Επισκεψη πριν απο λιγο στο τριγωνο και η κατασταση σκετη απελπισια. Τετοια νεκρα δεν εχει ξαναυπαρξει. Μονο μια και αυτη πρεπει να τη ξερεις για να τη βρεις γιατι συχναζει σε καταστημα φιλης της.
Είχε κάνει βιντεάκι με Λίλη παλιά ο συναγωνιστής. Της το είχα προτείνει μία φορά αλλα ζητούσε παραπάνω λεφτά, οπότε δεν ασχολήθηκα. Ήταν από τα πιο τρελά μωρά η τύπισσα.
Μας την έφαγε ένας γέρος από ότι έμαθα αργότερα. Του έτρωγε τη σύνταξη
Καλημέρα εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα ξαναγυρίσουν οι καλές μέρες όχι βέβαια τότε που είχαμε ξενοδοχείο στην Βουκουρεστίου για όσους το θυμούνται η το το υπόγειο της Πόλης αρεεεε τι εποχές πρόλαβα
Καλημέρα εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα ξαναγυρίσουν οι καλές μέρες όχι βέβαια τότε που είχαμε ξενοδοχείο στην Βουκουρεστίου για όσους το θυμούνται η το το υπόγειο της Πόλης αρεεεε τι εποχές πρόλαβα
Αλλο τι θελω εγω και αλλο τι ειδα εγω σημερα στο κεντρο...Σου ειπα οτι περναω απο κεντρο καθε πρωι και πολλες φορες τη νυχτα....
Αρα η καλντερα δεν ηταν εκει σημερα. Και κατι αλλο ρε φιλε. Μιας και μπορει και να γνωριζεις. Τιποτε αλλο εχεις εκει κατω εκτος απο την ακτινογραφια? Εδω ειμαι...Αν εχεις σφυρα...
Καλημερα παιδια, περασα εχθες Σαββατο κατα τις 10 π.μ απο πλ Λαυριου, ητανε ενα milf με ξανθο μαλλι μεχρι τον ωμο και μωβ κολαν με ωραιο κωλο και αδυνατο σωμα, δυστυχως ημουν με παρεα και δεν μπορουσα να σταματησω. Γνωριζει κανεις ονομα-τιμη-υπηρεσιες; Thanks guys !!!