καμια καλη καθαρη να κανει φουλ?Οι κινέζες λένε τίποτα. Αξίζει να περάσω???
Τί είναι Milf ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
DEXTER1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2018
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Παίδες ξέρει κανείς την σκουρόχρωμη που αράζει στο καφενείο απέναντι από το αρτεμισιο;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Και γιατί δεν πας να τη γνωρίσεις, και να πληροφορήσεις τα μέλη τι πρόγραμμα κάνει, πόσα ζητάει, αν αξίζει;Παίδες ξέρει κανείς την σκουρόχρωμη που αράζει στο καφενείο απέναντι από το αρτεμισιο;
VasilisBottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2020
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Παιδιά ξέρει κανείς τπτ για λεωφόρο Αθηνών; Είναι καμία που να πέρνει καλή πίπα τέτοια ώρα για ένα γρήγορο άδειασμα; Και σε ποιο σημείο;
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
Kαβαλας εγω ξερω οτι εχει μονο τραβελια.... Πηγαινε λιγο πιο κει κτελ κηφισου εχει κατι σαβρες για πιπα....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Tην Καλησπερα στους Φιλους.....μεσημεριατικο περασμα απο Λαυριου και Χαλκοκονδυλη...αδεια απο "Μωρακια"....3-4 ηταν αλλα καμμια σε φαση να σπρωξεις.....
Antoine Rigautaux 2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Like
- 3.462
- Πόντοι
- 446
Στην Αθηνών έχει μόνο τραβεστί. Υπάρχει νήμα ΚΤΕΛ που είναι κοντά στην Αθηνών. Εκεί έχει κάποιες .Παιδιά ξέρει κανείς τπτ για λεωφόρο Αθηνών; Είναι καμία που να πέρνει καλή πίπα τέτοια ώρα για ένα γρήγορο άδειασμα; Και σε ποιο σημείο;
VasilisBottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2020
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Δεν έχω θέμα και με τραβεστί μια πίπα θέλω να μου πάρει όχι τπτ άλλο ξέρουμε σημεία;
Antoine Rigautaux 2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Like
- 3.462
- Πόντοι
- 446
Γεμάτη με τραβεστί είναι η Καβάλας . Από το ύψος της εθνικής μέχρι τη Σπύρου ΠάτσηΔεν έχω θέμα και με τραβεστί μια πίπα θέλω να μου πάρει όχι τπτ άλλο ξέρουμε σημεία;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Καλο απογευμα στους Φιλους....μεσημεριατικο περασμα απο Χαλκοκονδυλη....3-4 μωρακια.....τα ιδια με εχτες....τι σκατα.....ολες διακοπες πηγανε....???
Έχουμε κανένα νεότερο, έχω φετίχ με τις έγκυεςχωρις πλακα νομιζω ειδα δυο εγκυες να πιατσαρουν...Ηταν πολυ ομορφη εικονα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
αν έχεις πραγματικό φετίχ, γιατί δεν κατεβαίνεις στο τρίγωνο, να ρωτήσεις τα κορίτσια της πιάτσας αν γνωρίζουν κάποια έγκυο που δουλεύει; είναι η μοναδική περίπτωση να σου δώσουν πληροφορίες για κάποια ανταγωνίστριαΈχουμε κανένα νεότερο, έχω φετίχ με τις έγκυες
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Συναγωνιστές παίζει τπτ Σκαραμαγκά? Έχω περάσει 2-3 φορές βράδυ και δεν υπάρχει τίποτα...
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
Πλατεία Βάθης επί της οδού Μάρνη στο πεζοδρομιο προχθες κατά τις 23¨30 είδα μια κοπέλα καμια 30αρια με μίνι κοντουλα αλλά με ωραια μάτια και πρόσωπο., καλο σωματακι με τατουαζ πισω απ οσο θυμαμαι.. Ζητησε να παμε στο ξενοδοχειο εκει διπλα (νομιζω minion λεγεται) με 20 ευρώ.... Eχει δοκιμάσει κανείς;
Είπα να μην το ρισκάρω και έφυγα, αν και για πιατσα ηταν γαμευσιμο....
το σημειο
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.
www.google.com
το σημειο
Τελευταία τροποποίηση:
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.540
- Πόντοι
- 456
Αυτη παιρνει πακια ινδους και οτι σκουρο υπαρχει στην γυρο περιοχη εχει μονιμο δωματιο και τους παει ολους εκει μεσα στα βρομικα σεντονια και χωρις Α/C , λερα πολυ.Πλατεία Βάθης επί της οδού Μάρνη στο πεζοδρομιο προχθες κατά τις 23¨30 είδα μια κοπέλα καμια 30αρια με μίνι κοντουλα αλλά με ωραια μάτια και πρόσωπο., καλο σωματακι με τατουαζ πισω απ οσο θυμαμαι.. Ζητησε να παμε στο ξενοδοχειο εκει διπλα (νομιζω minion λεγεται) με 20 ευρώ.... Eχει δοκιμάσει κανείς;
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
το σημειο
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
Αναμενόμενο ... Οπότε μαύρο...
magicgim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 1.549
- Πόντοι
- 201
Πωπω εμετός. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας μάγκες, Ρίξτε κανα 20-30αρι παραπάνω, μην το τσιγγουνευτείτε. Όχι και με αυτά τα κινούμενα δοχεία STDsΑυτη παιρνει πακια ινδους και οτι σκουρο υπαρχει στην γυρο περιοχη εχει μονιμο δωματιο και τους παει ολους εκει μεσα στα βρομικα σεντονια και χωρις Α/C , λερα πολυ.
και εγω εχω περασει δυο φορες αδερφε τις τελευταιες μερες αλλα δεν ειδα τις γνωστες γαζελες,πιθανον να τις μαζεψανεΣυναγωνιστές παίζει τπτ Σκαραμαγκά? Έχω περάσει 2-3 φορές βράδυ και δεν υπάρχει τίποτα...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495