Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
@ΧΑΝΙΩΤΗ γιατι η δικια σου πινει μπυρες συνεχεια ?
Δεν εχει καθολου σαλιο ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
χθες κατεβηκαμε πιατσα βολταρακι :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=35.0;attach=588431;image[/img[/URL]]

[/quote]

Στο χέρι τι κρατάει...?
Σνιφάρει λακ και έτσι...?  :headbang3: :headbang3: :headbang3:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.farmaplan.gr/images/116/parisienne.lak200ml.jpg[/img[/URL]]

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στο χέρι τι κρατάει...?
Σνιφάρει λακ και έτσι...?  :rockon: :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.farmaplan.gr/images/116/parisienne.lak200ml.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Τύπε μπορεί να είναι κάποιο αποσμητικό χώρου απ'αυτά που έχουν στα μπουρδέλα! :headbang3:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τύπε μπορεί να είναι κάποιο αποσμητικό χώρου απ'αυτά που έχουν στα μπουρδέλα! :rockon:

Μαν,αν σνιφάρει αυτό το αποσμητικό...δεν θα μείνει τίποτα....θα τα λιώσει όλα.... :sunglasses: :rolleyes: :P

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Στο χέρι τι κρατάει...?
Σνιφάρει λακ και έτσι...?  :rockon: :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.farmaplan.gr/images/116/parisienne.lak200ml.jpg[/img[/URL]]
[/quote] κατι ακουσα για μπυρες εδω και ηρθα  ;D
οχι αυτο που κραταει μπυρα ειναι η ευ Ζυθον tην πουλαει το carrerfour κυριως ;D

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

ΔΡΕΤΤΑ Αικατερίνη του Αντωνίου

URL]]

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Κρίμα,η Ελλάδα έχασε ένα αρκετά αξιόλογο άτομο το οποίο πρόσφερε πολλά στην κοινωνία που ζούσε  >:(
Ο Θεός τελικά παίρνει τους καλούς ανθρώπους πολύ νωρίς ώστε να τους έχει κοντά του.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Κρίμα,η Ελλάδα έχασε ένα αρκετά αξιόλογο άτομο το οποίο πρόσφερε πολλά στην κοινωνία που ζούσε  >:(
Ο Θεός τελικά παίρνει τους καλούς ανθρώπους πολύ νωρίς ώστε να τους έχει κοντά του.

εσυ φιλε τι παραπανω εχεις προσφερει στην κοινωνια και κρινεις ενα πεθαμενο ατομο

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
εσυ φιλε τι παραπανω εχεις προσφερει στην κοινωνια και κρινεις ενα πεθαμενο ατομο
Δεν κλέβω,δεν μολύνω τον κόσμο με HIV,δεν κατασπαταλώ τα λεφτά των ταμείων για θεραπείες απεξάρτησης και aids που μου κάνουν.
Σου φτάνουν αυτά;Α και με παρεξήγησες εγώ πραγματικά το εννοούσα και στενοχωρήθηκα.
Ουστ τώρα.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Δεν κλέβω,δεν μολύνω τον κόσμο με HIV,δεν κατασπαταλώ τα λεφτά των ταμείων για θεραπείες απεξάρτησης και aids που μου κάνουν.
Σου φτάνουν αυτά;Α και με παρεξήγησες εγώ πραγματικά το εννοούσα και στενοχωρήθηκα.
Ουστ τώρα.

και εγω σου λεω οτι εισαι μια κουραδα για αυτο αι γαμησου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny:
Λες να παίξει ραντεβού θανάτου στην πρεζόπιατσα ρε Απόλυτε;Ο πρώτος που θα τρυπήσει τον άλλον με μολυσμένη ένεση θα είναι και ο νικητής  :rockon:
τυπε ο χανιωτης εχει πολυ υποχθονιες παρεες παντως ;)
αν κλεισετε ραντεβου θανατου μην δεχτεις στο τριγωνο γιατι θα εχεις ντισαβανταζ

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
τυπε ο χανιωτης εχει πολυ υποχθονιες παρεες παντως ;)
Ξέρω ξέρω,η ξανθιά φαίνεται καταχθόνια.Θα πάω να τραμπουκίσω τον Χανιώτη και αυτή θα μου φέρει καμιά μπύρα στο κεφάλι.
Με βλέπω να κοτέβω...

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε αυτό πρέπει να είναι. Πράγματι είναι καταχωρημένο ως Θεσσαλονίκη. Διαθέτει Δώδεκα δωμάτια και 23 κλίνες. Ανήκει στην Ε κατηγορία.
Πάντως απέξω δεν είχε επιγραφή. Δεν ξέρω τώρα.

2a0kjk1.jpg

:birdman:
Μύστες εδώ έχω πετύχει να ανοίγει ενας ευτραφής τυπάς σε μια πρεζού να ρίχνει δυο ματιές όταν τν βάζει μέσα για ν δει αν παρακολουθεί κανένας και έκλεισε αμέσως τν πόρτα. Πιστεύω κάτι άσχημο παίζεται εκεί μέσα  :< :< :<

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom