτέ, μπορεί και να έφυγε για τον άλλο κόσμο λογικα ηταν πρεζονι ή κατι τετοιο αλλα δεν προκειται ποτέ να ξεχάσω εκείνο το βράδυ...

ΥΓ: Πηγα για εξετασεις μερικές εβδομάδες μετά να ειμαι σιγουρος μην κολλησα τπτ και το αμάξι επίσης για βιολογικό που τοτε κόστιζε αρκετά και πουλήθηκε μερικά χρόνια μετά.... χαχα!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom