Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Λοιπόν πέτυχα την Τζέσσικα απέναντι ακριβώς απο το ένα και ένα.
Ώρα 1 και 15. Την ακολουθούσα με το αυτοκίνητο για 15 λεπτά.
2 φορές πέρασε δίπλα μου και ούτε καν σταμάτησε.
Της έκανα νεύμα να έρθει,της φώναξα 3 φορές να έρθει.
Έπαιξα φώτα 2 -3 φορές.
Δεν μπήκε στο κόπο να μου πεί οτιδήποτε πχ άσε με η φύγε.
Δεν νομίζω τι πρόκειται να κυνηγάω κάποιον για να του δώσω λεφτά.
Απο εμένα πούλο αν και καλό τεμάχιο (κρίμα).

Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Έπαιξα φώτα 2 -3 φορές.
Μήπως οδηγάς xsara τύπε μου; :think:

Pitsicoco88

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2019
Like
330
Πόντοι
20
Μηπως ξερει κανεις για τα κορίτσια εκει 3ης Σεπτεμβρίου λιγο πριν την Ομονοία; 2 μελαχρινες μιλφ, απο Αλβανία φαίνεται να ναι. Οποιος ξερει πληροφορίες στειλτε ενα πμ πλιζ

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.091
Πόντοι
3.436
Προχθες Παρασκευη 15 του μηνα κατα τις 19:30 στην Καποδιστριου πηγαινοντας στο Lido για σεξακι με μαυρουλα (την ειχα πρωτογνωρισει στο γνωστο παρκακι στην Πατησσιων πριν χρονια) ειδα μια νταρντανα ψηλη ακριβως στην γωνια με 3η σεπτεμβριου....οταν περασα διπλα της και ειδα το προσωπο της εμεινα ξερος....τη τραβελοφατσα ηταν αυτη...κανουν πλεον και τραβελια πιατσα στο τριγωνο? μου εριξες και ενα δολοφονικο βλεμα του στυλ "θα σε τιμωρησω που δεν πας μαζι μου αλλα πας με το μαυρακι" χαχαχα

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Προχθες Παρασκευη 15 του μηνα κατα τις 19:30 στην Καποδιστριου πηγαινοντας στο Lido για σεξακι με μαυρουλα (την ειχα πρωτογνωρισει στο γνωστο παρκακι στην Πατησσιων πριν χρονια) ειδα μια νταρντανα ψηλη ακριβως στην γωνια με 3η σεπτεμβριου....οταν περασα διπλα της και ειδα το προσωπο της εμεινα ξερος....τη τραβελοφατσα ηταν αυτη...κανουν πλεον και τραβελια πιατσα στο τριγωνο? μου εριξες και ενα δολοφονικο βλεμα του στυλ "θα σε τιμωρησω που δεν πας μαζι μου αλλα πας με το μαυρακι" χαχαχα
Εδω και παρα πολλα χρονια κανουν πιατσα τραβελια στην ομονοια.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Το μαυράκι;;; Τα λέει αδερφέ;;; Έχεις τίποτα για μοίρασμα;;;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.091
Πόντοι
3.436
Το μαυράκι;;; Τα λέει αδερφέ;;; Έχεις τίποτα για μοίρασμα;;;
Η συγκεκριμενη εχει καταγωγη απο το κονγκο....εδω και 4 χρονια εχει σταματησει το "αθλημα" και πλεον δουλευει καθαριστρια και καποιες φορες μοιραζει φυλλαδια στο δρομο και προσεχει και μερικους παπουδες/γιαγιαδες...απλα εμενα επειδη με γνωριζει σχεδον 15 χρονια και εχουμε βρεθει απειρες φορες οταν ηταν ενεργη, εχουμε κατα καποιο τροπο γινει φιλοι οποτε που και που συναντιομαστε....αρκετες φορες πλεον δεν τις δινω τιποτα μονο το δωματιο πληρωνω (βεβαια καποιες φορες μου εχει κανει και νυξη για σοβαρη σχεση αλλα εγω δεν...).... τωρα πλεον εχει πατησει τα 45χρονια οκ θα την ρωτησω εαν ενδιαφερεται να επανελθει στη δραση να βγαλει κανα εξτραδακι (δυσκολο ετσι οπως την κοβω ψυχολογικα)...εαν μου πει οκ τοτε μυστες θα βγαλω εδω ανακοινωση και θα μοιρασω το τηλ τις σε pm για τους ενδιαφερομενους....ειδωμεν....

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Η συγκεκριμενη εχει καταγωγη απο το κονγκο....εδω και 4 χρονια εχει σταματησει το "αθλημα" και πλεον δουλευει καθαριστρια και καποιες φορες μοιραζει φυλλαδια στο δρομο και προσεχει και μερικους παπουδες/γιαγιαδες...απλα εμενα επειδη με γνωριζει σχεδον 15 χρονια και εχουμε βρεθει απειρες φορες οταν ηταν ενεργη, εχουμε κατα καποιο τροπο γινει φιλοι οποτε που και που συναντιομαστε....αρκετες φορες πλεον δεν τις δινω τιποτα μονο το δωματιο πληρωνω (βεβαια καποιες φορες μου εχει κανει και νυξη για σοβαρη σχεση αλλα εγω δεν...).... τωρα πλεον εχει πατησει τα 45χρονια οκ θα την ρωτησω εαν ενδιαφερεται να επανελθει στη δραση να βγαλει κανα εξτραδακι (δυσκολο ετσι οπως την κοβω ψυχολογικα)...εαν μου πει οκ τοτε μυστες θα βγαλω εδω ανακοινωση και θα μοιρασω το τηλ τις σε pm για τους ενδιαφερομενους....ειδωμεν....
Ωραίος!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Έπαιξα φώτα 2 -3 φορές.
Τυπε την ειχες μεγαλη αναγκη την τυπισσα και την κυνηγησες με το σιδερενιο αλογο??

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Ναί ήθελα να δω τι πουλιά πιάνει και ρουφάει.
Ευτυχώς πρίν είχα κλίσει Αφροδίτη στο bill και είχε γίνει του μουνιού.
Μέχρι απέναντι στο prive ακουγώμασταν.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους...χτεσινη μεσημεριατικοαπογευματινη....4-5 στην Χαλκοκονδυλη....1 Δαμαλα με μπλου-τζην φουστιτσα και κατι πλατες αρσιβαριστα...αλλα στενοκωλα με τατουαζ....1 grannaki πολυ συμπαθητικο με φουστιτσα μακρυα....λευκη με βουλες...ξανθουλα....με κοκκινο κραγιον στα χειλακια της το μωρο μου...γαλανα ματακια....κουκλακι σκετο....1 που την ειχε στησει στο ατμ...αδιαφορη....αλλη μια που πηγαινε-δεν πηγαινε αλλα με λαγνο βλεμμα γεματο υποσχεσεις...αλλα δεν ...αντισταθηκα στον πειρασμο....και αλλη μια που φοραγε ενα φουστανακι προς το λευκο...με γυαλια ηλιου....γαμευσημο αν εξαιρεσης την κυτταριτιδα στα ποδια....αδυνατη μεν..αλλα ...20ευρω και 5 στο χοτελ...αν παμε στο αλλο 10.....
Καλα να περνατε.......

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Την Καλησπερα στους Φιλους...χτεσινη μεσημεριατικοαπογευματινη....4-5 στην Χαλκοκονδυλη....1 Δαμαλα με μπλου-τζην φουστιτσα και κατι πλατες αρσιβαριστα...αλλα στενοκωλα με τατουαζ....1 grannaki πολυ συμπαθητικο με φουστιτσα μακρυα....λευκη με βουλες...ξανθουλα....με κοκκινο κραγιον στα χειλακια της το μωρο μου...γαλανα ματακια....κουκλακι σκετο....1 που την ειχε στησει στο ατμ...αδιαφορη....αλλη μια που πηγαινε-δεν πηγαινε αλλα με λαγνο βλεμμα γεματο υποσχεσεις...αλλα δεν ...αντισταθηκα στον πειρασμο....και αλλη μια που φοραγε ενα φουστανακι προς το λευκο...με γυαλια ηλιου....γαμευσημο αν εξαιρεσης την κυτταριτιδα στα ποδια....αδυνατη μεν..αλλα ...20ευρω και 5 στο χοτελ...αν παμε στο αλλο 10.....
Καλα να περνατε.......
Το μεσημέρι που πήγα εγώ, όλα τα γκράνια στη Χαλκοκονδύλη, φορούσαν λουλουδάτα φορέματα!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Μία κοντούλα με καρέ μαλλί και μαύρο κοντό κολλάν, αν την πετύχεις... Δεν τα λέει!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Υπάρχει κάποιο σημείο που να υπάρχουν μαύρες και να κάνουν πιάτσα;
Η Μοναδική αξιόλογη είναι η Κασσάνδρα, που συχνάζει στον Ορφέα. Δουλεύει όλες τις τρύπες, μέτρια πίπα, ανοικτό δέρμα στυλ μιγάδας, φοράει ξανθιά περούκα με σγουρά μακριά μαλλιά, δηλώνει από Καμερούν

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Η Μοναδική αξιόλογη είναι η Κασσάνδρα, που συχνάζει στον Ορφέα. Δουλεύει όλες τις τρύπες, μέτρια πίπα, ανοικτό δέρμα στυλ μιγάδας, φοράει ξανθιά περούκα με σγουρά μακριά μαλλιά, δηλώνει από Καμερούν
Είναι μόνο βράδυ όμως;;; ή μπορεί να σκάσει μύτη και άλλες ώρες;;;

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Υπάρχει κάποιο σημείο που να υπάρχουν μαύρες και να κάνουν πιάτσα;
Στον Σκαραμαγκά, στροφή Παλάσκα μετά τις 17:30 αλλά έχω να περάσω πολύ καιρό, δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom