Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δυστυχώς όχι....για τις μουνίτσες που έχουν οι Κινεζιάρηδες λέω,από κοντά.... :S
το θεμα ειναι να ειναι το ιδιο καλες στις υπηρεσιες οπως οι παλιες :S

έχει ανοίξει και ένα μεγάλο κινέζικο σουπερ-μάρκετ στο μετάξι
σκέφτομαι να κάνω μια επισκόπηση στο εσωτερικό  :)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
σκέφτομαι να κάνω μια επισκόπηση στο εσωτερικό
Μπλιάχ!
Για να ψωνίσεις τι, γαμώτο κέρατο μου?
Αυτοί τρώνε κάτι κατσαρίδες, σκορπιούς, σκουλήκια, κουκούλια με έντομα, τέτοια!

Συνημμένα

• chinese_food10.jpg
    chinese_food10.jpg
    303,8 KB · Εμφανίσεις: 32

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Eμπειρία ζωής και βρομιλας ηταν και αυτο το ξενοδοχειο στην Αγ.Κωνσταντινου λιγο πιο κατωα απο τον πεζοδρομο της Γερανιου .
Πολυ καλτιλα/βρωμα/σκατιλα/ δεν επεζε να ξαπλωσεις στο κρεβατι με τιποτα στα ορθια μονο ( ειδικα στο μικρο δωματιο κατω δεξια πισω απο την reception )

Mpbdxau.jpg

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Με επιασε νοσταλγια απο τις παλιες καλες εποχες ......

Αυτο εδω ποιος το θυμαται στην Σωκρατους πισω απο το δημαρχειο?
Δεκαετια 80 με πολλα μουνια ελληνιδες , ιδιοκτης καποιος Γιαννης ο ποντιος που τον φωναζανε ........
Α ρε εποχες

CwYGrr2.jpg

Και αυτο με τις βραζιλιανες που εχει καπου στο 1988
Σωκρατους και σοφοκλεους γωνια εισοδος απο Σωκρατους

vHyJuvy.jpg

Σωκρατους πισω απο την αγορα λαχανικων .
Εδω με εριχνα τα μαμισια της ζωης μου με την ονομαστη τοτε στην πιατσα Θωδωρα

cvLmwqx.jpg

Και εδω στην Ευριπιδου ειχε μια πιτσιρικα σκετο λουκουμι περι το 1989 .......
Ακομα υπαρχει αυτο το χοτελι

ehnUaZf.jpg

Πινδαρος σοφοκλεους και αθηνας ( εισοδος απο σοφοκλεους ) η πρωτη φορα που πηρα πουτανα με την ωρα , ειχε αρκετες στις καρεκλες τις εισοδου

Z98a0xa.jpg

Και το απενατι φυσικα με τα αγριοτραβελια της εποχης .....

RBcds4H.jpg

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Το πρώτο τύπε με τον πόντιο ήταν το Οίτη. Εκεί παραδίπλα με το ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΤΙΕΣ. Όλα γνωστά και εξαιρετέα. Έχω τα δικά μου αρχεία magiCity.
Επανέρχομαι μετά τον καφέ. Πάντως όσες φορές έχω πλησιάσει περιοικούς, μαγαζάτορες Έλληνες φυσικά για να μου δώσουν πληροφορίες για τα διάφορα χοτέλια για το βιβλίο και καλά που γράφω όλοι κάνουν ότι δεν θυμούνται τίποτε. Ότι δεν υπήρχαν ποτέ κτλ. Μαφία οι μάγκες!
:shit: :zombie: :shit:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραιος ο su_lover
Q2oCaRJ.gif

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πίνδαρος!!!!!!!Απο την μια μεριά κοιταγες τα σκυλια απο το pet shop για ξεκαρφωμα και απο την αλλη κοίταγες λοξα για τις γκομενες στις καρέκλες.Τα σκαλια να τριζουν οταν ανεβαινες ,μεγάλα δωμάτια ψηλοταβανα και με πόρτες που δεν κλείδωναν.Στο απένταντι είχε μαυρούλες ,γύφτισες .Δεν ειχα πετυχει τραβέλια.Πιο κάτω απο την ίδια πλευρά ήταν και άλλο ένα αν θυμάμαι καλά.Επίσης στρίβοντας αριστερα απέναντι απο την είσοδο/εξοδο του παρκινγκ ήταν ένα ξενοδοχείο που ανεβαινες μια σκάλα και η ρεσεψιον ήταν επάνω.

Ουτε και θυμάμαι πόσα λεφτά έφαγα στην εκεί περιοχή πριν αρκετά χρόνια,ήταν ακόμα σε δραχμές,ειδικά όταν ήμουν φαντάρος.Σαντουιτς απο το γκουντυς ή απο το εβερεστ και  πηδημα εκεί.Με βολευε καλύτερα απο μπουρδελα,δεν σου χτύπαγε κανεις την πορτα και ήταν πιο "καθαρά"  :2funny: Και πάντα πηγαινα ημέρα,αντε νωρίς το απόγευμα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σκέφτομαι να κάνω μια επισκόπηση στο εσωτερικό  :)

Έχει ωραία Κινεζάκια...αλλά δεν πλησιάζονται...είναι υπό επιτήρηση... :S

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ο Πίνδαρος τύπε πάει στον ρομαντισμό. Κακώς τον τοποθετούμε εδώ.

2aaj4mq.jpg

:2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το πρώτο τύπε με τον πόντιο είναι το Οίτη. Εκεί παραδίπλα με το ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΤΙΕΣ. Όλα γνωστά και εξαιρετέα. Έχω τα δικά μου αρχεία magiCity.
Επανέρχομαι μετά τον καφέ. Πάντως όσες φορές έχω πλησιάσει περιοικούς, μαγαζάτορες Έλληνες φυσικά για να μου δώσουν πληροφορίες για τα διάφορα χοτέλια για το βιβλίο και καλά που γράφω όλοι κάνουν ότι δεν θυμούνται τίποτε. Ότι δεν υπήρχαν ποτέ κτλ. Μαφία μάγκες.
:shit: :zombie: :shit:
Πωλουνται πιτιές!!!Που το θυμηθηκες φιλε; :2funny:
Και απένταντι στο δρομάκι ήταν ένα που είχε τραβέλια .

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.898
Πόντοι
8.345
ελλειψη αλλων ενδιαφεροντων...το θεμα εγινε πολεοδομικου ενδιαφεροντος... :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Πίνδαρος!!!!!!!Απο την μια μεριά κοιταγες τα σκυλια απο το pet shop για ξεκαρφωμα και απο την αλλη κοίταγες λοξα για τις γκομενες στις καρέκλες.Τα σκαλια να τριζουν οταν ανεβαινες ,μεγάλα δωμάτια ψηλοταβανα και με πόρτες που δεν κλείδωναν.Στο απένταντι είχε μαυρούλες ,γύφτισες .Δεν ειχα πετυχει τραβέλια.Πιο κάτω απο την ίδια πλευρά ήταν και άλλο ένα αν θυμάμαι καλά.Επίσης στρίβοντας αριστερα απέναντι απο την είσοδο/εξοδο του παρκινγκ ήταν ένα ξενοδοχείο που ανεβαινες μια σκάλα και η ρεσεψιον ήταν επάνω.

Ουτε και θυμάμαι πόσα λεφτά έφαγα στην εκεί περιοχή πριν αρκετά χρόνια,ήταν ακόμα σε δραχμές,ειδικά όταν ήμουν φαντάρος.Σαντουιτς απο το γκουντυς ή απο το εβερεστ και  πηδημα εκεί.Με βολευε καλύτερα απο μπουρδελα,δεν σου χτύπαγε κανεις την πορτα και ήταν πιο "καθαρά"  :2funny: Και πάντα πηγαινα ημέρα,αντε νωρίς το απόγευμα.
Γιατι σε σας στο στρατο δε βαζαν στο πρωινο ροφημα γαλα η τσαι αντικαυλωτικο;Σε μας παντως βαζανε.Νηστικοι να μεναμε;

Pikachu

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
στις πιατσες στο κεντρο οι πουτανες εχουνε καποτες μαζι ??

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
δεν παιζει να μην εχουν καποτες αφου τις μοιραζουν δωρεαν καθε απογευμα τα βανακια κεελπνο-κεθεα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Stories

Νέο!