Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.880
Πόντοι
746
Τυπε βλέπω σου περισευουν λεφτά για πέταμα. .

Όχι δεν έχω λεφτά για πέταμα και γιαυτό είμαι εδώ και σας πρίζω τον πάπαρο,αλλιώς θα έμπαινα στο αυτοκίνητο και θα τσάρκαρα.

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Όχι δεν έχω λεφτά για πέταμα και γιαυτό είμαι εδώ και σας πρίζω τον πάπαρο,αλλιώς θα έμπαινα στο αυτοκίνητο και θα τσάρκαρα.
Εχεις φιλαράκι. .πας γυρευοντας για να φας το παλτό. .Αν την πετυχεις βέβαια. .Αλλιώς θα ξαναρθεις φαντάζομαι

satiros86

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2015
Κριτικές
1
Like
447
Πόντοι
21
Τυπε εγώ την πετυχαινω όταν περναω αργά στη στάση
Σε πιο στενό σε πηγαινει;
Εκεί είναι λίγο περίεργη η οεριοχη

Παίδες με Τζέσσικα τελικά τι έγινε. Θέλω να την σμπρούξω σε δημόσιο χώρο αν και τσαρκάρει νύχτα. Αξίζει την όλη διαδρομή,βενζίνες,διόδια, φάση μέσα στο ιχ ή σπάει αρχίδια τελικά και σου το βγάζει ξινό απο την μύτη.
Πάμε παρακάτω παίδες δεν αξίζει, τελικά πρήζει αρχίδια απο όσο έχουν μεταφέρει συναγωνιστές.

Kapaalfa1

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Παρακαλω οποιος εχει τηλεφωνο αλβανιδοκωλαρας να στειλει dm!!!

Papadrak

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
20
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές, έχει γνώμη κανένας για τη σκουρόχρωμη που αράζει στο καφενείο απέναντι από το Αρτεμίσιο?

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Ισως να ναι off topic λόγω περιοχής... Μια πιτσιρίκα, αδυνατούλα με ωραία φατσα κλπ. που κυκλοφορεί κάτι περίεργες ώρες (8:00... 8:30 το πρωί... 5:00-6:00 το απογευμα) στην Αγία βαρβάρα (αναμεσα κορυδαλλό-αιγάλεω εννοω - στο δήμο αγ. βαρβαρας) στο πάρκο με τα σήματα κυκλοφορίας και απο πάνω... την έχει δεί κανενας ντόπιος συναγωνιστής? Δεν είναι γυφτάκι, μάλλον για τζάνκι μου κάνει αλλά χωρίς "χαμένο" βλέμμα... το αντίθετο κιολας... σπιρτόζα δείχνει... και παίζει κ με τα αμάξια που την κορτάρουν.... (είμαι και ντόπιος οπότε δεν έχει κάτσει να σταματήσω να κανω κονέ να δω...)
Λοιπον σε αυτες τις περιοχες ξερω που συχναζουν κατι πιατσες γιατι ειμαι απο αυτα τα μερη
εκει στο κυκλοφοριακο παρκο παιζουν 3,4 τσιγγανες απογευματινες και βραδινες ωρες για πρωι δε ξερω οποτε αυτη που ειδες παιζει να ειναι μια απο αυτες,
στον Ανω κορυδαλλο εκει που ειναι η αφετιρια των λεωφορειων 807 και 806 εχει το βραδακι αρκετες εφηβες γυφτισες που μενουν στα κοντινα σπιτια και τις στελνουν μαλλον οι πατεραδες τους να πανε να κανουν πιατσα και την πεφτουν σε λεωφοριατζηδες και τις πηδαν εκει και φερνουν το μεροκαματο σπιτι.
Επισης κατω απο το νοσοκομειο της αγ βαρβαρας κοντα στο Ψητοπωλείο Ταβέρνα ο Τάσος εχει που και που κατι αξιολογα αλλα δε ξερω αν ειναι τσιγγανες η κανονικες
Απο κετατσινι μερια εχω δει παλι στη γωνια Λεωφ Σκαραμανγκα και Γρ Λαμπρακη παλι μικρες γυφτισες οταν πεσει ο ηλιος αλλα και στην πλατεια Λαου που ειναι στη Λεωφ Δημοκρατιας

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Αποτυχημένη μεσημεριανή καταδρομική στο τρίγωνο.
Χαλκοκονδύλη 5-6 σοβιετικά γκράνια, αυτές με τα ακάποτα (έτσι έμαθα), καμία κάτω από 60 χρονών!!! Πλ. Λαυρίου καμία!!! 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου αλλοδαπή ανοιχτόχρωμη με μαύρο μαλλί, 30 απλό πρόγραμμα /20 λεπτά! Έξω από liberty γνωστή φάτσα με χοντρό κώλο που φοράει πάντα άσπρα, σκουρόχρωμη φάτσα 30 ευρώ /μισάωρο απλό. Έξω από Ορφέα 3 κοπέλες, η μία Ινδή, οι άλλες δύο αδιάφορες!! Γωνία Μενανδρου 2 Κινεζες που δεν τις "παίρνει" ούτε ο ύπνος!!! Σε ερώτηση για τη Σίσυ/Μπόκολος μου είπαν πως είναι στη Λάρισα;;;;; Σατωβριάνδου οι Ινδές στη θέση τους και μια Ασιάτισσα με φουσκωτά χείλη!!! Κάνα δυο πρεζούδες ούτε τις κοίταξα και δεν τιμήθηκε καμία!!! Πούλο για το σπίτι κι έκανε και ζέστη πολλή!!!

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Λοιπον σε αυτες τις περιοχες ξερω που συχναζουν κατι πιατσες γιατι ειμαι απο αυτα τα μερη
εκει στο κυκλοφοριακο παρκο παιζουν 3,4 τσιγγανες απογευματινες και βραδινες ωρες για πρωι δε ξερω οποτε αυτη που ειδες παιζει να ειναι μια απο αυτες,
στον Ανω κορυδαλλο εκει που ειναι η αφετιρια των λεωφορειων 807 και 806 εχει το βραδακι αρκετες εφηβες γυφτισες που μενουν στα κοντινα σπιτια και τις στελνουν μαλλον οι πατεραδες τους να πανε να κανουν πιατσα και την πεφτουν σε λεωφοριατζηδες και τις πηδαν εκει και φερνουν το μεροκαματο σπιτι.
Επισης κατω απο το νοσοκομειο της αγ βαρβαρας κοντα στο Ψητοπωλείο Ταβέρνα ο Τάσος εχει που και που κατι αξιολογα αλλα δε ξερω αν ειναι τσιγγανες η κανονικες
Απο κετατσινι μερια εχω δει παλι στη γωνια Λεωφ Σκαραμανγκα και Γρ Λαμπρακη παλι μικρες γυφτισες οταν πεσει ο ηλιος αλλα και στην πλατεια Λαου που ειναι στη Λεωφ Δημοκρατιας
Στο Σχιστό Κερατσινίου ούτε να σου περνά από το μυαλό!!! Κλέβουν όσο τις αφήνουν στο Σκλαβενίτη και τρώνε. Δεν έχουν πλυθεί ποτέ και έχω πετύχει το γύφτο να έχει στρώσει στις κλωτσιές μία μαζί με το παιδάκι της!!! Μιλάμε για ξύλο!!!

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Φίλε μυστή γράψε στο φόρουμ για τις γυφτισσες τις εμπειριες σου στο οίκοι ανοχής γενικά «έχει πάρει κανείς γυφτισσα»

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Χαλκοκονδύλη 5-6 σοβιετικά γκράνια, αυτές με τα ακάποτα (έτσι έμαθα), καμία κάτω από 60 χρονών!!! Πλ. Λαυρίου καμία!!! 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου αλλοδαπή ανοιχτόχρωμη με μαύρο μαλλί, 30 απλό πρόγραμμα /20 λεπτά! Έξω από liberty γνωστή φάτσα με χοντρό κώλο που φοράει πάντα άσπρα, σκουρόχρωμη φάτσα 30 ευρώ /μισάωρο απλό. Έξω από Ορφέα 3 κοπέλες, η μία Ινδή, οι άλλες δύο αδιάφορες!! Γωνία Μενανδρου 2 Κινεζες που δεν τις "παίρνει" ούτε ο ύπνος!!! Σε ερώτηση για τη Σίσυ/Μπόκολος μου είπαν πως είναι στη Λάρισα;;;;; Σατωβριάνδου οι Ινδές στη θέση τους και μια Ασιάτισσα με φουσκωτά χείλη!!! Κάνα δυο πρεζούδες ούτε τις κοίταξα και δεν τιμήθηκε καμία!!! Πούλο για το σπίτι κι έκανε και ζέστη πολλή!!!
Έπρεπε να έπαιρνες ένα γκρανυ να μας πεις εντυπώσεις..Έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό επειδή έχει πέσει πολύ δουλειά..

AlexPap13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
34
Πόντοι
0
Ώρες περίπου ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Η Ασιάτισσα που πιατσάρει στη Σατωβριάνδου μαζί με τις Ινδές, από την αρχή που την είδα με απώθησε, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Όποτε δεν έχω ακολουθήσει το ένστικτό μου, την έχω πατήσει κι έριχνα μούτζες στον εαυτό μου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
δώσε παραπάνω πληροφορίες. Οι εν λόγω τσιγγάνες πάνε σε ξενοδοχεία; τιμές;

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
δεν εχω παει μονο εχω ρωτηση μπορεις να τις παρεις σε αμαξι 25 ζηταν αλλα πεφτουν στα 10 με 15 ευρα
ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Αλλά δεν ικανοποιούμαι μόνο στο αμάξι, άσε που υπάρχει και ο προφανής κίνδυνος. Στο ξενοδοχείο τις υποχρεώνω να κάνουν μπάνιο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.827
Πόντοι
9.297
Επιστρέφοντας στο πέριξ της Ομόνοιας ξενοδοχείο μου μετά την συναυλία Aλις Κούπερ και Σκορπιονς είδα μερικά από αυτά τα λιμα που κάποιοι τα πληρώνουν με κίνδυνο της ζωής τους και της περιουσίας τους και των πολυτιμων αντικειμένων που ενδεχομένως να κουβαλάνε μαζί τους ....συνειδητοποίησα πόσο λίγο σέβονται τον εαυτό τους όσοι επιχειρούν κάτι μαζί τους και χαίρομαι που δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία και εγώ.

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Η Ασιάτισσα που πιατσάρει στη Σατωβριάνδου μαζί με τις Ινδές, από την αρχή που την είδα με απώθησε, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Όποτε δεν έχω ακολουθήσει το ένστικτό μου, την έχω πατήσει κι έριχνα μούτζες στον εαυτό μου
Μια ψηλή είναι αυτή?

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Επιστρέφοντας στο πέριξ της Ομόνοιας ξενοδοχείο μου μετά την συναυλία Aλις Κούπερ και Σκορπιονς είδα μερικά από αυτά τα λιμα που κάποιοι τα πληρώνουν με κίνδυνο της ζωής τους και της περιουσίας τους και των πολυτιμων αντικειμένων που ενδεχομένως να κουβαλάνε μαζί τους ....συνειδητοποίησα πόσο λίγο σέβονται τον εαυτό τους όσοι επιχειρούν κάτι μαζί τους και χαίρομαι που δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία και εγώ.
Πολύ σωστά φιλε μου! Πρεζουδες ετοιμοθανατες και τσιγγανες οι περιοχές από αυτές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom