Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Τωρα στα ξενοδοχεια του σχιστου 4 μαυρακια και στη γωνια απο Λ. Αθηνων (ρευμα Αθηνα) εισοδος προς σχιστο η Μιμα
ζουμε τετοιες μεγαλες στιγμες και λειπει ο απολυτος;το βανακι του κεελπνο ηταν εκει τυπε;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Λοιπον να ενημεροσω για την φολα που εφαγα σημερα το πρωι ετσι ωστε να μην την πατησει κανεις αλλλος. Αρχικα ειχα προορισμο το  ανδρονικη χοτελ αλλα νεκρα καμια κυρια δεν ηταν εκει ( ισως λογο του οτι ειναι και η μερα τετοια ) παω μια βολτα πρως Σωκρατους και Σατωβριανδου , Σωκρατους οπως πας για πλατεια βαθης, 20 μετρα μετα την Σατωβριανδου στο δεξι σου χερι στο χοτελ αυτο δεν θυμαμαι πωε λεγεται. Περιμενε απ εξω μια πιτσιρικα μαυρουλα πολυ ωραιο σωματακι και γλυκια φατσουλα, της λεω γεια τι κανεις τπτ νο γκρεεκ το μονο που μου ειπε "χοτελι 25" παμε της λεω δινω 5 στη ρεσεψιον ανεβαινουμε επανω στο δωματιο της δινω   20 ευρω και μου λεει οκ μου δειχνει στο κινητο της (ενα νοκια 3310 3330 κατι τετοιο παλιο)  την ωρα και μου λεει"  20 minits " οκ λεω αρχιζει να βγαζει τα ρουχα της την καποτα την φορεσα μονος μου, και εκανε μια ωρα να βγαλει τα ρουχα της, μου κανει μια πιπα απαραδεκτη, και οταν ηρθε η ωρα για σεχ μου κανει νοημα οτι ποναει κοιταω το ν=μουνι της και βλεπω κατι σπυρια που ουτε να το φανταστω οτι θα μπορουσα να τα εχω εγω αυτα στον πουυτσο μου, της εκανα νοημα να ντυθει ελαμψε το προσω πο της και με ευχαριστησε με νοημα. Παιρνει ενα τηλ καπουθ και λεει " teleiwse k plhrwsei ..." ντυνομαι και φευγω πεταμενο 25 αρικο. τα ματια σας και το νιυσας 14
Αν δεν χυσο δεν φευγο...οκ μπορει να εχουν θρασος αλλα χαρες δεν κανω...εκτος απο σπανιες πειπτοσης που ειναι εριστικες επιθετικες κτλ...οπου και εκει παιζει 2 - 3 φορες να τα εχω παρατηση καθαρα λογο κουρασης ψυχολογικης...Παλια ειχα παρη μια που φαινοταν καλη...αλλα μολης εβγαλε ρουχα ειχε σπυρια παντου , τρυπες στις φλεβες μουνι θαμνος...και συμπεριφορα τυπου σε παρακαλο να τελεθονουμε εχο αναγκη να φυγο...κτλ...Δεν την αγγιξα...πολυ λιγα πραγματα...αλλα της ειπα θα το πεξο να χυσο και θα το χτυπο στο κολαρακι σου...ενοητε με καποτα...αλλιως δεν φευγης..αν δε χυσο εστο και ετσι  :grin:

Hell520

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
2
Πόντοι
0
Mολις περασα απο ξενοδοχεια Σχιστου. Παιζουν 3-4 μαυρουλες.

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Παίδες ομόνοια με 10ευρο πιατσα που βρισκω?? Ευχαριστω

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

M_kats

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια για  μια μαυρουλα που ειχα παρει και τελικα ΔΕΝ την γαμησα ξεχασα να αναφερω κατι, το οτι ειχε μαζι της ενα μαυρο σας μαρκαδορο με καπακι την ρωτησα τι εινια αυτο και μου λεει insulini .  Αν οντως ελεγε αληθεια τι την χρειαζονται την ινσουλινη ? απ οσο ξερω μονο οι διαβητικοι την χρισιμοποιουν. Και να δεν ηταν ινσουλινη τι μπορει να ηταν πχ κανα σπρει πιπεριου ?
:think:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Παιδια για  μια μαυρουλα που ειχα παρει και τελικα ΔΕΝ την γαμησα ξεχασα να αναφερω κατι, το οτι ειχε μαζι της ενα μαυρο σας μαρκαδορο με καπακι την ρωτησα τι εινια αυτο και μου λεει insulini .  Αν οντως ελεγε αληθεια τι την χρειαζονται την ινσουλινη ? απ οσο ξερω μονο οι διαβητικοι την χρισιμοποιουν. Και να δεν ηταν ινσουλινη τι μπορει να ηταν πχ κανα σπρει πιπεριου ?
:think:

Είδες τι χρώμα είχε το υγρό μέσα στην σύριγγα τύπε;

Συνημμένα

• insulin1.jpg
    insulin1.jpg
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 11

M_kats

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ανθυμαμε καλα σκουρο πρασινο η σκουρο μπλε - προσ το πρασινο . Δεν ξερω αν ηταν συριγγα εμοιαζε με μεγαλο μαρκαδορο σαν μαρκασορο ακριβως ιδιο ειχε και καπακι. Οποιος ξερει τι μπορει να ειναι ας πει να ξερουμε.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ταχειας δρασης ισνουλινη με δοσομετρητη

wIP9s5O.jpg
long-lasting-insulin-400x400.jpg

fundj

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια κανενα πρεζονι η μπαζο να παιρνει κατουρα στο στομα ξερετε?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε στην Ξούθου στο ύψος του κλειστού Ζενιθ  σκάει που και που, τράβελος που τον χέζεις με ένα δεκαρικάκι. Για να σε χέσει ζητάει είκοσι η αλήτρα!

:shit: :shit: :zombie: :zombie: :shit: :shit:

fundj

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καμιά για κατουρημα στο στόμα της ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom