τυπε χρειαζεται νεο αιμα απο κιτρινιαρες στο τριγωνο :S
Είναι πολύ μουνάκια,η νέα γενιά κιτρινιάριδων κορασίδων... :-*
τυπε χρειαζεται νεο αιμα απο κιτρινιαρες στο τριγωνο :S
το θεμα ειναι να ειναι το ιδιο καλες στις υπηρεσιες οπως οι παλιες :SΕίναι πολύ μουνάκια,η νέα γενιά κιτρινιάριδων κορασίδων... :-*
Δυστυχώς όχι....για τις μουνίτσες που έχουν οι Κινεζιάρηδες λέω,από κοντά.... :S
το θεμα ειναι να ειναι το ιδιο καλες στις υπηρεσιες οπως οι παλιες :S
Μπλιάχ!έχει ανοίξει και ένα μεγάλο κινέζικο σουπερ-μάρκετ στο μετάξι
σκέφτομαι να κάνω μια επισκόπηση στο εσωτερικό
τυπε αν δεν εχεις γαμησει σε τετοια βρωμερα μερα δεν εχεις ζησει τιποτα
έχει ανοίξει και ένα μεγάλο κινέζικο σουπερ-μάρκετ στο μετάξι
σκέφτομαι να κάνω μια επισκόπηση στο εσωτερικό
Πωλουνται πιτιές!!!Που το θυμηθηκες φιλε;Το πρώτο τύπε με τον πόντιο είναι το Οίτη. Εκεί παραδίπλα με το ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΤΙΕΣ. Όλα γνωστά και εξαιρετέα. Έχω τα δικά μου αρχεία magiCity.
Επανέρχομαι μετά τον καφέ. Πάντως όσες φορές έχω πλησιάσει περιοικούς, μαγαζάτορες Έλληνες φυσικά για να μου δώσουν πληροφορίες για τα διάφορα χοτέλια για το βιβλίο και καλά που γράφω όλοι κάνουν ότι δεν θυμούνται τίποτε. Ότι δεν υπήρχαν ποτέ κτλ. Μαφία μάγκες.
Γιατι σε σας στο στρατο δε βαζαν στο πρωινο ροφημα γαλα η τσαι αντικαυλωτικο;Σε μας παντως βαζανε.Νηστικοι να μεναμε;Πίνδαρος!!!!!!!Απο την μια μεριά κοιταγες τα σκυλια απο το pet shop για ξεκαρφωμα και απο την αλλη κοίταγες λοξα για τις γκομενες στις καρέκλες.Τα σκαλια να τριζουν οταν ανεβαινες ,μεγάλα δωμάτια ψηλοταβανα και με πόρτες που δεν κλείδωναν.Στο απένταντι είχε μαυρούλες ,γύφτισες .Δεν ειχα πετυχει τραβέλια.Πιο κάτω απο την ίδια πλευρά ήταν και άλλο ένα αν θυμάμαι καλά.Επίσης στρίβοντας αριστερα απέναντι απο την είσοδο/εξοδο του παρκινγκ ήταν ένα ξενοδοχείο που ανεβαινες μια σκάλα και η ρεσεψιον ήταν επάνω.
Ουτε και θυμάμαι πόσα λεφτά έφαγα στην εκεί περιοχή πριν αρκετά χρόνια,ήταν ακόμα σε δραχμές,ειδικά όταν ήμουν φαντάρος.Σαντουιτς απο το γκουντυς ή απο το εβερεστ και πηδημα εκεί.Με βολευε καλύτερα απο μπουρδελα,δεν σου χτύπαγε κανεις την πορτα και ήταν πιο "καθαρά" Και πάντα πηγαινα ημέρα,αντε νωρίς το απόγευμα.
ναι τυπεστις πιατσες στο κεντρο οι πουτανες εχουνε καποτες μαζι ??
δεν παιζει να μην εχουν καποτες αφου τις μοιραζουν δωρεαν καθε απογευμα τα βανακια κεελπνο-κεθεα.