Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ναι οντως, το δωματιο δειχνει να ειναι του λητω..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ωραιο το Κατερινακι..
Γλυκουλι,μικροκαμωμενο,κοντοπουτανο,ετων 22...
Ηταν ομως "Πολυ καλο για να ειναι αληθινο"...
Απο "υπηρεσιες"...Τιποτε το ιδιαιτερο...Μονο που κανει και ακαποτη πιπα,που ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ δοκιμασα...
Η ΒΑΣΙΚΗ μου ενσταση,ηταν στο θεμα καθαριοτητας...
Τετοια μυρωδια ψαριλας σε συνδιασμο με σαπια πατατα και ποντικι που ψοφησε,δεν εχω ξανασυναντησει..
Με το που αρχισε τη πιπα,καυλωσε και αρχισαν να αναδευει η συγκεκριμενη προαναφερθεισα μυρωδια,που αρχισε να ποτιζει τα σεντονια,τους τοιχους,τις κουρτινες και τα επιπλα...
Τελειωσα στα γρηγορα για να μη παθω ασφηξια...
Δυστυχως η μυρωδια,ποτισε και τα ρουθουνια μου...
Γυρνοντας σπιτι εβαλα κολωνια στη μυτη για να μπορεσω να κοιμηθω...
Καλου-κακου λοιπον,παρτε και καμμια αντιασφιξιογονα μασκα μαζι σας...
ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ....ΟΥΣΤ  :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
kai εμενα μουφα μου μοιαζει...

οχι παιδια το εν λογω χοτελ ειναι αυτο που λεει ο τυπος
και η κοπελα υπαρχει στην πραγματικοτητα
τωρα αν πηρε αυτος τις φωτος η αλλος δεν μπορουμε να το ξερουμε,ουτε μας ενδιαφερει ιδιαιτερα νομιζω
το χοτελ αυτο εχει 15 ευρο για 45 λεπτα το πολυ και ειναι απτα πιο καθαρα τις περιοχης
το χειροτερο ειναι του σαβογια
για οσους ξερουν...

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτο το κοντοπουτανο το κατερινακι ειναι γνωστο στη πιατσα.
μια φορα πηγα δυστηχως μαζι της και δεν το ξανατολμω!!!!!
οντως κανει αυτα που ειπε ο συναθλητης, αλλα δεν ανεφερε την πλευρα της καθαριοτητας αυτης της κοπελιας.
συναθλητες μεγαλη προσοχη σε τετοιου ειδους πορνιδια.
εαν θελετε το τηλ της μπορω να σασ το στειλω pm αλλα μην παρασυρεστε απο της φωτο και τα λεγομενα περι αψογης υπηρεσιες της.
να ξερεται μονο οτι δουλευει πολυ αργα δηλαδη κατα της 3 με 4 το πρωι, επι της καποδιστριου εξω απο το ξενοδοχειο λιντο.
την μια και μοναδικη φορα που πηγα μαζι της στο ξενοδοχειο αυτο, εκτος οτι μετανιωσα τη στιγμη που πηγα μαζι της απο την ασχημη μυρωδια, τη  πηγα εν συνεχεια στο σπιτι της κατα κυμης μερια πριν το ολυμπιακο σταδιο δεξια.
τεσ πα,  φιλοι συναθλητες δεν σασ την συνιστω!!!!!!!
μαζι με τις θετικες κριτικες παντα πρεπει να περναμε στο σαιτ και τις αρνητικες κριτικες για το καλο ολων μας.
χαιρετω!!!!!1

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αρα φιλε guts40 δεν ειμαι ο μοναδικος που "βιωσα" το "μαρτυριο" της μποχας..
Μιλαμε οτι η γκομενα εχει τσακωθει με το νερο...
ΑΙΣΧΟΣ και παλι ΑΙΣΧΟΣ...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αρα φιλε guts40 δεν ειμαι ο μοναδικος που "βιωσα" το "μαρτυριο" της μποχας..
Μιλαμε οτι η γκομενα εχει τσακωθει με το νερο...
ΑΙΣΧΟΣ και παλι ΑΙΣΧΟΣ...

Η καθαριότητα είναι ίσως η πιο σημαντική παράμετρος στην κριτική μιας ιερόδουλου.
Κάνατε πολύ καλά και το διευκρινήσατε. Αν βρωμούσε πολύ πιθανό να μην τελείωνα και να έφευγα.
Η βρώμα δεν υποφέρεται !

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Το προηγούμενο Σάββατο στη γνωστή πιάτσα Καποδιστρίου και 3ης Σεπτεμβρίου, πέτυχα μια Ρουμάνα με το όνομα Μικαέλα.
Την πέτυχα την ώρα που έβγαινε από το ξενοδοχείο.
Από ότι μου είπε συνήθως κάθεται έξω από την Eurobank ή την Alpha Bank στη Χαλκοκονδύλη.
Είπε πως είναι παντρεμένη με παιδί και πως δε δουλεύει κάθε μέρα.
Φόραγε φόρεμα γαλάζιο με λευκό.
Ψηλή, με μελαχρινά μακριά ίσια μαλλιά, καλό σώμα, με σωστά πιασίματα, ωραία βυζιά, μαυρισμένη από τα μπάνια.
Το στυλ της δεν παρέπεμπε σε τάνα του δρόμου.
Καθαρή για του δρόμου, έκανε μπάνιο πριν και μετά.
Τιμή 50 ευρώ + 15 ευρώ το ξενοδοχείο.
Καλή συμπεριφορά και σχετικά καλή συμμετοχή.
Κάνει ελεύθερο στοματικό αλλά όχι πρωκτικό.
Γενικά ήταν καλή στο δωμάτιο για τάνα του δρόμου.

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οντως η γνωστοτατη μικαελα η ρουμανα ειναι γνωστη και συχναζει εξω απο τις τραπεζες euro  η alpha καθε απογευμα αργα.
σε πραπεμπτει περισσοτερο για εργαζομενη κοπελα σε γραφειο οπως γραματεας με το ντυσιμο και τα ρουχα που φορα. παντος αξιζει στο δωματιο και ειναι καθαρη.

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
οντως η γνωστοτατη μικαελα η ρουμανα ειναι γνωστη και συχναζει εξω απο τις τραπεζες euro  η alpha καθε απογευμα αργα.
σε πραπεμπτει περισσοτερο για εργαζομενη κοπελα σε γραφειο οπως γραματεας με το ντυσιμο και τα ρουχα που φορα. παντος αξιζει στο δωματιο και ειναι καθαρη.

[/αστερι η μικαελα και ευγενικοτατη.quote]

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6

το χοτελ αυτο εχει 15 ευρο για 45 λεπτα το πολυ και ειναι απτα πιο καθαρα τις περιοχης
το χειροτερο ειναι του σαβογια
για οσους ξερουν...
[/quote]

τις 2 τελευταιες φορες που πηγα στο ΛΗΤΟ μου εδωσαν  δωματιο στον δευτερο οροφο  που  βρωμαγε ασχημα .Οσο καλοκαιριαζει η κατασταση χειροτερευει. καντε και σεις καμια παρατηρηση γιατι  εχουν αρχισει να μη  σεβονται τιποτα...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Στο Λητώ έχεις τη αίσθηση ότι ανά πάσα στιγμή θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει κανας άσχετος μέσα.

adiapragmeteytos

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδες επειτα απο την βραδυνη μου χθεσινη πορνοεξορμηση στα στεκια του αχορταγου παρανομου και μη εξερεταιου ερωτα, βρηκα ενα πολυ καλο πορνιδιο ονοματι ελενα
την πετυχα κατα τις 01:00 στο πεζοδρομο τησ πλατειας λαυριου επειτα απο μεγαλη πορνοαναζητηση σε καθε στεκη της νυχτερινης αθηνας.
καλα η κοπελα δεν παιζεται. φυσιογνωμικα δεν την εχω ξανα δει, ειναι ελληνιδα, υψος 1.74, σωμα λαμπαδα, στηθος κοντα στο 3ρι γνησια ξανθια με καταγαλανα ματια. ηλικια 24 ετων κατα τα λεγομενα της αλλα τοσο την κανω και εγω.
φυσικα ηταν ψιλοζακι αλλα στο αρχικο σταδιο και ελπιζω να μην μπει βαθια εκει γιατι η κοπελα απο συζητηση που ειχαμε φαινεται πολυ καλη ψυχη, ειναι ψυχουλα και εξω καρδια.
να φανταστητε οτι στο πορνοχοτελ το οποιο δεν ηταν και κανενα της πλακας μας πηραν τηλ για να μας πουν οτι εχουμε καθυστερηση, ειχε περασει με το παραπανω μιαμιση ωρα.
στο σεξ δεχοταν τα παντα ξεκινοντας με την τιμη 25 ευροπουλα. της εδωσα 30 αρχικα και κατα την διαρκεια της ζητησα και λοκο λεγοντας της οτι θα παρει κατι παραπανω και με ενα δεκαρικακι ακομα μου προσφερε και το αψογο κουλουρι στο οποιο ηταν απιστευτα σφικτη, ηταν τρομερη εμπειρια κατι που μου ειχε λειψει πολυ καιρο η αισθηση αυτη.
να ειναι καλα η κοπελα καθωτι αψογη σε ολα.
μενει προς αργυρουπολη μερια, και μου ειπε επιθυμη πολυ να ξαναβρεθουμε οπουδηποτε και να το συνδιασουμε και για κανενα καφε παραλιακα.
για να δουμε το ελπιζω και εγω γιατι η κοπελα αξιζει σε ολα της. ειναι κοπελα που μπορεις να την κυκλοφορησης εξω και ελπιζω να μεινει ετσι.
παιδες τα λεμε σε νεοερα........
χαιρετω την πορνοενημερωση...
μηπως μπορεισ να στειλεις τηλεφωνοτης κοπελας σε pm?

DVader

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν αν μπορείς στείλε το και σε μένα σε πμ....

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
τις λυπάσαι τέτοιες κοπέλες πάντως..

σκυλος

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλα ρε παιδια, ζητατε τηλεφωνο για γκομενα που ειναι πρεζονι ;
Χαθηκαν οι αλλες ή ειναι αυτο ενα καινουριο βιτσιο που αναπτυσεται ;

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Περασα σημερα στις 17:00 περιπου απο Γερανιου. Τιποτα. Μονο ενας πουστης εξω απο ενα ξενοδοχειο μαζι με κατι αλλους.
Παιδια η Γερανιου ειναι σα χωματερη ανθρωπων. Σιχαθηκα τον εαυτο μου που περασα απο εκει.
Υστερα απο 3η Σεπτεμβριου. Τιποτα, 1-2 τις υποψιαστηκα για πουτανες αλλα δεν ημουν σιγουρος. Μαλλον δεν ηταν.
Εχω περασει 50 + φορες απο εκει τα τελευταια 2 χρονια και τις καταλαβαινω αμεσως, αν και δεν εχω παρει καμια απο εκει.
Στη γνωστη γωνια που ειναι και το ΟΚΑΝΑ καμια.
Ο ηλιος ηταν αγριος εκεινη την ωρα. Μαλλον βγαινουν το απογευμα αργα.

greekboy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναθλητες

Νεος στο forum γιατι εχω εμπερια εκτος Ελλαδας. Ειμαι γραμμενος στο ISG με το ιδιο nickname αν ειναι κανεις απο εδω.

Με τις κοπελες στο σημειο που αναφερετε (η κοπελα στην φωτο) τι παιζει? (Απο τιμες καταλαβα) αλλα χρονος ? Τι δεν επιτρεπεται?

Ευχομαι εν συνεχεια  να βοηθησω στην ενημερωση και οποιος θελει info για barca, amsterdam να με ρωτησει

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom