Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ασε μη το ρωτας, ειδικα τωρα με τις ζεστες οπως λεει και ο συναθλητης pisoxostis θα χρειασθεις μασκα για να μην παθεις απο την μυρωδια. ασε και τον ιδρωτα που θα ποτιση στο δερμα σου απο αυτο το πορνιδιο.
ενταξει φιλε αλλα να ξερεις ενα πραγμα, οτι γυαλιζει δεν ειναι απαραιτητα χρυσος!!!!
μπορεις να μου πεις οτι εαν δεν ειναι χρυσος θα μπορει να ειναι διαμαντι, εεε και εγω σου λεω οτι μπορει να ειναι και υγρη γλυτσα!!!
στη προκειμενη περιπτωση αυτο ταιριαζει!!!!
Την ειδα και εγω 60 ευρω ηθελε αλλα οσο τις μιλαγααπόψε στη Σόλωνος σχετικά ψηλά πέτυχα μια ξανθιά νταρντανα βυζαρού ξέρουμε κάτι γι αυτήν;
μερικες φωτογραφιες της Κατερινας (?) ακομη προσωπικα δε θα με χαλαγαν καθολου.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τελικά την πήρα απόψε Μπέτυ Αλβανίδα συνηθισμένα πράγματα καλό βυζί οι βυζολάτρες αξίζει να κάνουν μια δοκιμή 50+18 το ξενοδοχείο = 68 ευρώ δε μου δωσε τηλ αλλα μου είπε πως κάθε βράδυ εκεί είναι ήταν ανεκτική και σε ελαφρές ξυλιές στα κωλομέρια.Την ειδα και εγω 60 ευρω ηθελε αλλα οσο τις μιλαγα
κατι δεν μου αρεσε ......... μυριζε ιδρωτας.
francesco για άλλο λόγο ρωτάω.. Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πορνίδιο αυτή στην photo?Ωραια GangstaXz αλλα δεν με εντυπωσιαζει και τοσο,οποτε δεις την Καρμεν Ποσταρε την!!
Κρινοντας απο το κοντο φορεμα,την τσαντα στον ωμο, και το οτι δεν φοραει καλτσον,το πιο σιγουρο να ειναι πορνιδιο!!!francesco για άλλο λόγο ρωτάω.. Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πορνίδιο αυτή στην photo?
επιβεβαιωνεται η παρουσια αυτη,αλλα εμενα προσωπικα με την πρωτη ματια δεν μου κανει κλικ.ειναι σχετικα ψηλη αλλα γεματουλα και ατσουμπαλη η κορμοστασια της.καθεται πιο πανω απο την νομικη(κλειστα τωρα).Την ειδα και εγω 60 ευρω ηθελε αλλα οσο τις μιλαγα
κατι δεν μου αρεσε ......... μυριζε ιδρωτας.
.
[youtube=425,350]Lp-fwBZov6U[/youtube]
Σήμερα κατά τις 18.30 στη Χαλκοκονδύλη. Ένα υπέροχο μελαχρινό πλασματάκι.
20 χρονών από την Αλβανία. Μαρίνα είναι το όνομά της. 30 ευρώ η ίδια και 10 το ξενοδοχείο.
Την συνηστώ ανεπιφύλακτα. Ήταν υπέροχη!!
Ο λογος που γραφω αποψε ειναι με αφορμη εναν αδερφικο φιλο που την πατησε απο τις πιατσες.Την αρπαξε,φορεας.
Τυχερε συναθλητη δωσε μασ λεπτομερειες και αν θες στειλε μασ το κινητο αν το εχεις.
ειναι αραγε νεο φυντανακι?