Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
πριν απο λιγο περασμα απο τριγωνο και περιξ.
Το τιποτα εντελως,πλ βαθυς ενα γυφτοπρεζακι στα μαυρα...και απεναντι ακριβως μια με ενα κολαν μαυρο με ωραιο κωλο,προσωπο δεν ειδα..
καπποδιστριου αριστοτελους ποιο καθαρη απο ποτε, Σωκρατους πισω απο το δημαρχειο μια μαυρουλα τρομαγμενη, αδιαφορη αλλα με τρομερες χειλαρες, 10 ευρω τσιμπουκι στα αμαξι 20 γαμησι.....
Τα σεβη μου.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πόσο μελλοντικά ρε τύπε,οι μισοί από αυτούς είναι με το ένα ποδάρι στον τάφο.
Πάντως γενικά οι γέροι είναι και πολύ βιτσιόζοι ακάποτα γαμήσια σε πρεζόνια-τσιμπουκιά σε πακιστανούς-κατούρηημα και χέσιμο όπου τους πιάσει κτλπ και μετά κλαίγονται για τις συντάξεις πως δεν τους φτάνουν  :2funny:

:2funny: Και όλη μέρα τρώνε σφολιάτες/ζαμπονοτυρόπιτες στο δρόμο. Χάρη σε αυτούς υπάρχει τυροπιτάδικο του κώλου κάθε 10 μέτρα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Το τιποτα εντελως,πλ βαθυς ενα γυφτοπρεζακι στα μαυρα...και απεναντι ακριβως μια με ενα κολαν μαυρο με ωραιο κωλο,προσωπο δεν ειδα..
καπποδιστριου αριστοτελους ποιο καθαρη απο ποτε, Σωκρατους πισω απο το δημαρχειο μια μαυρουλα τρομαγμενη, αδιαφορη αλλα με τρομερες χειλαρες, 10 ευρω τσιμπουκι στα αμαξι 20 γαμησι.....
Τα σεβη μου.
Κυριε Σουκερα που ειναι το παλιο αβαταρ;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.157
Πόντοι
7.885
Τα σεβη μου.

Κακοκαιρία ή Κικίλιας να ναι άραγε η αιτία???

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Τώρα το είδα αυτό :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Αν έχω καταλάβει καλά η Μαρία είναι μια από τις οροθετικές που ξεφτίλισε ο σκατόψυχος ο Λοβέρδος έτσι;Και αν επίσης έχω καταλάβει καλά είχατε και ψιλονταραβέρι....

Φίλε δε σε ξέρω και το πιθανότερο είναι να μη σε γνωρίσω ποτέ.Αν μετράει τίποτα ο λόγος μου, που γιατί να μετράει ο δικός μου ο λόγος σε σένα εδώ που τα λέμε, συλλυπητήρια και ζωή σε λόγου σου....

Αν θες ακούς και μια κουβέντα αν δε θες αστο να το παρει ο αέρας:

Να μην την κλάψεις την κοπέλα...Ξέγνοιασε, άκου που σου λέω....Άσχημο αυτό να το λες για νέα κοπέλα αλλά κατά τη γνώμη μου έτσι είναι....Να μαζέψεις μια παρέα φίλους της και να πιείτε ένα μπουκάλι τσίπουρο στη μακαρία της...Και να χαίρεσαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν παιδεύτηκε πολύ στα τελευταία της η κακομοίρα...

Ζωή σε σας και πάλι φίλε

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ρε σεις που ειναι  o apolytos,?? δεν τον βλεπω εδω και κανα 2 ημερο.. :think:

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πηγα να κανω μια βολτα κατα 17:30 ο μαμακας και ειχε 5 κλουβες την ατυχια μου μεσα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
μηπως του εκανε κανα βουντου κανενα σαπιο γκρανυ τυπε? απο τις 4 του μηνα εχει να φανει  :S
μαλλον του εκανε βουντου το σαπιο χρεπη το υπερονοβιο που ειναι σε ενα παγκακι που μας ελεγε... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom