geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.931
- Πόντοι
- 6.515
Τωρα στα ξενοδοχεια του σχιστου 4 μαυρακια και στη γωνια απο Λ. Αθηνων (ρευμα Αθηνα) εισοδος προς σχιστο η Μιμα
ρωτα την μηπως ειδε τον Απολυτο
Τωρα στα ξενοδοχεια του σχιστου 4 μαυρακια και στη γωνια απο Λ. Αθηνων (ρευμα Αθηνα) εισοδος προς σχιστο η Μιμα
ζουμε τετοιες μεγαλες στιγμες και λειπει ο απολυτος;το βανακι του κεελπνο ηταν εκει τυπε;Τωρα στα ξενοδοχεια του σχιστου 4 μαυρακια και στη γωνια απο Λ. Αθηνων (ρευμα Αθηνα) εισοδος προς σχιστο η Μιμα
Αν δεν χυσο δεν φευγο...οκ μπορει να εχουν θρασος αλλα χαρες δεν κανω...εκτος απο σπανιες πειπτοσης που ειναι εριστικες επιθετικες κτλ...οπου και εκει παιζει 2 - 3 φορες να τα εχω παρατηση καθαρα λογο κουρασης ψυχολογικης...Παλια ειχα παρη μια που φαινοταν καλη...αλλα μολης εβγαλε ρουχα ειχε σπυρια παντου , τρυπες στις φλεβες μουνι θαμνος...και συμπεριφορα τυπου σε παρακαλο να τελεθονουμε εχο αναγκη να φυγο...κτλ...Δεν την αγγιξα...πολυ λιγα πραγματα...αλλα της ειπα θα το πεξο να χυσο και θα το χτυπο στο κολαρακι σου...ενοητε με καποτα...αλλιως δεν φευγης..αν δε χυσο εστο και ετσιΛοιπον να ενημεροσω για την φολα που εφαγα σημερα το πρωι ετσι ωστε να μην την πατησει κανεις αλλλος. Αρχικα ειχα προορισμο το ανδρονικη χοτελ αλλα νεκρα καμια κυρια δεν ηταν εκει ( ισως λογο του οτι ειναι και η μερα τετοια ) παω μια βολτα πρως Σωκρατους και Σατωβριανδου , Σωκρατους οπως πας για πλατεια βαθης, 20 μετρα μετα την Σατωβριανδου στο δεξι σου χερι στο χοτελ αυτο δεν θυμαμαι πωε λεγεται. Περιμενε απ εξω μια πιτσιρικα μαυρουλα πολυ ωραιο σωματακι και γλυκια φατσουλα, της λεω γεια τι κανεις τπτ νο γκρεεκ το μονο που μου ειπε "χοτελι 25" παμε της λεω δινω 5 στη ρεσεψιον ανεβαινουμε επανω στο δωματιο της δινω 20 ευρω και μου λεει οκ μου δειχνει στο κινητο της (ενα νοκια 3310 3330 κατι τετοιο παλιο) την ωρα και μου λεει" 20 minits " οκ λεω αρχιζει να βγαζει τα ρουχα της την καποτα την φορεσα μονος μου, και εκανε μια ωρα να βγαλει τα ρουχα της, μου κανει μια πιπα απαραδεκτη, και οταν ηρθε η ωρα για σεχ μου κανει νοημα οτι ποναει κοιταω το ν=μουνι της και βλεπω κατι σπυρια που ουτε να το φανταστω οτι θα μπορουσα να τα εχω εγω αυτα στον πουυτσο μου, της εκανα νοημα να ντυθει ελαμψε το προσω πο της και με ευχαριστησε με νοημα. Παιρνει ενα τηλ καπουθ και λεει " teleiwse k plhrwsei ..." ντυνομαι και φευγω πεταμενο 25 αρικο. τα ματια σας και το νιυσας 14
Παίδες ομόνοια με 10ευρο πιατσα που βρισκω?? Ευχαριστω
Παίδες ομόνοια με 10ευρο πιατσα που βρισκω?? Ευχαριστω
2 σταγονες λεμονι πριν τη δυεισδηση
Μιχαλιώ...ακόμα σε περιμένω μέσα στο κρύο... ;)
Δάγκωσα το καυλί μου ρε,μαλέα....
Της πουτάνας έγινε με τα μαλακισμένα για αυτό δέν ήρθα!
Παιδια για μια μαυρουλα που ειχα παρει και τελικα ΔΕΝ την γαμησα ξεχασα να αναφερω κατι, το οτι ειχε μαζι της ενα μαυρο σας μαρκαδορο με καπακι την ρωτησα τι εινια αυτο και μου λεει insulini . Αν οντως ελεγε αληθεια τι την χρειαζονται την ινσουλινη ? απ οσο ξερω μονο οι διαβητικοι την χρισιμοποιουν. Και να δεν ηταν ινσουλινη τι μπορει να ηταν πχ κανα σπρει πιπεριου ?