Μετά απο πολύ καιρό αποφάσισα να κατέβω να δώ τι παίζει στι πιάτσες πέριξ της Ομόνοιας.Είχα διαβάσει για την παρακμή που επικρατεί στις άλλωτε κραταιές αγορές αιδοίου,αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα είναι τόσο τραγική η κατάσταση.Ξεκινώντας απο την πλατεία Λαυρίου με πήρε στο κατόπι μια Άντζελα,περί τα 60 πλέον μελαχροινή με ιδιαίτερη μύτη και κυριλέ ντύσιμο,που είχα γαμήσει 2-3 φορές πριν μια 4ετία.Πρώτο άκυρο για σήμερα.Παρακάτω μια αλβανίδα,η Ελπίδα μου την έπεσε,η οποία ήθελες 1 μπουκάλι βότκα πριν 10 χρόνια να την γαμήσεις,πόσο μάλλον τώρα,που πέρα απο απλά κοντή,έχει μούρη που μου θυμίζει την πρώην γυναίκα μο,αλλά σε πιο σαφρακιασμένη βερσιόν,με κοιλιά,στραβά πόδια και εν γένει ένα χάλι.Έξω απο το Lito ήταν μια σαν την Φούρκα την οποία απαξίωσα πλήρως.Στην Χαλκοκονδύλη τίποτα,στην Σωκράτους τίποτα,πέρα απο μια Κινέζα,την Φαν Φα,την οποία είχα πηδήξει προ δεκαετίας και ευτυχώς δεν μου είχε ακουμπήσει τον πούτσο χωρίς προστασία,καθώς την γαμάνε Πάκιδες ακάποτα και παίρνει στο στόμα της ότι υπάρχει(η Γιούκη είχε πεί ότι ίσως έχει πρόβλημα υγείας).Στο στενό μετα το Κριστιάνα ήταν κάτι τράβελοι και γυφτοφόν πουτάνες που μόνο που τις έβλεπες έμπηγες τα κλάμματα απο την μπόχα.Επίσης διάφορες τοξοβόλες σε όλη τη διαδρομή κοίταζαν να βρούν κάποιον να τις γαμήσει για να πάρουν την δόση τους.Απογοητευμένος έφυγα.Τραγική κατάσταση.