Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
απόψε στη Σόλωνος σχετικά ψηλά πέτυχα μια ξανθιά νταρντανα βυζαρού ξέρουμε κάτι γι αυτήν;

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μερικες φωτογραφιες της Κατερινας (?) ακομη προσωπικα δε θα με χαλαγαν καθολου.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ασε μη το ρωτας, ειδικα τωρα με τις ζεστες οπως λεει και ο συναθλητης pisoxostis θα χρειασθεις μασκα για να μην παθεις απο την μυρωδια. ασε και τον ιδρωτα που θα ποτιση στο δερμα σου απο αυτο το πορνιδιο.
ενταξει φιλε αλλα να ξερεις ενα πραγμα,    οτι γυαλιζει δεν ειναι απαραιτητα χρυσος!!!!
μπορεις να μου πεις οτι εαν δεν ειναι χρυσος θα μπορει να ειναι διαμαντι, εεε και εγω σου λεω οτι μπορει να ειναι και υγρη γλυτσα!!!
στη προκειμενη περιπτωση αυτο ταιριαζει!!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
μάγκες τα φώτα σας.. είναι η δεν είναι? ..Αρχικά συνοδεύοταν από έναν ξένης προέλευσης άντρα και μετά στεκόταν μόνη επί της Σατωβριάνδου κοντά στις γνωστές καφετέριες πριν μπει μέσα σε αυτές..

υπάρχει λόγος που ρωτάω...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
απόψε στη Σόλωνος σχετικά ψηλά πέτυχα μια ξανθιά νταρντανα βυζαρού ξέρουμε κάτι γι αυτήν;
Την ειδα και εγω 60 ευρω ηθελε αλλα οσο τις μιλαγα
κατι δεν μου αρεσε ......... μυριζε ιδρωτας. :helpplea: :helpplea:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ωραια GangstaXz αλλα δεν με εντυπωσιαζει και τοσο,οποτε δεις την Καρμεν Ποσταρε την!!

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Τελικά την πήρα απόψε  Μπέτυ Αλβανίδα συνηθισμένα πράγματα καλό βυζί οι βυζολάτρες αξίζει να κάνουν μια δοκιμή 50+18 το ξενοδοχείο = 68 ευρώ δε μου δωσε τηλ αλλα μου είπε πως κάθε βράδυ εκεί είναι ήταν ανεκτική και σε ελαφρές ξυλιές στα κωλομέρια.

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερίζω τους συναδέλφους.
Πριν από λίγο...ξανθιά Βουλγάρα 18χρονη κατά δήλωσή της, σίγουρα όχι πάνω από 20-21 πάντως) ...την τσιμπησα εξω απο το ΛΙΤΟ...ωραίο μωρό, ψηλή αδύνατη
απο υπηρεσίες τίποτα ιδιάιτερο...αλλά τέτοια μωρά σπάνια ξεπέφτουν στη συγκεκριμένη πιάτσα....Ιρένα αν θυμάμαι που είπε πως τη λένε...
στα μείον: γρι Ελληνικά, γρι Αγγλικά.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
francesco για άλλο λόγο ρωτάω.. Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πορνίδιο αυτή στην photo?
Κρινοντας απο το κοντο φορεμα,την τσαντα στον ωμο, και το οτι δεν φοραει καλτσον,το πιο σιγουρο να ειναι πορνιδιο!!!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
επιβεβαιωνεται η παρουσια αυτη,αλλα εμενα προσωπικα με την πρωτη ματια δεν μου κανει κλικ.ειναι σχετικα ψηλη αλλα γεματουλα και ατσουμπαλη η κορμοστασια της.καθεται πιο πανω απο την νομικη(κλειστα τωρα).

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
.

[youtube=425,350]Lp-fwBZov6U[/youtube]

Theios Scrooge

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
Σήμερα κατά τις 18.30 στη Χαλκοκονδύλη. Ένα υπέροχο μελαχρινό πλασματάκι.
20 χρονών από την Αλβανία. Μαρίνα είναι το όνομά της. 30 ευρώ η ίδια και 10 το ξενοδοχείο.
Την συνηστώ ανεπιφύλακτα. Ήταν υπέροχη!!

ianni

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια και χαρα σε ολους.Παρ οτι φανατικος ακροατης σε καθημερινη βαση ειναι η πρωτη φορα που γραφω κατι λογο του οτι μενω εκτος Αθηνων.

Ο λογος που γραφω αποψε ειναι με αφορμη εναν αδερφικο φιλο που την πατησε απο τις πιατσες.Την αρπαξε,φορεας.

Θελω να παρεμβω στα πραγματα οχι σαν ανανηψαντας με αφορμη την τραγωδια του φιλου αντιθετως σαν πραγματικα εραστης του ολου σκηνικου του αγοραιου ερωτα και ειδικα της πιατσας.

Πραγματικα η οικογενειακη και οικονομικη επιτυχεια δεν εχουν να κανουν με τιποτα απ αυτα,ειναι απλα η επαφη με την αλλη πλευρα,με την αληθινη αλλη πλευρα,την τιμια,"αυτα εχω,τι δινεις για τοση ωρα?και οχι για την ζωη".

Ειναι ατιμια να δινεις χχχχ ποσο για χχχχ ωρα? και δεν ειναι ατιμια να δινεις μια ζωη εαυτο,κοπο,χρημα και χρονο?και το χειροτερο απ ολα να εχουν ειπωθει ολα εκ των υστερων?

Ελπιζω να μην με διαβασει ο φιλος καποια στιγμη αλλα ο τρπος που θα επιτυχουμε την ισοροπια μεσα μας και γενικα το ταξιδι στην ευζωηα ειναι καθαρα θεμα του καθενος.

Εξαλλου θα βρουμε την λυτρωση μονο μεσα απο την χορταση και οχι απο την στερηση.Γι αυτο keep going τυχερακιδες αθηναιοι..

sorry για τα ελληνικα μου αλλα ειμαι γενημα θρεμα εξωτερικου,οποτε λιγο κατανοηση οκ?φιλια σε ολους

mavroalogo

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα κατά τις 18.30 στη Χαλκοκονδύλη. Ένα υπέροχο μελαχρινό πλασματάκι.
20 χρονών από την Αλβανία. Μαρίνα είναι το όνομά της. 30 ευρώ η ίδια και 10 το ξενοδοχείο.
Την συνηστώ ανεπιφύλακτα. Ήταν υπέροχη!!

Τυχερε συναθλητη δωσε μασ λεπτομερειες και αν θες στειλε μασ το κινητο αν το εχεις.
ειναι αραγε νεο φυντανακι?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ο λογος που γραφω αποψε ειναι με αφορμη εναν αδερφικο φιλο που την πατησε απο τις πιατσες.Την αρπαξε,φορεας.

Φορέας του AIDS εννοείς? Αυτό είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Σε ποιά πιάτσα κι από ποιά κοπέλα την πάτησε ο φίλος του? Πως έγινε η φάση; Πρέπει να ενημερωθούμε ΟΛΟΙ και να προσέχουμε ακόμα περισσότερο... ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ !!!

Οσο για τον φίλο σου, μακάρι να γινόταν να του ευχηθούμε περαστικά... αλλά τουλάχιστον η ιατρική έχει προχωρήσει και υπάρχουν κατάλληλες θεραπείες για την καλύτερη αντιμετώπιση της ασθένειάς του...

ianni

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Που και πως ειναι καπως δυσκολο ακομα και για τον ιδιο να ξερει.Απλα ηταν κι αυτος φανατικος του σπορ οπως ολοι μας,χρονια εκει στο κεντρο εκανε τις τσαρκες του,απλα το θεμα ειναι κατα ποσο προσεκτικος εισαι η οχι.

Οσο παντως επικινδυνο και αν ειναι ειναι παθος,και ωραιο παθος ε?
Αντε γεια χαρα,να προσεχετε και ριξτε και κανεναν για τον επαρχιωτη γιατι εδω εχει πολυ πεινα...

Theios Scrooge

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
Τυχερε συναθλητη δωσε μασ λεπτομερειες και αν θες στειλε μασ το κινητο αν το εχεις.
ειναι αραγε νεο φυντανακι?

Όπως είπα, είναι 20 χρονών, χαμογελαστή, γλυκιά με υπέροχο σώμα και αψεγάδιαστο δέρμα. Στο δωμάτιο ήταν turbo!! Μακράν η καλύτερη που έχω πάρει ως τώρα. Κάθησε μαζί μου τουλάχιστον 20 λεπτά. Στο τέλος έκανε και ντουζ, μαζί μου! :grin: Κινητό δεν πήρα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom