Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

11october

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Στο κεντρο εξω απο τους γνωστους ηλιακους βρισκοταν σημερα η Μαρια η Βουλγαρα μιλφ (αυτη με τα μαυρα+μαυρες μποτες μεχρι γονατο και φουστα). 30ε full. Καθε βραδυ μεχρι τις  900.
Καλημέρα φιλε Ζarden...τι μερους του λογου είναι αυτή η Μαρια από την Βουλγαρια? Την εχεις παρει?  αν ναι για πες μας σχετικα. Από συμετοχη πως είναι ..εάν κανει ακαποτη πιπα...γλωσσοφιλα... κολο και τα σχετικα!! Και επισης πως θα την εντοπίσουμε ...καποια περιγραφή? Στα 30ε  είναι full πρόγραμμα?
Καλημέρα και καλη εβδομαδα!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Καλημέρα φιλε Ζarden...τι μερους του λογου είναι αυτή η Μαρια από την Βουλγαρια? Την εχεις παρει?  αν ναι για πες μας σχετικα. Από συμετοχη πως είναι ..εάν κανει ακαποτη πιπα...γλωσσοφιλα... κολο και τα σχετικα!! Και επισης πως θα την εντοπίσουμε ...καποια περιγραφή? Στα 30ε  είναι full πρόγραμμα?
Καλημέρα και καλη εβδομαδα!
Ψηλη αδυνατη καστανα μαυρα μακρυα μεχρι τους ωμους μαλλια. Θα το καταλαβεις οτι ειναι αυτη απο 2 πραγματα. Ντυνεται παντα στην τριχα και τρωει συνεχεια σπορακια. Βολταρει πανω κατω στην 3η σεπτ. απο την Καποδιστριου μεχρι Βερανζερου και πισω...Καποιες φορες την κανει και απεναντι....
Λοιπον 30ε ειναι full (αναλ δεν ρωτησα ποτε αρα δεν ξερω) Πιπα ακαποτη αλλα αερατη, βιαζεται να χωσει προφυλακτικο. Φιλια το ιδιο. Καπως καλα ομως, οχι της ξεπετας. Την εχω παρει 4 φορες . 3 στο αμαξι και μια σε prive μεταξi. Σε γενικες γραμμες καλα θα περασεις....Μην ξεχνας οτι δινεις και 30ε, αρα μην περιμενεις υπηρεσιες Α.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ψηλη αδυνατη καστανα μαυρα μακρυα μεχρι τους ωμους μαλλια. Θα το καταλαβεις οτι ειναι αυτη απο 2 πραγματα. Ντυνεται παντα στην τριχα και τρωει συνεχεια σπορακια. Βολταρει πανω κατω στην 3η σεπτ. απο την Καποδιστριου μεχρι Βερανζερου και πισω...Καποιες φορες την κανει και απεναντι....
Λοιπον 30ε ειναι full (αναλ δεν ρωτησα ποτε αρα δεν ξερω) Πιπα ακαποτη αλλα αερατη, βιαζεται να χωσει προφυλακτικο. Φιλια το ιδιο. Καπως καλα ομως, οχι της ξεπετας. Την εχω παρει 4 φορες . 3 στο αμαξι και μια σε prive μεταξi. Σε γενικες γραμμες καλα θα περασεις....Μην ξεχνας οτι δινεις και 30ε, αρα μην περιμενεις υπηρεσιες Α.

Μεσα σ ολα εισαι :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
καλημερα ρε τζιμη....

11october

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω...εισαι αρχηγος!

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Καθυστερημένη ενημέρωση για τα κορίτσια κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού! Πέρασμά μου την Πέμπτη το βράδυ. Συνήθως θα βρείτε 3 κορίτσια. Την άννα την οποία ετίμησα, γύρω στο 175 νορμάλ σώμα, 3αρι βυζί και ωραίο κώλο. Η ζημιά ήταν 30 ευρώ τα πάντα ολα μέσα. Επίσης εκεί είναι μία Ξανθιά ονόματι Ολγα, μπαμπάτσική και μιά ακόμα που δεν συγκράτησα το όνομά της. Η μάχη γίνεται σε ένα παρατημένο πάρκινγκ 3 λεπτά απο εκεί που τις παίρνεις. Η σχέση ποιότητας τιμής πολύ καλή σε σχέση με παραλιακή. Τα κορίτσια απο τη ρουμανία τα τιμούν τα λεφτά τους καθημερινά από 9 μέχρι μιάμιση όπως μου είπαν... Καλό καβάλημα συνάδελφοι!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Καθυστερημένη ενημέρωση για τα κορίτσια κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού! Πέρασμά μου την Πέμπτη το βράδυ. Συνήθως θα βρείτε 3 κορίτσια. Την άννα την οποία ετίμησα, γύρω στο 175 νορμάλ σώμα, 3αρι βυζί και ωραίο κώλο. Η ζημιά ήταν 30 ευρώ τα πάντα ολα μέσα. Επίσης εκεί είναι μία Ξανθιά ονόματι Ολγα, μπαμπάτσική και μιά ακόμα που δεν συγκράτησα το όνομά της. Η μάχη γίνεται σε ένα παρατημένο πάρκινγκ 3 λεπτά απο εκεί που τις παίρνεις. Η σχέση ποιότητας τιμής πολύ καλή σε σχέση με παραλιακή. Τα κορίτσια απο τη ρουμανία τα τιμούν τα λεφτά τους καθημερινά από 9 μέχρι μιάμιση όπως μου είπαν... Καλό καβάλημα συνάδελφοι!
Η Αννα στο εκανε το στοματικο με προφυλαξη?

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Η Αννα στο εκανε το στοματικο με προφυλαξη?

Ναι με προφύλαξη φίλε... και μ άρεσε που μου έξυνε τα @@ με τα νύχια της.... Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δε ρισκάρω χωρίς σκούφο....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ναι με προφύλαξη φίλε... και μ άρεσε που μου έξυνε τα @@ με τα νύχια της.... Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δε ρισκάρω χωρίς σκούφο....
οκ, ηθελα να δω αν το κανει ετσι σε ολους.....τουλαχιστον σε αλλους 2 φιλους ετσι το κανει...Απλα δεν μου αρεσε που βιαζοταν και ολο κοιταγε εξω απο το παραθυρο...Ισως ημουν ατυχος εγω....Παντως οχι μονο αυτη, αλλα στην συγκεκριμενη πιατσα ετσι δουλευουν (απο οσο ξερω)...

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
οκ, ηθελα να δω αν το κανει ετσι σε ολους.....τουλαχιστον σε αλλους 2 φιλους ετσι το κανει...Απλα δεν μου αρεσε που βιαζοταν και ολο κοιταγε εξω απο το παραθυρο...Ισως ημουν ατυχος εγω....Παντως οχι μονο αυτη, αλλα στην συγκεκριμενη πιατσα ετσι δουλευουν (απο οσο ξερω)...

Κοίτα το τέταρτο το τρως αλλά όχι παραπάνω. εμένα έκατσε και 5 λεπτά περισσότερο επειδή έκανε κρύο και είχα βάλει φουλ το αιρ κοντίτιον. Δεν έιναι κάτι το ιδιαίτερο φίλε δρομοξεπέτα, αλλά για να φύγει το σκάρτο πράμα κάτι είναι. και μόνο 30 και όχι 50 όπως παραλιακή....

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1

Συνημμένα

• Snap6.png
    Snap6.png
    210,5 KB · Εμφανίσεις: 74
  • Photo-0623a.jpg
    Photo-0623a.jpg
    212,4 KB · Εμφανίσεις: 68

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ερωτας μεγαλος η Λιλι

Ψιτ Clopyright για την 1η φωτο ! !

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Συνάδελφοι απο τις οροθετικές του 2012 ποιές έχουν απομείνει ακόμη στην περιοχή;

Maturakias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σκηνικο χθες...
Κοζαρω στα καφε της Ομονοιας τη φιλη μου Μιλενα με τους τεραστιους βυζους να πινει καφε με φιλη της επισης Βουλγαρα μιλφογκιλφ μελαχροινη με ακομα μεγαλυτερες βυζαρες. Της κανω νοημα, ερχεται και τη ρωταω για τη φιλη της αν ψωνιζεται. Μου λεει οχι, προσεχει μια γρια αλλα χρειαζεται λεφτα ισως ερθει μαζι σου, κατσε να ρωτησω. Τεσπα σε 20 λεπτα την εχω στο Κριστιανα και της εξηγω πως γινεται η δουλεια... Μου λεει οτι εχει πανω απο χρονο να κανει σεξ και της ειναι δυσκολο... Φανερα προβληματισμενη δεν ενεδωσε τελικα στο ψηστηρι μου, με αφησε ομως να παιξω με τα βυζια της που ειναι ανετα τα μεγαλυτερα, βαρυτερα και πιο... γεματα που εχω πιασει στη ζωη μου. Θα την ξαναδω οπως συμφωνησαμε...

Βαλε καμια φωτο της αν μπορεις!!!!

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Στο Ανδρονίκη Γερανίου τα κορίτσια όλες με παπούτσι αθλητικό ό,τι πάρετε 3 €, κολάν από λαϊκή 2 € , μπουφανάκι πανερέ 3 € και βγάζουν μιά αντι σεξ αίσθηση, οπότε έφυγα. Πήγα στο Επίδαυρος πιό κάτω και ήταν πολύς κόσμος, μεταξύ αυτών και κάποια κορίτσια αισθητά πιό καλοντυμένα περίμεναν εκεί σχεδόν απ έξω, αλλά δεν μου φάνηκαν της δουλειάς. Έκανα λάθος ?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ΦΙΛΕ ZARDEN- Καλημέρα πραγματι την βρηκα εκει που μου ειπες. Το σημαδι είναι μια μεγαλη ελια στο σαγονι της.Τωρα ως προς τα αλλα πηγαμε στο ΛΗΤΩ (30ε-αυτη)-νορμαλ καταστασεις καλη σχετικα-αναλογα .Στα φιλια όμως γυριζε το κεφαλι ώστε να μην φιλισω το στομα της -αυτό λιγο μου την εσπασε.  Σε εσενα το ιδιο εκανε η εγω ημουν ο τυχερος?
δεν εισαι εσυ ρε φιλε...σε ολους ετσι κανει...ξεπετα ειναι, σκετη χοανη το μουνι της...το ειδες αλλωστε. Εμενα oμως μου αρεσει ο τροπος που ντυνεται...Το γδυσιμο με αυτην στ'αρχιδια μου. Καλυτερα περναω στο αμαξι μαζι της παρα σε χοτελι. Παντως απο το κεντρο στην λιστα μου 1η ειναι η Νταιανα. Σε σερβις πολυ καλη και κανει και jogging... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom