Ακόμα και ο θάνατος
δεν το μπορεί να κάνει
ένα μεγάλο έρωτα
για πάντα να πεθάνει!
Ρε Μιχαλιώ...ισχύει ή όχι...;
Ακόμα και ο θάνατος
δεν το μπορεί να κάνει
ένα μεγάλο έρωτα
για πάντα να πεθάνει!
isxyei
Πόσο μελλοντικά ρε τύπε,οι μισοί από αυτούς είναι με το ένα ποδάρι στον τάφο.
Πάντως γενικά οι γέροι είναι και πολύ βιτσιόζοι ακάποτα γαμήσια σε πρεζόνια-τσιμπουκιά σε πακιστανούς-κατούρηημα και χέσιμο όπου τους πιάσει κτλπ και μετά κλαίγονται για τις συντάξεις πως δεν τους φτάνουν
Κυριε Σουκερα που ειναι το παλιο αβαταρ;πριν απο λιγο περασμα απο τριγωνο και περιξ.
Το τιποτα εντελως,πλ βαθυς ενα γυφτοπρεζακι στα μαυρα...και απεναντι ακριβως μια με ενα κολαν μαυρο με ωραιο κωλο,προσωπο δεν ειδα..
καπποδιστριου αριστοτελους ποιο καθαρη απο ποτε, Σωκρατους πισω απο το δημαρχειο μια μαυρουλα τρομαγμενη, αδιαφορη αλλα με τρομερες χειλαρες, 10 ευρω τσιμπουκι στα αμαξι 20 γαμησι.....
Τα σεβη μου.
ενταξει τωρα?Κυριε Σουκερα που ειναι το παλιο αβαταρ;
Θελει και ρωτημα;ενταξει τωρα?
Θελει και ρωτημα;
πριν απο λιγο περασμα απο τριγωνο και περιξ.
Το τιποτα εντελως,πλ βαθυς ενα γυφτοπρεζακι στα μαυρα...και απεναντι ακριβως μια με ενα κολαν μαυρο με ωραιο κωλο,προσωπο δεν ειδα..
καπποδιστριου αριστοτελους ποιο καθαρη απο ποτε, Σωκρατους πισω απο το δημαρχειο μια μαυρουλα τρομαγμενη, αδιαφορη αλλα με τρομερες χειλαρες, 10 ευρω τσιμπουκι στα αμαξι 20 γαμησι.....
Τα σεβη μου.
ενταξει τωρα?
ΠΕΘΑΝΕ Η ΜΑΡΙΑ
μηπως του εκανε κανα βουντου κανενα σαπιο γκρανυ τυπε? απο τις 4 του μηνα εχει να φανει :SΡε σεις που ειναι o apolytos,?? δεν τον βλεπω εδω και κανα 2 ημερο..
ειχες προετοιμαστει για αλβανιδοκωλαρα ε?Πηγα να κανω μια βολτα κατα 17:30 ο μαμακας και ειχε 5 κλουβες την ατυχια μου μεσα
τυπε εχει να μπει μια βδομαδα λες να επαθε τιποτα?Ρε σεις που ειναι o apolytos,?? δεν τον βλεπω εδω και κανα 2 ημερο..
ειχες προετοιμαστει για αλβανιδοκωλαρα ε?
μαλλον του εκανε βουντου το σαπιο χρεπη το υπερονοβιο που ειναι σε ενα παγκακι που μας ελεγε... :Sμηπως του εκανε κανα βουντου κανενα σαπιο γκρανυ τυπε? απο τις 4 του μηνα εχει να φανει :S