κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Ε, οχι και κωλαρα η Πολωνεζααυτη νομιζα οτι ηταν η κωλαρα αλλα δεν μου εδωσε χθες κωλο και μπηκα σε σκεψεις αλλα αμα ειναι αλλη οκ νεξτ τιμε θα την ψαξω
Ε, οχι και κωλαρα η Πολωνεζααυτη νομιζα οτι ηταν η κωλαρα αλλα δεν μου εδωσε χθες κωλο και μπηκα σε σκεψεις αλλα αμα ειναι αλλη οκ νεξτ τιμε θα την ψαξω
Ε, οχι και κωλαρα η Πολωνεζα
Χθες το βραδυ πηγαίνοντας απο Ελευσίνα προς Πατησια, βγηκα απο τη Λεωφ. Αθηνών για τη Λεωφ. Κηφισου... Εκει διπλα στον παράδρομο, έξω απο ενα supermarket νομιζω, ειχε μερικά εντυπωσιακά καλοντυμενα κομμάτια... Ξερει κανεις τι παίζει και που ακριβώς ημουν γιατι δύσκολα να το ξαναβρώ... Φαινοντουσαν τούμπανα, ελπίζω να μην ηταν τρανφορμερς...
Χθες το βραδυ πηγαίνοντας απο Ελευσίνα προς Πατησια, βγηκα απο τη Λεωφ. Αθηνών για τη Λεωφ. Κηφισου... Εκει διπλα στον παράδρομο, έξω απο ενα supermarket νομιζω, ειχε μερικά εντυπωσιακά καλοντυμενα κομμάτια... Ξερει κανεις τι παίζει και που ακριβώς ημουν γιατι δύσκολα να το ξαναβρώ... Φαινοντουσαν τούμπανα, ελπίζω να μην ηταν τρανφορμερς...
Ε, οχι και κωλαρα η Πολωνεζα
Αν ημουν απο Αθηνα θα ήξερα που ημουν και δεν θα ρωτούσα... Προφανως και ειμαι απο άλλο "χωριό" γι'αυτο ρώτησα... :SΚαμια φορα ειναι να απορει κανεις με καποιες ερωτησεις....αλλα τελος παντων...φιλε υπαρχει νημα σχετικο στις πιατσες...
................Νέα πιάτσα στα ΚΤΕΛ Κηφισού............................................................................
Καλημέρα live έξω από το γνωστό JOYS
ψιτ κινεζοφιλοι !!! 694-Derti FM-1869 !!!
Λουλου
παρουσα ηταν και σημεραγεια σας παιδες. ξερει καποιος αν ηταν ειδικα σημερα η αλβανιδοκωλαρα στο ποστο;
κατα τις 5 το απογευμα την κανει συνηθωςπεμπτη παρασκευη κατεβηκα μετα τις 5 δε τη βρηκα επισης χθες σαββατο μετα τις 4 και κατι παλι δε τη βρηκα να ναι καλα το πρακτορειο που επιασα Χ-1 βελγιο τι ωρες τι κανει απο κει;πιο παλια καθοταν
μαλλον πανε καλα οι δουλιτσες μαζευει το χαρτι και την κανει νωρις...ναι ρε φιλε παλια καθοταν ποσο μου εχει λειψει ο κολος αυτος να τον χαστουκιζω και να το κοκκινιζω της αρεσει