Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Είναι τόσο ερείπιο όσο φαίνεται σ' αυτήν τη φωτογραφία; Γιατί αν η απάντηση είναι ναι, απορώ ποιος θα περάσει μαζί της...
Και ομως το τραγικο ειναι οτι παραμενει ακομα στον οικο,που σημαινει οτι βγαινει μεροκαματο που επισης αυτο παλι σημαινει οτι ,υπαρχουν πελατες χωρις να γνωριζουν το παραμικρο...ΔΥΣΤΗΧΩΣ.. :tickedoff: :headbang:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Και ομως το τραγικο ειναι οτι παραμενει ακομα στον οικο,που σημαινει οτι βγαινει μεροκαματο που επισης αυτο παλι σημαινει οτι ,υπαρχουν πελατες χωρις να γνωριζουν το παραμικρο...ΔΥΣΤΗΧΩΣ.. :tickedoff: :headbang:
Το ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ειναι οτι η χρονια φιλη μου Τζενη η αφρικανα μου ειπε οτι κανει και γαμησια ακαποτα ενιοτε χωρις να το σκεφτεται πολυ. Δεν ηθελα να τη ριξω αυτη τη βομβα αλλα δε μπορουσα και να την εχω πανω μου !!!
Η αλλη Τζενη η Ελληνιδα με το καρε καστανο μαλλι που τιμησα αποστειρωμενα ηταν πολυ καλη στο δωματιο με καλη πιπα και τιμιο στησιμο της κολαρας στης στα 4. Πολυ ωραια και η επιδερμιδα της οπως και ο λογος της

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Το ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ειναι οτι η χρονια φιλη μου Τζενη η αφρικανα μου ειπε οτι κανει και γαμησια ακαποτα ενιοτε χωρις να το σκεφτεται πολυ. Δεν ηθελα να τη ριξω αυτη τη βομβα αλλα δε μπορουσα και να την εχω πανω μου !!!
Η αλλη Τζενη η Ελληνιδα με το καρε καστανο μαλλι που τιμησα αποστειρωμενα ηταν πολυ καλη στο δωματιο με καλη πιπα και τιμιο στησιμο της κολαρας στης στα 4. Πολυ ωραια και η επιδερμιδα της οπως και ο λογος της
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :headbang: :headbang: :headbang:

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
Μια ψηλη, ξανθια, γαλανωματα, πολυ προσεγμενη σε ντυσιμο εμφανιση που ειναι στη γωνια του joys και την ειδα σημερα πρωτη φορα την ξερετε; Ζηταει 50ρικο με βασικες υπηρεσιες και δεν προχωρησα παρακατω.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Μια και πιάσαμε τα ακαποτα να σας επιστήσω την προσοχή στην μεσαίου προς κοντού υψους Ουκρανεζα milf με τα κοκκινωπά μαλια και κινητο που τελειωνει σε ΧΧΧΧ319301 .
Κανει καργα ακαποτα .
Εγω της εριξα κοκκινη καρτα την τελευταια φορα που μετα την πιπα , πάνω στην καύλα μου , με καβάλησε χωρις καπότα και οταν τις ειπα "τι κανεις εκει" μου ειπε "συγνώμη νόμιζα πως εισουν απο τους πελάτες μου που θελουν χωρις προφυλακτικό" .
Συνήθως την πετυχαίνετε στην "στανη"

Υγ μην αρχισετε και ζητατε το κινητο σε pm θα σας βρισω

mixaj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
1.088
Πόντοι
201
:priest: :priest: :priest:
Μια και πιάσαμε τα ακαποτα να σας επιστήσω την προσοχή στην μεσαίου προς κοντού υψους Ουκρανεζα milf με τα κοκκινωπά μαλια και κινητο που τελειωνει σε ΧΧΧΧ319301 .
Κανει καργα ακαποτα .
Εγω της εριξα κοκκινη καρτα την τελευταια φορα που μετα την πιπα , πάνω στην καύλα μου , με καβάλησε χωρις καπότα και οταν τις ειπα "τι κανεις εκει" μου ειπε "συγνώμη νόμιζα πως εισουν απο τους πελάτες μου που θελουν χωρις προφυλακτικό" .

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Επισης θυμιζω το "ζομπι" της πλ.λαυριου που κυκλοφορει ακομα απο οτι ειδα
Σημερα επιασα κουβεντα με την νεαρα που περιγραφω παρακατω ( προσπαθουσε να με ψησει να την ξαναπηδηξω ).
Μου ειπε οτι εχει μεγαλη περαση τωρα τελευταια και οτι παει με πολλους Ελληνες που ζητανε ακαποτο γαμήσι .
Καλα υπαρχουν τοσο μαλακες ρε παιδες ?
Διαβαζουν εδω μεσα οτι κανει ακαποτα και πανε για αυτο το λογο ?
Ημαρτον  ρε ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ

aKkQLO8.gif

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Κανει καργα ακαποτα .

ποια ειναι αυτη τυπε;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Επισης θυμιζω το "ζομπι" της πλ.λαυριου που κυκλοφορει ακομα απο οτι ειδα
αυτη μονο με κατι πορνογερους τη βλεπω.πρεπει να ειναι καθαρη γτ πανω στους πορνογερους ψωφανε ολες οι ασθενειες :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.649
Πόντοι
3.656
Κανει καργα ακαποτα .

Τι εννοείς στάνη; Μπορείς να γίνεις πιο σαφής;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.151
Πόντοι
7.885
Οι ρομαντικοί πορνοπαππούδες του κέντρου δεν αντέχουν με τίποτα την καπότα  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Τσατσά στην αλυσίδα των Φώκαιας μου έλεγε για διάφορους παππούδες που σκάνε στα ντέλα και θέλουν οπωσδήποτε ακα γαμήσι  :knockinb: :zfuck: :S :S.Συνήθως προσφέρουν εξτρά χρήματα για να είναι πιο πειστικοί  :2funny: :2funny:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
στην εποχη τους δεν υπηρχε aids και γαμουσαν πουτανες ακαποτα. και οταν το ζητουν οι παπουδες το ακαποτο τι γινεται, τους το δινουν στα ντελα ?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Για πόσο παπούδες μιλάμε; Το Aids στα μπουρδέλα εμφανίστηκε γύρω στο 1983. Πρώτη Ελληνίδα οροθετική ιερόδουλη αν θυμάμαι καλά είναι καταγεγραμένη ως πρώτη Ελληνίδα. Οι άλλοδαπές που δούλευαν τότε ήταν απειρο ελάχιστες. Οπότε πρέπει να μιλάμε για γέρους τουλάχιστον 70+

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Γιατι ρε παιδες το 81 ( τοτε ξεκινησα ) γαμαγαμε ακαποτα στα μπουρδελα με 150 δραχμουλες , δεν υπηρχε καποτα πουθενα και ολες Ελληνιδες ηταν

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Υπήρχε η καπότα φίλε απλά δεν ήταν τόσο «αυστηρά» τα πράγματα ως προς την χρήση της. Ο Hiv ήταν-είναι θανατηφόρος όμως. Στο νοσοκομείο Συγγρός ουρά κάνανε για βλεννόρροια σύφιλη κτλ. Ποιός δεν θυμάται τις διαφημίσεις στις εφημερίδες Βαλέριος Κασιμάτης ειδικός αφροδισιολόγος. Ο τύπος είχε οικονομήσει χοντρά. Με το Καλημέρα ζήταγε επίσκεψη 10000 δρχ. Ουρά και εκεί πίσω από το Πολυτεχνείο. Η καπότα μπήκε ως standard όταν άρχισαν τα ΜΜΕ το 1985 να δίνουν δημοσιότητα στο θέμα και αποδείχθηκε πλέον ότι δεν είναι μόνο η ασθένεια των ομάδων υψηλού κινδύνου ομοφυλόφιλοι, χρήστες ναρκωτικών πολυμεταγγιζόμενοι.

kaulotsoutsounos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
0
Εθεαθη ξανθο αδυνατο μιλφ εξω απο το χοτελ επιδαυρος χθες το απογευμα,αξιογαμευσιμο :knockinb: θα μπορουσα να πω.
Δυστυχως συνοδευομουνα και δεν ολοκληρωσα την διαδικασια,αν περασει καποιος ας ενημερωσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom