kaulotsoutsounos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Μπορείτε να με φωναζεται και ρίχτερ...ποιος εισαι ρε τυπε?ο εγκελαδος?
Οντως πολύ καλτ εποχές...
Μπορείτε να με φωναζεται και ρίχτερ...ποιος εισαι ρε τυπε?ο εγκελαδος?
Λειτουργει..η μποχα φτανει μέχρι την εξοπορτα....Το άλλο τύπε λειτουργεί ακόμα για να το ερευνήσουμε;
Πολύ πιθανό όταν γκρέμισαν αυτό στην φωτογραφία ο ιδιοκτήτης να άνοιξε άλλο.
τυπε αν δεν εχεις γαμησει σε τετοια βρωμερα μερα δεν εχεις ζησει τιποταΛειτουργει..η μποχα φτανει μέχρι την εξοπορτα....
Οταν ήμουν ποιο νέος δεν το σκεφτόμουν, είχα ανοσία τυπε μου,τώρα όμως... :o απο μακρυά...τυπε αν δεν εχεις γαμησει σε τετοια βρωμερα μερα δεν εχεις ζησει τιποτα
Είναι εμπειρία ζωής η φάση!τυπε αν δεν εχεις γαμησει σε τετοια βρωμερα μερα δεν εχεις ζησει τιποτα
και κατι πιρφοροι υγειονομικοι τα κλεινουν επειδη λενε ειναι κινδυνος για τη δημοσια υγειατυπε αν δεν εχεις γαμησει σε τετοια βρωμερα μερα δεν εχεις ζησει τιποτα
εδω εκλεισαν τον γατοσπιτο τυπεκαι κατι πιρφοροι υγειονομικοι τα κλεινουν επειδη λενε ειναι κινδυνος για τη δημοσια υγεια
απαραδεκτα πραγματα τυπε :Sεδω εκλεισαν τον γατοσπιτο τυπε
Είσαι τύπος τυπε μου τα σέβη μου...Τύπε αυτό πρέπει να είναι. Πράγματι είναι καταχωρημένο το Θεσσαλονίκη. Διαθέτει Δώδεκα δωμάτια και 23 κλίνες. Ανήκει στην Ε κατηγορία.
κακως δωθηκε στην δημοσιοτητα τα στοιχεια του γερου.το πουταναριο μπορει να ειναι ανηλικο αλλα δεχτηκε με αμοιβη να γαμηθει δεν υπηρξε βιασμος.
Ρε τύπε που το θυμήθηκες το Θεσσαλονίκη;
Κατοχικός τύπος πρέπει να είσαι; Δεν υπάρχουν πουθενά πληροφορίες για αυτό το χοτέλι. Ίσως σε καμιά πολεοδομία μέσα να βρεις. Σου έχω όμως μια φωτογραφία τραβηγμένη μάλλον από τους Γερμανούς φίλους μας. Νομίζω το είχαν επιτάξει στην κατοχή κάπου είχα διαβάσει.
μονο ε τυπε?Τύπε αυτό πρέπει να είναι. Πράγματι είναι καταχωρημένο ως Θεσσαλονίκη. Διαθέτει Δώδεκα δωμάτια και 23 κλίνες. Ανήκει στην Ε κατηγορία.
Πάντως απέξω δεν είχε επιγραφή. Δεν ξέρω τώρα.
λογικα το γυφτακι για να γλυτωσει ειπε οτι το παρεσυρε στην ακολασια ο παππουςΑφήστε τον μπαρμπα ήσυχο να ρίχνει τα καλτ γαμήσια του .Τόσες μικρές γύφτισσες κάνουν πιάτσα στο κέντρο,τώρα ενδιαφέρθηκε ξαφνικά ο ο Κικίλιας .Μην πέφτουμε στο στημένο παιχνίδι τους ;) ;)
μεσα να παει αλλα γιατι να δωθουν τα στοιχεια του τυπε?
εκαναν πιατσα τυπε?Τύπε οι Κινεζούλες...έχουν πληθύνει...είδα 4 μουνάκια τούμπανο πάλι...γύρω από το Μεταξουργείο...
εκαναν πιατσα τυπε?
τυπε χρειαζεται νεο αιμα απο κιτρινιαρες στο τριγωνο :SΔυστυχώς όχι....για τις μουνίτσες που έχουν οι Κινεζιάρηδες λέω,από κοντά.... :S