Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
περασμα απο σολωνος και κατω . μια στην σολωνος ονοματι μαριλενα η οποια τιμηθηκε, ηλικιας περι των 30 ++ . τσιμπουκακι χαλαρωτικο οπως ανακοινωθηκε απο την λεγαμενη. εψαχνα την νανα ( μιλφ που αραζει ψηλα στην σολωνος, αφαντη) ειδα 2-3 μαυρουλες στα 10 ευρω , δεν τα τιμησα . αυτα . δευτερα δυσκολη μερα πορνοπεριπετειας!
τσιμπουκι οι μαυρουλες στο 10 ρικο ετσι?

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
η μίμα που είναι?έφυγε?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
εισαι η ελπιδα μας τυπε.τωρα που ρωτησες για τη μιμα,μπορει να εμφανιστει ο απολυτος  :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: Και θα ποστάρει κάτι σχετικό με το ΚΕΕΛΠΝΟ του στυλ "Τηλεφώνησε στο ΚΕΕΛΠΝΟ για να μάθεις" κ.τ.λπ. :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Χθες το απόγευμα έμαθα από την Αννούλα και την Ένη που στεκόντουσαν μεγαλοπρεπώς στην είσοδο του "Ανδρονίκη" στη Γερανίου ότι επέστρεψε η Νίνα... Θα τιμηθεί το συντομότερο :knockinb: :knockinb: :knockinb:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Χθες το απόγευμα έμαθα από την Αννούλα και την Ένη που στεκόντουσαν μεγαλοπρεπώς στην είσοδο του "Ανδρονίκη" στη Γερανίου ότι επέστρεψε η Νίνα... Θα τιμηθεί το συντομότερο :knockinb: :knockinb: :knockinb:
το βασικο ειναι να επιστρεψει η μιμα τυπε,οχι η νινα :2funny: την εκει πιατσα δεν την εχω καθολου

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
:rockon:
κι εγω δεν εχω ορεξη να γραψω τυπε  :S
χωρις πλακα το γραφω αυτο.ειναι μπαλαντερ ο απολυτος.ελπιζω να μην εχει κατι σοβαρο και να ειναι τιποτα με φορτο εργασιας κτλ

M_kats

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Φοιτητριες  στο κεντρο που ακριβως πιατσαρουν παιδια, και τι ωρες ξερουμε ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.929
Πόντοι
6.515
χωρις πλακα το γραφω αυτο.ειναι μπαλαντερ ο απολυτος.ελπιζω να μην εχει κατι σοβαρο και να ειναι τιποτα με φορτο εργασιας κτλ

κι εγω το γραφω χωρις πλακα. Για μενα κατι που κανει το site να ξεχωριζει είναι το χιουμορ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom