Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Χθες το απόγευμα έκοβε βόλτες πάλι το κουνέλι, ενώ σήμερα το πρώι ήταν ένα αξιόλογο ψηλό καστανόξανθο έξω από το τζόυς

aroania

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες ειχα καιρο να ανεβω αθηνα , τι γινεται με τις αλβανιδες που πιατσαραν σατωβριανδου με τριτη σεπτεμβριου στη γωνιακη ευδαπ που ανοιξε κατω απο το ξενοδοχειο ευρωπη, δε τις μπανισα ,αλλαξαν στεκι? γνωριζει κανεις

mavroalogo

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χθες το απόγευμα έκοβε βόλτες πάλι το κουνέλι, ενώ σήμερα το πρώι ήταν ένα αξιόλογο ψηλό καστανόξανθο έξω από το τζόυς
Συναγωνιστη krotalias αν θα ειχες το τηλ. του κουνελιου θα με υποχρεωνες!

mavroalogo

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επισης θυμιζω το "ζομπι" της πλ.λαυριου που κυκλοφορει ακομα απο οτι ειδα
αυτη στη φωτό ειναι (αυτοαποκαλειται) η Μαρια η ρουμανα.
Ειναι ακρως περιποιητικη και καθολου βιαστικη, φυσικα την πηρα με ολες τις προφυλαξεις αλλα σε μενα δεν εκανε νυξη για ακαπό.!!!!
Εχει και μια φιλη επισης ρουμανα ( ΑΝΝΑ-αδυνατη με ωραιο κορμι, μικρο βυζακι γυρω στα 35-40 προσωπο γεματο γωνιες σχεδον τρομακτικο με καταπληκτικο σερβις),
την οποια την εχω χασει απο τον μικροκοσμο του τριγωνου!!!!

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες δεν ξερω απο πιατσα πολλα.θελω να παρω καποια gfe χαλαρη χωρις πιεση χρονου και τετοια προτεινετε μου καποια.η αλβανιδα με την κολαρα τι λεει ατζελα νομιζω το ονομα της..

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε αν δεν ξέρεις από πιάτσα καλύτερα άστο!  Κάνε πολλές αναγνωριστικές στην αρχή, Διάβαζε και εδώ μέσα και έμπαινε σιγά σιγά. Απότομα δεν γίνονται αυτά. Το τι σκατό :shit: :shit:  αμάζευτο  υπάρχει θα τρελαθείς! Μάλλον θα πάθεις την πλάκα σου με αυτά που θα αντιμετωπίσεις.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
χτές (δλδ σήμερα 7/12/14) και ώρα : 2:00-2:15 που πέρναγα με το αμάξι
εξω απο το elysium ήταν 3 , πρόσωπα και χαρ/κά δεν μπορεσα να συγκρατήσω...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οι 60+ (για να μην πω 55+) δε μπορούν να γαμήσουν με καπότα. Ακόμα δεν κάνουν ποτέ εξετάσεις για αφροδίσια εκτ'ος και αν πονάει πολύ η πούτσα τους ή τ' αρχίδια τους. Σε οίκους που συχνάζουν πολλοί γέροι (Παρασίου πχ.) φαντάζεστε τι γίνετε.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Τύπε αν δεν ξέρεις από πιάτσα καλύτερα άστο!  Κάνε πολλές αναγνωριστικές στην αρχή, Διάβαζε και εδώ μέσα και έμπαινε σιγά σιγά. Απότομα δεν γίνονται αυτά. Το τι σκατό :shit: :shit:  αμάζευτο  υπάρχει θα τρελαθείς! Μάλλον θα πάθεις την πλάκα σου με αυτά που θα αντιμετωπίσεις.

σοφα λογια

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Οι 60+ (για να μην πω 55+) δε μπορούν να γαμήσουν με καπότα. Ακόμα δεν κάνουν ποτέ εξετάσεις για αφροδίσια εκτ'ος και αν πονάει πολύ η πούτσα τους ή τ' αρχίδια τους. Σε οίκους που συχνάζουν πολλοί γέροι (Παρασίου πχ.) φαντάζεστε τι γίνετε.

λες να κολλησουν καμια αρρωστια οι γεροντες ?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αυτά τα σαπάκια είναι η κορυφή στο παγόβουνο. Πολλοί από αυτούς γαμιούνται ασύστολα και τσιμπουκόμονται από Πάκια στα τσοντοσινεμά.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Μια ψηλη, ξανθια, γαλανωματα, πολυ προσεγμενη σε ντυσιμο εμφανιση που ειναι στη γωνια του joys και την ειδα σημερα πρωτη φορα την ξερετε; Ζηταει 50ρικο με βασικες υπηρεσιες και δεν προχωρησα παρακατω.
Ειναι η Αννα η κολαρα. Δωσε της 30 και πηδα τη να σου φυγει η απορια, αξιζει το κορμι της. Εμενα δε μου κανει γιατι μ'αρεσει να τρωω πιο βρωμικα απο το joys. Τις προαλλες με ειδε στο Απολλωνιο στο πεζοδρομο του Κοσμοπολιτ και εκατσε να τη κερασω καφε. Εκτοτε μιλαμε συχνοτερα

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
ρε μαγκες δεν ξερω απο πιατσα πολλα.θελω να παρω καποια gfe χαλαρη χωρις πιεση χρονου και τετοια προτεινετε μου καποια.η αλβανιδα με την κολαρα τι λεει ατζελα νομιζω το ονομα της..
Εσυ θελεις σιγουρα την Αννα απο το joys που ρωταγε και ο ststory ή την Συλβια που ειναι πιο ασχημη κατα πολυ αλλα με καλυτερη συμμετοχη

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μια και πιάσαμε τα ακαποτα να σας επιστήσω την προσοχή στην μεσαίου προς κοντού υψους Ουκρανεζα milf με τα κοκκινωπά μαλια και κινητο που τελειωνει σε ΧΧΧΧ319301 .
Κανει καργα ακαποτα .
Εγω της εριξα κοκκινη καρτα την τελευταια φορα που μετα την πιπα , πάνω στην καύλα μου , με καβάλησε χωρις καπότα και οταν τις ειπα "τι κανεις εκει" μου ειπε "συγνώμη νόμιζα πως εισουν απο τους πελάτες μου που θελουν χωρις προφυλακτικό" .
Συνήθως την πετυχαίνετε στην "στανη"

Υγ μην αρχισετε και ζητατε το κινητο σε pm θα σας βρισω
Ωραία είναι τα ακάποτα γαμήσια δεν λέω αλλά ρε παιδιά τί προτιμάτε να ζήσετε μια ζωή με χάπια και εγώ δεν ξέρω τί άλλα προβλήματα??? :helpplea: :helpplea:

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για ποιό λόγο και το δέχονται οι κορασίδες?? :idiot: :idiot: :think: :think:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.151
Πόντοι
7.885
Για ποιό λόγο και το δέχονται οι κορασίδες?? :idiot: :idiot: :think: :think:

Γιατί οι παππούδες πάντα σκάνε με τα μπόνους τους  ;) ;) :rockon: :rockon:.Π.χ τώρα τις γιορτές θα σκάσουν μύτη με λουλούδια,μελομακάρονα και κανα κρασί για να πάρουν ένα καλτ ακα γαμήσι  :knockinb: :zfuck: :grin: :grin:

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί οι παππούδες πάντα σκάνε με τα μπόνους τους  ;) ;) :rockon: :rockon:.Π.χ τώρα τις γιορτές θα σκάσουν μύτη με λουλούδια,μελομακάρονα και κανα κρασί για να πάρουν ένα καλτ ακα γαμήσι  :knockinb: :zfuck: :grin: :grin:
Ναί όμως δεν σκέφτονται μελλοντικά ότι μπορεί να αποκτήσουν ενα κάρο προβλήματα και ότι τα $ που εισέπραξαν τώρα αργότερα θα διπλασιασθούν τριπλασιασθούν σε θεραπείες?? :uglystupid: :uglystupid:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Ναί όμως δεν σκέφτονται μελλοντικά ότι μπορεί να αποκτήσουν ενα κάρο προβλήματα και ότι τα $ που εισέπραξαν τώρα αργότερα θα διπλασιασθούν τριπλασιασθούν σε θεραπείες?? :uglystupid: :uglystupid:

Ειναι δωρεαν η θεραπεια στα ατομα με hiv και hcv.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom