ΦΙΛΕ ZARDEN- Καλημέρα πραγματι την βρηκα εκει που μου ειπες. Το σημαδι είναι μια μεγαλη ελια στο σαγονι της.Τωρα ως προς τα αλλα πηγαμε στο ΛΗΤΩ (30ε-αυτη)-νορμαλ καταστασεις καλη σχετικα-αναλογα .Στα φιλια όμως γυριζε το κεφαλι ώστε να μην φιλισω το στομα της -αυτό λιγο μου την εσπασε. Σε εσενα το ιδιο εκανε η εγω ημουν ο τυχερος?Ψηλη αδυνατη καστανα μαυρα μακρυα μεχρι τους ωμους μαλλια. Θα το καταλαβεις οτι ειναι αυτη απο 2 πραγματα. Ντυνεται παντα στην τριχα και τρωει συνεχεια σπορακια. Βολταρει πανω κατω στην 3η σεπτ. απο την Καποδιστριου μεχρι Βερανζερου και πισω...Καποιες φορες την κανει και απεναντι....
Λοιπον 30ε ειναι full (αναλ δεν ρωτησα ποτε αρα δεν ξερω) Πιπα ακαποτη αλλα αερατη, βιαζεται να χωσει προφυλακτικο. Φιλια το ιδιο. Καπως καλα ομως, οχι της ξεπετας. Την εχω παρει 4 φορες . 3 στο αμαξι και μια σε prive μεταξi. Σε γενικες γραμμες καλα θα περασεις....Μην ξεχνας οτι δινεις και 30ε, αρα μην περιμενεις υπηρεσιες Α.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
να ρωτήσω κάτι τους γνώστες?
Στις πιάτσες παίζει καμιά βυζαρού?
Βυζαρού όμως, όχι αυτά που διαβάζω σε κατι κριτικές, ``βυζάρες η τάδε`` και πας και την βλέπεις και με το ζόρι φτάνει το 3-αρι...
Κάτια, Ουκρανέζα 40άρα, με κοντό αραιό αγορέ μαλλί. Μπαμπάτσικη, με 4,5άρια...Μετά τις 15.00 στην Πλ. Λαυρίου...
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Καμια skinny για εμάς που γουστάρουμε κοκκαλοσουπα?
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Λες τη γεματουλα με αγριοπροσωπο η την αλλη με το δερματινο παλτο στο καφενειο?Κάτια, Ουκρανέζα 40άρα, με κοντό αραιό αγορέ μαλλί. Μπαμπάτσικη, με 4,5άρια...Μετά τις 15.00 στην Πλ. Λαυρίου...
γιατι η μια ειναι ξανθια και η αλλη μελαχροινη..
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
Λες τη γεματουλα με αγριοπροσωπο η την αλλη με το δερματινο παλτο στο καφενειο?
γιατι η μια ειναι ξανθια και η αλλη μελαχροινη..
...Συνήθως δεν κάθεται..πορνοφατσα...συνηθως μεζ μαλλί βαμμένο.
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
απο υπηρεσιες τι παιζει?τιμη?Κάτια, Ουκρανέζα 40άρα, με κοντό αραιό αγορέ μαλλί. Μπαμπάτσικη, με 4,5άρια...Μετά τις 15.00 στην Πλ. Λαυρίου...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
απο υπηρεσιες τι παιζει?τιμη?
Γενικά καλές υπηρεσίες...εμένα μου δίνει και γλωσσόφιλα (είμαι ομορφόπαιδο!). 25 μαζί με το ξενοδοχείο. Χύσιμο στις βυζάρες.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Για τους φαν των αραπινων,Παρασκευη 02.30 ειδα γυρνωντας σπιτι , στη Καποδιστριου εξω απ το σουπερμαρκετ στη γωνια,μια μαυρουλα με τσιμπουκοχειλα.Αν και περναγα γρηγορα για να εχω καλυτερη αποψη.Παντως ηταν η μοναδικη εκεινη την ωρα στη γυρω περιοχη.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
καλα εκανες...Για τους φαν των αραπινων,Παρασκευη 02.30 ειδα γυρνωντας σπιτι , στη Καποδιστριου εξω απ το σουπερμαρκετ στη γωνια,μια μαυρουλα με τσιμπουκοχειλα.Αν και περναγα γρηγορα για να εχω καλυτερη αποψη.Παντως ηταν η μοναδικη εκεινη την ωρα στη γυρω περιοχη.
karlomagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ειναι μια πολυ καλη και αξιοποιησιμη πληροφορια αν και μαλλον προκειται για ευκαιριακη περιπτωση χωρις μελλον...παλαιοτερα υπηρχε κινηση εκει τωρα τις κυνηγουνΓια τους φαν των αραπινων,Παρασκευη 02.30 ειδα γυρνωντας σπιτι , στη Καποδιστριου εξω απ το σουπερμαρκετ στη γωνια,μια μαυρουλα με τσιμπουκοχειλα.Αν και περναγα γρηγορα για να εχω καλυτερη αποψη.Παντως ηταν η μοναδικη εκεινη την ωρα στη γυρω περιοχη.
poutanesgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Θυμάμαι 2000-2003 κάπου εκεί, τι γινόταν στην πιάτσα ρε μάγκες, ότι ήθελες έβρισκες, καλά κομμάτια, 18χρονα πιπίνια, γύφτισες όλο μέλι, καλές αραπίνες. Τώρα σκατά!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Θυμάμαι 2000-2003 κάπου εκεί, τι γινόταν στην πιάτσα ρε μάγκες, ότι ήθελες έβρισκες, καλά κομμάτια, 18χρονα πιπίνια, γύφτισες όλο μέλι, καλές αραπίνες. Τώρα σκατά!
Μύστη για τις μαύρες ένας είναι ο υπεύθυνος
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Καμια αδυνατουλα παιζει στο τρίγωνο?
Τύπε για τι ώρες μιλάς .Εγώ που πέρασα τα ξημερώματα κατά τις 03:30 δεν υπήρχε ψυχή :S :S,ούτε καν το αγαπημένο γκρεμλιν του απόλυτου στη στάση στη χαλκοκονδύλη :o :o
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.578
- Πόντοι
- 266
συνήθως απογευματινές προς βραδυνές ώρες παίζανε τις καλες εποχές που εμένα Αθήνα(2009_2012).τώρα δεν ξέρω...κάνα δυο τρεις φορες πάντως που πέρασα φετοςβοταν είχα ανέβει πανω ερημιά......ρωταω γιατί θα είμαι Αθήνατην παραπανω εβδομαδα για δουλεια και λέω να ξεδωσω και λίγο...Τύπε για τι ώρες μιλάς .Εγώ που πέρασα τα ξημερώματα κατά τις 03:30 δεν υπήρχε ψυχή :S :S,ούτε καν το αγαπημένο γκρεμλιν του απόλυτου στη στάση στη χαλκοκονδύλη :o :o
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
συνήθως απογευματινές προς βραδυνές ώρες παίζανε τις καλες εποχές που εμένα Αθήνα(2009_2012).τώρα δεν ξέρω...κάνα δυο τρεις φορες πάντως που πέρασα φετοςβοταν είχα ανέβει πανω ερημιά......ρωταω γιατί θα είμαι Αθήνατην παραπανω εβδομαδα για δουλεια και λέω να ξεδωσω και λίγο...
Μύστη θα σε γελάσω γι αυτές τις ώρες :S :S,κυκλοφορεί ακόμα πολύς κόσμος και τις αποφεύγω .Πάντως για μετά τις 01:00 που συνήθως περνάω σε αδύνατο παίζουν μόνο ζάκια αν ενδιαφέρεσαι σε αρκετά σημεία και σε καλή ποσότητα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495