Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ρομαντική φώτο από το άρθρο. Μάλλον καλές εποχές του hotel Zenith πριν κλείσει.

:shit: :zombie: :shit:

Συνημμένα

• hoteli.jpg
    hoteli.jpg
    97,7 KB · Εμφανίσεις: 16
  • hotel Hell.jpg
    hotel Hell.jpg
    172,9 KB · Εμφανίσεις: 52

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Παιδια για  μια μαυρουλα που ειχα παρει και τελικα ΔΕΝ την γαμησα ξεχασα να αναφερω κατι, το οτι ειχε μαζι της ενα μαυρο σας μαρκαδορο με καπακι την ρωτησα τι εινια αυτο και μου λεει insulini .  Αν οντως ελεγε αληθεια τι την χρειαζονται την ινσουλινη ? απ οσο ξερω μονο οι διαβητικοι την χρισιμοποιουν. Και να δεν ηταν ινσουλινη τι μπορει να ηταν πχ κανα σπρει πιπεριου ?
:think:
να είναι διαβητική γιατί το αποκλείεις;

Επισκέπτης
χρονια πολλα καλη χρονια παιδια υπαρχει καμια κοπελα που να δεχεται τα ουρα στο στομα?αν ναι βοηθηστε παρακαλω

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
χρονια πολλα καλη χρονια παιδια υπαρχει καμια κοπελα που να δεχεται τα ουρα στο στομα?αν ναι βοηθηστε παρακαλω
Τι παθατε ολοι και θελετε ζωντανες τουαλετες... Τραβα στην Κινεζα στο Κριστιανα στη Σωκρατους. Αν δεν την δεις διπλα στο ασανσερ δεν ειναι εκει πηγαινε αργοτερα. 15+5

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
υπαρχουν ακομα κινεζες στην πιατσα? ξερουμε ωρες που κυκλοφορουν?

Monaxikos Aniforos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
παιδια κανενα πρεζονι η μπαζο να παιρνει κατουρα στο στομα ξερετε?
Λιγο σεβασμο προς τα  ατομα που κανουν αυτη τη δουλεια και  προσφερουν σεχ δεν θα εβλαπτε. Εμεις οι πελατες ειμαστε που θα κρατησουμε το επιπεδο, αλλιως θα παμε σε μπουρδελα σε στουντιο κλπ και θα χεζουμε

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Καποιο granny που να εχει καλεσ υπηρεσιεσ εχει καποιοσ να προτεινει?

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
πηγαινε στο μπουρδελο Μαγνησιας ψηλα προς 3η Σεπτεμβριου, (μετα την Καλυμνου της Πωλινας και Νανας) και πληρωσε 20ευρω την Νταιανα

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Λιγο σεβασμο προς τα  ατομα που κανουν αυτη τη δουλεια και  προσφερουν σεχ δεν θα εβλαπτε. Εμεις οι πελατες ειμαστε που θα κρατησουμε το επιπεδο, αλλιως θα παμε σε μπουρδελα σε στουντιο κλπ και θα χεζουμε
Αυτο το επιπεδο της Σατωβριανδου πρεπει να διατηρηθει πασει θυσια. Ωσ εκ τουτου και οι αναφορες περι ουρων, πρεζονομπαζων και συναφων απολαυσεων...

trelamenoscorfu

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ...........ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΟΚΩΛΑΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ JOYS ????

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ολα τα γκρανυ προσφερουν καλες υπηρεσιες.το εχει πει και ο απολυτος αυτο αλλα πρεπει να εχεις γερο στομαχι.αντεχεις τυπε;

Επισκέπτης
παιδια τι παιζει με αυτη την κινεζα του κριστιανα ειναι πρεζακι?

Επισκέπτης
παιδια οποιος με βοηθησει με την κινεζα του κριστανα που τα παιρνει ολα μεσα και με καμια αλλη θα του στειλω 5 κομματια που δεν εχει κανεις ποτε παρει.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
παιδια οποιος με βοηθησει με την κινεζα του κριστανα που τα παιρνει ολα μεσα και με καμια αλλη θα του στειλω 5 κομματια που δεν εχει κανεις ποτε παρει.
δε νομιζω οτι με αυτον τον τροπο θα πρεπει να σε βοηθησει καποιος

Επισκέπτης
γιατι το λες αυτο?προσφορα και ζητηση ειναι τα παντα μου δινεις σου δινω αν θες στελνω πρωτα εγω

Επισκέπτης
και επισης αν δε γουσταρεις να βοηθησεις μην ανακατευεσαι καν τι μπαινεις μεσα σαν κατινα και κριτικαρεις?οι αντρες τα λενε στα ισα οχι σαν κοτες οκ?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
γιατι το λες αυτο?προσφορα και ζητηση ειναι τα παντα μου δινεις σου δινω αν θες στελνω πρωτα εγω
οκ,εγω δε θελω τα 5 τεμαχια αλλα για να σου πω τα της κιτρινιαρας,θελω 100 ευρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom