XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Την εχω δει νομίζωΜπα δε μοιάζει για ψηλή! Περισσότερο ξινή θα έλεγα!!!
Την εχω δει νομίζωΜπα δε μοιάζει για ψηλή! Περισσότερο ξινή θα έλεγα!!!
Μήπως οδηγάς xsara τύπε μου;Λοιπόν πέτυχα την Τζέσσικα απέναντι ακριβώς απο το ένα και ένα.
Ώρα 1 και 15. Την ακολουθούσα με το αυτοκίνητο για 15 λεπτά.
2 φορές πέρασε δίπλα μου και ούτε καν σταμάτησε.
Της έκανα νεύμα να έρθει,της φώναξα 3 φορές να έρθει.
Έπαιξα φώτα 2 -3 φορές.
Δεν μπήκε στο κόπο να μου πεί οτιδήποτε πχ άσε με η φύγε.
Δεν νομίζω τι πρόκειται να κυνηγάω κάποιον για να του δώσω λεφτά.
Απο εμένα πούλο αν και καλό τεμάχιο (κρίμα).
Εδω και παρα πολλα χρονια κανουν πιατσα τραβελια στην ομονοια.Προχθες Παρασκευη 15 του μηνα κατα τις 19:30 στην Καποδιστριου πηγαινοντας στο Lido για σεξακι με μαυρουλα (την ειχα πρωτογνωρισει στο γνωστο παρκακι στην Πατησσιων πριν χρονια) ειδα μια νταρντανα ψηλη ακριβως στην γωνια με 3η σεπτεμβριου....οταν περασα διπλα της και ειδα το προσωπο της εμεινα ξερος....τη τραβελοφατσα ηταν αυτη...κανουν πλεον και τραβελια πιατσα στο τριγωνο? μου εριξες και ενα δολοφονικο βλεμα του στυλ "θα σε τιμωρησω που δεν πας μαζι μου αλλα πας με το μαυρακι" χαχαχα
Το μαυράκι;;; Τα λέει αδερφέ;;; Έχεις τίποτα για μοίρασμα;;;Προχθες Παρασκευη 15 του μηνα κατα τις 19:30 στην Καποδιστριου πηγαινοντας στο Lido για σεξακι με μαυρουλα (την ειχα πρωτογνωρισει στο γνωστο παρκακι στην Πατησσιων πριν χρονια) ειδα μια νταρντανα ψηλη ακριβως στην γωνια με 3η σεπτεμβριου....οταν περασα διπλα της και ειδα το προσωπο της εμεινα ξερος....τη τραβελοφατσα ηταν αυτη...κανουν πλεον και τραβελια πιατσα στο τριγωνο? μου εριξες και ενα δολοφονικο βλεμα του στυλ "θα σε τιμωρησω που δεν πας μαζι μου αλλα πας με το μαυρακι" χαχαχα
Η συγκεκριμενη εχει καταγωγη απο το κονγκο....εδω και 4 χρονια εχει σταματησει το "αθλημα" και πλεον δουλευει καθαριστρια και καποιες φορες μοιραζει φυλλαδια στο δρομο και προσεχει και μερικους παπουδες/γιαγιαδες...απλα εμενα επειδη με γνωριζει σχεδον 15 χρονια και εχουμε βρεθει απειρες φορες οταν ηταν ενεργη, εχουμε κατα καποιο τροπο γινει φιλοι οποτε που και που συναντιομαστε....αρκετες φορες πλεον δεν τις δινω τιποτα μονο το δωματιο πληρωνω (βεβαια καποιες φορες μου εχει κανει και νυξη για σοβαρη σχεση αλλα εγω δεν...).... τωρα πλεον εχει πατησει τα 45χρονια οκ θα την ρωτησω εαν ενδιαφερεται να επανελθει στη δραση να βγαλει κανα εξτραδακι (δυσκολο ετσι οπως την κοβω ψυχολογικα)...εαν μου πει οκ τοτε μυστες θα βγαλω εδω ανακοινωση και θα μοιρασω το τηλ τις σε pm για τους ενδιαφερομενους....ειδωμεν....Το μαυράκι;;; Τα λέει αδερφέ;;; Έχεις τίποτα για μοίρασμα;;;
για Ασιάτισσα υποθέτω. Δεν υπάρχει άλλη όμως που να πιατσάρει μαζί με τις ινδέςΜια ψηλή είναι αυτή?
Ωραίος!!!Η συγκεκριμενη εχει καταγωγη απο το κονγκο....εδω και 4 χρονια εχει σταματησει το "αθλημα" και πλεον δουλευει καθαριστρια και καποιες φορες μοιραζει φυλλαδια στο δρομο και προσεχει και μερικους παπουδες/γιαγιαδες...απλα εμενα επειδη με γνωριζει σχεδον 15 χρονια και εχουμε βρεθει απειρες φορες οταν ηταν ενεργη, εχουμε κατα καποιο τροπο γινει φιλοι οποτε που και που συναντιομαστε....αρκετες φορες πλεον δεν τις δινω τιποτα μονο το δωματιο πληρωνω (βεβαια καποιες φορες μου εχει κανει και νυξη για σοβαρη σχεση αλλα εγω δεν...).... τωρα πλεον εχει πατησει τα 45χρονια οκ θα την ρωτησω εαν ενδιαφερεται να επανελθει στη δραση να βγαλει κανα εξτραδακι (δυσκολο ετσι οπως την κοβω ψυχολογικα)...εαν μου πει οκ τοτε μυστες θα βγαλω εδω ανακοινωση και θα μοιρασω το τηλ τις σε pm για τους ενδιαφερομενους....ειδωμεν....
Peugeot 308???Μήπως οδηγάς xsara τύπε μου;
Τυπε την ειχες μεγαλη αναγκη την τυπισσα και την κυνηγησες με το σιδερενιο αλογο??Λοιπόν πέτυχα την Τζέσσικα απέναντι ακριβώς απο το ένα και ένα.
Ώρα 1 και 15. Την ακολουθούσα με το αυτοκίνητο για 15 λεπτά.
2 φορές πέρασε δίπλα μου και ούτε καν σταμάτησε.
Της έκανα νεύμα να έρθει,της φώναξα 3 φορές να έρθει.
Έπαιξα φώτα 2 -3 φορές.
Δεν μπήκε στο κόπο να μου πεί οτιδήποτε πχ άσε με η φύγε.
Δεν νομίζω τι πρόκειται να κυνηγάω κάποιον για να του δώσω λεφτά.
Απο εμένα πούλο αν και καλό τεμάχιο (κρίμα).
Το μεσημέρι που πήγα εγώ, όλα τα γκράνια στη Χαλκοκονδύλη, φορούσαν λουλουδάτα φορέματα!!!Την Καλησπερα στους Φιλους...χτεσινη μεσημεριατικοαπογευματινη....4-5 στην Χαλκοκονδυλη....1 Δαμαλα με μπλου-τζην φουστιτσα και κατι πλατες αρσιβαριστα...αλλα στενοκωλα με τατουαζ....1 grannaki πολυ συμπαθητικο με φουστιτσα μακρυα....λευκη με βουλες...ξανθουλα....με κοκκινο κραγιον στα χειλακια της το μωρο μου...γαλανα ματακια....κουκλακι σκετο....1 που την ειχε στησει στο ατμ...αδιαφορη....αλλη μια που πηγαινε-δεν πηγαινε αλλα με λαγνο βλεμμα γεματο υποσχεσεις...αλλα δεν ...αντισταθηκα στον πειρασμο....και αλλη μια που φοραγε ενα φουστανακι προς το λευκο...με γυαλια ηλιου....γαμευσημο αν εξαιρεσης την κυτταριτιδα στα ποδια....αδυνατη μεν..αλλα ...20ευρω και 5 στο χοτελ...αν παμε στο αλλο 10.....
Καλα να περνατε.......
Η Μοναδική αξιόλογη είναι η Κασσάνδρα, που συχνάζει στον Ορφέα. Δουλεύει όλες τις τρύπες, μέτρια πίπα, ανοικτό δέρμα στυλ μιγάδας, φοράει ξανθιά περούκα με σγουρά μακριά μαλλιά, δηλώνει από ΚαμερούνΥπάρχει κάποιο σημείο που να υπάρχουν μαύρες και να κάνουν πιάτσα;
Είναι μόνο βράδυ όμως;;; ή μπορεί να σκάσει μύτη και άλλες ώρες;;;Η Μοναδική αξιόλογη είναι η Κασσάνδρα, που συχνάζει στον Ορφέα. Δουλεύει όλες τις τρύπες, μέτρια πίπα, ανοικτό δέρμα στυλ μιγάδας, φοράει ξανθιά περούκα με σγουρά μακριά μαλλιά, δηλώνει από Καμερούν
Στον Σκαραμαγκά, στροφή Παλάσκα μετά τις 17:30 αλλά έχω να περάσω πολύ καιρό, δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα!Υπάρχει κάποιο σημείο που να υπάρχουν μαύρες και να κάνουν πιάτσα;
Μόνο Βράδυ, την έχω ρωτήσειΕίναι μόνο βράδυ όμως;;; ή μπορεί να σκάσει μύτη και άλλες ώρες;;;