Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

11october

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Κυριοι καλημέρα  χτες  κατά τις 6 ωρα το απόγευμα σε μια από τις βολτες μου στο κεντρο και συγκεκριμενα στο υψος του ΛΗΤΩ ειδα μια καστανη αδυνατη γυρω στα 40-45 με γαλανα ματια και με ωραιο ντύσιμο . Την πλησιασα την ελεγαν Μαρια και ηταν από την Βουλγαρια την ρωτησα τα σχετικα ζητησε 30 χωρις το ξενοδοχειο και παντα με σκουφακι. Ξερει κανενας συναγωνιστης τιποτα για αυτή εάν αξιζει η όχι?- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Κυριοι καλημέρα  χτες  κατά τις 6 ωρα το απόγευμα σε μια από τις βολτες μου στο κεντρο και συγκεκριμενα στο υψος του ΛΗΤΩ ειδα μια καστανη αδυνατη γυρω στα 40-45 με γαλανα ματια και με ωραιο ντύσιμο . Την πλησιασα την ελεγαν Μαρια και ηταν από την Βουλγαρια την ρωτησα τα σχετικα ζητησε 30 χωρις το ξενοδοχειο και παντα με σκουφακι. Ξερει κανενας συναγωνιστης τιποτα για αυτή εάν αξιζει η όχι?- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
Η πιατσα στο Λητω βρωμαει ξεπετες. Να ψωνιζεις απο το joys γνωμη μου...

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Σωστα εχει και καλο κοτοπουλο ψητο

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
παιδια εχουμε κανενα νεο απο τον απολυτο?  :'(

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.929
Πόντοι
6.515
Τύπε,τον απήγαγαν οι Κινέζοι....είναι μαζί με τον Μαρή...σε ένα σιλό....στην αχανή έρημο Γκόμπι... ;)

:S

και με τον ηγετη της βορειας κορεας δεν ειχε και τις καλυτερες σχεσεις τυπε  :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
και με τον ηγετη της βορειας κορεας δεν ειχε και τις καλυτερες σχεσεις τυπε  :S

Δεν κατάλαβες καλά μαν... ;)
Μια χαρά τα είχε,όπως και μερικοί ακόμα....όπως εγώ...ο ζέρο....ο φυστίκης.... :)

Απλά οι Κινέζοι - μας διαβάζουν  ;) - ,νόμισαν ότι βρήκε το φάρμακο κατά της φαλάκρας - από μαύρη ιερόδουλη - και τον απήγαγαν.... :grin:

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :S :S :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.929
Πόντοι
6.515
Δεν κατάλαβες καλά μαν... ;)
Μια χαρά τα είχε,όπως και μερικοί ακόμα....όπως εγώ...ο ζέρο....ο φυστίκης.... :)

Απλά οι Κινέζοι - μας διαβάζουν  ;) - ,νόμισαν ότι βρήκε το φάρμακο κατά της φαλάκρας - από μαύρη ιερόδουλη - και τον απήγαγαν.... :grin:

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :S :S :S

μπορει να τα μπερδεψα, νομιζω τα ειχε καλα με τον βασιλεα και δεν γουσταρε καθολου σαμαρα  :rockon:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Παιδια εχω νεα για τον απολυτο .
Τελικα βρηκε την Μιμα ( ηταν μαζι με την Λιλη ) την παντρευτηκε και ζουν μαζι και οι 3 σε κρυφο μερος για να μην τους ανακαλυψει κανεις .....

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Τύπε,τον απήγαγαν οι Κινέζοι....είναι μαζί με τον Μαρή...σε ένα σιλό....στην αχανή έρημο Γκόμπι... ;)

:S

και εγω αυτο υποψιαστηκα,αυτοι οι κινεζοι μας εχουν καταστρεψει,ποιος θα ειναι ο επομενος............
εγω γιαυτο σταματησα να διαφημιζω το σαμπουαν μου κατα της τριχοπτωσης.. :S

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
και εγω αυτο υποψιαστηκα,αυτοι οι κινεζοι μας εχουν καταστρεψει,ποιος θα ειναι ο επομενος............
εγω γιαυτο σταματησα να διαφημιζω το σαμπουαν μου κατα της τριχοπτωσης.. :S
τυπε μου,το ειδες το μαυρακι σημερα;ηταν να το  :2on1:  :fuck1:  :pipa3:  :fuck2: μεσ το δρομο

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
τυπε μου,το ειδες το μαυρακι σημερα;ηταν να το  :2on1:  :fuck1:  :pipa3:  :fuck2: μεσ το δρομο

Eπιβεβαιώνω για το μαυράκι.Το πέτυχα το Σάββατο κατα τις 3 το μεσημέρι  έξω απο το Χριστιάνα φορούσε μάυρο κολλάν και μιά τιγρέ ζακέτα.Επίσης πέτυχα την Ελένη την βουλγάρα στην γωνία Σατωμβριάνδου ήταν σταντάρακι μου αυτή.Κάτι σάπιες τριγύριζανε στο Καφέ κόσμος και στην Γερανίου στο ξενοδοχείο απέξω καθιστές δύο μελαχρινές αρκετά γαμευσιμες.Πλατεία λάυριου ειδα την κωλογρια την μαρία με άσπρο φόρεμα.πλατεία βάθης δέν υπήρχε ψυχή όταν πέρασα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Eπιβεβαιώνω για το μαυράκι.Το πέτυχα το Σάββατο κατα τις 3 το μεσημέρι  έξω απο το Χριστιάνα φορούσε μάυρο κολλάν και μιά τιγρέ ζακέτα.Επίσης πέτυχα την Ελένη την βουλγάρα στην γωνία Σατωμβριάνδου ήταν σταντάρακι μου αυτή.Κάτι σάπιες τριγύριζανε στο Καφέ κόσμος και στην Γερανίου στο ξενοδοχείο απέξω καθιστές δύο μελαχρινές αρκετά γαμευσιμες.Πλατεία Λαυρίου ειδα την κωλογρια την μαρία με άσπρο φόρεμα.πλατεία βάθης δέν υπήρχε ψυχή όταν πέρασα.

Προσπαθώ να καταλάβω ποιες εννοείς, στη Γερανίου μια μελαχρινή έχω πετύχει μόνο, μια παχουλούλα η οποία μάλιστα υστερεί πολύ σε εμφάνιση σε σχέση με τις υπόλοιπες που κάνουν πιάτσα εκεί...

M_kats

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον να ενημεροσω για την φολα που εφαγα σημερα το πρωι ετσι ωστε να μην την πατησει κανεις αλλλος. Αρχικα ειχα προορισμο το  ανδρονικη χοτελ αλλα νεκρα καμια κυρια δεν ηταν εκει ( ισως λογο του οτι ειναι και η μερα τετοια ) παω μια βολτα πρως Σωκρατους και Σατωβριανδου , Σωκρατους οπως πας για πλατεια βαθης, 20 μετρα μετα την Σατωβριανδου στο δεξι σου χερι στο χοτελ αυτο δεν θυμαμαι πωε λεγεται. Περιμενε απ εξω μια πιτσιρικα μαυρουλα πολυ ωραιο σωματακι και γλυκια φατσουλα, της λεω γεια τι κανεις τπτ νο γκρεεκ το μονο που μου ειπε "χοτελι 25" παμε της λεω δινω 5 στη ρεσεψιον ανεβαινουμε επανω στο δωματιο της δινω  20 ευρω και μου λεει οκ μου δειχνει στο κινητο της (ενα νοκια 3310 3330 κατι τετοιο παλιο)  την ωρα και μου λεει"  20 minits " οκ λεω αρχιζει να βγαζει τα ρουχα της την καποτα την φορεσα μονος μου, και εκανε μια ωρα να βγαλει τα ρουχα της, μου κανει μια πιπα απαραδεκτη, και οταν ηρθε η ωρα για σεχ μου κανει νοημα οτι ποναει κοιταω το ν=μουνι της και βλεπω κατι σπυρια που ουτε να το φανταστω οτι θα μπορουσα να τα εχω εγω αυτα στον πουυτσο μου, της εκανα νοημα να ντυθει ελαμψε το προσω πο της και με ευχαριστησε με νοημα. Παιρνει ενα τηλ καπουθ και λεει " teleiwse k plhrwsei ..." ντυνομαι και φευγω πεταμενο 25 αρικο. τα ματια σας και το νιυσας 14

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
Λοιπον να ενημεροσω για την φολα που εφαγα σημερα το πρωι ετσι ωστε να μην την πατησει κανεις αλλλος. Αρχικα ειχα προορισμο το  ανδρονικη χοτελ αλλα νεκρα καμια κυρια δεν ηταν εκει ( ισως λογο του οτι ειναι και η μερα τετοια ) παω μια βολτα πρως Σωκρατους και Σατωβριανδου , Σωκρατους οπως πας για πλατεια βαθης, 20 μετρα μετα την Σατωβριανδου στο δεξι σου χερι στο χοτελ αυτο δεν θυμαμαι πωε λεγεται. Περιμενε απ εξω μια πιτσιρικα μαυρουλα πολυ ωραιο σωματακι και γλυκια φατσουλα, της λεω γεια τι κανεις τπτ νο γκρεεκ το μονο που μου ειπε "χοτελι 25" παμε της λεω δινω 5 στη ρεσεψιον ανεβαινουμε επανω στο δωματιο της δινω   20 ευρω και μου λεει οκ μου δειχνει στο κινητο της (ενα νοκια 3310 3330 κατι τετοιο παλιο)  την ωρα και μου λεει"  20 minits " οκ λεω αρχιζει να βγαζει τα ρουχα της την καποτα την φορεσα μονος μου, και εκανε μια ωρα να βγαλει τα ρουχα της, μου κανει μια πιπα απαραδεκτη, και οταν ηρθε η ωρα για σεχ μου κανει νοημα οτι ποναει κοιταω το ν=μουνι της και βλεπω κατι σπυρια που ουτε να το φανταστω οτι θα μπορουσα να τα εχω εγω αυτα στον πουυτσο μου, της εκανα νοημα να ντυθει ελαμψε το προσω πο της και με ευχαριστησε με νοημα. Παιρνει ενα τηλ καπουθ και λεει " teleiwse k plhrwsei ..." ντυνομαι και φευγω πεταμενο 25 αρικο. τα ματια σας και το νιυσας 14

πολυ ομορφη ενημερωση!!!νασαι καλα!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.159
Πόντοι
7.885
Μάκη αυτά τα σπυριά παίζει να είναι από πούτσα αράπη που δεν έχει πληθεί ποτέ σε μπανιέρα,παρά μόνο σε καμιά λίμνη με χωματόνερο  :grin: :grin: ή ακα γαμήσι από πακιστανό ο οποίος μόλις είχε ληστέψει σούπερ μάρκετ και της άφησε τις προμήθειες  :2funny: :2funny:.Όπως και να 'χει έκανες καλά που δεν γάμησες μιας και απουσιάζει ο απόλυτος να σου πει ακριβώς τι θα μπορούσε να είχες πάθει  :S :S

M_kats

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μετα ακολουθησε καταθεση στην αρχη της ιασονος οπως πασ για την αχιλλεως στα αρθστερα σου στο δευτερα η τρθτο σπιτακι ανεαινεις κατι σκαλες και εχει δεξια και αριστερα και αλες σκαλες εγω πηγα αριστερα σε μια κυρια 41ετων ρουμανα μου ειπε εμεινα πουευχαρθστημενος απο αυτην και θεορω τα 10 ευρω που της εδωσα λιγα γιαυτα πιυ μου προσεφερε. Πολυ ωραιο σωμα και καλη κυρια. Βγαινοντας απι εκει αναχωρηση στην αρχη της θασονος τα ζακια βαραγαν ενεσεις στην μεση του δρομου και ενα ζευαρι τουρθστων ε τις φωτογραφικες μηχανες πριφανως ειχαν χαθει και δεν ηξεραν πως βρεθηκαν εκει και που να πανε μπρωστα η α γυρισουν πισω διεκρινα αηδια στο προσωπο τους με κοιταξαν τους κοιταξα ντραπηκα αλλα δεν με ξερουνν δε θα με ξαναδουν δεν πειραζει. Μπαινω στο αμαξι μου και τον δρομο της επιστροφης για την επαρχια καποια αλλη φορα ισως να ειμαι πιο τυχερος στην αθηναικη πορνοβολτα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.159
Πόντοι
7.885
Μάκη έπρεπε να τους πετάξεις κανα ''live your myth in athens'' μαλάκες τουρίστες  :2funny: :2funny: :2funny:.Θέλαν να δουν την αθήνα του καμίνη,καλά να πάθουν  :grin: :grin:.

Hell520

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
2
Πόντοι
0
Τωρα στα ξενοδοχεια του σχιστου 4 μαυρακια και στη γωνια απο Λ. Αθηνων (ρευμα Αθηνα) εισοδος προς σχιστο η Μιμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom