καθως γυρνουσα με τη μηχανη απο ΚΤΕΛ Λιοσιων πριν λιγο ειδα δυο gilfonia 3ης σεπτεμβριου και χαλκοκονδυλη,τα οποια ειχα να τα δω πολυ καιρο και μου εβαλαν ιδεες να παρκαρω και να κανω ενα σουλατσο που ειχα καιρο..εξω απο LITO ειχε 4-5 κομματια,οι περισσοτερες γνωστες φατσες,αυτες που ξεχωρισα καπως ηταν μια ξανθια με κοντο μαλλι,τζιν και κοκκινες μποτες,με χοντρα μπουτια και αλλη μια με ραστα μαλλια μου φανηκε καπως αξιογαμητη..καθως κατεβαινα καποδιστριου ειδα μια πιτσιρικα μαυρα μαλλια και ασπρο δερμα με κοτσιδα μαλλι και ωραια κωλαρα με μαυρο κολαν και ενω ημουν ετοιμος να ορμησω χτυπαει τηλεφωνο,μιλαω κανα 5 λεπτο και μολις επιστρεφω βλεπω οτι το φορτωσε αλλος συναγωνιστης και πηγαινε προς το LITO,τους ακολουθησα προς τα εκει για να τη δω καλυτερα,μου φανηκε παρα πολυ καλο για τα δεδομενα της περιοχης,αν καταλαβε καποιος συναγωνιστης ποια ειναι και ξερει καμια πληροφορια παραπανω ας μας πει..ετσι επεστρεψα απραγος μιας και λυπηθηκα να δωσω χρηματα για καποια απο τις υπολοιπες,μιας και μου καρφωθηκε το αλλο μωρακι..επισης μια αξιογαμητη ηταν πισω απο τις στασεις στην 3ης σεπτεμβριου,με τζιν παντελονι,γοβες,αλλο λογω σκοταδιου δεν διεκρινα χρωμα μαλλιων και ματιων,εκεινη την ωρα μιλαγε με κατι μελαμψους