Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Εκανα κατι διανομες προχθες απο βολτ μιας που το εχω για εξτρα εσοδο απογευματινα, εκει γυρω απο ομονοια εχει φαση να κοιταω κατι τελειωμενα μπακουρια που κανουνε κυκλους απο τα στενακια και ξοδευουν βενζινα για να βρουνε πιατσες και να κανουν τα παζαρια τους, τελειωμενοι τραγικοι
Μυστη μου εσύ έκανες τζάμπα τους κύκλους?πληρωνε η βολτ φαντάζομαι. .

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Η τσάρκα στο τρίγωνο, νωρίς απογευματινή ώρα, έδειξε ότι οι περισσότερες ήταν στο πόστο τους.
Η αλβανιδοκολάρα μ' ένα μινι που κατέβαζε που και που, να χαμογελάνε από κάτω τα κωλομάγουλα σε κάθε ελαφρό φύσημα του αέρα. Η Μαρία η Ρουμάνα μαυρισμένη από τον ήλιο και εμφανώς αδυνατισμένη.
Η Στέλλα, η Τζούλια και η Βιολέτα μπροστά από το Λιτο.
Ερημιά μπροστά από το Λίμπερτυ.
Οι μπανγκλατεσιανές μπροστά από τον Ορφέα με μια αρκετά γαμεύσιμη παρουσία με ωραίο πρόσωπο και γυαλάκια.
Οι γνωστές σοβιετικές θείτσες (70+ ετών) στη Χαλκοκονδύλη πρίν από την διασταύρωση με Γ' Σεπτεμβρίου.
Η κατάθεση έγινε στην Νατάσα, μια μεσόκοπη (50άρα) Ουκρανέζα από το Λβίβ, ανοιχτόχρωμο μαλλί, μέτριο ύψος και ελαφρώς τσουπωτή χωρίς κάτι το υπερβολικό στην εμφάνισή της.
20 + 10 € για τυπικές υπηρεσίες με υποψία girlfriend experience.
Γράψε λεπτομέρειες για Νατάσα

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Πριν λίγο έγινε δοκιμή "Τζέσικας" απο Π.Ράλλη, έχει αναφερθεί παλαιότερα στο νήμα. Παρά τα εύσημα του συναγωνιστή, η δική μου εμπειρία ήταν απογοητευτική. Μετά απο το πολύ 6-7 λεπτά απαίτησε την πρόωρη λήξη και μάλιστα αρνήθηκε να τελείωσουμε επι της πράξης, προσπαθώντας να φέρει το κρεσέντο... δια χειρός. Ο ιταλοβουλγαρορουμανογυφτε μονόλογος στην επιστροφή το κερασάκι στη τούρτα. Αν και η φάση περιείχε μια κάποια εσάνς καλτίλας, δεν την προτίνω επ' ουδενί σε κανένα ενδιαφερόμενο συναγωνιστή. Κρατήστε τα λεφτά σας για εκεί που αξίζει. Καλά γαμήσια μύστες
Πόσα εκλαψες αδερφε?

satiros86

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2015
Κριτικές
1
Like
447
Πόντοι
21
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Πριν λίγο έγινε δοκιμή "Τζέσικας" απο Π.Ράλλη, έχει αναφερθεί παλαιότερα στο νήμα. Παρά τα εύσημα του συναγωνιστή, η δική μου εμπειρία ήταν απογοητευτική. Μετά απο το πολύ 6-7 λεπτά απαίτησε την πρόωρη λήξη και μάλιστα αρνήθηκε να τελείωσουμε επι της πράξης, προσπαθώντας να φέρει το κρεσέντο... δια χειρός. Ο ιταλοβουλγαρορουμανογυφτε μονόλογος στην επιστροφή το κερασάκι στη τούρτα. Αν και η φάση περιείχε μια κάποια εσάνς καλτίλας, δεν την προτίνω επ' ουδενί σε κανένα ενδιαφερόμενο συναγωνιστή. Κρατήστε τα λεφτά σας για εκεί που αξίζει. Καλά γαμήσια μύστες
Aδερφέ σορρυ που σε πηρα στο λαιμό μου εγω πέρασα καλα αν και στο κλαρινο ειχε στυλ ξεπετας οπως εχω γραψει και στο αρχικο ποστ μου αν δεις. Μετα στο κυριως ηταν κομπλε και με το παραπανω. Τι να πω μπορει να ετυχε ή να βαρανε ψυχολογικα.

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Συμφωνώ απόλυτα.....σε δικιά μου καταδρομική μετά το δεκάλεπτο άλλαξε όψη...ήθελε να φύγουμε είχα δεν είχα χύσει.. απαράδεκτη...

Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Like
25
Πόντοι
0
Aδερφέ σορρυ που σε πηρα στο λαιμό μου εγω πέρασα καλα αν και στο κλαρινο ειχε στυλ ξεπετας οπως εχω γραψει και στο αρχικο ποστ μου αν δεις. Μετα στο κυριως ηταν κομπλε και με το παραπανω. Τι να πω μπορει να ετυχε ή να βαρανε ψυχολογικα.
Τα έχει αυτά το σπορ δεν πειράζει, άλλωστε ένοιωθα καιρό διάθεση να κάνω ταρζανία. Θεωρώ ανέβηκε η δουλειά της λόγω αναφοράς σε διάφορα νήματα και κατ' επέκταση ψωνίστηκε αντίστοιχα.
Πόσα εκλαψες αδερφε?
Δυστυχώς 30ρικο. Ζούμε και μαθαίνουμε...

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Πόσα εκλαψες αδερφε?

Τα έχει αυτά το σπορ δεν πειράζει, άλλωστε ένοιωθα καιρό διάθεση να κάνω ταρζανία. Θεωρώ ανέβηκε η δουλειά της λόγω αναφοράς σε διάφορα νήματα και κατ' επέκταση ψωνίστηκε αντίστοιχα.

Δυστυχώς 30ρικο. Ζούμε και μαθαίνουμε...
Φίλε μου συνήθως φόλες είναι αυτές..πρέπει να αποφεύγονται. Πάντα χρειάζεται παζάρι και ποτέ πάνω απο 20αρικο

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Πέρασμα από το τριγωνο το πρωί. Καθόλου κίνηση. Η αλβανιδοκολαρα με σορτσακι καβλαντιζε με 80χρονο.σαν να είδα καινούργια γκρανια στην Χαλκοκονδυλη..κάποιες αξιογαμευσιμες..Αυτή η κόκκινομαλά η λεπτη με καυλώνει. .θέλω να την πάρω. .

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Πέρασμα από το τριγωνο το πρωί. Καθόλου κίνηση. Η αλβανιδοκολαρα με σορτσακι καβλαντιζε με 80χρονο.σαν να είδα καινούργια γκρανια στην Χαλκοκονδυλη..κάποιες αξιογαμευσιμες..Αυτή η κόκκινομαλά η λεπτη με καυλώνει. .θέλω να την πάρω. .
ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ Ρεπορτάζ

alitaras

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
140
Πόντοι
0
Κυριακή βράδυ μετά τις 12 βολτάροντας με το αμάξι στο τρίγωνο έξω από το liberty ήταν παρέα 3 κορασίδια...αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα μελαχρινό με γυαλάκια, μέτριο προς το κοντούλικο ανάστημα. Φόραγε ένα ελαστικό κολάν σορτσ μέχρι το γόνατο και κάτι αντίστοιχο από πάνω. Έκανα μαλακία που δεν σταμάτησα για πληροφορίες αλλά προσωπικά το έβρισκα αξιαγάμητο. Δεν ξέρω από την περιγραφή αν γνωρίζει κάποιος κάτι.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Δηλαδή η Τζέσσικα κάνει μαλακίες. Τσάμπα περιμένω να έρθει η Παρασκευή. Ήθελα να ρίξω ψωλή εντός αυτοκινήτου και λίγο public. Πουτάνα ζωή δεν μας αφήνεις να χαρούμε λίγο.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Kαλο απογευμα στους Φιλους....σημερινη επισκεψη 1-2 το μεσημερι.....πλατεια Λαυριου 2....ενα Ξανθο granni με κοντο ξανθο μαλλακι και μια milf με μακρυο λουλουδατο φορεμα.....το grannaki καλο.....
σταση Χαλκοκονδυλη...αλλες 2....grannakia...γαμευσημα.....το ενα γαλανοματικο με καρφωσε ,οπως το καρφωσα και εγω....αλλα λογο χρονου...δεν....
Προς την καφετερια...αλλα 2-3...grannakia....το ενα Ξανθο...Κυριλε...Κυρια....αξιογαμητο....μπηκε στο στοχαστρο...Καλα να περνατε....

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Να ρωτησω ρε παιδια αυτη η περιβοητη αλαβανιδοκωλαρα μηπως ειναι μια μελαχρινη με ισιο μακρυ μαλλι κοντα στο 1,60-1,65 που κυκλοφορει με ενα μινι ,ο θεος να το κανει μινι το εχει τερμα σηκωμενο ψηλα και φαινονται ολα και ειναι μες στην τρελη χαρα....

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.320
Πόντοι
22.886
Να ρωτησω ρε παιδια αυτη η περιβοητη αλαβανιδοκωλαρα μηπως ειναι μια μελαχρινη με ισιο μακρυ μαλλι κοντα στο 1,60-1,65 που κυκλοφορει με ενα μινι ,ο θεος να το κανει μινι το εχει τερμα σηκωμενο ψηλα και φαινονται ολα και ειναι μες στην τρελη χαρα....
Ααακριβως !!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
αυτή η περιβόητη Αλβανιδοκωλάρα είναι μια που μέχρι πριν 5 χρόνια άξιζε τα λεφτά της, τώρα πια δεν δίνει κώλο, αλλά είναι η μοναδική πιατσόβια που έχει προμότορες οι οποίοι συνεχώς την αναφέρουν για να είναι στην επικαιρότητα, μπας και τσιμπήσει κανέναν πελάτη τώρα που μπατάλεψε

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
αυτή η περιβόητη Αλβανιδοκωλάρα είναι μια που μέχρι πριν 5 χρόνια άξιζε τα λεφτά της, τώρα πια δεν δίνει κώλο, αλλά είναι η μοναδική πιατσόβια που έχει προμότορες οι οποίοι συνεχώς την αναφέρουν για να είναι στην επικαιρότητα, μπας και τσιμπήσει κανέναν πελάτη τώρα που μπατάλεψε
Λογικό να σταματησε τον κολο..Μετά από τόσα κολογαμησια θα έχει πάθει ακράτεια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom