Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
αχ πολλες συνεχειες λεμε ερωτας ηταν αυτος ......
ποιο ηταν το βιντεο ?
SU Lover την έχω κάνει λάστιχο με το παλιό βιντέο σου. Πόσο καύλα ήταν το μωρό ρε συ. Συνέχεια υπήρξε στο vid?
ναι καραβλαχαρα του κεραταγια το χοτζα λες τυπε;
Καλημέρα εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα ξαναγυρίσουν οι καλές μέρες όχι βέβαια τότε που είχαμε ξενοδοχείο στην Βουκουρεστίου για όσους το θυμούνται η το το υπόγειο της Πόλης αρεεεε τι εποχές πρόλαβα
Τι εννοεις φιλε? Για ποια κολπα μιλας?Που τα μάθετε όλα αυτά τα κόλπα ρε τσακαλια;
Ελα ντε, που δεν ηταν... ;)Το μικρο ξανθο πιπινοστυλιαρι στη θεση του και σημερα
Δεν υπαρχει πια ρε φιλε τπτ εκει κατω...Καινουργιο εννοω. Αλλα και πολλοι φιλοι τα παρατησαν. Βαρεθηκαν και δικιο εχουν...Που είναι ο απόλυτος που έδινε και καμιά πληροφορία? :S
Αλλο τι θελω εγω και αλλο τι ειδα εγω σημερα στο κεντρο...Σου ειπα οτι περναω απο κεντρο καθε πρωι και πολλες φορες τη νυχτα....αφου ρε φιλε την θελεις με πιασιματα τι να σου κανω το αρνακι γαλακτος το στεγνο δε σου κανει
´Οπου και να πας ερημια θα ειναι! Εχει νεκρωσει τελειως αυτη η πιατσα τον τελευταιο μηνα, δυστυχως! Τουλαχιστον τις απογευματινες ώρες.σκεφτομαι να κατηφορησω κατα τις 2300-2330 αποψε.σε ποιους δρομους να κινηθω να μην ψαχνω αδικα?
Τα παραλες λιγο ;)αφου ρε φιλε την θελεις με πιασιματα τι να σου κανω το αρνακι γαλακτος το στεγνο δε σου κανει