giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ναι οντως, το δωματιο δειχνει να ειναι του λητω..
kai εμενα μουφα μου μοιαζει...
Αρα φιλε guts40 δεν ειμαι ο μοναδικος που "βιωσα" το "μαρτυριο" της μποχας..
Μιλαμε οτι η γκομενα εχει τσακωθει με το νερο...
ΑΙΣΧΟΣ και παλι ΑΙΣΧΟΣ...
οντως η γνωστοτατη μικαελα η ρουμανα ειναι γνωστη και συχναζει εξω απο τις τραπεζες euro η alpha καθε απογευμα αργα.
σε πραπεμπτει περισσοτερο για εργαζομενη κοπελα σε γραφειο οπως γραματεας με το ντυσιμο και τα ρουχα που φορα. παντος αξιζει στο δωματιο και ειναι καθαρη.
[/αστερι η μικαελα και ευγενικοτατη.quote]
μηπως μπορεισ να στειλεις τηλεφωνοτης κοπελας σε pm?παιδες επειτα απο την βραδυνη μου χθεσινη πορνοεξορμηση στα στεκια του αχορταγου παρανομου και μη εξερεταιου ερωτα, βρηκα ενα πολυ καλο πορνιδιο ονοματι ελενα
την πετυχα κατα τις 01:00 στο πεζοδρομο τησ πλατειας λαυριου επειτα απο μεγαλη πορνοαναζητηση σε καθε στεκη της νυχτερινης αθηνας.
καλα η κοπελα δεν παιζεται. φυσιογνωμικα δεν την εχω ξανα δει, ειναι ελληνιδα, υψος 1.74, σωμα λαμπαδα, στηθος κοντα στο 3ρι γνησια ξανθια με καταγαλανα ματια. ηλικια 24 ετων κατα τα λεγομενα της αλλα τοσο την κανω και εγω.
φυσικα ηταν ψιλοζακι αλλα στο αρχικο σταδιο και ελπιζω να μην μπει βαθια εκει γιατι η κοπελα απο συζητηση που ειχαμε φαινεται πολυ καλη ψυχη, ειναι ψυχουλα και εξω καρδια.
να φανταστητε οτι στο πορνοχοτελ το οποιο δεν ηταν και κανενα της πλακας μας πηραν τηλ για να μας πουν οτι εχουμε καθυστερηση, ειχε περασει με το παραπανω μιαμιση ωρα.
στο σεξ δεχοταν τα παντα ξεκινοντας με την τιμη 25 ευροπουλα. της εδωσα 30 αρχικα και κατα την διαρκεια της ζητησα και λοκο λεγοντας της οτι θα παρει κατι παραπανω και με ενα δεκαρικακι ακομα μου προσφερε και το αψογο κουλουρι στο οποιο ηταν απιστευτα σφικτη, ηταν τρομερη εμπειρια κατι που μου ειχε λειψει πολυ καιρο η αισθηση αυτη.
να ειναι καλα η κοπελα καθωτι αψογη σε ολα.
μενει προς αργυρουπολη μερια, και μου ειπε επιθυμη πολυ να ξαναβρεθουμε οπουδηποτε και να το συνδιασουμε και για κανενα καφε παραλιακα.
για να δουμε το ελπιζω και εγω γιατι η κοπελα αξιζει σε ολα της. ειναι κοπελα που μπορεις να την κυκλοφορησης εξω και ελπιζω να μεινει ετσι.
παιδες τα λεμε σε νεοερα........
χαιρετω την πορνοενημερωση...
Οσο καλοκαιριαζει η κατασταση χειροτερευει...
Ναι.
Θεριεύουν και οι κατσαρίδες.