Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
στον σκαραμαγκα, στα πρωτα φαναρια της λεωφορου σχιστου, βγαινοντας απο την εθνικη αθηνων κορινθου, στα πρωτα φαναρια δεξια , εχει 5-6 μαυρες συνηθως, και κανα 2 βουλγαρογυφτισσες. Οι μαυρες με 10 ευρω η πιπα, καποιες φορες και 7 .
ίσως να είναι λιγο έως πολύ βρωμιαρες εκεί.βέβαια όποιος καβλωνει συνήθως θολώνει.όποτε περί ορέξεως

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Μύστη μου έχουν κάνει αρκετοί αυτή την ερώτηση,οι περισσότεροι πιρφόροι  :rockon: :rockon:.Θα δώσω απλά ένα παράδειγμα για να καταλάβεις την διαφορά  :grin: :grin:.Όταν έβγαινα με την μαύρη τα βράδια και τι ρωτούσα τι θα ήθελε να φάει μου έλεγε ότι της φτάνει ένα κρουασάν και μια κόκα κόλα από το περίπτερο  :rockon: :rockon:.Καμιά φορά την πήγαινα μακ ντοναλτς και έτρωγε μόνο ένα τσιζ μπέργκερ  ;) ;).Και φυσικά μετά από αυτά τα έξοδα που έκανα για πάρτη της,απολάμβανα σκληρό αφρικάνικο γαμήσι όσο γούσταρα  :orchestra:.Πείτε μου τώρα αν έχετε πετύχει παρόμοια περίπτωση σε ελλεινίδα  :uglystupid: :think:
Προσκυνώ Μύστη!

wf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις παιδια τι παιζει στη σατωβριανδου με δωρου κατω απο το ξενοδοχειο alma ,που συχναζουν κατι 40 + κομματια , αλβανα ειναι? εχει δοκιμασει καποιος να μας πει αν αξιζει κατι?

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1
Κάτι Κινέζες προς 3ης Σεπτεμβρίου, πού τις βρίσκω; Υπάρχουν;;; Υπήρχαν και τις μαζέψανε;;; Είναι μυθολογικά πλάσματα;;;  :think: :think: :think:  :orchestra:

Παρακαλώ κατατοπιστική απάντηση γιατί δεν είμαι απο Αθήνα.  :kissass: :kissass:

Αν υπάρχουν τελικά, τι ώρες βγαίνουν; Είχα περάσει κάποια στιγμή (και μεσημέρι και απόγευμα) πριν λίγο καιρό από μια στάση λεωφορείων που είχα δει εδώ μέσα συνγαμιστές να λένε ότι εκεί κάνουν πιάτσα αλλά είχε μόνο κάτι πρεζάκηδες.  :headbang:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.584
Πόντοι
266
Κάτι Κινέζες προς 3ης Σεπτεμβρίου, πού τις βρίσκω; Υπάρχουν;;; Υπήρχαν και τις μαζέψανε;;; Είναι μυθολογικά πλάσματα;;;  :think: :think: :think:  :orchestra:

Παρακαλώ κατατοπιστική απάντηση γιατί δεν είμαι απο Αθήνα.  :kissass: :kissass:

Αν υπάρχουν τελικά, τι ώρες βγαίνουν; Είχα περάσει κάποια στιγμή (και μεσημέρι και απόγευμα) πριν λίγο καιρό από μια στάση λεωφορείων που είχα δει εδώ μέσα συνγαμιστές να λένε ότι εκεί κάνουν πιάτσα αλλά είχε μόνο κάτι πρεζάκηδες.  :headbang:
αν παίζουν κινεζες θέλω και εγω να ξέρω.. :2funny: :2funny:αν και δεν έχω συναντησει ποτε στις βόλτες μου...

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Μετά τις σκούπες του ανύπαρκτου δημάρχου της Αθήνας, φοβήθηκαν και σταμάτησαν.Η κρίση επίσης έκανε τα κινέζικα μαγαζιά να κλείσουν και να μείνουν λίγα οπότε πάπαλα.Οι κινέζοι φεύγουν από Ελλάδα.Μόνο κάποιες σε μασαζάδικα θα βρεις και χωρίς εγγυημένο αποτέλεσμα ότι θα γαμήσεις!
:-

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1
Μετά τις σκούπες του ανύπαρκτου δημάρχου της Αθήνας, φοβήθηκαν και σταμάτησαν.Η κρίση επίσης έκανε τα κινέζικα μαγαζιά να κλείσουν και να μείνουν λίγα οπότε πάπαλα.Οι κινέζοι φεύγουν από Ελλάδα.Μόνο κάποιες σε μασαζάδικα θα βρεις και χωρίς εγγυημένο αποτέλεσμα ότι θα γαμήσεις!
:-

Όχι ρε πούστη μου! ΠΟΣΗ γκαντεμιά να αντέξει ένας άνθρωπος;;  :headbang:  :tickedoff:  :headbang: :headbang: :headbang:

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1
Δεν έχει Κινέζες αφού, από πού βρίσκει κανείς τριχωτό μουνί;;;  :erection: :erection: :erection: :erection:
Εκτός Νανάς Καλύμνου.

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Ρε παιδιά, μια ξανθιά μιλφού με σπασμένο πρόσωπο που κάνει πιάτσα τώρα τελευταία στην 3ης σεπτεμβρίου κ καπποδιστρίου, ποια είναι?

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Ρε παιδιά, μια ξανθιά μιλφού με σπασμένο πρόσωπο που κάνει πιάτσα τώρα τελευταία στην 3ης σεπτεμβρίου κ καπποδιστρίου, ποια είναι?
για να συνεχίσω, σήμερα είδα την ίδια με βαμένο κόκκινο μαλλί (βαμμένο/περούκα who knows) κανείς καμιά ιδέα αν κατάλαβε ποια λέω?

shadowfox

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
306
Πόντοι
281
εκει στην καποδιστριου αξιζει καμια και ποσο παει, εχει δοκιμασει κανεις ή ειναι παρακμη?

trelamenoscorfu

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
την εχει πετυχει την αλβανιδοκωλαρα την αντζελα κανεις αυτες τις μερες?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.277
Πόντοι
1.106
Μάγκες υπαρχει τιποτα χαμηλά (ή ψηλα) Σολωνος;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.