Μάστορα, συμφωνώ μαζί σου κράζω και εγώ πια τους πιατσόβιους ειδικά με πρεζούδες κλπ.
Αλλά θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι για πρώτη φορά...
Ήταν κάπου χειμώνας του 2006 και ήμουν στην Αθήνα....
Φοιτητής τότε , καταλήψεις στην πόλη που σπούδαζα, εποχές γιαννάκου όσοι θυμούνται, νδ , 6 μήνες κλειστή η σχολή από αριστερές παρατάξεις, οπότε κλασσικά είχα μαζευτεί στους γέρους μου στην Αθήνα για κάμποσο καιρό να αραξω ...
Δεν είχα ιδιαίτερες υποχρεώσεις 5-6 μαθηματα μου είχαν μείνει για πτυχίο και καβλαντιζα γενικά άσχημα... Θυμάμαι η ζωή μου τότε ήταν να κοιμάμαι γύρω στις 5 το πρωί και να ξυπνάω 3 το μεσημερι.... Για 2-3 μήνες αυτο ηταν το ωραριο μου....
Ήμουν 21 τότε.
Κάποια μοναχικά βράδια έπαιρνα το αμάξι του πατέρα μου και κατέβαινα βολτες σε διάφορες περιοχές της ΑΘήνας ανάλογα την όρεξη...Ώρες από 10¨00 το βράδυ μέχρι 3 ή 4¨00 το πρωί.
Κάπου εκεί λοιπόν ήρθα σε επαφή για πρώτη φορά με τον αγοραίο έρωτα και ήταν από δρόμο...
Ένα βράδυ γύρναγα Εξαρχεια τριγυρω και βρέθηκα στη Σόλωνος ψηλα κάπου στη Νομική ...Εκεί λοιπόν σε ένα στενό τυχαία ειδα μια πιατσόβια μιλφ, σαν αυτα που τοτε εβλεπες στο naughty america μιας και ξεκιναγε η μοδα των "μιλφ"...
Ηταν ψηλή και αδύνατη θυμάμαι είχε πετάξει έξω τις ποδάρες της με το καλτσόν κάπως άγρια φάτσα, παιζει να ήταν και πρεζόκατάσταση αλλα δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια σε αυτο...
Όταν την είδα μάγκες, δεν ξέρω τι έπαθα... Η καρδιά μου χτύπαγε πολύ γρήγορα σαν να ήθελα μανιωδώς να τη πάρω...
Αρχικά δίστασα λίγο, έκανα να φύγω να γυρίσω σπίτι....
Η γαμημένη τεστοστερόνη όμως είχε βαρέσει τόσο κόκκινο που αδυνατούσα να φύγω και γυρισα ξανα πισω σε φαση να το ζησω για πρωτη φορα!!!!
Ηταν η πρώτη μου φορά σε πιάτσες και είχε και κοσμό εκεί γυρω κοντά εξάρχεια αλλά δεν μάσησα...
Πήγα λίγο κοντά και της έκανα νόημα και ήρθε στο αμάξι μου... Από τη μία είχα αγχωθεί στο φουλ και από την άλλη η λιμπιντο ειχε φτασει στο Θεό....
Πήγαμε σε ενα σχετικα απόμερο παρκινγκ και τριγυρω πολυκατοικίες. Ειχα λοιπόν αρκετό άγχος μην με βλέπει κανείς,ζητησε μπροστα τα λεφτα (20αρικο νομιζω) αλλά τα ξέχασα όλα όταν ξεκίνησε το κλαρίνο...
Η πίπα που μου έκανε δεν ηταν κατι το ιδιαίτερο ίσα ίσα μια μετριοτητα αλλα ρε μάγκες αυτο το αίσθημα για πρώτη φορά σε πιατσα με την καρδιά και τις καβλες να χτυπανε κόκκινο δεν θα το ξεχάσω ..
Σε 2-3 λεπτά πρέπει να ειχα τελειώσει, θυμαμαι να σηκωνει κεφαλι και να μου λεει γιατι εισαι τοσο ζεστος μωρακι μου; Καβλωσες ε; Τα εριξα ακαταπαυστα στο προφυλακτικό με
και σχολιασε την ποσότητα που έβγαλα...
Την χαιρέτησα και εφυγα με ενα μοναδικο ξελαφρωμα/αισθημα και γυρισα σπίτι. Έκανα μπάνιο και λίγο πριν κοιμηθώ πρέπει να τον έπαιξα αλλες δυο φορές καθώς τη θυμόμουνα και έπειτα έπεσα ξερός για ύπνο....
Έτυχε να περάσω μετα από μερικές μέρες και πάλι από το σημείο αλλά δεν την βρηκα! Τη ξαναειδα μετά από κάποιους μήνες εμφανώς πιο αδυνατισμένη!!! Ναι μάλλον είχα πάρει τζάνκι παιδιά....
Μετά από καιρό δεν την ξαναειδα ποτέ, μπορεί και να έφυγε για τον άλλο κόσμο λογικα ηταν πρεζονι ή κατι τετοιο αλλα δεν προκειται ποτέ να ξεχάσω εκείνο το βράδυ...
ΥΓ: Πηγα για εξετασεις μερικές εβδομάδες μετά να ειμαι σιγουρος μην κολλησα τπτ και το αμάξι επίσης για βιολογικό που τοτε κόστιζε αρκετά και πουλήθηκε μερικά χρόνια μετά.... χαχα!